FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la staragarda » 17 mar 2013, 03:21

tek sad stigoh da i ja napisem koju...sto se tice igre...ono je presmjesno cak i za bosanske uslove...nabijanje lopte i ho ruk ispucavanja su prevazidzena jos od doba kad se trpenjaca sutala...ni jedni ni drugi nisu akcije napravili a mislim da i kad bude pregled kola da ce iz tz najkraci bit jer osim gola nista vise nije vrijedno spomena....teren je bio sasvim ok i moglo se igrat..da se znalo...gracanica je dominirala drugim poluvremenom i sa igracem manje :shock: :shock: ..jel trce ova djeca na treningu...na njima se tacno vidi da jednostavno u ovom trenutku neznaju i nemogu bolje....sto se tice stizanja viteza,nama treba jos 10 Grada i serija od najmanje jos 3,4 vezane pobjede da ih stignemo pa vi vidite kolko je to realno i izvodljivo...naravno,ne treba odustajati...ali sa ovom ekipom ni u snovima se vitez ne moze stici...sto neko gore napisa....sve su to djeca Slobode,sve je to lijepo,divno,krasno ali za povratak u miki maus ligu nam trba 11 ISKUSNIH,PROVJERENIH IGRACKIH IMENA...svijetla tacka je kupovina ulaznica i preko 2000 ljudi na federalnoj utakmici....FUKARE...NO COMENT...imaju slike i klipovi
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 17 mar 2013, 04:14

zlajci je napisao/la:slika
Nesko car :)..FUKARE USA :)
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

amypitar
Kontakt:

Post Postao/la amypitar » 17 mar 2013, 08:41

SaltCityAttack je napisao/la:
zlajci je napisao/la:slika
Nesko car :)..FUKARE USA :)

Pa zar nije mogao staviti neki sal,dres,zastavicu :idea: Vec pisati po nekakvoj dasci/papiru sta mu je vec u ruci :lol:

zlajci
Kontakt:

Post Postao/la zlajci » 17 mar 2013, 09:15

" onclick="window.open(this.href);return false;
tuzlanska Sloboda

Gorki
Kontakt:

Post Postao/la Gorki » 17 mar 2013, 10:12

zlajci je napisao/la: " onclick="window.open(this.href);return false;
Slobodo mi te volimo na SJEVERU vječno stojimo :mrgreen:
Pobjeda je bolja od orgazma!

slobodatuzla
Kontakt:

Post Postao/la slobodatuzla » 17 mar 2013, 10:53

staragarda je napisao/la:tek sad stigoh da i ja napisem koju...sto se tice igre...ono je presmjesno cak i za bosanske uslove...nabijanje lopte i ho ruk ispucavanja su prevazidzena jos od doba kad se trpenjaca sutala...ni jedni ni drugi nisu akcije napravili a mislim da i kad bude pregled kola da ce iz tz najkraci bit jer osim gola nista vise nije vrijedno spomena....teren je bio sasvim ok i moglo se igrat..da se znalo...gracanica je dominirala drugim poluvremenom i sa igracem manje :shock: :shock: ..jel trce ova djeca na treningu...na njima se tacno vidi da jednostavno u ovom trenutku neznaju i nemogu bolje....sto se tice stizanja viteza,nama treba jos 10 Grada i serija od najmanje jos 3,4 vezane pobjede da ih stignemo pa vi vidite kolko je to realno i izvodljivo...naravno,ne treba odustajati...ali sa ovom ekipom ni u snovima se vitez ne moze stici...sto neko gore napisa....sve su to djeca Slobode,sve je to lijepo,divno,krasno ali za povratak u miki maus ligu nam trba 11 ISKUSNIH,PROVJERENIH IGRACKIH IMENA...svijetla tacka je kupovina ulaznica i preko 2000 ljudi na federalnoj utakmici....FUKARE...NO COMENT...imaju slike i klipovi

ne seri previse .. ;)
Slatina,Krojcica,Brcanska malta i Stupine
Bulevar,Batva,cijela Jala i Crvene njive,
Sloboda je ovdje sveta rijec je ime,
crveno crna je boja care zato se gine

Sloboda Tuzla 1919 <3

slobodatuzla
Kontakt:

Post Postao/la slobodatuzla » 17 mar 2013, 10:56

ima li nekih informacija koliko se karti prodalo, kolka je zarada ? :D
Slatina,Krojcica,Brcanska malta i Stupine
Bulevar,Batva,cijela Jala i Crvene njive,
Sloboda je ovdje sveta rijec je ime,
crveno crna je boja care zato se gine

Sloboda Tuzla 1919 <3

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 17 mar 2013, 11:19

slobodatuzla je napisao/la:ima li nekih informacija koliko se karti prodalo, kolka je zarada ? :D
ja sam imao kartu br. 2511...bas sam pogledo broj...a iza mene na biletarnici je u redu cekala jos bruka ljudi da kupi kartu
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

TRUST
Kontakt:

Post Postao/la TRUST » 17 mar 2013, 11:23

Pa vjerovatno nekih 13000-13500 KM eh kad bi ovakav prihod zadrzali do kraja sezone kuci pa cak ga u nekim tekmam i povecali pogotv sad ide ljepse vrijeme jucer zima bila moze to jos dosta bolje.

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 17 mar 2013, 11:57

previse ocekujemo od ove djece, odigrali su i iznad svojih mogucnosti, mnogima je to prvi mec u seniorskoj konkurenciji i sad ocekivati da nabiju iskusnu ekipu kao sto je Bratstvo je malo previse. Cudo je i da su pobijedili i to pokazuje koliko je jadna ova liga.

treba imati na umu da oni nisu ni najbolji od svoje generacije iz Slobode, a kamo li nesto vise pa treba smanjiti ocekivanja. Sloboda je vjerovatno jedini klub koji moze izvesti 11 svojih klinaca U-23 ili cak U-21 da razbiju Bratstvo, ali svako ko vrijedi iz te generacije nije vise u Tuzli, dodaj ovim momcima Bekice, J.Mesanovica, Jusufovica, Borgija, Rahmanovica, Efendica, mozda Civica, malog Pirica na golu i to bi bio vise nego solidan mlad tim koji bi se uz 3-4 iskusnija prosetao ligom. Ali treba biti realan, jucer da je neko dao 3 gola Bratstvu sutra vise ne bi bio u Slobodi ;) i to je ono prvo sto se MORA zaustaviti, da menadzer odvede igraca sa treninga. Toliko nase djece koja nam sad trebaju kao oci u glavi igra po drugim klubovima nominalno i manjim od Slobode, da ne govorim za iskusnije igrace. Sramota je da nasa djeca Efendic i Pantic igraju u Gracanici, Borgi ne znam ni gdje je, a da nama gore bocne pozicije, dalje da ne idem prema ovim boljim igracima.

kljucna stvar je da nismo postojali prije 2 mjeseca , a sad smo imali 2500 ljudi na stadionu i vezali 2 pobjede. Trebali smo da budemo ugaseni, treba malo smanjit apetite - premijer liga je nerealan cilj ove godine.

@Nusmir ma mi koji smo na tribini veci dio zivota, ni ovamo nismo sjedili, ne mogu ja sjedit i gledat tekmu :D , ali onako bezveze mi prozivat ljude koji imaju vise gostovanja nego 60% tribine utakmica :D , da su trebali ustat- slazem se i ja bih volio da jesu, ali eto zima ljudima, boli vas q vi ste citavu tekmu na suncu bili, ovamo se ko pi.cke smrzli :mrgreen: ja ne mogu da vjeurjem da niko nije ranije kuci otisao, noge u vodi, je.o majku ako nije minus bio, jos i onaj vjetar tako da i plus za mentalitet zapada , izdrzali su za njih nepojmljive teskoce pored onakvog fudbala :mrgreen:
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

kerber
Kontakt:

Post Postao/la kerber » 17 mar 2013, 12:14

jedina svijetla tačka na utaknici slobode **** grado inaj mali čomi 14

Gorki
Kontakt:

Post Postao/la Gorki » 17 mar 2013, 12:15

ultrasstyle_tz je napisao/la:
kljucna stvar je da nismo postojali prije 2 mjeseca , a sad smo imali 2500 ljudi na stadionu i vezali 2 pobjede. Trebali smo da budemo ugaseni, treba malo smanjit apetite - premijer liga je nerealan cilj ove godine.

+1

mada se nekako potajno nadam da možemo i do PL,ne znam kako ali se u dubini duše nadam. slika

Claus
Kontakt:

Post Postao/la Claus » 17 mar 2013, 12:27

...Prodaja ulaznica bi bila dovoljna da se podmire platne obaveze igračima, što bi bio veliki korak u ostvarenje cjelokupnog procesa stabilizacije. Inače, svaka čast na pobjedi protiv Bratstva, igra loša.

Što se tiče PL, ne vjerujem da ćemo stići Vitez, jedino ako se nešto neplanirano dogodi kod njih. Ekipi je potreban jedan rasan golgeter i neku u veznom redu kao Okanović, koji će odigrati "kapitenski" i biti glavna poluga u timu. To je minimum, neću dalje govoriti o bekovima itd. Jedino je odbrana zadovoljavajuća. Grado i Reno odlično rukovode istom, a tu je i mali Salihović. Ostalo bi trebalo podmazati, dosta škripi i bojim se da se ne nastrada od iole ozbiljnijeg tima.

@ultras, potpisujem. Ne treba biti razočaran ako kola krenu nizbrdo u rezultatskom smislu. Ipak, bitno je da se igra i pobjeđuje. Mada priznajem da ni meni ne bi bilo svejedno desi li se nešto takvo.

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 17 mar 2013, 12:37

Ljudi ne trebamo se zamarati sa nekim visokim ciljevima, bar za sada. Idemo opusteno da gledamo nasu djecu, a nadam se da ce nas oni nagraditi. Trebamo uzivati u nasoj Slobodi, djeci koja igraju, ne opterecavati se rezultatima.
Ne treba da se stidimo niti bio cega, niti ikoga, naprotiv treba da budemo ponosni, sto smo prezivjeli (bar sam ja bio veliki pesimista). Sada sam siguran da niko vise nikada, bas nikada nece smjeti dirnuti u Slobodu, a kamo li imati namjeru da je ugase!
Bez obzira na igru jucer bar sam ja zadovoljan napustio stadion, iako smrznut do jaja.
-Djeca su se nasa borila i igrala koliko mogu (ako neko misli da je teren bio dobar za igru trebao je samo da sidje i da potrci pa bi vidio. Uostalom los teren najgore odgovara neiskusnim, maldim igracima)
-Zapad bio dobro popunjen (malo psovanja igracima od istih debilcina, lafo navijaca)
-Fukare dobro-cak odlicno odradile posao bez pirotehnike i aduta savezu da nas novcano kazne
-Pobjeda u jednoj teskoj utakmici, protiv protivnika koji ima iskusne igrace koji igraju duze vremena zajedno
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

TzBulevar87
Kontakt:

Post Postao/la TzBulevar87 » 17 mar 2013, 14:16

TRUST je napisao/la:Pa vjerovatno nekih 13000-13500 KM eh kad bi ovakav prihod zadrzali do kraja sezone kuci pa cak ga u nekim tekmam i povecali pogotv sad ide ljepse vrijeme jucer zima bila moze to jos dosta bolje.
Sigurno je zima sprijecila i siguran sam da bi tu bilo barem jos 1000 ljudi na ovaj broj.
075

MakeTZ
Kontakt:

Post Postao/la MakeTZ » 17 mar 2013, 14:41

Prikupljeno je blizu 15 000 KM...

Gorki
Kontakt:

Post Postao/la Gorki » 17 mar 2013, 14:43

MakeTZ je napisao/la:Prikupljeno je blizu 15 000 KM...

Odlično!

TzBulevar87
Kontakt:

Post Postao/la TzBulevar87 » 17 mar 2013, 14:56

MakeTZ je napisao/la:Prikupljeno je blizu 15 000 KM...
Ako je nekom lakse, prikupljeno 7500 eura 8-)
075

NKB
Kontakt:

Post Postao/la NKB » 17 mar 2013, 15:05

Komentar za jucerasnju tekmu i derbi :)
Kontam mi smo docekali navijace iz Tuzle kako treba sjedili ljudi sa nama na na istoj tribini navijali za svoj klub , ajde reko odem pogledati u Tuzlu tekmu , smjestio se na tribinu i pocinje tekma normalno podrzavam klub koji volim odma se jedan neandertalac nalazi uvrijedjen okrece se i kaze nemoj da navijas ovdje tako lijepo ti kazem :S , zbog te recenice sam odgledao samo 1 poluvrijeme pa ljudi nisam otisao u BanjaLuku gledat tekmu :( . Laagano u stan i cekao da cujem rezultat :) A oni neandertalci tamo preko sa onih rusevina sto su dovikivali kad god Senegalac u Bratstvu primi loptu majmune :( pa brate sta reci , sto se tice tekme jbg kako je tako je samo ekipa vam treba par igraca nema igre nikako :S , I sretno Slobodi u nastavku sezone i pozdrav za sve ljubitelje nogometa a ne navijace koji dodju i seru citavu tekmu po igracima :) Pozdrav iz Gracanice :D
Gojko Velicanstveni

djulba
Kontakt:

Post Postao/la djulba » 17 mar 2013, 15:54

oko mene druže bilo preko 10 navijača bratstva i ljudi navijali cijelo vrijeme niko ih nije ni pogledo. Čak su govorili i da nije crveni karton i sudiji **** majku onako u šali. Bilo pravo dobro, zajebancija. A ti baš našo kraj nekog klošara sjest. Kad dođeš idući put sjedni na sredinu stadiona. Možeš mi se javit da zajedno gledamo. :D

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.