Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_

harishp
Kontakt:

Re: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji B

Post Postao/la harishp » 17 mar 2013, 01:46

Rikardo je napisao/la:Da mi je samo znati sta ce hrvati pisati u slucaju da Alen izabere BiH, kao da gledam da ce mu glavu ucjeniti.
Mogu,ali donju.
Ako iko ima da se pokrije usima o 'kradji''igraca to su oni.

@nate bolje bi ti bilo da provjeris gdje se i u kojoj se drzavi nalazi mjesto gdje si rodjen i gdje zivis,pa tek onda nastavi ''gnjaviti'',jer fakat se znate majorizirati sami od sebe to jest biti u behutu da je to cudo jedno.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

bhsport
Kontakt:

Post Postao/la bhsport » 17 mar 2013, 08:09

Dialiba, igro 100% kvalifikacionu tekmu protiv Velsa, u Martu 2008 godine, ali je bilo nekih problema oko papira:

http://www.bhraja.ca/index.php?option=c ... &Itemid=62" onclick="window.open(this.href);return false;
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]

Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921

TMovac
Kontakt:

Post Postao/la TMovac » 17 mar 2013, 10:32

bhsport je napisao/la:Dialiba, igro 100% kvalifikacionu tekmu protiv Velsa, u Martu 2008 godine, ali je bilo nekih problema oko papira:

http://www.bhraja.ca/index.php?option=c ... &Itemid=62" onclick="window.open(this.href);return false;
Buba je zabio i gol na toj utakmici,ali poslije te utakmice pojavila se informacija da uopste nije imao pravo nastupa na toj tekmi,jer je kao igrao jednu tekmu za mladje selekcije Senegala.Tako da se tada sve nekako zakomplikovalo.
Ne idem ja na tu prokletu utakmicu da vidim "svemirski" fudbal, jer nema ga ovdje. I još dugo ga neće biti. Idem da gledam Želju zato što samo tih par sati imam osjećaj da negdje pripadam, da je nešto moje!

nevera
Kontakt:

Post Postao/la nevera » 17 mar 2013, 10:38

Rikardo je napisao/la:Da mi je samo znati sta ce hrvati pisati u slucaju da Alen izabere BiH, kao da gledam da ce mu glavu ucjeniti.
vjeruj mi, nebi ni blizu bio takav sok kao kad bi im neko "ukrao" Jedvaja pred nosom....U veznom redu imaju dosta talenata dok su u obrani vrlo tanki...

dean
Kontakt:

Post Postao/la dean » 17 mar 2013, 10:44

nevera je napisao/la:
vjeruj mi, nebi ni blizu bio takav sok kao kad bi im neko "ukrao" Jedvaja pred nosom....U veznom redu imaju dosta talenata dok su u obrani vrlo tanki...
jel se meni čini ili se netko malo "okuražio" :mrgreen:
postali malo ozbiljnija reprezentacija i kao svi jedva čekaju da igraju za bih.... ta će hrvatska...

ajde kod halilovića postoje nekakve šanse..ipak mu je otac bošnjak i očito je na sina prenio ljubav prema bih i reprezentaciji.(iako naravno voli i hrvatsku)....i ako izabere bih stvarno mu nitko nema šta prigovorit...kao što je neko gore napisao...i hrvatska je "krala" igrače švicarskoj,njemačkoj,australiji...

ali sad bi se tukli i oko bih hrvata?...i još onih koji su rođeni i odrasli u hrvatskoj?..onih na koje hrvatska ozbiljno računa?....vrlo ambiciozno :mrgreen:

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 17 mar 2013, 11:12

Ambicije i apetit nam rastu iz dana u dan. ;)
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 17 mar 2013, 11:15

dean je napisao/la:ali sad bi se tukli i oko bih hrvata?...i još onih koji su rođeni i odrasli u hrvatskoj?..onih na koje hrvatska ozbiljno računa?....vrlo ambiciozno :mrgreen:
Tukli ? Vrlo ambiciozna riječ ako mogu da primjetim 8-)
Pa učimo od susjeda, što je dobro nastojimo da " prepišemo ", znaš za onu čovjek uči dok je živ , pa tako i mi.
A ne brini se za te dečke, ako oni ne žele igrati, džaba što se mi tučemo , neće oni igrati, samo opušteno.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 17 mar 2013, 11:23

Rockefeller je napisao/la:
bagrcavi je napisao/la:A šanse da zaigra za BiH su minimalne.Prošao sve omladinske selekcije Hrvatske.Halilović je u malo drugačijoj situaciji i zato postoji nada za njega.A i glupo bi bilo očekivati da Dinamo pravi igrače za našu reprezentaciju.
Zašto je glupo da Dinamo, a nije glupo da Schalke ili Fiorentina? :?
Zato što je Dinamo u našem komšiluku, pravi igrače za reprezentaciju koja je nama veliki rival, i gdje se gleda i više od sporta.Vidiš koliko se prašine podiglo oko Alena Halilovića koji je Bošnjak, i za kojeg ne znamo za koga će igrati još uvijek, a da se nadamo nekom Jedvaju (koji je odlično odigrao protiv Hajduka), ali treba biti realan i obratiti pažnju na druge igrače.
DRUG NEBI TI PUNCA

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 17 mar 2013, 11:26

Nusmir FAJIC scored his 3rd goal for his new club Maribor in his team's 1-3 home loss to Domzale. The forward was all over the pitch according to reports, helping in defense and midfield along with creating chances up front. Slovenian fans say he could easily make their national team if he were Slovenian. His goal in 2:18 of this video
[youtube][/youtube]

dean
Kontakt:

Post Postao/la dean » 17 mar 2013, 11:29

zizu1991 je napisao/la:
dean je napisao/la:ali sad bi se tukli i oko bih hrvata?...i još onih koji su rođeni i odrasli u hrvatskoj?..onih na koje hrvatska ozbiljno računa?....vrlo ambiciozno :mrgreen:
Pa učimo od susjeda, što je dobro nastojimo da " prepišemo ", znaš za onu čovjek uči dok je živ , pa tako i mi.
A ne brini se za te dečke, ako oni ne žele igrati, džaba što se mi tučemo , neće oni igrati, samo opušteno.
slobodno vi učite,ali teško će učenik biti bolji od učitelja...jedino ako bi učitelj malo oslabio i popustio...ali to se ne može dogodit...učitelj je i dalje jači od učenika 8-) i vjerojatno će zauvijek biti jači

javljam se upravo zato jer mi je sve ovo presmiješno....ne mogu se suzdržat :mrgreen:
da mislim da imate nekakve šanse i da se brinem,ne bi se uopće javljao...šutio bi i čekao ;)

Principatus je napisao/la:Ambicije i apetit nam rastu iz dana u dan. ;)
meni ste vi dragi i simpatični...bezveze se nadate i onda se razočarate...žao mi vas je :(
ipak je bolje da tražite bošnjake iz luxemburga,kanade i sličnih nogometnih zemalja :mrgreen: ....može i iz švicarske i njemačke ako već nemaju kvalitet za igraju ozbiljnu ulogu u tim reprezentacijama

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 17 mar 2013, 11:37

harishp je napisao/la:
Mogu,ali donju.
Ako iko ima da se pokrije usima o 'kradji''igraca to su oni.

Nisu Hrvati krivi što naši nemaju mozga.Nema tu nikakve krađe jednostavno ljudi su pametni i konkretno reaguju kad su u pitanju igrači iz dijaspore.

Dok se naši filozofi vode mantrom "ko ga **** nećemo ga moliti" pa onda plaču za tim igračima koji odluče igrati za druge repke.

Kod nas izgleda igrač treba doći na koljenima u NS BiH i zamoliti ih da igra.Kad se samo sjetim priče oko Ibrahimovića kojeg su Ušanović&Pušina i ostala bagra želili poslati na neki turnir u Indiju sa ovdašnjim panjevima. :lol:

Naravno čovjek je odbio i tu je priča završena.
I dan danas cmizdrimo za Ibrom.
1974---1975---1976---2001---2013---2020

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 17 mar 2013, 11:40

dean je napisao/la: slobodno vi učite,ali teško će učenik biti bolji od učitelja...jedino ako bi učitelj malo oslabio i popustio...ali to se ne može dogodit...učitelj je i dalje jači od učenika 8-) i vjerojatno će zauvijek biti jači
Drago mi je što si svoje mišljenje podjelio sa nama :D

dean je napisao/la:javljam se upravo zato jer mi je sve ovo presmiješno....ne mogu se suzdržat :mrgreen:
da mislim da imate nekakve šanse i da se brinem,ne bi se uopće javljao...šutio bi i čekao ;)
Pa šta rade tvoji postovi na topicu Alena Halilovića :o

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 17 mar 2013, 11:52

Celtic's ATAJIC - "It would be an honor to play for BiH"
slika

Speaking to a Bosnian news outlet, Celtic's young 19 year old striker has declared that he would like nothing more than to play for his country, Bosnia and Herzegovina!

Growing up to a refugee family in Sweden, Atajic took his first steps in the footballing world with Malmo.

When Celtic came knocking, Atajic embraced the opportunity, three years ago. Recovering from a bad injury early on with his time at Celtic, Atajic has recovered and now finds himself on the team sheet of virtually every Celtic match, even the Champions League.

"The organization here is fantastic. Everyone knows their place and they have embraced me with open arms, giving me the opportunity to succeed."

Bahrudin has no qualms about who to play for nationally. "It was always Bosnia for me, without question. There was contact from the Swedish federation but my answer stayed the same, no. If the coaches in Bosnia deem me good enough, I would be honored to play for my country."

Atajic holds Bosnian citizenship and has not played for any other countries, so there would be no need to change sporting citizinship. ( BigBosnia )

dean
Kontakt:

Post Postao/la dean » 17 mar 2013, 11:54

zizu1991 je napisao/la:
Drago mi je što si svoje mišljenje podjelio sa nama :D
nema problema...zato sam ovdje 8-)
inače mislim da si ti dobar momak ...bar imam takav dojam po tvojim postovima
dean je napisao/la:javljam se upravo zato jer mi je sve ovo presmiješno....ne mogu se suzdržat :mrgreen:
da mislim da imate nekakve šanse i da se brinem,ne bi se uopće javljao...šutio bi i čekao

Pa šta rade tvoji postovi na topicu Alena Halilovića :o
pišem o onom malom Jedvaju....za halilovća sam rekao da imate šanse
ali kad vidim kakvo ovaj ima prezime(jedvaj,jedvaj,jedvaj,jedvaj) možda nije ni lože da ga vi uzmete ...treba napisat i izgovorit to prezime :mrgreen:

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 17 mar 2013, 12:04

najdraži su mi ovi majorizirani, veći katolici od pape, veći 'rvati od Thompsona, a u ličnoj karti piše mjesto rođenja ... Bosna i Hercegovina.Ali zanimljivo je čitati ovo njihovo pametovanje :lol:
DRUG NEBI TI PUNCA

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 17 mar 2013, 13:08

Monolože :twisted: :twisted:

Dokle će ovaj majorizirani harati ovim forumom i vrijeđati našu reprezentaciju i državnu, nazivati nas Bošnjačkom reprezentacijom(a to uopšte nismo) itd :?: :?: :?: Pomjerati granice naše države itd. :?: :?: :?: :?:
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

Elvis10
Kontakt:

Post Postao/la Elvis10 » 17 mar 2013, 13:22

slika

http://www.transfermarkt.de/de/senad-ka ... 40780.html" onclick="window.open(this.href);return false;

sinoc prvi 90 min moze RV i LV da igra

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 17 mar 2013, 14:03

Desni bek, a imao 5 nastupa za u-19 BiH :o

Od ove sezone u prvom timu Mechelena nakon što je bio u njihovom u-19 timu.

Nikad ga nisam gledao, zna li iko nešto više od njemu ?

TMovac
Kontakt:

Post Postao/la TMovac » 17 mar 2013, 14:14

dean je napisao/la:
zizu1991 je napisao/la:
slobodno vi učite,ali teško će učenik biti bolji od učitelja...jedino ako bi učitelj malo oslabio i popustio...ali to se ne može dogodit...učitelj je i dalje jači od učenika 8-) i vjerojatno će zauvijek biti jači

javljam se upravo zato jer mi je sve ovo presmiješno....ne mogu se suzdržat :mrgreen:

Principatus je napisao/la:Ambicije i apetit nam rastu iz dana u dan. ;)
meni ste vi dragi i simpatični...bezveze se nadate i onda se razočarate...žao mi vas je :(
ipak je bolje da tražite bošnjake iz luxemburga,kanade i sličnih nogometnih zemalja :mrgreen: ....može i iz švicarske i njemačke ako već nemaju kvalitet za igraju ozbiljnu ulogu u tim reprezentacijama
De ti meni reci oko moje hercegovacko gu.zis li ti sta?
Ne idem ja na tu prokletu utakmicu da vidim "svemirski" fudbal, jer nema ga ovdje. I još dugo ga neće biti. Idem da gledam Želju zato što samo tih par sati imam osjećaj da negdje pripadam, da je nešto moje!

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 17 mar 2013, 14:18

Neki uzimaju iz Kanade i Luxemburga, neki iz BiH itd...

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, bhfanatic14, nebeskasila i 30 gostiju.