Ma znas druze ne slazem se bas s tim da je to par idiota.Jer da par idiota to pravi onih ostalih par stotina ili koja hiljada bi im veoma lako mogla yebat mater za to sto rade i izbaciti ih da stvarno vole svoj klub.Nego je to poprimilo vise oblike gdje jedna rulja povodeci se za svim losim stvarima i nedostatcima drustva dolazi da tu svu losu energiju ispoljava na stadionu.bekicamir je napisao/la:Ma evo maloprije,malo se u kumova svratilo nakon utakmice,sine moj losi smo do bola,place mi se kada vidim kako igramovm22 je napisao/la:Drenaza se trenutno radi
Bekicu kad si to doso iz Sirokog ?!
Nije ovo vrijedno sekirancije!
Vidovitadjamila ove idote nitko neplaca ,oni su jednostavno IDIOTI,zna se tko baca uvijek jednote iste stvari,no kao sto je netko vec naveo policija i tuziteljstvo ne rade svoj posao ,jer imaju snimci ,lijepo kretene nadjes ,privedes,tuzis,sudjenje,osuda ,zatvor,procuje se u "raji" i nema vise budala i idiota,ponovi se opet na utakmici,opet isto ,nadji ,tuzi,osudi,zatvori i rijesen problem,no kada mi zivimo u nakardnoj sredini bez zakona i vlasti onda smo prisiljeni ovo gledati,kako cu ja odvesi dijete na utakmicu sa mirom ,pa zena bi me ubila na sami spomen "vodim malog na utakmicu" kada vidi kakva se sranja desavaju ,sramotno i istinito,nisu danas samo Ultrasi,svi navijaci su ok ali ima par ljudi i idiota koji kvare i ime Hordi,Manijaka,Lesinar i Ultrasa!
Zato po meni sve navijacke grupe u drzavi BiH zbog mnogo stvari treba zabraniti.
Sta ce nam nacionalizam na tribinama toliki.Pa bolan navijaci idu na gostovanja,hajmo otvoreno reci,u mjesta gdje je vecinski drugi narod samo da provociraju i pjevaju neke pjesme koje tamo nisu prihvacene i kace zastave koje oni drugi ne vole.Oni iz R.S a,pjevaju o ratnim zlocincima generalima itd...,Hrvati o ustasama ,Bosnjaci kace zastave s ljiljanima koje oni shvataju kao ratne zastave i pjevaju himnu koja druge vrijedja.
Ma znam ja da ovo nikome nece odgovarati sto pisem ali je istina jbg.Ne moze vise ovako.
Poenta je da svi prebacujemo stvari s jednih na druge a radimo isto.
Zato goni stoku sa stadiona i to je jedino rjesenje,Drugog nema...