1. HNL

Tritolone
Kontakt:

Re: 1. HNL

Post Postao/la Tritolone » 15 mar 2013, 17:03

Mislim da bi Zagreb-Loko Si mogla bit bolja tekma :) Zagrebu trebaju bodovi a Lokomotiva ima super ekipu.

Sad vidim da uopce nema prijenosa te utakmice, ocito ce bit svacega tamo :D
Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!

Urlando contro il cielo

Tu regina di milano
Io son pazzo di te

Go into a room too fast kid, the room eats you.

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 15 mar 2013, 17:04

Kakav teren u Koprivnici. :lol: :lol: :oops: :oops: :oops:
Jos jedna utakmica koja se nije smela igrati nakon one Lokomotiva-Split.

Taman da Blatnjak u skladu sa svojim prezimenom dodje do izrazaja. :mrgreen:
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

Jack777Pott
Kontakt:

Post Postao/la Jack777Pott » 15 mar 2013, 17:14

Devil je napisao/la:
Taman da Blatnjak u skladu sa svojim prezimenom dodje do izrazaja. :mrgreen:

Bas na to pomislim svaki put kad ga spomene :lol:
I okrenu tada glavu, zagleda se u daljinu, kao plave voljeli smo jedino još domovinu!

Jack777Pott
Kontakt:

Post Postao/la Jack777Pott » 15 mar 2013, 17:28

Vode Lokosi u Kranjcevicevoj :? . Bas sam se nadao da ce ih Zagreb sredit i malo ih odaljit od Europe, al dobro, u zadnjih 5 imaju 3 pobjede i sve tri su bili preokreti. Dva poraza na Parku mladezi su i bila ocekivana.

EDIT:
2-4 :shock: Sad jos vise zalim sto tog nema na prijenosu
I okrenu tada glavu, zagleda se u daljinu, kao plave voljeli smo jedino još domovinu!

Jack777Pott
Kontakt:

Post Postao/la Jack777Pott » 15 mar 2013, 19:08

Prvo poluvrijeme u Koprivnici ocajno, bez pravih prilika i bez imalo igre. U drugom dijelu jako dobra utakmica, pogotovo kad se sagleda po kakvom se terenu igralo. I komentator je par puta pohvalio borbenost. U prvom dijelu je malu incijativu imao Osijek, dok je u drugom dijelu incijativu preuzeo Belupo i imao par opasnih prilika koje su uglavnom propadale zbog loseg teena. Najbolju priliku je imao Jelavic koji u 85. nakon centarsuta sa desne strane stoji sam na drugoj, puca glavom, al cudesni Mikulic spasava Osijek i utakmica na kraju zavrsava 0-0.

Inter - Split 0-0

Zagreb - Lokomotiva 2-4

Lokosi poveli 0-2 golovima Pjace u 12. i Antolica u 44. minuti. Minut kasnije Curjuric smanjuje na 1-2. U 50. Abdurahimi poravnava na 2-2, ali Brucic u 53. i Barbaric u 54. donose vrijednu pobjedu Lokomotivi. Steta, sad se moram nadat da ce Rijeka izborit Europu, jer Belupo sigurno nece, mada mi se Lokosi cine nezaustavljivim.

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 15 mar 2013, 19:14

Ja nisam imao volje da gledam.Stajalo mi je upaljeno na telki ali dzaba kada je onakav teren,nigde nicega sto lici na elemente fudbalske igre tako da sam se posvetio kompu. :D

dubrava
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la dubrava » 15 mar 2013, 19:17

Gdje vi to gledate?
"Stvarna veličina kluba ne mjeri se trenutnim rezultatima, trofejima ili novcem, nego time koliko ga ljudi doživljava kao svoj – kao nešto bitno u svojim životima"

Jack777Pott
Kontakt:

Post Postao/la Jack777Pott » 15 mar 2013, 19:19

http://sportska-tv.com/

@Devil - I ja sam se nazivcirao 1.poluvrijeme, uzas zivi, al 2.pol je licilo na utakmicu :mrgreen:

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 15 mar 2013, 19:37

Ja gledam na TV-u,Arena 3.

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 15 mar 2013, 20:39

dubrava je napisao/la:Nemojte mi protiv Baloga, dobar je :)
Dobar je Balog...samo zamislite kaj bi bilo da S.Cvitkovića na nogomet prebace. :mrgreen:

badblueboylivno
Kontakt:

Post Postao/la badblueboylivno » 15 mar 2013, 20:57

16 duša na Maksimiru, a za tri dana otvaranje Kupa prvaka protiv carigradske Galate! Za koju minutu slijedi mali kviz... 8-)
Hayley <3

andro234
Kontakt:

Post Postao/la andro234 » 17 mar 2013, 20:59

1.Dinamo
2.Dinamo B
smjesne lige,a jos smjesniji klubovi kad je 2. momcad Dinama na 2. mjestu

nate
Kontakt:

Post Postao/la nate » 17 mar 2013, 21:05

hajduku ponisten danas cist gol.ma nemam snage da tako kazem pratit vise ovu lakrdiju.

England
Kontakt:

Post Postao/la England » 28 mar 2013, 16:25

Cibalia: Marko Dabro - najmlađi igrač u Prvoj hrvatskoj ligi?

- Najveći dragulj Hrvatskog nogometa, Marko Dabro, danas slavi 16. rođendan! Ujedno, stječe i mogućnost, uz specijalistički liječnički pregled, nastupa za seniorsku momčad Cibalije. Već prije su iz kluba najavljivali da će Dabro biti najmlađi igrač koji je nastupio u HNL-u, otišli su i korak dalje pa najavili i kako će biti najmlađi koji će zabiti gol!? No Dabro tek čeka prvi službeni nastup za seniorski sastav, a on bi se mogao dogoditi već u subotu, Splitu. Cibalia gostuje u parku mladeži, a trener Miroslav Bojko potvrđuje da protiv “crvenih” računa na Dabru.

- Daj Bože da situacija bude povoljna za nas i da ga mogu uvesti što prije, a ako i ne bude, sigurno će ući pred kraj susreta kako bi bio najmlađi igrač u povijesti HNL-a koji je zaigrao za jednu seniorsku momčad u Prvoj ligi. Dabro je na reprezentativnom nastupu zadobio lakši udarac u koljeno, ali sam uvjeren da će do subote biti sasvim u redu - kaže Bojko.

Igranje za seniore, u prvenstvenoj utakmici, Dabri će vjerojatno biti najljepši rođendanski dar. Doduše i do sada je skupio koju minutu s prvom momčadi, igrao je u prijateljskim utakmicama, ali sve to je bilo “zagrijavanje” za ono pravo.

- Ako doista zaigram protiv Splita, e to će biti pravi poklon za rođendan. Najbolji mogući. Ako dobijem priliku u Parku mladeži, jedina mi je želja da odigram kako trener od mene traži i očekuje - kaže 16-godišnji Dabro. .

Uz najavu da će igrati u Splitu, Dabro je ovih dana doživio još jednu radost. Sa svojim suigračima iz hrvatske U-17 reprezentatacije osigurao je plasman na Europskom prvenstvu.

- Drago mi je što sam dio te reprezentacije, a pogotovo što sam godinu dana mlađi i što imam priliku učiti na tako velikom prvenstvu. Uvjeren sam da ćemo tamo izboriti dobar plasman, a budite uvjereni da će ova reprezentacija donijeti u Hrvatsku još puno dobrih rezultata - obećaje presretni Marko Dabro.
Tom Hanks je bio vatrogasac i **** nam je svima mater.

Signore
Kontakt:

Post Postao/la Signore » 29 mar 2013, 13:47

Lokomotiva - Inter 2-2. Nadam se da Lokosi konacno posustaju i da ne izlaze u Europu :mrgreen: . Jedino me brine ako udju u finale Kupa s Hajdukom, redovno ih dobijaju, al mislim da Hajduk nebi smio propustiti takvu priliku za trofej. U tom scenariju, ako Hajduk osvoji, cetvrtoplasirani ide u Europu.

Danas Osijek - Istra, to ce bit 0-0. Rijeka - Belupo bi trebala biti dobra utakmica, ocekujem pobjedu rijecana, jer su u uzlaznoj formi, dok je kod Belupa obratno.

andro234
Kontakt:

Post Postao/la andro234 » 29 mar 2013, 15:48

znaci 3 kluba ispada,a samo 1 ulazi
nadam se da ce se Zadar spasit kao puno puta do sad :D
svaku sezonu su medu glavnim konkurentima za ispadanje ali nedaju se

Signore
Kontakt:

Post Postao/la Signore » 29 mar 2013, 16:12

andro234 je napisao/la:znaci 3 kluba ispada,a samo 1 ulazi
Kad se sjetim kad su se prije 7-8 godina spasavali :lol: . Legendarna utakmica na Maksimiru, 7-0, 5 crvenih i prekid prije kraja :mrgreen:

andro234
Kontakt:

Post Postao/la andro234 » 29 mar 2013, 16:39

Signore je napisao/la:
andro234 je napisao/la:znaci 3 kluba ispada,a samo 1 ulazi
Kad se sjetim kad su se prije 7-8 godina spasavali :lol: . Legendarna utakmica na Maksimiru, 7-0, 5 crvenih i prekid prije kraja :mrgreen:
jos su te sezone mislim pobjedili Dinamo
kad se sjedim kako nisu dozvoljavali izvodenje kornera samo da dobiju crveni :lol:
inace danas je 5 godina od utakmice Zadar-Cibalia nakon koje je Hrvoje Ćustić preminuo :cry:
pocivao u miru

The Game
Kontakt:

Post Postao/la The Game » 29 mar 2013, 19:01

http://bstream4.net/index2.html" onclick="window.open(this.href);return false;
rijek-slaven

Signore
Kontakt:

Post Postao/la Signore » 29 mar 2013, 21:09

Osijek - Istra 0-4

Smijesno. Nisam gledao, al mi ne djeluje normalno, Osijek je dobar kuci, a i Istra je ekipa koja je u ovom trenutku najvise podcijenjena, al kako igraju mislio sam da ce bit 0-0. Ekipe koje imaju najmanji prosjek golova na svojim utakmicama i sad 4 budu, al dobro, Roce i kompanija su ocito imali svoj dan. Aleksic i Smoje pocrvenili. Aleksic kod rezultata 0-2, a Smoje 10 minuta prije kraja kod 0-4. Osijeku slijedi gostovanje u Rijeci, a Istri u Zadru.

Rijeka - Belupo 2-1

Ocekivano. Ne pogledah ni ovu, vidio sam da je bilo na prijenosu, ocekivao sam dobru utakmicu, al ne stigoh. Benko je s dva pogotka doveo Rijeku u vodstvo, a Novinic u zadnjoj minuti samo ublazio poraz. Rijeka ovo proljece ima odlicne rezultate. Nakon potopa na Maksimiru upisali su dva remija, a sad i tri pobjede, ocito je da rastu i da ce vrlo vjerojatno izboriti Europu. Trenutno dijele drugo mjesto s Lokomotivom. Belupo je ovu sezonu obecavao, ali s vremenom su sve losiji. Njihova sreca sto imaju dovoljnu bodovnu prednost i opstat ce, ali Europu vidjet nece, barem ne kroz prvenstvo. Iduce kolo Rijeka kuci docekuje Osijek, a Belupo Splita.

Sutra:
Split - Cibalia
Sve osim pobjede domacina bilo bi iznenadjenje.

Dinamo - Zadar
Za ocekivat je novi debakl Zadra. Nakon ispadanja iz Kupa sumnjam da dinamovci imaju milosti prema njima. Uostalom, vec su jednom popili peticu.

Hajduk - Zagreb
Ciro i kompanija na teskom gostovanju, ali Zagreb pod Cirom igra solidno, ima izglede za opstanak i imaju pravo nadati se bodu, mada zagrebasi na prste jedne ruke mogu nabrojati utakmice koje su napustili Poljud bez poraza.

Odgovori

Natrag na “Nogomet u Hrvatskoj”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.