Nogometna reprezentacija Hrvatske

Ko je najbolji golman u povijesti reprezentacije

Ladić
10
17%
Pletikosa
18
31%
Subašić
31
53%

Ukupno glasova: 59

Virtu4l
Kontakt:

Re: Nogometna reprezentacija Hrvatske

Post Postao/la Virtu4l » 13 mar 2013, 21:55

Kasai bi bio idealan sudac za ovaj mec, mada je i Cakir u samom vrhu.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

alan_kardec
Kontakt:

Post Postao/la alan_kardec » 13 mar 2013, 23:39

KSIVLE je napisao/la:Pošto smo si mi supač sa Turcima, a poznata je i "ljubav" između Srba i Turaka, meni se sviđa. 8-)

a o hrvatsko-turskoj ljubavi su se onomad pisali ljubavni romani. :lol: how yes no.
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović

KSIVLE
Kontakt:

Post Postao/la KSIVLE » 14 mar 2013, 17:59

alan_kardec je napisao/la:
KSIVLE je napisao/la:Pošto smo si mi supač sa Turcima, a poznata je i "ljubav" između Srba i Turaka, meni se sviđa. 8-)

a o hrvatsko-turskoj ljubavi su se onomad pisali ljubavni romani. :lol: how yes no.
Hrvatska i Turska su danas zemlje prijatelji, dok se s vama ne gledaju baš najbolje (moj dojam). Ali dobro, nisu oni jedini koji se s vama ne gledaju najbolje. ;) Ugl, ovo o sucima je bila šala.

Inače, Massimo Moratti nastavlja misiju otežavanja našeg puta prema Brazilu. Prvo je uzeo našeg najvećeg talenta da ga uništi, a sad bi još i od Srba uzeo ovog komedijaša za trenera. :roll:
"Zanimanje tako velikih klubova godi, ali ja neću napustiti Dortmund. Ovdje nogomet nikada nije bio sporedna stvar; oduvijek je bio glavna!"

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 15 mar 2013, 20:32

KSIVLE je napisao/la:Inače, Massimo Moratti nastavlja misiju otežavanja našeg puta prema Brazilu. Prvo je uzeo našeg najvećeg talenta da ga uništi, a sad bi još i od Srba uzeo ovog komedijaša za trenera. :roll:
Kad tad ćeš se morat ispričat tati Massimu zbog ovoga. :mrgreen:
A ovo s Mihajlovićem su gluposti.

KSIVLE
Kontakt:

Post Postao/la KSIVLE » 15 mar 2013, 22:58

SiamoNoi je napisao/la: Kad tad ćeš se morat ispričat tati Massimu zbog ovoga. :mrgreen:
Drage volje prika. 8-) Sinoć je Kova bio strašan i nek samo tako nastavi.
"Zanimanje tako velikih klubova godi, ali ja neću napustiti Dortmund. Ovdje nogomet nikada nije bio sporedna stvar; oduvijek je bio glavna!"

Tritolone
Kontakt:

Post Postao/la Tritolone » 16 mar 2013, 15:42

Jelavic napokon zabio, bravo Jela, nadam se da ovo znaci povratak u formu.
Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!

Urlando contro il cielo

Tu regina di milano
Io son pazzo di te

Go into a room too fast kid, the room eats you.

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 16 mar 2013, 15:49

I Olić dao jučer.

nate
Kontakt:

Post Postao/la nate » 16 mar 2013, 17:09

slatke brige za stimca ;)

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 16 mar 2013, 21:12

http://sportski.net.hr/nogomet/lige-pet ... inetfbpage" onclick="window.open(this.href);return false;
Mislim da Suker ne zna napisati ovoliko teksta.

dean
Kontakt:

Post Postao/la dean » 16 mar 2013, 21:53

modrić opet uvalio golčinu...igra s puno više samopouzdanja....nadajmo se da je utakmica protiv manchestera bila prekretnica i da je to to...talent hvala bogu ima

naravno,hoćemo isto i u reprezentaciji 8-)

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 16 mar 2013, 22:58

Eduardo drugu zaredom počeo od 1.min.
Srna upisao asistenciju.

nate
Kontakt:

Post Postao/la nate » 17 mar 2013, 00:23

Luka kad zabije onda bas ZABIJE 8-)

slika

Jack777Pott
Kontakt:

Post Postao/la Jack777Pott » 17 mar 2013, 01:49

Ovim nasim se bas otvorilo na vrijeme :mrgreen:
I okrenu tada glavu, zagleda se u daljinu, kao plave voljeli smo jedino još domovinu!

andro234
Kontakt:

Post Postao/la andro234 » 17 mar 2013, 09:28

Olic i Modric izgleda uhvatili formu kad je najvise trebalo,nadam se da ce se i Jelavic dici nakon ovog gola.

ŠB_Fidelis
Kontakt:

Post Postao/la ŠB_Fidelis » 17 mar 2013, 16:53

Modric objasnjava ovim ''strucnjacima'' tocno koliko je ''precijenjen''. 8-)
...Život za Široki...

Sportfanatik
Kontakt:

Post Postao/la Sportfanatik » 17 mar 2013, 16:55

Vida zabio za Dynamo
Super Bowl champions: 2001, 2003, 2004 Let's go Pats
IN MOYES WE TRUST
RAFA NADAL
LeBRON JAMES
KIMI RAIKKONEN

nate
Kontakt:

Post Postao/la nate » 17 mar 2013, 18:57

Rakitic ponovno odlicno odigrao za Sevillu u pobjedi 4-0 protiv Zaragoze ;)

Nije moglo doci bolje vrijeme za utakmicu protiv Srbije.Mandzo, Olic, Modric, Raketa - svi igraju u odlicnoj formi.

dubrava
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la dubrava » 18 mar 2013, 09:31

ŠB_Fidelis je napisao/la:Modric objasnjava ovim ''strucnjacima'' tocno koliko je ''precijenjen''. 8-)
Nisam stručnjak, ali mislim (ne i tvrdim) da je precijenjen :P Jedna lasta (a ni dvi :P ) ne čine proljeće.
Sljedeća sezona u Madridu će nam pokazati pravu vrijednost Modrića jer će proći cjelokupne pripreme, poraditi na fizičkoj spremi i kondiciji. Osobno, nadam se da ću se prevariti u svoje mišljenje ;)

p.s. Iako bojkotiram repku, susede ćemo pregaziti ko plitak potok :D :mrgreen: :P
"Stvarna veličina kluba ne mjeri se trenutnim rezultatima, trofejima ili novcem, nego time koliko ga ljudi doživljava kao svoj – kao nešto bitno u svojim životima"

mandraX
Kontakt:

Post Postao/la mandraX » 18 mar 2013, 09:56

Pobjeda Hrvatske, i to u hendikepu.
Razvalit' će Srbiju.

Hrvatska - Srbija h1
BiH - Grčka 1

Lagano uzet' lovu. 8-)

ŠB_Fidelis
Kontakt:

Post Postao/la ŠB_Fidelis » 18 mar 2013, 11:35

dubrava je napisao/la:
ŠB_Fidelis je napisao/la:Modric objasnjava ovim ''strucnjacima'' tocno koliko je ''precijenjen''. 8-)
Nisam stručnjak, ali mislim (ne i tvrdim) da je precijenjen :P Jedna lasta (a ni dvi :P ) ne čine proljeće.
Sljedeća sezona u Madridu će nam pokazati pravu vrijednost Modrića jer će proći cjelokupne pripreme, poraditi na fizičkoj spremi i kondiciji. Osobno, nadam se da ću se prevariti u svoje mišljenje ;)

p.s. Iako bojkotiram repku, susede ćemo pregaziti ko plitak potok :D :mrgreen: :P
Ne znas ti ni sam sta mislis. :P

Precijenjeni su svi nogometasi, po toj logici, pa naravno samim time i Realovi. Medjutim, ako te hoce jedan od najboljih klubova na svijetu i vjerovatno najbolji strucnjak na svijetu osobno i kaze da toliko vrijedis i toliko za tebe izdvoji, sto je onda moje, tvoje ili necije ovdje misljenje tu bitno ili relavantnije od nekoga tko zivi od takvih procjena?
Modric je sigurno jedan vrlo kvalitetan i moderan nogometas, posjeduje kvalitete kakve se traze u danasnjem nogometu i bez kojih ne mozes igrati u top ekipama, bez obzira na talent i finese. Stigao je nakon sage i problema u Tottenhamu s ''ispisnicom'' gdje sigurno nije bio na cisto sam sa sobom dugo vremena i ocekivalo se od njega u javnosti odmah da preuzme u ekipi s toliko zvijezda i kvalitetnih igraca glavnu ulogu i sam rijesava utakmice, bez da je s istima uopce uigran ili da je s njima prosao pripreme. To je besmisleno.
Brojni ce tu pogresnim rezoniranjem ici pa reci koliko je golova zabio, koliko asistencija, pokusavajuci izraziti njegov utjecaj surovim brojkama, a ni ne vide ono najbitnije u doprinosu igri, ne vide dinamiku, fluidnost igre te sponu izmedju obrane i napada koju daje ekipama u kojima igra gdje ukoliko ima slobodu i zadatak da diktira tempo i igru to radi jako dobro, naravno kad je u formi i pun samopouzdanja kao trenutacno, a to je statisticki jako tesko za izraziti s obzirom da cesto ne bude npr. taj finalni asistent za pogodak, iako ga je tehnicki svojom pripremom omogucio. Nezahvalna pozicija za kvantificirati i nezahvalno za komentirati izvana gledajuci bez da ustvari pratis nogomet ili sami Real, ali je od neprocjenjive vaznosti, ovo recimo Pirlo radi najbolje na svijetu i dan danas vjerujem, na jednoj jos duplo visoj razini. U zadnje vrijeme ga je malo poslo i u golovima, rijesio je i super vaznu utakmicu s Manchesterom, medjutim njegov doprinos je veci nego sto to ta vec navedena statistika pokazuje i zato je njegov utjecaj i renome takav kakav jest u nogometu i zato ga toliko i cijene najveci strucnjaci (i igrace poput njega, naravno) i u konacnici zato ga je i Mourinho trazio, samo da bi mi ovdje pored svega toga diskutirali da li to zasluzuje? Meni je to osobno smijesno. ;) Mislim, bilo bi mi smijesno, da igram za j.ebeni Real Madrid, zaradjujem milijune i uzivam povjerenje jednog od najvecih strucnjaka danasnjice.
...Život za Široki...

Odgovori

Natrag na “Nogomet u Hrvatskoj”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.