Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,Monolog

Koji bosanskohercegovački tim će dogurati najdalje u evropskim takmičenjima?

Borac
25
7%
Sarajevo
226
59%
Zrinjski
36
9%
Željezničar
95
25%

Ukupno glasova: 382

vidovitadjemila

Re: Premijer liga BiH - opcenito

Post Postao/la vidovitadjemila » 10 mar 2013, 22:08

bekicamir je napisao/la:
vm22 je napisao/la:Drenaza se trenutno radi ;)
Bekicu kad si to doso iz Sirokog ?
Ma evo maloprije,malo se u kumova svratilo nakon utakmice,sine moj losi smo do bola,place mi se kada vidim kako igramo :cry: !
Nije ovo vrijedno sekirancije!
Vidovitadjamila ove idote nitko neplaca ,oni su jednostavno IDIOTI,zna se tko baca uvijek jednote iste stvari,no kao sto je netko vec naveo policija i tuziteljstvo ne rade svoj posao ,jer imaju snimci ,lijepo kretene nadjes ,privedes,tuzis,sudjenje,osuda ,zatvor,procuje se u "raji" i nema vise budala i idiota,ponovi se opet na utakmici,opet isto ,nadji ,tuzi,osudi,zatvori i rijesen problem,no kada mi zivimo u nakardnoj sredini bez zakona i vlasti onda smo prisiljeni ovo gledati,kako cu ja odvesi dijete na utakmicu sa mirom ,pa zena bi me ubila na sami spomen "vodim malog na utakmicu" kada vidi kakva se sranja desavaju ,sramotno i istinito,nisu danas samo Ultrasi,svi navijaci su ok ali ima par ljudi i idiota koji kvare i ime Hordi,Manijaka,Lesinar i Ultrasa!
Ma znas druze ne slazem se bas s tim da je to par idiota.Jer da par idiota to pravi onih ostalih par stotina ili koja hiljada bi im veoma lako mogla yebat mater za to sto rade i izbaciti ih da stvarno vole svoj klub.Nego je to poprimilo vise oblike gdje jedna rulja povodeci se za svim losim stvarima i nedostatcima drustva dolazi da tu svu losu energiju ispoljava na stadionu.
Zato po meni sve navijacke grupe u drzavi BiH zbog mnogo stvari treba zabraniti.
Sta ce nam nacionalizam na tribinama toliki.Pa bolan navijaci idu na gostovanja,hajmo otvoreno reci,u mjesta gdje je vecinski drugi narod samo da provociraju i pjevaju neke pjesme koje tamo nisu prihvacene i kace zastave koje oni drugi ne vole.Oni iz R.S a,pjevaju o ratnim zlocincima generalima itd...,Hrvati o ustasama ,Bosnjaci kace zastave s ljiljanima koje oni shvataju kao ratne zastave i pjevaju himnu koja druge vrijedja.
Ma znam ja da ovo nikome nece odgovarati sto pisem ali je istina jbg.Ne moze vise ovako.
Poenta je da svi prebacujemo stvari s jednih na druge a radimo isto.
Zato goni stoku sa stadiona i to je jedino rjesenje,Drugog nema...
OTKAKO JE STARI TRAVNIK NASTAO,OVAKAV SVJET JOS NIJE RASTAO A MENE DUGO BILO NIJE...

Jack777Pott
Kontakt:

Post Postao/la Jack777Pott » 10 mar 2013, 22:58

Sad se sjetih one Slavija - Sarajevo prije nekih pet godina, par kola do kraja, 1-1 je bilo, Slaviji trebala pobjeda da pretekne Sarajevo i da onda do kraja sama odlucuje o svojoj sudbini i uzme naslov prvaka. Kakvih pjesmi sam se tad naslusao :lol: :lol: , a tek doceci Hordi na uzvike 'Srbija'. Sve tri naroda u ovoj zemlji su tezi nacionalisti, kao sto kolega gore i navede.
I okrenu tada glavu, zagleda se u daljinu, kao plave voljeli smo jedino još domovinu!

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 11 mar 2013, 00:25

Jack777Pott je napisao/la:Sad se sjetih one Slavija - Sarajevo prije nekih pet godina, par kola do kraja, 1-1 je bilo, Slaviji trebala pobjeda da pretekne Sarajevo i da onda do kraja sama odlucuje o svojoj sudbini i uzme naslov prvaka. Kakvih pjesmi sam se tad naslusao :lol: :lol: , a tek doceci Hordi na uzvike 'Srbija'. Sve tri naroda u ovoj zemlji su tezi nacionalisti, kao sto kolega gore i navede.
Eh kada se setim te utakmice,jedna od najboljih koje sam uzivo gledao u BiH ligi.Stankovic doveo Slaviju u prednost,a onda Obuca poravnao i ono cuveno Husrefovo radovanje. :lol:
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

ciza
Kontakt:

Post Postao/la ciza » 14 mar 2013, 16:22

kolike su cujene karta na vasim stadionima?

hamzaTM87
Kontakt:

Post Postao/la hamzaTM87 » 14 mar 2013, 16:46

ciza je napisao/la:kolike su cujene karta na vasim stadionima?
Kod nas je jug 5 , sjever 8 , a zapad 15 (nisam za ovo siguran)
ZELJEZNICAR 1921!

anonimni
Kontakt:

Post Postao/la anonimni » 14 mar 2013, 18:15

hamzaTM87 je napisao/la:
Kod nas je jug 5 , sjever 8 , a zapad 15 (nisam za ovo siguran)
Zapad je 10, ja mislim

Sent from my ST23i using Tapatalk HD
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!

Kapiten Blue Traina

mikki21
Kontakt:

Post Postao/la mikki21 » 14 mar 2013, 18:22

u veleza je RA tribina 3, centralna 5, nova mala 8! za gostujuce navijace je vecinom po dogovoru besplatno

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 14 mar 2013, 18:36

Devil je napisao/la:
Jack777Pott je napisao/la:Sad se sjetih one Slavija - Sarajevo prije nekih pet godina, par kola do kraja, 1-1 je bilo, Slaviji trebala pobjeda da pretekne Sarajevo i da onda do kraja sama odlucuje o svojoj sudbini i uzme naslov prvaka. Kakvih pjesmi sam se tad naslusao :lol: :lol: , a tek doceci Hordi na uzvike 'Srbija'. Sve tri naroda u ovoj zemlji su tezi nacionalisti, kao sto kolega gore i navede.
Eh kada se setim te utakmice,jedna od najboljih koje sam uzivo gledao u BiH ligi.Stankovic doveo Slaviju u prednost,a onda Obuca poravnao i ono cuveno Husrefovo radovanje. :lol:
Mene baš ovi postovi natjeraše da pogledam "izvještaj" " onclick="window.open(this.href);return false;, pa brate mili ovaj BHT1 kao da tapka u mjestu, od tada je prošlo skoro šest godina a oni ni muziku nisu promjenili, isti koncept izvještaja...Mislim, kao da ne ne prate svjetske ili nar regionalne trendove. :cry: :cry: :cry:

badblueboylivno
Kontakt:

Post Postao/la badblueboylivno » 14 mar 2013, 18:51

Da, užas... nije mi jasno da, s toliko sportskih novinara i komentatora, ne mogu napraviti poštenu emisiju, koja će trajati sat vremena, sa malo dužim izvješćima s utakmica, napraviti to na malo boljem nivou. Ono, strašno.

Usput, ako netko tko je zaslužen za to prati ovo, neka malo povećaju onu grafiku rezultata u gornjem lijevom kutu ekrana, u nekim dijelovima države slika nije baš najčišća pa se ne razlikuju brojevi 2 i 3, recimo, na ne znam je li 27 ili 37 minuta, ili je li 2-0 ili 3-0. :D
Hayley <3

lovcen16
Kontakt:

Post Postao/la lovcen16 » 14 mar 2013, 18:53

hilmo je napisao/la:
Devil je napisao/la:
Mene baš ovi postovi natjeraše da pogledam "izvještaj" " onclick="window.open(this.href);return false;, pa brate mili ovaj BHT1 kao da tapka u mjestu, od tada je prošlo skoro šest godina a oni ni muziku nisu promjenili, isti koncept izvještaja...Mislim, kao da ne ne prate svjetske ili nar regionalne trendove. :cry: :cry: :cry:
Mislim da je ovo jedna od boljih i jacih tekmi od kako se igra ova zajednicka liga,mocni i jedni i drugi igrlao se bas muski!!!!Da je bogdo vise ovakvih i igraca i utakmica ovo sad je patnja gledati!!!!!

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 14 mar 2013, 20:05

Pogledaj ti tribine na toj utakmici,stadion ovako pun je bio jos jedino protiv Zvezde u prijateljskoj. :( Cak je i u finalu kupa bilo manje ljudi.
Valjda se nekada vrate ova vremena,probudi se svest o pracenju utakmica uzivo. :(

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 14 mar 2013, 20:09

Teško moj @devile, teško....
Mnogo toga treba da se uradi da bi se navijači i gledaoci vratili na tribine.. :roll: :roll: :roll:
edit: na TVSA emisija o huliganstvu, gosti Baho, ministar policije KS i ministar kulture i sporta

ciza
Kontakt:

Post Postao/la ciza » 14 mar 2013, 20:13

devil druze mozel info kolko kostaju karte na utakmicama partizana i zvezde u ligi i u evropi?

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 14 mar 2013, 20:25

ciza je napisao/la:devil druze mozel info kolko kostaju karte na utakmicama partizana i zvezde u ligi i u evropi?
U sustini vecinom ti je za domace utakmice 200,300 i 400 dinara (jug,istok,zapad),euro ti je 111 RSD,sto znaci da su karte nesta manje od 2,3 i 4 eura.

Sto se tice Evrope Partizan je za zadnji nastup u EL dao karte da se kupuju u paketu i pojedinacno.Mene je zapad izasao 65 eura,i istok je toliko bio cini mi se,bocni delovi tih tribina su nesta manje bili,cini mi se 50 eura,a jug 20. ;)

Papalukas
Kontakt:

Post Postao/la Papalukas » 15 mar 2013, 00:09

Pogledaj ti tribine na toj utakmici,stadion ovako pun je bio jos jedino protiv Zvezde u prijateljskoj. :( Cak je i u finalu kupa bilo manje ljudi.
Valjda se nekada vrate ova vremena,probudi se svest o pracenju utakmica uzivo. :(
Ja sad ovo gledam i ne mogu vjerovati,i zaboravio sam da su Sokolovi imali finu grupu,sad ih kuci nema ni 50 steta....

avlami97
Kontakt:

Post Postao/la avlami97 » 15 mar 2013, 10:48

" onclick="window.open(this.href);return false;
Da li će ovaj sudija više ikome suditi. Pored ove greške, napravio ih je još sijaset. Isto se odnosi na sudije koji su sudile utakmicu Sarajevo-Rudar Prijedor, koje su, blago rečeno pokrale ekipu iz Prijedora.

Ovakvo suđenje treba što prije iskorijeniti. Mislim da im je hlađenje od par mjeseci najblaža kazna. Zaista ne želim provocirati, jer govorim o činjenicama.
Goethe: "Zabludi korisnoj, uvijek pretpostavljam istinu štetnu. Ako i probudi bol istina nosi i lijek".

Armageddon2012
Kontakt:

Post Postao/la Armageddon2012 » 15 mar 2013, 10:49

nisi ni ti mnogo korektnije pobjedio rudara jesenas,hahahaah :lol: :lol:

tog rudara se otrese 4-0,kao borac,pa da nema nikakvih repova,a ne ovako na zovegu kao vi sarajlije 8-)
sa gospodinom gospodski,sa konjem-konjski...

avlami97
Kontakt:

Post Postao/la avlami97 » 15 mar 2013, 11:19

Armageddon2012 je napisao/la:nisi ni ti mnogo korektnije pobjedio rudara jesenas,hahahaah :lol: :lol:

tog rudara se otrese 4-0,kao borac,pa da nema nikakvih repova,a ne ovako na zovegu kao vi sarajlije 8-)
Je li to znači da ovakve sudije trebaju nastaviti da sude i dalje? Napisao sam da su napravili sijaset grešaka, pored navedenih, ako treba pobrojaću ih makar desetak. je li malo?
Ako nešto kontaš drugačije, onda si u krivu.
Goethe: "Zabludi korisnoj, uvijek pretpostavljam istinu štetnu. Ako i probudi bol istina nosi i lijek".

Armageddon2012
Kontakt:

Post Postao/la Armageddon2012 » 15 mar 2013, 11:36

naravno da ne znači...ali tvoj post bi imao mnogo veću težinu da si se oglasio nakon grešaka u korist željezničara....ovako je samo jedan u nizu onih kojima smeta trun u tuđem oku,a ne vide balvan u svom.
sa gospodinom gospodski,sa konjem-konjski...

avlami97
Kontakt:

Post Postao/la avlami97 » 15 mar 2013, 11:53

Armageddon2012 je napisao/la:naravno da ne znači...ali tvoj post bi imao mnogo veću težinu da si se oglasio nakon grešaka u korist željezničara....ovako je samo jedan u nizu onih kojima smeta trun u tuđem oku,a ne vide balvan u svom.
Nisam rekao da je napravio greške ni u korist Želje ni u korist Zeinjskog. Postavio sam link gdje se vidi namjerno udaranje Bekrića i namjerno udaranje Šćepanovića. Bekrić dobija crveni (potpuno ispravno), a Šćepanoviću ne svira faul. Sudije su dva puta svirale ofsajd Zrinjskom - niđe veze, nisu svirale čist penal za Zrinjski - fol pustio prednost, a svi znamo da u kaznenom nema prednosti. Svaki pad igrača Želje u drugom je okarakterisao kao faul - niđe veze. Igraču Zrinjskom daje drugi žuti, umjesto direktan crveni. Vasilića igrač Zrinjskog udara laktom u pluća sudija se pravi ćorav. Adilović u duelu dobija lakat u oko, sudija kaže nije bilo namjere. Smajića ftajer nagazi na skočni zglob, sudija ne svira ni faul. Benjaminu Čoliću frajer nagazi na ruku, a on ni da opomene igrača Zrinjskog da bi trebao biti bar malo oprezniji. Drugo poluvrijeme produži 4 minuta, a trebao je brat bratu jedno 6 minuta, zbog povreda, simuliranja izmjena i šta ti ja već znam. Naveo sam samo greške kojih se sjećam, a nilo ih je još.
Je li i dalje misliš da su sudije dobro odradile svoj posao ili su možda pomogle samo želji ili Zrinjskom.
Želim reći da su onakvim suđenjem odmogli i jednim i drugim i da su zaslužile višemjesečno hlađenje i ništa drugo.

Hoćeš li da ti prokomentarišem i suđenje sa Koševa? ;)

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []