Alen Halilović
Moderatori/ce: ribery,insider,rio_Ferdy88
- maximusdecimus
- Kontakt:
Re: Alen Halilović
kaze Mamic da Halil junior ima jos 5 godina ugovora sa Dinamom,a ne do 2014.kako na transfermarktu pise, eto rijesili smo i tu dilemu
Alenovu grupu osim njega i mlađeg brata, vodi i Osman Hamidov 

26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!
NON MOLLARE MAI
NON MOLLARE MAI
- AlenHalilovic
- Kontakt:
Osman from da Klokotnica - kljucni covjek u ovom svemuJTS je napisao/la:Alenovu grupu osim njega i mlađeg brata, vodi i Osman Hamidov

koje od čelnika NSBiH konkretno u 4 oka razgovarao sa Alenom ? Da li je Pape razgovarao sa Alenom i njegovim ocem ikada ?
ima li ga u sastavu protiv Rijeke ?
Usao u 74-oj minuti.tk@b3 je napisao/la:ima li ga u sastavu protiv Rijeke ?
Evo tek sad jednu izjavu Srebrica i nikako mi se ne svidja jedan dio: "Polazim od premise da je već igrao za našu reprezentaciju, njegov otac je igrao za našu reprezentaciju, živi u Zagrebu, igra za Dinamo..."
Ovo sto je odigrao Alenov otac jednu tekmu za Hrvatsku prije nego je odigrao 15 za BiH, zele preokrenut u pricu kako je njegov otac bio hrvatski reprezentativac te i Alen treba njegovim putem ici...
Ovo sto je odigrao Alenov otac jednu tekmu za Hrvatsku prije nego je odigrao 15 za BiH, zele preokrenut u pricu kako je njegov otac bio hrvatski reprezentativac te i Alen treba njegovim putem ici...
evo igra Alen od prve minute ****livesoccerhd.info/l11.html" onclick="window.open(this.href);return false;
kako je igrao druze?alenko333 je napisao/la:evo igra Alen od prve minute ****livesoccerhd.info/l11.html" onclick="window.open(this.href);return false;
pise da je imao asistenciju.
- legenda reala
- Kontakt:
DobarSakuragi je napisao/la: kako je igrao druze?
pise da je imao asistenciju.

nasmijem se kad neki kažu ima ovakvih talenata po Bosni tona

Pa jbt dijete od 16 godina, a svaka akcija od njega kreće, paklen igrač
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
mislim da je alen mali vise izvikan ,ne kazem da nije talenat, ali u ovom dinamu ima ovaj jedvaj malac istih godina ko alen koji igra stopera i sad je vec na nivou vise nego alen,ali medijiski nije popracen ko alen jer se za njega ne otimaju dviej reprezentacije(kvazi novinari sa obje strane)
[youtube][/youtube]
Realno,ovakav gol nisu u stanju postici 99% igraca u nasoj Premijer ligi. Realnooo
Realno,ovakav gol nisu u stanju postici 99% igraca u nasoj Premijer ligi. Realnooo

- maximusdecimus
- Kontakt:
koliko sam ja vidio,on je asistirao Čopu,ali je ovaj preskočio loptu i najviše zbog toga je došla do Ademija...ali dobro je odigrao utakmicu, strah me i pomisliti kakav će biti kad još malo ojačalegenda reala je napisao/la:DobarSakuragi je napisao/la: kako je igrao druze?
pise da je imao asistenciju.asist u stilu Xavia u prostor
![]()
nasmijem se kad neki kažu ima ovakvih talenata po Bosni tona![]()
![]()
Pa jbt dijete od 16 godina, a svaka akcija od njega kreće, paklen igrač
HALILOVIC - Could he be the next young dragon to join our team? Its very possible. Stay tuned for an exclusive article coming soon. @BigBosnia
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
halilovic ce se definitivno trebat spusti malo na zemlju jer igra ocajno u zadnje vrijeme.
evo utakmica protiv belupa.zapoceo je od prve minute.i bio najgori igrac na terenu.svaku loptu koju je uzeo probao dribling, ali ga citaju samo.u obranu se vratiti je za njega nepojmljivo
zato mali se treba spusit na zemlju jer tko visoko leti nisko pada.
evo utakmica protiv belupa.zapoceo je od prve minute.i bio najgori igrac na terenu.svaku loptu koju je uzeo probao dribling, ali ga citaju samo.u obranu se vratiti je za njega nepojmljivo

zato mali se treba spusit na zemlju jer tko visoko leti nisko pada.
- maximusdecimus
- Kontakt:
ZDRAVKO MAMIĆ gostovao je u emisiji Sport nedjeljom na Z1 televiziji, a osim što se osvrnuo na rad ministra Željka Jovanovića izvršni predsjednik Dinama govorio je o nedavnom slučaju "Sammir i alkohol" te o najvećem nogometnom talentu u Hrvatskoj, Alenu Haliloviću, koji još uvijek nije siguran za koju će reprezentaciju nastupati.
Mamić je krenuo prvo od ministra Jovanovića.
"On je ćorak, komarac. On je htio skupiti političke poene preko Dinama i HNS-a, a u 15 mjeseci ništa nije napravio za hrvatski sport", rekao je Mamić, a zatim se osvrnuo na Sammira i njegovu ljubav prema "kapljici".
"Sammir je odigrao 310 utakmica za Dinamo. Uzeo je naše državljanstvo jer je ovo njegova domovina, pa zar on nema pravo biti mlad! Pa, 90 posto ljudi u Hrvatskoj kad idu na posao ujutro imaju 0,76 promila u krvi", rekao je Mamić, koji je zatim umirio javnost po pitanju igranja Alena Halilovića za Hrvatsku.
"To je sigurno 99 posto! Štimac i Halilović su razgovarali u Međugorju i tu se Alen približio reprezentaciji. Ali, ništa još uvijek nije gotovo", poručio je Mamić.
Hrvatska - Srbija?
"Mi smo apsolutni favoriti. Imamo sve; kult, kontinuitet - sve! Iako, sve je moguće. Oni isto imaju fantastične igrači i samo vas, medije, molim da ne dižete tenzije. Idemo igrati nogomet, to je sport", za kraj će Mamić.
novi dio megapopularne sapunice "Alenov izbor"
Mamić je krenuo prvo od ministra Jovanovića.
"On je ćorak, komarac. On je htio skupiti političke poene preko Dinama i HNS-a, a u 15 mjeseci ništa nije napravio za hrvatski sport", rekao je Mamić, a zatim se osvrnuo na Sammira i njegovu ljubav prema "kapljici".
"Sammir je odigrao 310 utakmica za Dinamo. Uzeo je naše državljanstvo jer je ovo njegova domovina, pa zar on nema pravo biti mlad! Pa, 90 posto ljudi u Hrvatskoj kad idu na posao ujutro imaju 0,76 promila u krvi", rekao je Mamić, koji je zatim umirio javnost po pitanju igranja Alena Halilovića za Hrvatsku.
"To je sigurno 99 posto! Štimac i Halilović su razgovarali u Međugorju i tu se Alen približio reprezentaciji. Ali, ništa još uvijek nije gotovo", poručio je Mamić.
Hrvatska - Srbija?
"Mi smo apsolutni favoriti. Imamo sve; kult, kontinuitet - sve! Iako, sve je moguće. Oni isto imaju fantastične igrači i samo vas, medije, molim da ne dižete tenzije. Idemo igrati nogomet, to je sport", za kraj će Mamić.
novi dio megapopularne sapunice "Alenov izbor"

- legenda reala
- Kontakt:
Ma ova Z1 sad svaku emisiju spominju malog i govore kako je logično da igra za njih, kao i stari mu je igrao, okreću priču kako njima odgovara.
Ja se nadam da će biti naš, iako nisam veliki optimista po ovom pitanju
Ja se nadam da će biti naš, iako nisam veliki optimista po ovom pitanju

Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Ako je Mamić imao 0,76 promila u krvi, onda ovu izjavu ne treba uzimati za ozbiljno.
Jedvaj je stariji pola godine, i slazem se, puno ozbiljniji igrac od razvikanog Halilovica.ciza je napisao/la:mislim da je alen mali vise izvikan ,ne kazem da nije talenat, ali u ovom dinamu ima ovaj jedvaj malac istih godina ko alen koji igra stopera i sad je vec na nivou vise nego alen,ali medijiski nije popracen ko alen jer se za njega ne otimaju dviej reprezentacije(kvazi novinari sa obje strane)
Bar tako djeluje, prije ce Jedvaj uspjeti, jer igra moderan nogomet. Halilovic lako moze zavrsiti kao pimpler, danas nije vrijeme takvih igraca, i Kranjcar je u njegovim godinama odusevljavao driblinzima, spektakularnim golovima i slicno, ali je imao iste probleme kao i Halilovic. Slaba pokretljivost, los ritam igre, i zbog toga i nije napravio veliku karijeru.
imal taj drugi nase korjene ili je on hrvat 1/1 ?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.