FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

plavetniloo
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la plavetniloo » 13 mar 2013, 23:07

Snob je napisao/la:
plavetniloo je napisao/la:
BigBang je napisao/la:
E sve sam isto htio napisati, osim za antolovica koji nam je cist go spasio, a stanic je do sada nas najboljo igrac u ove tri tekme.
A ti si sve ovo bas fino poslozio :)
Ošutao je danas, nakon greške stopera Zrinjskog. :mrgreen:
Stanić nam je najbolji do sad, realno, kud ćeš dalje, kad nam je on najbolji.Svaka mu čast, trudi se, gine, dobro oznoji dres, a ne k'o pojedini.
Gotivim ja Stanu, nije on los momak. Ali zamisli kakva smo mi ekipa kad je Stana najbolji igrac.
To ti i govorim, kud ćeš dalje, kad je nama on najbolji.U nekom drugom timu ne bi igrao, sigurno, a kod nas u 3 utakmice, najbolji igrač.Tuga.Daj Bože da bude bolje.

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 13 mar 2013, 23:08

:idea:
slika
DRUG NEBI TI PUNCA

fossil
Kontakt:

Post Postao/la fossil » 13 mar 2013, 23:25

bagrcavi je napisao/la::idea:
slika

Jedan jedini !!!
Sad treba da zalimo koliko nam nedostaje.

samozeljo1921
Kontakt:

Post Postao/la samozeljo1921 » 13 mar 2013, 23:27

Kad si navijac, trebas realno sagledat stvari i reci, da su ovo sve da ne kazem sta, glumimo barsu valjamo se po terenu, ne postujemo loptu, pokazano vcrs u par navrata kako je se lahko odreknemo, Antolovicu svaka cast, E. Colic kad je usao dvije prilike stvorio Zrinjskom, Stana isto dao par dobrih prilika njima, to sto se on bori, moze isto tako svaki junior, mozda i puno bolje!

VRATI SE BUKI!
1921

Minhi
Kontakt:

Post Postao/la Minhi » 13 mar 2013, 23:29

Zao mi Bekrije koji je do iskljucenja dobro igrao i dosta trcao. Faul za iskljucenje je napravio na poziciji lijevog beka i to u fazi odbrane, gdje je trebao biti Stanic. Sudija pravo los. Samo u prvom poluvremenu igraci Zrinjskog su "ukrali" skoro 9 minuta valjanjem, simulacijama i opstruiranjem igre. Tacno je i to kako neki kazu da se veci dio utakmice igralo sa igracem manje, ali ono sto ne mogu svariti je usporenost, hodanje i ne iskazivanje zelje za pobjedom kada smo bili 10 na 10. Valjda i mi previse gledamo lige prvaka, pa npr vidimo kako maloprije Arsenal gine zadnjih 20-ak minuta i to protiv Bayerna u Minhenu. O umoru posle B.L. ne zelim diskutovati niti vjerovati u isti, jer jedan Zola npr. danas pofino pretrci, a recimo Brkovic opet "ne moze meda", a svi smo mislili da je on OK igrac. I Bekric se dosta kretao, a odigrao je cijeli mec u B.L. Na kraju da ne zaboravim, postoji li u ovom gradu valjak od cc 20 tona da izvalja kako Bog zapovjeda ovu nasu oranicu. Godinama se valja sa onim malim **** valjkom. A i ona djecurlija sto lopte dofacaju su katastrofa :roll PS Moram negdje izbaciti ovaj bijes... Ma ja, sve ispade do valjka i djece... Igracima cu pozeljeti srecu u uzvratnom mecu i misljenja sam da cemo tamo puno ljepse odigrati i zabiti gol za trece uzastopno finale KUP-a. Zvijezdu rezderat u nedelju, zatim GOSK-a za malo stabilizacije koja nam je potrebna svima. Posle njih slijedi po meni odlucujuci mec za titulu protiv Slavije u Lukavici, jer pite dobijamo kuci :D
Ja sam lud, ja sam jak - ja sam ZELJIN MANIJAK !!!

CARSON

Post Postao/la CARSON » 13 mar 2013, 23:32

prije tekme sa borcem sam rekao ako uzmemo bod ja nikad vise necu pisati na ovom forumu ovo ce sigurno biti duga i teska polusezona jedino sta mi daje neku nadu je laksi raspored.

veceras dok smo imali 11 igraca moram priznati da nije bilo lose cak je lopta fino isla nakon crvenog kartona su sve nase slabosti izasle na vidjelo nikako mi nije jasno da nemamo igraca koji je ljevak levata imamo ali ljevaka ni na mapi :lol:
antolovic dobar nista specijalno ali najbolji sa stanicem ( zao mi je sto mora igrati na lijevom beku jer je trenutno u formi)
kerla mi nikako nije jasan nekad beton od igraca sada smjesan, vasilic kao i uvijek niti smrdi niti mirise,benjo moze trcati borben je ali mozak kao kospa,zola ni blizu prosle sezone ali vjerujem da cce vratiti formu,svraka se uspio i u ovoj utakmici sakriti (zna igrati lopte ali ocigledno problem ima neki u glavi) bekric dobar ali ima glupih poteza veceras je to i dokazao, smajic valjda nam je vise dosadilo cekati da udje u formu nije toliko bio los, adilovic ????????

samo da je zvijezdu dobiti ne znam kako ali bi ovaj susret mogao biti kljucan za mir u kuci ili raspad sistema

zaboljisportuBiH
Kontakt:

Post Postao/la zaboljisportuBiH » 13 mar 2013, 23:38

aleksandar_veliki je napisao/la:Zeljeznicar mnogo bolji u prvih 30 minuta. Odnosno najbolji Zeljinih pola sata u drugom dijelu sezone. Medjutim, Bekric pravi glupost i tako pomaze Zrinjskom, koji pak nije na pravi nacin iskoristio brojcanu prednost. Zrinjsko mnogo bolje igrao nakon sto je broj igraca izjednacen. Ne mogu kriviti igrace Zelje za losih zadnjih 20 minuta jer su se istrosili. O pojedincima necu, ali kao i prosli put razocaran onim od kojeg se najvise ocekuje, kao i izmjenama. Cini mi se da samo kod Zelje izmjene ne unose nista u igru, odnosno igra automatski pada za 30 posto kada Osim ubaci osvjezenja.

I da, necu dozvoliti da rasprava krene u smjeru, jeste crveni, nije crveni, navlacio za ove ili one.
Konačno jedan normalan komentar. Svaka ti je na mjestu.Sad će mnogi spominjati Zebu ali zaboravljaju da smo mi večeras počeli bez 4 standardna igrača sa polusezone (ako ne računam Bogićevića).Izbacite Barsi Messija, Xavija, Iniestu... Nadam se da su mnogi vidjeli što Brković nije starter. Mnogi u BiH pojma nemaju sa sportom, a misle da znaju. Obrazovanje je ključ svega pa i sporta. Evo prijedlog sposrtsport-u. Stručne analize utakmica (trenerske, sudijske i sl), nek se obrazuje raja. Ali ovdje u BiH se ne smije ništa javno reći jbg. Opet će biti ovaj navija za onog ili za ovog. J...t ćemo mu ... šta on ima pričati i sl.
Sudijske greške postoje svuda. Ne govorim za večeras već generalno mnoge greške se prave i glupo je pričati gura se ovaj ili onaj. Gledao sam nedavno analizu u Italiji i ispade da Romu najviše guraju, a ko bi rekao.
Najviše se razočaram slušajući komentare na tekmi. Tad tek vidiš kako nemaju pojma. Neko reče za zapad da je morao stišati tv. Ja sam dva puta otišao tamo (dobio kartu), pa sam poslije toga istu poklonio i nastavio ići na jug i sjever zavisno od raje i tekme.
Mediji su čudo, a to se vidi i kroz repku. Ne razmišlja raja svojom glavom. Znam ja da ovdje im ai provokatora i drugih koji dolaze da namjerno unose nemir, pa lažnih navijača koji se predstavljaju kao Željini i sl., a da ne govorim o tome da se ne pročita kako treba post i sl. Uh odustajem.

Zel
Kontakt:

Post Postao/la Zel » 13 mar 2013, 23:41

zaboljisportuBiH je napisao/la:
Evo prijedlog sposrtsport-u. Stručne analize utakmica (trenerske, sudijske i sl), nek se obrazuje raja.
Odlična ideja! Volio bih to vidjeti ovdje...
Lopta mora da ide ka golu, i samo ka golu - kao što krv ide u srce!

bob
Kontakt:

Post Postao/la bob » 13 mar 2013, 23:42

ma rasprodati sve sem zolotica i kvesica , pokupovati neke mladje perspektivne , spucati im kondicione ko do sad sto rade + ove nase nade ubaciti nek igraju tika taka :lol: nek se bore ha ja :D

ADEEEEEEL
Kontakt:

Post Postao/la ADEEEEEEL » 13 mar 2013, 23:46

Bojim se da i Kvesic ne zakaze kad se vrati :cry:
Željo ♥
Chelsea ♥
B.Dortmund ♥

Snob
Kontakt:

Post Postao/la Snob » 13 mar 2013, 23:48

bob je napisao/la:ma rasprodati sve sem zolotica i kvesica , pokupovati neke mladje perspektivne , spucati im kondicione ko do sad sto rade + ove nase nade ubaciti nek igraju tika taka :lol: nek se bore ha ja :D
Zolotica prodati sto prije. Svaki igrac Zrinjskog ga je pretrcao. Gori je od Kake sa 67 godina.

storm_raider
Kontakt:

Post Postao/la storm_raider » 13 mar 2013, 23:51

Kada se sjetim da je ovaj Kerla nekada bio kalibar za siri spisak reprezentacije...
Sport je lijek za tijelo i duh.

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 13 mar 2013, 23:54

Ova ekipa definitvno nema fudbalski IQ i svaka cast Amaru Osimu pa ima zivaca sa istom raditi. Bekric bezpotrebno komplikuje i dobija opravdan crveni karton, ali isto tako treba pogledati situaciju koja je predhodila tom crvenom kartonu...Kerla neometan, umjesto da izbije loptu na drugu stranu terena isti je izbija par metara od korner zastavice i tako Zrinjskom omogucava da kreiraju napad nakon kojeg Bekric dobija crveni - ali isto tako treba istaci da je i on napravio ogromnu gresku, umjesto sto je gradi trebao je samo vratiti Stanicu koji je bio slobodan.

Definitivno u ovoj ekipi dosta toga ne stima i mislim da ce nam ova reprezentativna pauza dobro doci. I dalje sve stvari drzimo u svojim rukama/nogama, ali se konacno moramo probuditi iz zimskog sna inace nam se crno pise.

Zrinjski veceras bio dosta bolji i trebali su pobjediti kada se sve sabere, ali eto sreca je veceras bila na nasoj strani.

Meni je veceras u 65.minuti susreta bilo jasno da je vrag odnio salu kada je momak - koji ne da se igracima zvizdi i psuje na sjevernoj tribini - poceo galamiti na iste i na Amara.

PS: Isto se veceras dosta dobro moglo primjetiti da Antolovic nema odogovarajucu komunikaciju sa igracima iz odbrane, jer bilo je par situacija gdje ni on ni stoperi nisu znali sta treba uraditi sa loptom. I taj segement se tokom ove pauze podhitno mora popraviti.
"My Favorite Ring is Always the Next One"

likusa
Kontakt:

Post Postao/la likusa » 13 mar 2013, 23:54

Druga tekma bez baklji :D bravo mi !
Željeznicar za život cijeli !

bob
Kontakt:

Post Postao/la bob » 13 mar 2013, 23:54

Snob je napisao/la:
bob je napisao/la:ma rasprodati sve sem zolotica i kvesica , pokupovati neke mladje perspektivne , spucati im kondicione ko do sad sto rade + ove nase nade ubaciti nek igraju tika taka :lol: nek se bore ha ja :D
Zolotica prodati sto prije. Svaki igrac Zrinjskog ga je pretrcao. Gori je od Kake sa 67 godina.
ma neka zolotica momak igra prvu ozbiljniju sezonu trudi se radije cu njega gledati jos 3 sezone nego stanice, jamake i svrake ...

MrRiccoli
Kontakt:

Post Postao/la MrRiccoli » 13 mar 2013, 23:56

po meni najveci problem je trenutna losa forma ali i evidentno je zasicenje kod nekih igraca primjera svrake i adilovica vidi se da preko neke stvari igraju nimalo truda ama nista zivo... razumijem ako te ne ide al ne razumijem kad se ne trudis
Željo je religija i život, nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge. A šta treba više od toga - IVICA OSIM

CARSON

Post Postao/la CARSON » 14 mar 2013, 00:00

likusa je napisao/la:Druga tekma bez baklji :D bravo mi !
jedino pozitivno ove sezene samo da je pobijeditit veliku zvijezdu u nedelju i

samozeljo1921
Kontakt:

Post Postao/la samozeljo1921 » 14 mar 2013, 00:06

Zrinjski je veceras fulio finale sa onom stativom, tako da mislim da cemo ih u Aprilu dole proci i da gledamo opet finale na Grbavici
1921

likusa
Kontakt:

Post Postao/la likusa » 14 mar 2013, 00:07

CARSON je napisao/la:
likusa je napisao/la:Druga tekma bez baklji :D bravo mi !
jedino pozitivno ove sezene samo da je pobijeditit veliku zvijezdu u nedelju i
moramo ;) vidim oni su se vec nalozili da nam uzmu bodove,hajd i pravdano jer s onakvom igrom ni vrbanjusi gola ne mozemo dati :?
Željeznicar za život cijeli !

bob
Kontakt:

Post Postao/la bob » 14 mar 2013, 00:08

MrRiccoli je napisao/la:po meni najveci problem je trenutna losa forma ali i evidentno je zasicenje kod nekih igraca primjera svrake i adilovica vidi se da preko neke stvari igraju nimalo truda ama nista zivo... razumijem ako te ne ide al ne razumijem kad se ne trudis
a i meni se cino pogotovo kod svrake al eto posto se je ovo sve suplja :D vjerovatno su toga bili svjesni i u strucnom stabu al posto se nema para za transfere bolje ostaviti njih da igraju jer imaju kvalitet a i prvi smo na tabeli sto do sad nije pogresna odluka , nadam se na ljeto da ce leci lova od turaka da cemo prodati ove neke igrace malo izmjeniti ha ja da makar igramo ljepse :D **** europu tamo nemamo raditi nista nek bude neko europsko gostovanje blizu da opet se moze otici i to je to vratiti se svakodnevnici ovdje :D

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: b00t i 10 gostiju.