a sta je bilo u ovoj utakmici pa je ovako reagovao :OGoalgetter je napisao/la:[youtube][/youtube]
Cudi me da City-eva ''Tunel-Cam'' nije uhvatila ovakav detalj

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
a sta je bilo u ovoj utakmici pa je ovako reagovao :OGoalgetter je napisao/la:[youtube][/youtube]
Mislim da je na ovoj utakmici nosio kapitensku traku, pa je vjerovatno morao da pokaže svoje nezadovoljstvo rezultatom, na naš Bošnjački način.MElloo je napisao/la:a sta je bilo u ovoj utakmici pa je ovako reagovao :OGoalgetter je napisao/la:[youtube][/youtube]
Otkud znaš da nije?sanji je napisao/la:Sto ovako nije nikada reagovao u City-u, imao je cak i vise povoda.
I ja mislim da je Boga opsovaoHeKen je napisao/la:il se meni cini ili je na ovom videu oko 38. sekunde boga opsovo??
Sada dolazi do bespotrebne debate. Takav je red ..AjsKjub je napisao/la:Pa sta!?
Ni ja, kad bi svi vala danas i sutra presjedili, samo eto kad bi Salihović i Mujdža odigrali po desetak minutaGoalgetter je napisao/la:Nemam nista protiv da danas odsjedi na klupi.![]()
Pokusavajuci razmotriti Mancinijevu logiku, mislim da nece poceti danasnji susret. Igraju u gostima protiv jake ekipe, te jos Tevez je u golgeterskoj formi.
Goalgetter je napisao/la:Ipak, u prvih 11 je.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 18 gostiju.