Bosna i Hercegovina - Portugal

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog

LFCBiH
Kontakt:

Re: Bosna i Hercegovina - Portugal

Post Postao/la LFCBiH » 15 nov 2009, 01:17

pinoche je napisao/la:Glupane ako je iko ovdje bobuljicar ti si taj lupas gluposti nigdje veze i ne servi sie mogo bih ti staru posjetit !

Lupate gluposti ovaj nevalja onaj nevalja pa momci su veceras bukvalno izgarali na terenu sta hocete vise ?
Imali vise zrelijih prilika od Portugala (jedna od najjacih evropskih rep) i jos vam nesto fali ali vi ste takvi cim je negativan rezultat sve drugo pada u vodu i ciro odm anema pojma itd itd... Gluparijama i vasim frustracijama fudbalskih znalaca nikad kraja !
I dodje tako neki Glupan kao ti da soli nekom pamet ma gonis eba u tri PM i ti i takvi kao ti !
Sta da ti kazem, nego da ga proflautas lagano ili obalis[/quote]

Oflautam ti staroj sulinar majmuncino glupa jel ti jasno ?
MRSH U TRI PM STOKO SELJACKA NEODGOJENA !

nidjo_barca
Kontakt:

Post Postao/la nidjo_barca » 15 nov 2009, 01:18

Stvarno nema potrebe da unosimo nervozu sad neku.Pojedinci mozda losije odigrali nego inace,ali jbg desi se i to.Momci su igrali pakleno,borili su se,i na kraju nismo imali ni srece.Portugalci me nisu nimali ocarali,vec razocarali,nisu nista posebno,kakav europski brazil--qita moja.Pjanic mora igrati u srijedu,nema dileme.
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça

Blaugrana

Mes Que Un Club

NK_CELIK
Lokacija: Sjedim na gajbi piva u redu za ulaz na prepuno Bilino Polje
Kontakt:

Post Postao/la NK_CELIK » 15 nov 2009, 01:19

Kako ce ba Ibisevic da igra dobro, nosi kopacke 3 broja vece, kao da je navuko peraje ebote.Hoda po terenu ko Paja Patak..Treba njega dobro ohladiti na klupi pa mu davati sanse po 15 minuta na kraju utakmice..No zbog sticaja okolnosti mora da igra u Zenici, mada nisacim nije zasluzio....Dao je neke golove Estoniji i to kad su utakmice bile skoro razrijesene...Nista drugo nije doprinjeo u kvalifikacijama..U Turskoj fulao zicer kad nam je gol trebo ko komad hljeba..U ostalimm utakmicama neprijmjetan...Mislim da Muslimovic ima snage za 90 min da bi bio 5 puta bolji izbor...No ovako, ebiga, treba ici spavati pa se spremati za srijedu....Danas sam jedva izdrzao, u srijedu cu poceti pit na sabah da se iskluliram do utakmice, ovako ne moze jer hitna moze da radi od uzbudjenja...

seha
Kontakt:

Post Postao/la seha » 15 nov 2009, 01:19

Nasi da su znali trcat dobili bi ih
Golovi BH reprezentativaca 10-11 http://www.youtube.com/user/seha2703
BH navijacke pjesme http://www.sendspace.com/folder/u83awh.html

Bosnier
Kontakt:

Post Postao/la Bosnier » 15 nov 2009, 01:20

Ma nasi su odigrali super i sigurno su dokazali da mogu preko Portugala u Afriku

Sad napuniti Bilino Polje i napuniti mrezu portugalaca
Tricolorii su crveni od glave do pete, dok su Bošnjaci i bikova u Rodeu luda kad god imamo posjed. To je pakao u Zenici!

RiNo
Kontakt:

Post Postao/la RiNo » 15 nov 2009, 01:21

Mreza im je ostala citava, ali zato stativa i precka dosta klimava.

Moglo je biti i gore, da smo na pred kraj primili gol iz offside-a...Da su iskoristili neke dobre sanse...
Velike sanse su da se ponovi Spanija (tamo 0:1, 'vamo 2:5) pogotovo bez Spahica i Rahimica...

Ali i ovo je uspjeh.
Volim te BiH.
100% sportski i krajnje opušten potpis

pinoche
Kontakt:

Post Postao/la pinoche » 15 nov 2009, 01:21

LFCBiH je napisao/la:
pinoche je napisao/la:Glupane ako je iko ovdje bobuljicar ti si taj lupas gluposti nigdje veze i ne servi sie mogo bih ti staru posjetit !

Lupate gluposti ovaj nevalja onaj nevalja pa momci su veceras bukvalno izgarali na terenu sta hocete vise ?
Imali vise zrelijih prilika od Portugala (jedna od najjacih evropskih rep) i jos vam nesto fali ali vi ste takvi cim je negativan rezultat sve drugo pada u vodu i ciro odm anema pojma itd itd... Gluparijama i vasim frustracijama fudbalskih znalaca nikad kraja !
I dodje tako neki Glupan kao ti da soli nekom pamet ma gonis eba u tri PM i ti i takvi kao ti !
Sta da ti kazem, nego da ga proflautas lagano ili obalis
MRSH U TRI PM STOKO SELJACKA NEODGOJENA ![/quote]

Svaki tvoj post govori sve o tebi, a ja cu ti za kraj samo reci: Rat kao rat, donosi mnogima tragedije, ali ono sto je najgore sto nam je rat svima donio je migracija stanovnistva.

BB BiH
Kontakt:

Post Postao/la BB BiH » 15 nov 2009, 01:23

:(

neka nam je DRAGI BOG u pomoci ! ! ! ! ! !

nadam se da cemo proci dalje........idem u Zenicu i vidimo se tamo ;)

NAPRED ZMAJEVI ! ! ! !! !
BB BiH

Bosnier
Kontakt:

Post Postao/la Bosnier » 15 nov 2009, 01:23

A idemo sa ovim momcima u Afriku

Posebno bi pohvalio nase navijace koji su 90 minuta davali podrsku nasim igracima

Evo sad se cuje BHF na tv

svaka cast
Tricolorii su crveni od glave do pete, dok su Bošnjaci i bikova u Rodeu luda kad god imamo posjed. To je pakao u Zenici!

Vita_Novalis
Kontakt:

Post Postao/la Vita_Novalis » 15 nov 2009, 01:23

Mislim da ce BiH igrati u slijedecem sastavu u Zenici

--------------------------------------------------Hasagic-----------------------------------------------------------

=========Jahic======================Nadarevic======================Berberovic==========

Ibricic==================Bajramovic-----------------------Medunjanin------------------------Salihovic

==================================Misimovic--------------------------------------------------------

===================Ibisevic-------------------------------Dzeko---------------------------------------

LFCBiH
Kontakt:

Post Postao/la LFCBiH » 15 nov 2009, 01:24

nidjo_barca je napisao/la:Stvarno nema potrebe da unosimo nervozu sad neku.Pojedinci mozda losije odigrali nego inace,ali jbg desi se i to.Momci su igrali pakleno,borili su se,i na kraju nismo imali ni srece.Portugalci me nisu nimali ocarali,vec razocarali,nisu nista posebno,kakav europski brazil--qita moja.Pjanic mora igrati u srijedu,nema dileme.
A o tome se i radi sto sumomci ginuli na terenu boze moj pa neki nisu imali svoju noc pa sta se moze hajmo ih strijeljati sto nisu imali svoju noc jebte pa ja kad sad pogledam sve pa kakav portugal koji pirtugal nigdje veze jednu jedinu nasu gresku u odbrani su iskoristili i toje to za 90 minuta igre i neko se nadje reci nevalja postavka nevalja ovo nevalja onaj ma dusmani samo to mogu reci tacnije oni koji ne zele da BiH ode na SP ili bilo gdje jednostavno bolesni umovi !

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 15 nov 2009, 01:24

Salihovicu svaka cast, covjek ceka na operaciju a igra onako, odbrana, centar, napad, svuda je bio. Spahic, Nadarevic i Rahimic su bili stub odbrane. Hasagic je pruzio dobru utakmicu i bio je siguran, ali driblanje nek zadrzi za privatne utakmice sa rajom.

Ne razumjem ovakve napade na Ibisevica a i pojedine na Dzeku, sa cim su trebali pucati po portugalskom goalu? Sa vazduhom? Misimovic je zakazao? Pa sta je drugo bilo za ocekivati, nije bilo potrebno biti strucnjak, da se zna kako ce Portugalci iskljuciti nasu igru. Iskljuce Misimovica. To sam nekoliko puta ovdje ponovio. Sudija nas je nekoliko puta zeznuo i strateski podjelio karte, kicma odbrane nam fali u Bosni. Ipak je kroz jednu zutu nam donio plus, a ta zuta je isla na Muratovica. Znam sada ce svi reci kako je covjek odigrao utakmicu zivota itd. Nije moje misljenje, ne zelim po njemu da pljujem i hvala mu za sve do sada. Niti dajem njemu krivicu sto je zaigrao. Ali sada Ciro ga nemoze postavljati, cak mora improvizirati, dakle moramo doci u ovakvo stanje da bih se uradila promjena.

Pogresno je (po meni) bilo sljedece:

- Braniti se u utakmici gdje svaki goal boli Portugal, a sad napadati u Bosni bez Spahica, gdje svaki primljen goal boli nas. Goal nam je danas zlata bio vrijedan. Logika ne postoji.

- Ubaciti Pjanica da za pet minuta nesto napravi, gdje je doduse bio veoma dobar. Jedan igrac, talenat, u jakoj formi kojem Lyon daje povjerenje. Kod nas sjedi na klupi, kao da je bogalj koji nezna ici u defanzivu i koji nemoze da trci, a pretrci svaku utakmicu maratone, koji luksuz.

- Cekati toliko dugo sa izmjenama a nasi igraci ne mogu vise da disu.

- Pokraj Misimovica je trebao igrati Pjanic, Miske bih odmah drugaciju igru pokazao.

- Kada smo napadali vidjelo se da Portugal ima respekt, cak suvise, da danas nismo igrali kukavicki, da nismo dodavali loptu Hasagicu nekih 20 puta i igrali na nas goal, kao da sebe napadamo, sta smo mogli sve tamo postici.

- Portugal danas nije bio nesto, nego smo sami sebe smorili. Bosingwa, Mendes i Ronaldo su falili. Ove stative i precke jesu bile nesrecne, ali iskreno receno, da smo napali nekoliko puta vise, natjerali bi smo "srecu" da lopta udje.

Kao sto sam rekao ovo je samo moje misljenje i kritika, ne zelim biti negativac ili pljuvati, jer to nikada nisam radio, ma koliko da smo gubili, ljudi koji su duze ovdje to znaju. Portugal je do sada vani bio jaci nego kod kuce, protiv Danske, Albanije itd. Sada im moramo pospremiti 2 goala, a ne smjemo sa oslabljenom odbranom da primimo... Spahic nam fali, jer nije smijo da se ocisti prije nevazne utakmice protiv Spanije...

Sretno momci i hvala za sve do sada.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

smijesni_ste
Kontakt:

Post Postao/la smijesni_ste » 15 nov 2009, 01:26

ibricic i pored toga sto je kriv za primljeni go bio je naj bolji na terenu a sto se tice napada ibisevic treba da ceka na klupi a muslimovic da igra od prve minute sredina nam je bila totalno losa a ciro tek uvodi pjanica u 86 minuti i hoce da napravi neto pa nije momak supermen

LFCBiH
Kontakt:

Post Postao/la LFCBiH » 15 nov 2009, 01:26

Sta da ti kazem, nego da ga proflautas lagano ili obalis[/quote]

MRSH U TRI PM STOKO SELJACKA NEODGOJENA ![/quote]

Svaki tvoj post govori sve o tebi, a ja cu ti za kraj samo reci: Rat kao rat, donosi mnogima tragedije, ali ono sto je najgore sto nam je rat svima donio je migracija stanovnistva. [/quote]
hajd ti se lijepo povuci odavde da te ja nebi migriro iz vlastite koze bolesnice bolesni !
Ocito daje tebi rat dobro dosao pa si sisao sa neke planine majmuncino !

Bosnier
Kontakt:

Post Postao/la Bosnier » 15 nov 2009, 01:27

Ja sam uvjeren na Bosna ide na SP, pa vi pricajte sta hocete...

_dreamer_
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la _dreamer_ » 15 nov 2009, 01:28

Principatus je napisao/la:Salihovicu svaka cast, covjek ceka na operaciju a igra onako, odbrana, centar, napad, svuda je bio. Spahic, Nadarevic i Rahimic su bili stub odbrane. Hasagic je pruzio dobru utakmicu i bio je siguran, ali driblanje nek zadrzi za privatne utakmice sa rajom.

Ne razumjem ovakve napade na Ibisevica a i pojedine na Dzeku, sa cim su trebali pucati po portugalskom goalu? Sa vazduhom? Misimovic je zakazao? Pa sta je drugo bilo za ocekivati, nije bilo potrebno biti strucnjak, da se zna kako ce Portugalci iskljuciti nasu igru. Iskljuce Misimovica. To sam nekoliko puta ovdje ponovio. Sudija nas je nekoliko puta zeznuo i strateski podjelio karte, kicma odbrane nam fali u Bosni. Ipak je kroz jednu zutu nam donio plus, a ta zuta je isla na Muratovica. Znam sada ce svi reci kako je covjek odigrao utakmicu zivota itd. Nije moje misljenje, ne zelim po njemu da pljujem i hvala mu za sve do sada. Niti dajem njemu krivicu sto je zaigrao. Ali sada Ciro ga nemoze postavljati, cak mora improvizirati, dakle moramo doci u ovakvo stanje da bih se uradila promjena.

Pogresno je (po meni) bilo sljedece:

- Braniti se u utakmici gdje svaki goal boli Portugal, a sad napadati u Bosni bez Spahica, gdje svaki primljen goal boli nas. Goal nam je danas zlata bio vrijedan. Logika ne postoji.

- Ubaciti Pjanica da za pet minuta nesto napravi, gdje je doduse bio veoma dobar. Jedan igrac, talenat, u jakoj formi kojem Lyon daje povjerenje. Kod nas sjedi na klupi, kao da je bogalj koji nezna ici u defanzivu i koji nemoze da trci, a pretrci svaku utakmicu maratone, koji luksuz.

- Cekati toliko dugo sa izmjenama a nasi igraci ne mogu vise da disu.

- Pokraj Misimovica je trebao igrati Pjanic, Miske bih odmah drugaciju igru pokazao.

- Kada smo napadali vidjelo se da Portugal ima respekt, cak suvise, da danas nismo igrali kukavicki, da nismo dodavali loptu Hasagicu nekih 20 puta i igrali na nas goal, kao da sebe napadamo, sta smo mogli sve tamo postici.

- Portugal danas nije bio nesto, nego smo sami sebe smorili. Bosingwa, Mendes i Ronaldo su falili. Ove stative i precke jesu bile nesrecne, ali iskreno receno, da smo napali nekoliko puta vise, natjerali bi smo "srecu" da lopta udje.

Kao sto sam rekao ovo je samo moje misljenje i kritika, ne zelim biti negativac ili pljuvati, jer to nikada nisam radio, ma koliko da smo gubili, ljudi koji su duze ovdje to znaju. Portugal je do sada vani bio jaci nego kod kuce, protiv Danske, Albanije itd. Sada im moramo pospremiti 2 goala, a ne smjemo sa oslabljenom odbranom da primimo... Spahic nam fali, jer nije smijo da se ocisti prije nevazne utakmice protiv Spanije...

Sretno momci i hvala za sve do sada.
nema se vise sta dodati... nije se jednom vidjela frustracija na licu misimovica kad vidi da njegovi saigraci iz veznog reda ne znaju sta znaci pas u prostor itd. on je za ovu tekmu ocigledno trebao nekoga pored sebe ko ima tu klasu... no mi takve na klupi cuvamo za preokrete u 86 minuti...
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)

hercegovac_nino
Kontakt:

Post Postao/la hercegovac_nino » 15 nov 2009, 01:30

BiH ide na SP 2010 u fudbalu i tacka!

Siguran sam!

Bosnier
Kontakt:

Post Postao/la Bosnier » 15 nov 2009, 01:30

Rosseti sudi u Zenici , treba odmah publika izvrsiti pritisak na njega da nebude sudio kao onaj papak... samo se bojim da se veca sila ne umijesa prste u to

J.S`08
Kontakt:

Post Postao/la J.S`08 » 15 nov 2009, 01:30

Samo da je ciro uveo Pjanica u 60 minuti ovo bi sve bilo drugacije...al nema veze u srijedu u zenici ima da pokazemo ko smo i sta smo !!
U srijedu ko nebude poderao glas i dlanove sjebo najebem se ja njemu mame dobro !!!!!!!!!
Južna Straža 08'

Kaka_Real
Kontakt:

Post Postao/la Kaka_Real » 15 nov 2009, 01:33

http://vinovo.magnify.net/video/Portuga ... -Muslimovi

Razlog zbog čega mi je ovo najtužnija noć u životu :( :( :(

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.