bagrcavi je napisao/la:![]()
Jedan jedini !!!
Sad treba da zalimo koliko nam nedostaje.
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
bagrcavi je napisao/la:![]()
Konačno jedan normalan komentar. Svaka ti je na mjestu.Sad će mnogi spominjati Zebu ali zaboravljaju da smo mi večeras počeli bez 4 standardna igrača sa polusezone (ako ne računam Bogićevića).Izbacite Barsi Messija, Xavija, Iniestu... Nadam se da su mnogi vidjeli što Brković nije starter. Mnogi u BiH pojma nemaju sa sportom, a misle da znaju. Obrazovanje je ključ svega pa i sporta. Evo prijedlog sposrtsport-u. Stručne analize utakmica (trenerske, sudijske i sl), nek se obrazuje raja. Ali ovdje u BiH se ne smije ništa javno reći jbg. Opet će biti ovaj navija za onog ili za ovog. J...t ćemo mu ... šta on ima pričati i sl.aleksandar_veliki je napisao/la:Zeljeznicar mnogo bolji u prvih 30 minuta. Odnosno najbolji Zeljinih pola sata u drugom dijelu sezone. Medjutim, Bekric pravi glupost i tako pomaze Zrinjskom, koji pak nije na pravi nacin iskoristio brojcanu prednost. Zrinjsko mnogo bolje igrao nakon sto je broj igraca izjednacen. Ne mogu kriviti igrace Zelje za losih zadnjih 20 minuta jer su se istrosili. O pojedincima necu, ali kao i prosli put razocaran onim od kojeg se najvise ocekuje, kao i izmjenama. Cini mi se da samo kod Zelje izmjene ne unose nista u igru, odnosno igra automatski pada za 30 posto kada Osim ubaci osvjezenja.
I da, necu dozvoliti da rasprava krene u smjeru, jeste crveni, nije crveni, navlacio za ove ili one.
Odlična ideja! Volio bih to vidjeti ovdje...zaboljisportuBiH je napisao/la:
Evo prijedlog sposrtsport-u. Stručne analize utakmica (trenerske, sudijske i sl), nek se obrazuje raja.
Zolotica prodati sto prije. Svaki igrac Zrinjskog ga je pretrcao. Gori je od Kake sa 67 godina.bob je napisao/la:ma rasprodati sve sem zolotica i kvesica , pokupovati neke mladje perspektivne , spucati im kondicione ko do sad sto rade + ove nase nade ubaciti nek igraju tika takanek se bore ha ja
ma neka zolotica momak igra prvu ozbiljniju sezonu trudi se radije cu njega gledati jos 3 sezone nego stanice, jamake i svrake ...Snob je napisao/la:Zolotica prodati sto prije. Svaki igrac Zrinjskog ga je pretrcao. Gori je od Kake sa 67 godina.bob je napisao/la:ma rasprodati sve sem zolotica i kvesica , pokupovati neke mladje perspektivne , spucati im kondicione ko do sad sto rade + ove nase nade ubaciti nek igraju tika takanek se bore ha ja
jedino pozitivno ove sezene samo da je pobijeditit veliku zvijezdu u nedelju ilikusa je napisao/la:Druga tekma bez bakljibravo mi !
moramoCARSON je napisao/la:jedino pozitivno ove sezene samo da je pobijeditit veliku zvijezdu u nedelju ilikusa je napisao/la:Druga tekma bez bakljibravo mi !
a i meni se cino pogotovo kod svrake al eto posto se je ovo sve supljaMrRiccoli je napisao/la:po meni najveci problem je trenutna losa forma ali i evidentno je zasicenje kod nekih igraca primjera svrake i adilovica vidi se da preko neke stvari igraju nimalo truda ama nista zivo... razumijem ako te ne ide al ne razumijem kad se ne trudis
pa upravu si prodati sta... jer jbg vidi se da treba neke svjezine i neko ko je zeljan dokazivanja jer imam osjecaj da su ovi igraci dostigli vrhunac primjer svrake i adilovica i da dalje ne mogu da su se zasitili jednostavno...bob je napisao/la:a i meni se cino pogotovo kod svrake al eto posto se je ovo sve supljaMrRiccoli je napisao/la:po meni najveci problem je trenutna losa forma ali i evidentno je zasicenje kod nekih igraca primjera svrake i adilovica vidi se da preko neke stvari igraju nimalo truda ama nista zivo... razumijem ako te ne ide al ne razumijem kad se ne trudisvjerovatno su toga bili svjesni i u strucnom stabu al posto se nema para za transfere bolje ostaviti njih da igraju jer imaju kvalitet a i prvi smo na tabeli sto do sad nije pogresna odluka , nadam se na ljeto da ce leci lova od turaka da cemo prodati ove neke igrace malo izmjeniti ha ja da makar igramo ljepse
**** europu tamo nemamo raditi nista nek bude neko europsko gostovanje blizu da opet se moze otici i to je to vratiti se svakodnevnici ovdje
Trenutno korisnika/ca: bvsic, Helemnejse, kontra i 43 gosta.