harry_90 je napisao/la: Jos da skinem gace i da me naguze i njima super
FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
Pobjeda je bolja od orgazma!
Ako je dotle doslo **** moju ideju bolje cuvaj guzicuGorki je napisao/la:harry_90 je napisao/la: Jos da skinem gace i da me naguze i njima super
Kad smo kod ideja, nek opština naredi da se zatvore svi kafići u Tz od 14:30 do 16:30, pa da vidiš posjećenosti. 
"Brate, danas kad čuješ hardcore znaš da je begovska familija brate, begovska familija, Tvrtka kralja loza brate."
Dobro je da nisi napisao i kladionice,koliko sam sa Tusnja na poluvremenu znao otici do klade da ispunim tiket
Niko meni ne odgovori na pitanje,da li vi mene furate za prodane karte ili ne ?
Niko meni ne odgovori na pitanje,da li vi mene furate za prodane karte ili ne ?
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
http://www.****/vijesti/teme/za-prel ... li-3000-km" onclick="window.open(this.href);return false;
Kol´ko ono Radnički za Čejvanovića traži

Kol´ko ono Radnički za Čejvanovića traži
Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
-
VolimRadnicki
- Kontakt:
Heller je napisao/la:http://www.****/vijesti/teme/za-prel ... li-3000-km
Kol´ko ono Radnički za Čejvanovića traži![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
1921
1989
1989
Heller je napisao/la:http://www.****/vijesti/teme/za-prel ... li-3000-km
Kol´ko ono Radnički za Čejvanovića traži![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫
Konačno malo radosti za prosječnog tuzlanskog navijača Slobode.
Dugo smo jadikovali i bili u beznađu, ali izgleda da i tomu polako dolazi kraj. Ja sam spreman, uz Božiju pomoć, još godinu-dvija sačekati da se skroz sve očisti od korupcije, nerada i lopovluka, ali da onda imamo stabilnog i konkurentnog premijerligaša. Da ne bude zabune, nemam ništa protiv ekspresnog povratka, govorio sam u kontekstu da se klub smjesi u sigurno zonu i da finansijski bude sposoban za nešto veće. Ljubav prema klubu od sada pokazujem(o) kupovinom karata, podržavanjem momaka barem na Tušnju i aktivnim uključivanjem u rad Udruženje. Red je da građani Tuzle budu u toku dešavanja i da se i nas nešto pita. To je pozitivna stvar koje je UG uradilo i svaka im čast na tome. Isto tako, očekujemo i žiro-račun da Sloboda može dobivati i injekcije iz vana.
Btw, ovo za livestream bi bilo super, dalo bi se to lako odraditi. Mada, to bi dakako trebalo biti u cilju da oni, koji stvarno nisu u mogućnosti (ne oni kojima je mrsko) pogledaju Slobodu i s drugih kontinenata, inozemstva itd.
Btw, ovo za livestream bi bilo super, dalo bi se to lako odraditi. Mada, to bi dakako trebalo biti u cilju da oni, koji stvarno nisu u mogućnosti (ne oni kojima je mrsko) pogledaju Slobodu i s drugih kontinenata, inozemstva itd.
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
kakva je situacija za djevojke, da li ostaje stari rezim slobodnog ulaza ili ( da znam koliko karti imam haha)
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
- Probisvjet
- Kontakt:
Informacija.
Za 5-6 sati prodato preko 1600 karata. Kupuju karte i oni koji nece moci zbog obaveza na utakmicu.
Za 5-6 sati prodato preko 1600 karata. Kupuju karte i oni koji nece moci zbog obaveza na utakmicu.
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
- Probisvjet
- Kontakt:
Trebalo bi da ne placaju. Nikada zene nisu placale kartu na Tusnju. (gledaj sad kada Gracanlije posalju 2000 navijacicaultrasstyle_tz je napisao/la:kakva je situacija za djevojke, da li ostaje stari rezim slobodnog ulaza ili ( da znam koliko karti imam haha)
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
- TzBulevar87
- Kontakt:
Mislim da sad ne bi trebalo biti razlike, bitno je samo da se kupi to parce papiraultrasstyle_tz je napisao/la:kakva je situacija za djevojke, da li ostaje stari rezim slobodnog ulaza ili ( da znam koliko karti imam haha)
075
A sta znaci ja i ti furamo ovaj kravata styleProbisvjet je napisao/la:Informacija.
Nema Gračanica toliko stanovnikaProbisvjet je napisao/la:Trebalo bi da ne placaju. Nikada zene nisu placale kartu na Tusnju. (gledaj sad kada Gracanlije posalju 2000 navijacicaultrasstyle_tz je napisao/la:kakva je situacija za djevojke, da li ostaje stari rezim slobodnog ulaza ili ( da znam koliko karti imam haha))
Nullius in verba
Bit će do subote potražnja za kartama kao za repku protiv Grčke 
-
AboveTheLaw
- Kontakt:
Heller je napisao/la:Nema Gračanica toliko stanovnikaProbisvjet je napisao/la:Trebalo bi da ne placaju. Nikada zene nisu placale kartu na Tusnju. (gledaj sad kada Gracanlije posalju 2000 navijacicaultrasstyle_tz je napisao/la:kakva je situacija za djevojke, da li ostaje stari rezim slobodnog ulaza ili ( da znam koliko karti imam haha))
![]()
![]()
![]()
2010e, 52,212.00
AboveTheLaw je napisao/la:
2010e, 52,212.00
Nismo pitali za naselje Grbavicu u Sarajevu koliko ima ,nego za Gračanicu

-
AboveTheLaw
- Kontakt:
Izvini živ bio, vidim oboje počinje sa Gr pa mi učini Grbavica 
AboveTheLaw je napisao/la:Izvini živ bio, vidim oboje počinje sa Gr pa mi učini Grbavica
Ništa tu smo da se pomognemo

nema ovo je ludilo za karte, sad mi otac pare dade kaze de uzmi sutra kad budes iso u skolu nestace, ja moram rano na poso 
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 3 gosta.