Sad vidim da uopce nema prijenosa te utakmice, ocito ce bit svacega tamo
1. HNL
Re: 1. HNL
Mislim da bi Zagreb-Loko Si mogla bit bolja tekma
Zagrebu trebaju bodovi a Lokomotiva ima super ekipu.
Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Go into a room too fast kid, the room eats you.
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Go into a room too fast kid, the room eats you.
Kakav teren u Koprivnici.
Jos jedna utakmica koja se nije smela igrati nakon one Lokomotiva-Split.
Taman da Blatnjak u skladu sa svojim prezimenom dodje do izrazaja.
Jos jedna utakmica koja se nije smela igrati nakon one Lokomotiva-Split.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
- Jack777Pott
- Kontakt:
Devil je napisao/la:
Bas na to pomislim svaki put kad ga spomene
I okrenu tada glavu, zagleda se u daljinu, kao plave voljeli smo jedino još domovinu!
- Jack777Pott
- Kontakt:
Vode Lokosi u Kranjcevicevoj
. Bas sam se nadao da ce ih Zagreb sredit i malo ih odaljit od Europe, al dobro, u zadnjih 5 imaju 3 pobjede i sve tri su bili preokreti. Dva poraza na Parku mladezi su i bila ocekivana.
EDIT:
2-4
Sad jos vise zalim sto tog nema na prijenosu
EDIT:
2-4
I okrenu tada glavu, zagleda se u daljinu, kao plave voljeli smo jedino još domovinu!
- Jack777Pott
- Kontakt:
Prvo poluvrijeme u Koprivnici ocajno, bez pravih prilika i bez imalo igre. U drugom dijelu jako dobra utakmica, pogotovo kad se sagleda po kakvom se terenu igralo. I komentator je par puta pohvalio borbenost. U prvom dijelu je malu incijativu imao Osijek, dok je u drugom dijelu incijativu preuzeo Belupo i imao par opasnih prilika koje su uglavnom propadale zbog loseg teena. Najbolju priliku je imao Jelavic koji u 85. nakon centarsuta sa desne strane stoji sam na drugoj, puca glavom, al cudesni Mikulic spasava Osijek i utakmica na kraju zavrsava 0-0.
Inter - Split 0-0
Zagreb - Lokomotiva 2-4
Lokosi poveli 0-2 golovima Pjace u 12. i Antolica u 44. minuti. Minut kasnije Curjuric smanjuje na 1-2. U 50. Abdurahimi poravnava na 2-2, ali Brucic u 53. i Barbaric u 54. donose vrijednu pobjedu Lokomotivi. Steta, sad se moram nadat da ce Rijeka izborit Europu, jer Belupo sigurno nece, mada mi se Lokosi cine nezaustavljivim.
Inter - Split 0-0
Zagreb - Lokomotiva 2-4
Lokosi poveli 0-2 golovima Pjace u 12. i Antolica u 44. minuti. Minut kasnije Curjuric smanjuje na 1-2. U 50. Abdurahimi poravnava na 2-2, ali Brucic u 53. i Barbaric u 54. donose vrijednu pobjedu Lokomotivi. Steta, sad se moram nadat da ce Rijeka izborit Europu, jer Belupo sigurno nece, mada mi se Lokosi cine nezaustavljivim.
Ja nisam imao volje da gledam.Stajalo mi je upaljeno na telki ali dzaba kada je onakav teren,nigde nicega sto lici na elemente fudbalske igre tako da sam se posvetio kompu. 
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
Gdje vi to gledate?
"Stvarna veličina kluba ne mjeri se trenutnim rezultatima, trofejima ili novcem, nego time koliko ga ljudi doživljava kao svoj – kao nešto bitno u svojim životima"
- Jack777Pott
- Kontakt:
http://sportska-tv.com/
@Devil - I ja sam se nazivcirao 1.poluvrijeme, uzas zivi, al 2.pol je licilo na utakmicu
@Devil - I ja sam se nazivcirao 1.poluvrijeme, uzas zivi, al 2.pol je licilo na utakmicu
Dobar je Balog...samo zamislite kaj bi bilo da S.Cvitkovića na nogomet prebace.dubrava je napisao/la:Nemojte mi protiv Baloga, dobar je
- badblueboylivno
- Kontakt:
16 duša na Maksimiru, a za tri dana otvaranje Kupa prvaka protiv carigradske Galate! Za koju minutu slijedi mali kviz... 
Hayley <3
1.Dinamo
2.Dinamo B
smjesne lige,a jos smjesniji klubovi kad je 2. momcad Dinama na 2. mjestu
2.Dinamo B
smjesne lige,a jos smjesniji klubovi kad je 2. momcad Dinama na 2. mjestu
hajduku ponisten danas cist gol.ma nemam snage da tako kazem pratit vise ovu lakrdiju.
Cibalia: Marko Dabro - najmlađi igrač u Prvoj hrvatskoj ligi?
- Najveći dragulj Hrvatskog nogometa, Marko Dabro, danas slavi 16. rođendan! Ujedno, stječe i mogućnost, uz specijalistički liječnički pregled, nastupa za seniorsku momčad Cibalije. Već prije su iz kluba najavljivali da će Dabro biti najmlađi igrač koji je nastupio u HNL-u, otišli su i korak dalje pa najavili i kako će biti najmlađi koji će zabiti gol!? No Dabro tek čeka prvi službeni nastup za seniorski sastav, a on bi se mogao dogoditi već u subotu, Splitu. Cibalia gostuje u parku mladeži, a trener Miroslav Bojko potvrđuje da protiv “crvenih” računa na Dabru.
- Daj Bože da situacija bude povoljna za nas i da ga mogu uvesti što prije, a ako i ne bude, sigurno će ući pred kraj susreta kako bi bio najmlađi igrač u povijesti HNL-a koji je zaigrao za jednu seniorsku momčad u Prvoj ligi. Dabro je na reprezentativnom nastupu zadobio lakši udarac u koljeno, ali sam uvjeren da će do subote biti sasvim u redu - kaže Bojko.
Igranje za seniore, u prvenstvenoj utakmici, Dabri će vjerojatno biti najljepši rođendanski dar. Doduše i do sada je skupio koju minutu s prvom momčadi, igrao je u prijateljskim utakmicama, ali sve to je bilo “zagrijavanje” za ono pravo.
- Ako doista zaigram protiv Splita, e to će biti pravi poklon za rođendan. Najbolji mogući. Ako dobijem priliku u Parku mladeži, jedina mi je želja da odigram kako trener od mene traži i očekuje - kaže 16-godišnji Dabro. .
Uz najavu da će igrati u Splitu, Dabro je ovih dana doživio još jednu radost. Sa svojim suigračima iz hrvatske U-17 reprezentatacije osigurao je plasman na Europskom prvenstvu.
- Drago mi je što sam dio te reprezentacije, a pogotovo što sam godinu dana mlađi i što imam priliku učiti na tako velikom prvenstvu. Uvjeren sam da ćemo tamo izboriti dobar plasman, a budite uvjereni da će ova reprezentacija donijeti u Hrvatsku još puno dobrih rezultata - obećaje presretni Marko Dabro.
- Najveći dragulj Hrvatskog nogometa, Marko Dabro, danas slavi 16. rođendan! Ujedno, stječe i mogućnost, uz specijalistički liječnički pregled, nastupa za seniorsku momčad Cibalije. Već prije su iz kluba najavljivali da će Dabro biti najmlađi igrač koji je nastupio u HNL-u, otišli su i korak dalje pa najavili i kako će biti najmlađi koji će zabiti gol!? No Dabro tek čeka prvi službeni nastup za seniorski sastav, a on bi se mogao dogoditi već u subotu, Splitu. Cibalia gostuje u parku mladeži, a trener Miroslav Bojko potvrđuje da protiv “crvenih” računa na Dabru.
- Daj Bože da situacija bude povoljna za nas i da ga mogu uvesti što prije, a ako i ne bude, sigurno će ući pred kraj susreta kako bi bio najmlađi igrač u povijesti HNL-a koji je zaigrao za jednu seniorsku momčad u Prvoj ligi. Dabro je na reprezentativnom nastupu zadobio lakši udarac u koljeno, ali sam uvjeren da će do subote biti sasvim u redu - kaže Bojko.
Igranje za seniore, u prvenstvenoj utakmici, Dabri će vjerojatno biti najljepši rođendanski dar. Doduše i do sada je skupio koju minutu s prvom momčadi, igrao je u prijateljskim utakmicama, ali sve to je bilo “zagrijavanje” za ono pravo.
- Ako doista zaigram protiv Splita, e to će biti pravi poklon za rođendan. Najbolji mogući. Ako dobijem priliku u Parku mladeži, jedina mi je želja da odigram kako trener od mene traži i očekuje - kaže 16-godišnji Dabro. .
Uz najavu da će igrati u Splitu, Dabro je ovih dana doživio još jednu radost. Sa svojim suigračima iz hrvatske U-17 reprezentatacije osigurao je plasman na Europskom prvenstvu.
- Drago mi je što sam dio te reprezentacije, a pogotovo što sam godinu dana mlađi i što imam priliku učiti na tako velikom prvenstvu. Uvjeren sam da ćemo tamo izboriti dobar plasman, a budite uvjereni da će ova reprezentacija donijeti u Hrvatsku još puno dobrih rezultata - obećaje presretni Marko Dabro.
Tom Hanks je bio vatrogasac i **** nam je svima mater.
Lokomotiva - Inter 2-2. Nadam se da Lokosi konacno posustaju i da ne izlaze u Europu
. Jedino me brine ako udju u finale Kupa s Hajdukom, redovno ih dobijaju, al mislim da Hajduk nebi smio propustiti takvu priliku za trofej. U tom scenariju, ako Hajduk osvoji, cetvrtoplasirani ide u Europu.
Danas Osijek - Istra, to ce bit 0-0. Rijeka - Belupo bi trebala biti dobra utakmica, ocekujem pobjedu rijecana, jer su u uzlaznoj formi, dok je kod Belupa obratno.
Danas Osijek - Istra, to ce bit 0-0. Rijeka - Belupo bi trebala biti dobra utakmica, ocekujem pobjedu rijecana, jer su u uzlaznoj formi, dok je kod Belupa obratno.
znaci 3 kluba ispada,a samo 1 ulazi
nadam se da ce se Zadar spasit kao puno puta do sad
svaku sezonu su medu glavnim konkurentima za ispadanje ali nedaju se
nadam se da ce se Zadar spasit kao puno puta do sad
Kad se sjetim kad su se prije 7-8 godina spasavaliandro234 je napisao/la:znaci 3 kluba ispada,a samo 1 ulazi
nadam se da ce se Zadar spasit kao puno puta do sad![]()
jos su te sezone mislim pobjedili DinamoSignore je napisao/la:Kad se sjetim kad su se prije 7-8 godina spasavaliandro234 je napisao/la:znaci 3 kluba ispada,a samo 1 ulazi
nadam se da ce se Zadar spasit kao puno puta do sad![]()
svaku sezonu su medu glavnim konkurentima za ispadanje ali nedaju se. Legendarna utakmica na Maksimiru, 7-0, 5 crvenih i prekid prije kraja
kad se sjedim kako nisu dozvoljavali izvodenje kornera samo da dobiju crveni
inace danas je 5 godina od utakmice Zadar-Cibalia nakon koje je Hrvoje Ćustić preminuo
pocivao u miru
http://bstream4.net/index2.html" onclick="window.open(this.href);return false;
rijek-slaven
rijek-slaven
Osijek - Istra 0-4
Smijesno. Nisam gledao, al mi ne djeluje normalno, Osijek je dobar kuci, a i Istra je ekipa koja je u ovom trenutku najvise podcijenjena, al kako igraju mislio sam da ce bit 0-0. Ekipe koje imaju najmanji prosjek golova na svojim utakmicama i sad 4 budu, al dobro, Roce i kompanija su ocito imali svoj dan. Aleksic i Smoje pocrvenili. Aleksic kod rezultata 0-2, a Smoje 10 minuta prije kraja kod 0-4. Osijeku slijedi gostovanje u Rijeci, a Istri u Zadru.
Rijeka - Belupo 2-1
Ocekivano. Ne pogledah ni ovu, vidio sam da je bilo na prijenosu, ocekivao sam dobru utakmicu, al ne stigoh. Benko je s dva pogotka doveo Rijeku u vodstvo, a Novinic u zadnjoj minuti samo ublazio poraz. Rijeka ovo proljece ima odlicne rezultate. Nakon potopa na Maksimiru upisali su dva remija, a sad i tri pobjede, ocito je da rastu i da ce vrlo vjerojatno izboriti Europu. Trenutno dijele drugo mjesto s Lokomotivom. Belupo je ovu sezonu obecavao, ali s vremenom su sve losiji. Njihova sreca sto imaju dovoljnu bodovnu prednost i opstat ce, ali Europu vidjet nece, barem ne kroz prvenstvo. Iduce kolo Rijeka kuci docekuje Osijek, a Belupo Splita.
Sutra:
Split - Cibalia
Sve osim pobjede domacina bilo bi iznenadjenje.
Dinamo - Zadar
Za ocekivat je novi debakl Zadra. Nakon ispadanja iz Kupa sumnjam da dinamovci imaju milosti prema njima. Uostalom, vec su jednom popili peticu.
Hajduk - Zagreb
Ciro i kompanija na teskom gostovanju, ali Zagreb pod Cirom igra solidno, ima izglede za opstanak i imaju pravo nadati se bodu, mada zagrebasi na prste jedne ruke mogu nabrojati utakmice koje su napustili Poljud bez poraza.
Smijesno. Nisam gledao, al mi ne djeluje normalno, Osijek je dobar kuci, a i Istra je ekipa koja je u ovom trenutku najvise podcijenjena, al kako igraju mislio sam da ce bit 0-0. Ekipe koje imaju najmanji prosjek golova na svojim utakmicama i sad 4 budu, al dobro, Roce i kompanija su ocito imali svoj dan. Aleksic i Smoje pocrvenili. Aleksic kod rezultata 0-2, a Smoje 10 minuta prije kraja kod 0-4. Osijeku slijedi gostovanje u Rijeci, a Istri u Zadru.
Rijeka - Belupo 2-1
Ocekivano. Ne pogledah ni ovu, vidio sam da je bilo na prijenosu, ocekivao sam dobru utakmicu, al ne stigoh. Benko je s dva pogotka doveo Rijeku u vodstvo, a Novinic u zadnjoj minuti samo ublazio poraz. Rijeka ovo proljece ima odlicne rezultate. Nakon potopa na Maksimiru upisali su dva remija, a sad i tri pobjede, ocito je da rastu i da ce vrlo vjerojatno izboriti Europu. Trenutno dijele drugo mjesto s Lokomotivom. Belupo je ovu sezonu obecavao, ali s vremenom su sve losiji. Njihova sreca sto imaju dovoljnu bodovnu prednost i opstat ce, ali Europu vidjet nece, barem ne kroz prvenstvo. Iduce kolo Rijeka kuci docekuje Osijek, a Belupo Splita.
Sutra:
Split - Cibalia
Sve osim pobjede domacina bilo bi iznenadjenje.
Dinamo - Zadar
Za ocekivat je novi debakl Zadra. Nakon ispadanja iz Kupa sumnjam da dinamovci imaju milosti prema njima. Uostalom, vec su jednom popili peticu.
Hajduk - Zagreb
Ciro i kompanija na teskom gostovanju, ali Zagreb pod Cirom igra solidno, ima izglede za opstanak i imaju pravo nadati se bodu, mada zagrebasi na prste jedne ruke mogu nabrojati utakmice koje su napustili Poljud bez poraza.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.