Naklon do poda.
Inace, 333 utakmica koja je otisla na nasu stranu tokom historije a da su se iste igrale na gostovanjima.
Puno brojki, kad nema doktora, moram ja.
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
Covjek ne pise cesto, al kad ga napise BEL GA NAPISE heheh:) ja sam uzivao citajuci eto samo cu to rec, al isto tako cu reci da ces pogresiti kod nekih analiza, salu na stranu, neke parove koje si ubacio da ce proci a ono necefarinelli123 je napisao/la:Posto sam dobio blagoslov od gospodina Geronima, da i ja bacim po koju recenicu povodom cetvrtfinalnih parova LIGE SAMPIONA.
Kao sto svi znamo, Liga sampiona nije vise ono sto je nekad bila. Nekad je bila kup sampiona. To je blago receno sve jedna velika namestaljka, sve to polako gubi smisao, samo sto se tu neke izakulisne radnje, a i sama pomisao na to takmicenje u nama navijacima izaziva uzbudjenje i zadovoljstvo, pa se i zaboravi na to.
Zna se sta je cilj Misela Platinija i njegove bande - "El klasiko". Njih pare zanimaju. Prosle godine im taj plan nije posao za rukom, nisu uspeli da ih upare zbog tamo nekih Celsija i Bajerna, a sad ponovo, ista meta, isto odstojanje. Doduse, za koju godinu ce u centar pozornosti gospodina Platinija doci takozvani "OIL CLASICO" no, na zalost morace da priceka jos koju sezonu dok uprava mancesterskog "diva" ne smeni harizmaticnog sefa strucnog staba, nosioca progresivnih ideja i misli, jednog vizionara, coveka koji redja pobede na evropskoj sceni, i pred cijom cetom drhti krem evropskog fudbala, promucurnog Mancinija.
Pre nego sto malo detaljnije analiziram parove ponaosob, misljenja sam da tim koji prodje dalje u dvomecu Bajerna i Juventusa u polufinalu rovovskom bitkom izbacuje Barselonu, a zatim gubi od Reala u finalu prvenstveno zbog sile kartona i desetkovanog igrackog kadra.
Barselona - Psg
Psg, em lazni klub, em neuigran, a znamo kako takve ekipe prolaze protiv ekipe iz pokrajine Spanije koja se vodi parolom: "Katalonija radi, a Madrid se gradi". Barseona doslovno jede takve klubove. Salu na stranu, Psg je jedan div evropskog nogometa, klub koji ima izvanredan "projekat" i jos bolju omladinsku skolu, koja je pravi rasadnik talenata uz onu sa Etihada, skola koja je iznedrila najvece magove bubamare. A o upravi ne treba trositi reci, to je uprava koju cine ljudi od reci, a bogami i novca. Posebno bih izdvojio njihovog skauta, gospodina NASSERA AL-KHELAIFI-a koji je nadaleko poznat po dovodjenju mladih i perspektivnih momaka, i ispaljivanje istih u orbitu svetskog fudbala. Tako da ce Barsa moci mnogo da nauci od jedne institucije.
Dakle, da rezimiramo, raskovace ih Barsni inzenjeri niskogradnje sa sve Ajfelovom kulom, a onda ce da razmene telesne fluide sa njihovima zenama, a nakon tog koitusa ce da prodju kroz trijumfalnu kapiju u povratku rodnoj Spaniji, pardon, Kataloniji.
I, da, umal' da zaboravim, ovaj mec ce biti poseban zbog jos jedne cinjenice, bice ovo susret starih znanaca, emigranta iz Bosne, Djepetovog odabranika, koji ce verovatno uspeti da zatrse mrezu bivseg kluba. Svi znamo ko je u pitanju.
Real - Galatasaraj
U Stanbolu na Bosforu, prodavci simita i buregcije kunu svoje gore list, Dzunejta Cakira sto im je na ponovni pohod na Evropu dodelio ekipu mutniju od reke Taho/Tezo. Tako da ce i ovaj put zidine Beca biti prejake cak i za djulad ispaljenu iz topa Hamita Altintopa.
Ovo je ujedno i prilika za nekadasnjeg kraljevica Veslija Snajdera koji je u smiraj prelaznog roka pojacao zuto-crvene, da jos jednom pokaze rukovodstvu bivseg kluba da se itekako prevarilo kad ga je najurilo.
Ukratko, Real ce da iskusno proci u naredni krug i tu ce se zavrsiti odiseja Galate i ove sezone fantasticnog strelca Buraka Jilmaza.
Malaga - Dortmund
Moglo bi se reci da se ovoga puta fortuna osmehnula Borusiji, ne ona iz Dizeldorfa, i da su dobili mozda i najlakseg protivnika na papiru, ekipu Malage ciji kostur ekipe cine igraci koji su nekad branili boje Bajerna, Demikelis i Roke Santa Kruz. Rekao bih da ce Dortmund uz malo muke uspeti da ih eliminise i onda ide na noge Realu.
Kao sto sam i rekao ako se Real i Borusija sastanu, Real ce mucki da ih izbaci, iako ce Jirgen da ih nadigra kao i u grupnoj fazi. Real bespogovorno ima izvanrednu ekipu, od kojih se posebno isticu olosi, moralni pigmeji, od kojih bih izdvojio coveka koji kao da je izasao iz filma: ''Dobar, los, zao" , kuboja bez ponca Di Mariju, neizostavne Pepea i Ramosa, kao i precenjenog trenera, mufljuza, Murinja.
Eto, malo nezadovoljstva se akumuliralo u meni, pa sam osuo paljbu po RealU.
Dalje, ali ne puno dalje, duelu Juventusa i Bajerna bih trebao posvetiti najvise paznje, ali cu to ostaviti za naredni period, uoci utakmice, a sad cu ukratko napisati da smo izvukli najtezeg rivala, sa kojim ne znamo na cemu smo. Uvek su mi bili antipatican klub, i njihovi igraci, ta lica, ma sve sto ima veze s klubom. Toliko neougodna ekipa, Italijani, pa i ta famoza 3-5-2 formacija, sa kojom smo uvek tesko izlazili na kraj. Mislim da je prvi mec najvazniji, a s obzirom da smo mi domacini, i mislim da ce Juventus da postigne gol, mozda cak i dva, i da ce im to biti dovoljan kapital pred revans.
Sad bih rado polemisao o taktici, pristupu igri, i svemu ostalom, ali je to jako opsiran i nezahvalan posao, tako da cu o tome drugom prilikom.
Dakle moje misljenje je da su polufinalni parovi: Real - Dortmund i Barselona : Juventus.
A mozda se desi neko cudo, pa na opste iznenadjenje prodje Malaga, a ovo moje pisanije se ispostavi kao gomila gluposti, pa polufinalni par budu npr Bajern i Malaga.
Ti, koji si procitao ovo, moras priznati da je posle ruskih klasika i Tarzanije ovo daleko najkvalitetnije stivo koje su procitao do sada.
OVO JE BIO PREGLED LIGE SAMPIONA IZ UGLA JEDNOG UGURSUZA.
Ne mogu da vjerujem da je ovo Gomez da on na ovakav način zabije.Omerbavarac je napisao/la:
farinelli123 je napisao/la:Posto sam dobio blagoslov od gospodina Geronima, da i ja bacim po koju recenicu povodom cetvrtfinalnih parova LIGE SAMPIONA.
Kao sto svi znamo, Liga sampiona nije vise ono sto je nekad bila. Nekad je bila kup sampiona. To je blago receno sve jedna velika namestaljka, sve to polako gubi smisao, samo sto se tu neke izakulisne radnje, a i sama pomisao na to takmicenje u nama navijacima izaziva uzbudjenje i zadovoljstvo, pa se i zaboravi na to.
Zna se sta je cilj Misela Platinija i njegove bande - "El klasiko". Njih pare zanimaju. Prosle godine im taj plan nije posao za rukom, nisu uspeli da ih upare zbog tamo nekih Celsija i Bajerna, a sad ponovo, ista meta, isto odstojanje. Doduse, za koju godinu ce u centar pozornosti gospodina Platinija doci takozvani "OIL CLASICO" no, na zalost morace da priceka jos koju sezonu dok uprava mancesterskog "diva" ne smeni harizmaticnog sefa strucnog staba, nosioca progresivnih ideja i misli, jednog vizionara, coveka koji redja pobede na evropskoj sceni, i pred cijom cetom drhti krem evropskog fudbala, promucurnog Mancinija.
Pre nego sto malo detaljnije analiziram parove ponaosob, misljenja sam da tim koji prodje dalje u dvomecu Bajerna i Juventusa u polufinalu rovovskom bitkom izbacuje Barselonu, a zatim gubi od Reala u finalu prvenstveno zbog sile kartona i desetkovanog igrackog kadra.
Barselona - Psg
Psg, em lazni klub, em neuigran, a znamo kako takve ekipe prolaze protiv ekipe iz pokrajine Spanije koja se vodi parolom: "Katalonija radi, a Madrid se gradi". Barseona doslovno jede takve klubove. Salu na stranu, Psg je jedan div evropskog nogometa, klub koji ima izvanredan "projekat" i jos bolju omladinsku skolu, koja je pravi rasadnik talenata uz onu sa Etihada, skola koja je iznedrila najvece magove bubamare. A o upravi ne treba trositi reci, to je uprava koju cine ljudi od reci, a bogami i novca. Posebno bih izdvojio njihovog skauta, gospodina NASSERA AL-KHELAIFI-a koji je nadaleko poznat po dovodjenju mladih i perspektivnih momaka, i ispaljivanje istih u orbitu svetskog fudbala. Tako da ce Barsa moci mnogo da nauci od jedne institucije.
Dakle, da rezimiramo, raskovace ih Barsni inzenjeri niskogradnje sa sve Ajfelovom kulom, a onda ce da razmene telesne fluide sa njihovima zenama, a nakon tog koitusa ce da prodju kroz trijumfalnu kapiju u povratku rodnoj Spaniji, pardon, Kataloniji.
I, da, umal' da zaboravim, ovaj mec ce biti poseban zbog jos jedne cinjenice, bice ovo susret starih znanaca, emigranta iz Bosne, Djepetovog odabranika, koji ce verovatno uspeti da zatrse mrezu bivseg kluba. Svi znamo ko je u pitanju.
Real - Galatasaraj
U Stanbolu na Bosforu, prodavci simita i buregcije kunu svoje gore list, Dzunejta Cakira sto im je na ponovni pohod na Evropu dodelio ekipu mutniju od reke Taho/Tezo. Tako da ce i ovaj put zidine Beca biti prejake cak i za djulad ispaljenu iz topa Hamita Altintopa.
Ovo je ujedno i prilika za nekadasnjeg kraljevica Veslija Snajdera koji je u smiraj prelaznog roka pojacao zuto-crvene, da jos jednom pokaze rukovodstvu bivseg kluba da se itekako prevarilo kad ga je najurilo.
Ukratko, Real ce da iskusno proci u naredni krug i tu ce se zavrsiti odiseja Galate i ove sezone fantasticnog strelca Buraka Jilmaza.
ne.odlucivat ce se zdrijebanjembajern100 je napisao/la:da li se zna na koga ide pobjednik dvomeča Bajern-Juventus u polufinalu
Saurman je napisao/la:Hitzfeld :" Robben Will Not Be Fit For Guardiola's Tactic, Shaqiri And Kroos Are The Perfect Players For Guardiola, But Muller I Don't Know He's Just Important For The Team !! ".
bajern100 je napisao/la:ljudi moji ako sad recimo prođu Barsa.Real.Dortmund i Bajern i u polufinalu recimo se izvuku Ral-Bajern i Barsa-dortmund onda to takmičenje stvarno treba prestati pratiti...
A što se ti time sad opterečuješ? I šta ako zasluženo prođu ta 4 tima....bajern100 je napisao/la:ljudi moji ako sad recimo prođu Barsa.Real.Dortmund i Bajern i u polufinalu recimo se izvuku Ral-Bajern i Barsa-dortmund onda to takmičenje stvarno treba prestati pratiti...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.