ma daleko je ovo od idealnog svakako, ali jako finih stvari se uradilo...vidi se veliki napredak u odnsu na onaj period kad smo se borili da prezivimo ...svaka cast Azmiru i ekipi i udruzenju navijaca prije svega... ne moze niko prigovoriti na nas navijace "FUKARE" ako je iko spasio Slobodu to su Fukare i simpatizeri ovog kluba...vratili smo klub koliko toliko iz mrtvih respekt za sve koji su ucinili nesto da se spasi nasa Sloboda...slijedece godine na dodjeli nagrada za sprtasa godine i menagera i slicno, treba ovo udruzenje da dobije nagradu za sve ucinjeno, jer su uspjeli u tome sto niko nije uspjeo dugi niz godina u Slobodi
FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
- SaltCityAttack
- Kontakt:
Re: FK Sloboda Tuzla
brate jest meni drago sto je ovako sad finih vijesti, a vidoviti prtal ne zna sta da napise na sve ovo
..nema cigni nemaju ideju kako da napisu nesto protiv ovih ljudi, protiv udruzenja navijaca i td 
ma daleko je ovo od idealnog svakako, ali jako finih stvari se uradilo...vidi se veliki napredak u odnsu na onaj period kad smo se borili da prezivimo ...svaka cast Azmiru i ekipi i udruzenju navijaca prije svega... ne moze niko prigovoriti na nas navijace "FUKARE" ako je iko spasio Slobodu to su Fukare i simpatizeri ovog kluba...vratili smo klub koliko toliko iz mrtvih respekt za sve koji su ucinili nesto da se spasi nasa Sloboda...slijedece godine na dodjeli nagrada za sprtasa godine i menagera i slicno, treba ovo udruzenje da dobije nagradu za sve ucinjeno, jer su uspjeli u tome sto niko nije uspjeo dugi niz godina u Slobodi
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
sviđa mi se sve ovo kao i svima, pogotovo ovo oko live streama, jer ima onih koji ne mogu biti na Tušnju .. ono što me zanima, ima li u planu da se ponovo vrati tradiocionalno odigravanje Memorijalnog turnira Mustafa Hukić-Huka?!
26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!
NON MOLLARE MAI
NON MOLLARE MAI
- SaltCityAttack
- Kontakt:
gdje to pise za live stream brate?.. hocul moci i ja gldat hahahJTS je napisao/la:sviđa mi se sve ovo kao i svima, pogotovo ovo oko live streama, jer ima onih koji ne mogu biti na Tušnju .. ono što me zanima, ima li u planu da se ponovo vrati tradiocionalno odigravanje Memorijalnog turnira Mustafa Hukić-Huka?!
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
imaš na druga.tv video .. http://druga.tv/info/13504SaltCityAttack je napisao/la:gdje to pise za live stream brate?.. hocul moci i ja gldat hahahJTS je napisao/la:sviđa mi se sve ovo kao i svima, pogotovo ovo oko live streama, jer ima onih koji ne mogu biti na Tušnju .. ono što me zanima, ima li u planu da se ponovo vrati tradiocionalno odigravanje Memorijalnog turnira Mustafa Hukić-Huka?!
26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!
NON MOLLARE MAI
NON MOLLARE MAI
- Probisvjet
- Kontakt:
Informacija da je za nekoliko sati prodato vise od 1000 ulaznica. Odlicno!
Ispravak za manje od dva sata!
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
Ovo je ekstra jel pouzdan taj info ako je tako i ako nas vrijeme posluzi mogo bi Tusanj biti punProbisvjet je napisao/la:Informacija da je za nekoliko sati prodato vise od 1000 ulaznica. Odlicno!
1000 na sjeveru 3000 na zapaduProbisvjet je napisao/la:Informacija da je za nekoliko sati prodato vise od 1000 ulaznica. Odlicno!
.Nadam se da će i ovo bijelo g0vno prestati padat.
@TRUST;
mislim da je ovo drugatv objavila.
Pobjeda je bolja od orgazma!
pouzdan je......ne bi me cudilo da se proda 5000.........ovo je odlicno za sada
edit....ma brate dal ce tusanj biti pun ili nece to je i manje bitno.....svrha je prodati ulaznice a sada da li ce neko doci ili ne na njemu je.......neka barem daju ulaznice onome ko ce doci kao sto ce uraditi vecina ljudi koje ja poznajem......znate kakvo je vrijeme doslo da se subotom radi itd itd.........
edit....ma brate dal ce tusanj biti pun ili nece to je i manje bitno.....svrha je prodati ulaznice a sada da li ce neko doci ili ne na njemu je.......neka barem daju ulaznice onome ko ce doci kao sto ce uraditi vecina ljudi koje ja poznajem......znate kakvo je vrijeme doslo da se subotom radi itd itd.........
Zadnja izmjena: nusmir, dana/u 14 mar 2013, 17:55, ukupno mijenjano 1 put.
http://www.youtube.com/watch?v=dpZbCTwXnNc
400 opština kupila, naređeno uposlenicima da kupe.
Vi mene nafuraste ja konto na dan utakmice kupit ulaznice sa drustvom ono kako je krenulo odo ja sutra po ulaznice da se obezbijedim 
Jel vi furate za prodate ulaznice ?
Samo da snijeg prestane padati hebem mu sve
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
Karta zvoni, svaka čast ko je napravio, moraš je imati znači.

"Brate, danas kad čuješ hardcore znaš da je begovska familija brate, begovska familija, Tvrtka kralja loza brate."
U subotu najavljuju lijepo vrijeme ako je vjerovati, danas i sutra ovako samo......harry_90 je napisao/la:Jel vi furate za prodate ulaznice ?![]()
Ako nestane,mozemo preko @MakeTZ sredit sebifukara87 je napisao/la:Odo do grada uzet karte dok nije nestalo![]()
1111 
j*bo repku,vidjet Tušanj ko šibicu u 1.Federalnoj NEPROCJENJIVO

j*bo repku,vidjet Tušanj ko šibicu u 1.Federalnoj NEPROCJENJIVO

Pobjeda je bolja od orgazma!
Prodajem zjale zato me i vidis non stop 
Vidim,nisam nista bolji od tebeMakeTZ je napisao/la:Prodajem zjale zato me i vidis non stop
Sta mislite recimo da ovi momci iz udruzenja iz njihove uprave na dan utakmice na stadionu kad ljudi udu organizuju prikupljanje novac za navijacku premiju igracima,nekako to organizovat nek dođe evo da ne urknem 2500,neko marku neko dvije da da moze se sigurno skupit 4000KM i ako pobijede podijelit igracima od navijaca premiju u svakom drugom slucaju nek ide novac u klub sigruno ce ga ovo uprava u dobro iskrositit.Sta mislit imaml kakvi sansi za ovu ideju
Jos da skinem gace i da me naguze i njima superTRUST je napisao/la:Sta mislite recimo da ovi momci iz udruzenja iz njihove uprave na dan utakmice na stadionu kad ljudi udu organizuju prikupljanje novac za navijacku premiju igracima,nekako to organizovat nek dođe evo da ne urknem 2500,neko marku neko dvije da da moze se sigurno skupit 4000KM i ako pobijede podijelit igracima od navijaca premiju u svakom drugom slucaju nek ide novac u klub sigruno ce ga ovo uprava u dobro iskrositit.Sta mislit imaml kakvi sansi za ovu ideju
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.