Nogometna reprezentacija Hrvatske
Re: Nogometna reprezentacija Hrvatske
Kasai bi bio idealan sudac za ovaj mec, mada je i Cakir u samom vrhu.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- alan_kardec
- Kontakt:
KSIVLE je napisao/la:Pošto smo si mi supač sa Turcima, a poznata je i "ljubav" između Srba i Turaka, meni se sviđa.
a o hrvatsko-turskoj ljubavi su se onomad pisali ljubavni romani.

Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
Hrvatska i Turska su danas zemlje prijatelji, dok se s vama ne gledaju baš najbolje (moj dojam). Ali dobro, nisu oni jedini koji se s vama ne gledaju najbolje.alan_kardec je napisao/la:KSIVLE je napisao/la:Pošto smo si mi supač sa Turcima, a poznata je i "ljubav" između Srba i Turaka, meni se sviđa.
a o hrvatsko-turskoj ljubavi su se onomad pisali ljubavni romani.how yes no.

Inače, Massimo Moratti nastavlja misiju otežavanja našeg puta prema Brazilu. Prvo je uzeo našeg najvećeg talenta da ga uništi, a sad bi još i od Srba uzeo ovog komedijaša za trenera.

"Zanimanje tako velikih klubova godi, ali ja neću napustiti Dortmund. Ovdje nogomet nikada nije bio sporedna stvar; oduvijek je bio glavna!"
Kad tad ćeš se morat ispričat tati Massimu zbog ovoga.KSIVLE je napisao/la:Inače, Massimo Moratti nastavlja misiju otežavanja našeg puta prema Brazilu. Prvo je uzeo našeg najvećeg talenta da ga uništi, a sad bi još i od Srba uzeo ovog komedijaša za trenera.

A ovo s Mihajlovićem su gluposti.
Drage volje prika.SiamoNoi je napisao/la: Kad tad ćeš se morat ispričat tati Massimu zbog ovoga.![]()

"Zanimanje tako velikih klubova godi, ali ja neću napustiti Dortmund. Ovdje nogomet nikada nije bio sporedna stvar; oduvijek je bio glavna!"
Jelavic napokon zabio, bravo Jela, nadam se da ovo znaci povratak u formu.
Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Go into a room too fast kid, the room eats you.
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Go into a room too fast kid, the room eats you.
I Olić dao jučer.
slatke brige za stimca 

http://sportski.net.hr/nogomet/lige-pet ... inetfbpage" onclick="window.open(this.href);return false;
Mislim da Suker ne zna napisati ovoliko teksta.
modrić opet uvalio golčinu...igra s puno više samopouzdanja....nadajmo se da je utakmica protiv manchestera bila prekretnica i da je to to...talent hvala bogu ima
naravno,hoćemo isto i u reprezentaciji
naravno,hoćemo isto i u reprezentaciji

Eduardo drugu zaredom počeo od 1.min.
Srna upisao asistenciju.
Srna upisao asistenciju.
Luka kad zabije onda bas ZABIJE

- Jack777Pott
- Kontakt:
Ovim nasim se bas otvorilo na vrijeme 

I okrenu tada glavu, zagleda se u daljinu, kao plave voljeli smo jedino još domovinu!
Olic i Modric izgleda uhvatili formu kad je najvise trebalo,nadam se da ce se i Jelavic dici nakon ovog gola.
- ŠB_Fidelis
- Kontakt:
Modric objasnjava ovim ''strucnjacima'' tocno koliko je ''precijenjen''. 

...Život za Široki...
- Sportfanatik
- Kontakt:
Vida zabio za Dynamo
Super Bowl champions: 2001, 2003, 2004 Let's go Pats
IN MOYES WE TRUST
RAFA NADAL
LeBRON JAMES
KIMI RAIKKONEN
IN MOYES WE TRUST
RAFA NADAL
LeBRON JAMES
KIMI RAIKKONEN
Rakitic ponovno odlicno odigrao za Sevillu u pobjedi 4-0 protiv Zaragoze
Nije moglo doci bolje vrijeme za utakmicu protiv Srbije.Mandzo, Olic, Modric, Raketa - svi igraju u odlicnoj formi.

Nije moglo doci bolje vrijeme za utakmicu protiv Srbije.Mandzo, Olic, Modric, Raketa - svi igraju u odlicnoj formi.
Nisam stručnjak, ali mislim (ne i tvrdim) da je precijenjenŠB_Fidelis je napisao/la:Modric objasnjava ovim ''strucnjacima'' tocno koliko je ''precijenjen''.

Sljedeća sezona u Madridu će nam pokazati pravu vrijednost Modrića jer će proći cjelokupne pripreme, poraditi na fizičkoj spremi i kondiciji. Osobno, nadam se da ću se prevariti u svoje mišljenje

p.s. Iako bojkotiram repku, susede ćemo pregaziti ko plitak potok

"Stvarna veličina kluba ne mjeri se trenutnim rezultatima, trofejima ili novcem, nego time koliko ga ljudi doživljava kao svoj – kao nešto bitno u svojim životima"
Pobjeda Hrvatske, i to u hendikepu.
Razvalit' će Srbiju.
Hrvatska - Srbija h1
BiH - Grčka 1
Lagano uzet' lovu.
Razvalit' će Srbiju.
Hrvatska - Srbija h1
BiH - Grčka 1
Lagano uzet' lovu.

- ŠB_Fidelis
- Kontakt:
Ne znas ti ni sam sta mislis.dubrava je napisao/la:Nisam stručnjak, ali mislim (ne i tvrdim) da je precijenjenŠB_Fidelis je napisao/la:Modric objasnjava ovim ''strucnjacima'' tocno koliko je ''precijenjen''.Jedna lasta (a ni dvi
) ne čine proljeće.
Sljedeća sezona u Madridu će nam pokazati pravu vrijednost Modrića jer će proći cjelokupne pripreme, poraditi na fizičkoj spremi i kondiciji. Osobno, nadam se da ću se prevariti u svoje mišljenje![]()
p.s. Iako bojkotiram repku, susede ćemo pregaziti ko plitak potok![]()
![]()

Precijenjeni su svi nogometasi, po toj logici, pa naravno samim time i Realovi. Medjutim, ako te hoce jedan od najboljih klubova na svijetu i vjerovatno najbolji strucnjak na svijetu osobno i kaze da toliko vrijedis i toliko za tebe izdvoji, sto je onda moje, tvoje ili necije ovdje misljenje tu bitno ili relavantnije od nekoga tko zivi od takvih procjena?
Modric je sigurno jedan vrlo kvalitetan i moderan nogometas, posjeduje kvalitete kakve se traze u danasnjem nogometu i bez kojih ne mozes igrati u top ekipama, bez obzira na talent i finese. Stigao je nakon sage i problema u Tottenhamu s ''ispisnicom'' gdje sigurno nije bio na cisto sam sa sobom dugo vremena i ocekivalo se od njega u javnosti odmah da preuzme u ekipi s toliko zvijezda i kvalitetnih igraca glavnu ulogu i sam rijesava utakmice, bez da je s istima uopce uigran ili da je s njima prosao pripreme. To je besmisleno.
Brojni ce tu pogresnim rezoniranjem ici pa reci koliko je golova zabio, koliko asistencija, pokusavajuci izraziti njegov utjecaj surovim brojkama, a ni ne vide ono najbitnije u doprinosu igri, ne vide dinamiku, fluidnost igre te sponu izmedju obrane i napada koju daje ekipama u kojima igra gdje ukoliko ima slobodu i zadatak da diktira tempo i igru to radi jako dobro, naravno kad je u formi i pun samopouzdanja kao trenutacno, a to je statisticki jako tesko za izraziti s obzirom da cesto ne bude npr. taj finalni asistent za pogodak, iako ga je tehnicki svojom pripremom omogucio. Nezahvalna pozicija za kvantificirati i nezahvalno za komentirati izvana gledajuci bez da ustvari pratis nogomet ili sami Real, ali je od neprocjenjive vaznosti, ovo recimo Pirlo radi najbolje na svijetu i dan danas vjerujem, na jednoj jos duplo visoj razini. U zadnje vrijeme ga je malo poslo i u golovima, rijesio je i super vaznu utakmicu s Manchesterom, medjutim njegov doprinos je veci nego sto to ta vec navedena statistika pokazuje i zato je njegov utjecaj i renome takav kakav jest u nogometu i zato ga toliko i cijene najveci strucnjaci (i igrace poput njega, naravno) i u konacnici zato ga je i Mourinho trazio, samo da bi mi ovdje pored svega toga diskutirali da li to zasluzuje? Meni je to osobno smijesno.

...Život za Široki...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.