a sta je bilo u ovoj utakmici pa je ovako reagovao :OGoalgetter je napisao/la:[youtube][/youtube]
Cudi me da City-eva ''Tunel-Cam'' nije uhvatila ovakav detalj
Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: insider,TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_
Re: Edin Džeko
Mislim da je na ovoj utakmici nosio kapitensku traku, pa je vjerovatno morao da pokaže svoje nezadovoljstvo rezultatom, na naš Bošnjački način.MElloo je napisao/la:a sta je bilo u ovoj utakmici pa je ovako reagovao :OGoalgetter je napisao/la:[youtube][/youtube]
Cudi me da City-eva ''Tunel-Cam'' nije uhvatila ovakav detalj
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Chelsea ♥
B.Dortmund ♥
- Goalgetter
- Kontakt:
Najjača je što je posebno naglasio "gdje im"
kupajte se u smradu titula koje niste osvojili!
31 31 31 31 31 31 31
Otkud znaš da nije?sanji je napisao/la:Sto ovako nije nikada reagovao u City-u, imao je cak i vise povoda.
I ja mislim da je Boga opsovaoHeKen je napisao/la:il se meni cini ili je na ovom videu oko 38. sekunde boga opsovo??
Sada dolazi do bespotrebne debate. Takav je red ..AjsKjub je napisao/la:Pa sta!?
- Goalgetter
- Kontakt:
Pokusavajuci razmotriti Mancinijevu logiku, mislim da nece poceti danasnji susret. Igraju u gostima protiv jake ekipe, te jos Tevez je u golgeterskoj formi.
- legenda reala
- Kontakt:
Ni ja, kad bi svi vala danas i sutra presjedili, samo eto kad bi Salihović i Mujdža odigrali po desetak minutaGoalgetter je napisao/la:Nemam nista protiv da danas odsjedi na klupi.![]()
Pokusavajuci razmotriti Mancinijevu logiku, mislim da nece poceti danasnji susret. Igraju u gostima protiv jake ekipe, te jos Tevez je u golgeterskoj formi.
A klupa, najvjerovatnije, Tevez je u "strašnoj" formi, al opet pobjeda Evertona
- Goalgetter
- Kontakt:
Goalgetter je napisao/la:Ipak, u prvih 11 je.

Zar je moguće
- Goalgetter
- Kontakt:
- el-fighter
- Kontakt:
Ajde Dzeko, zabij ga danas!!
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
Trenutno korisnika/ca: 0oo0, 19vendetta87, Anoniman, bavariapivo, boki86, Bordo10, BordoArmy88, bordobijeli, CHR, CrvenoCrnaArmija, Daduli, denza, DoktorXabaras, ErosViverosViv, Fudo, Gifron, Google [Bot], Google Adsense [Bot], GrbavicaHrammm, guillermo, HariTz, iliyaa8, IndependenT, invincible1921, J1897, Jadnimi, jasmin10, JimmyPage, karajlo, Kaunas, Lynx, Maestro^^, MikiPirs, Mocvara1991, MokraKifla, MostarNeretva, muhamedkonjic, Pact1921, PingoFTW, PointBlank, PSV, Rauber33, RaZuti, Romagnoli13, ronaldo99, Shevko, Sheyi, signalidunapark, StevieG8, tale07, TofiTofita, Venom, WeekendOffender, Wilshere10, Yucca, zaostrog i 354 gosta.