Hmmmm, malo sam se pogubio sa ovim vremenskim razlikama. Kako vidim u 10pm je borba, po njihovom. to je istočna obala, zar ne?! Onda ide +5, znači oko 3 kod nas. Nije ni rano
Očekujem dobru priredbu, pogotovo main i co-main event.
Mislim da je sve jasno u main eventu. GSP neće željeti stajati protiv Diaza, kao što nije ni protiv Condita, tako da će ići na takedown. Nisam vidio da je neko uspješno branio ove pokušaje, tako da sumnjam da će to uraditi i Diaz.
Na podu je GSP najbolji u ovoj kategoriji, zato nema razloga da se to dalje komentariše. Nadam se da će Diaz uspjeti što duže borbu održati u standupu, bilo bi zanimljivije. Naklonjen sam Diazu, zato što GSP postaje sve veća "primadona", bira protivnike i sl, ali i zato što White i ekipa od Diaza žele napraviti nekog kabadahiju. Čini se kao ok lik. Voli srolat ponekad, pa šta.
Co-main dosta zanimljiv. Parter prednost za Hendricksa, a stand up na strani Condita. Snaga Hendricksa se mora poštovati, međutim, Condit je dosta lahko izašao na kraj sa Diazom koji ima mnogo bolji boks od Hendricksa, mada je o istom teško pričati pošto mu mahom prođe prvi pokušaj i onda je lights out. :d
Sa drue strane, vjerujem da će Hendricks pokušati izbjeći Conditov kickboxing i primjeniti GSP-ovu taktiku u njegovom meču protiv Carlosa, gdje mislim da bi mogao biti u prednosti. Na koliko je rundi ova borba? Vjerujem, da ne provjeravam, da je na 3. Ako je tako, šteta, volio sam da je na 5. Sve u svemu, blaga prednost za Condita, zbog dobre odbrane od obaranja i boljeg kickboxinga od protivnika mu, međutim, sve je otvoreno.
Ostatak ću ukratko:
-prednst ellenbergeru
-misli da će Ring uzeti odlukom sudija
-Ricci je kompletniji borac od Flechera, mada je Flecher borac za kojeg je lahko navijati, karizmatičan je, tako da WAR Flecher!