Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Nesko carzlajci je napisao/la:
SaltCityAttack je napisao/la:Nesko carzlajci je napisao/la:..FUKARE USA
Slobodo mi te volimo na SJEVERU vječno stojimozlajci je napisao/la: " onclick="window.open(this.href);return false;
staragarda je napisao/la:tek sad stigoh da i ja napisem koju...sto se tice igre...ono je presmjesno cak i za bosanske uslove...nabijanje lopte i ho ruk ispucavanja su prevazidzena jos od doba kad se trpenjaca sutala...ni jedni ni drugi nisu akcije napravili a mislim da i kad bude pregled kola da ce iz tz najkraci bit jer osim gola nista vise nije vrijedno spomena....teren je bio sasvim ok i moglo se igrat..da se znalo...gracanica je dominirala drugim poluvremenom i sa igracem manje![]()
..jel trce ova djeca na treningu...na njima se tacno vidi da jednostavno u ovom trenutku neznaju i nemogu bolje....sto se tice stizanja viteza,nama treba jos 10 Grada i serija od najmanje jos 3,4 vezane pobjede da ih stignemo pa vi vidite kolko je to realno i izvodljivo...naravno,ne treba odustajati...ali sa ovom ekipom ni u snovima se vitez ne moze stici...sto neko gore napisa....sve su to djeca Slobode,sve je to lijepo,divno,krasno ali za povratak u miki maus ligu nam trba 11 ISKUSNIH,PROVJERENIH IGRACKIH IMENA...svijetla tacka je kupovina ulaznica i preko 2000 ljudi na federalnoj utakmici....FUKARE...NO COMENT...imaju slike i klipovi
ja sam imao kartu br. 2511...bas sam pogledo broj...a iza mene na biletarnici je u redu cekala jos bruka ljudi da kupi kartuslobodatuzla je napisao/la:ima li nekih informacija koliko se karti prodalo, kolka je zarada ?
ultrasstyle_tz je napisao/la:
kljucna stvar je da nismo postojali prije 2 mjeseca , a sad smo imali 2500 ljudi na stadionu i vezali 2 pobjede. Trebali smo da budemo ugaseni, treba malo smanjit apetite - premijer liga je nerealan cilj ove godine.
Sigurno je zima sprijecila i siguran sam da bi tu bilo barem jos 1000 ljudi na ovaj broj.TRUST je napisao/la:Pa vjerovatno nekih 13000-13500 KM eh kad bi ovakav prihod zadrzali do kraja sezone kuci pa cak ga u nekim tekmam i povecali pogotv sad ide ljepse vrijeme jucer zima bila moze to jos dosta bolje.
MakeTZ je napisao/la:Prikupljeno je blizu 15 000 KM...
Ako je nekom lakse, prikupljeno 7500 euraMakeTZ je napisao/la:Prikupljeno je blizu 15 000 KM...