Al nemoj zafrkavat, Kasai je dobro sudio i ja bi uvijek da on sudi Bayernu. To je jedan nepristrasan sudija. Penal za Real je tad bio prestrog, ali poslije je sudio i za nas penal i do kraja utakmicu odradio odlično. Ne spada ti on u te sudije koji su u talovima. Prije će jedan od tih koji su u talovima biti Cakir, jer ono guraj na jednoj strani njega, a na drugoj Galatu u četvrtfinale. A nije niko puno pričao o suđenju sudije Ericssona Schalkeu, NIKO. Vidiš i po tome kako je Schalke fino žrtvovan i iz Njemačke se jedino Schalkeovci bunili. Ali majstorski je ono sudija odradio, jer nije se primjetilo navlačenje(nije bilo toliko vidljivo), on je znao kako treba odradit zadatak....Neutral je napisao/la:
Nebitno sve to, Bayern se mora dokazati i pokazati na terenu upravo kao i oni. Onaj penal nad Alabom je kriminalan bio no pravda je pobijedila sve do tog finala kojeg ni pod razno nismo smijeli izgubiti (1:1 nismo izgubili, ali na penale da i to od Engleza)
FC Bayern München - Arhiva postova
Moderatori/ce: Monolog,ribery,_dreamer_,hammers,geronimo
Re: FC Bayern München
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
Nisam ništa rekao protiv dotičnog sudije, samo da je penal bio u najmanju ruku sumnjiv.
I ovaj protiv Arsenala je griješio 4-5x u kornerima i to žestoko.
Dobro, mogao je svirati i faul nad Muselrom kod onog 2 gola Šalkea. Sami su sebi krivi, morali su proći ali nedostatak njihovog najboljeg napadača je učinio svoje. A i Howedes je pogriješio ko neki amater.
Dobro, mogao je svirati i faul nad Muselrom kod onog 2 gola Šalkea. Sami su sebi krivi, morali su proći ali nedostatak njihovog najboljeg napadača je učinio svoje. A i Howedes je pogriješio ko neki amater.
Sudije su bile očajne u obje utakmice protiv Arsenala...Neutral je napisao/la:
Abteilung Attacke...
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland

Ovo mi nedostaje kod Arjena. Prije je radio dosta češće te ulaze u sredinu pa onda šutira projektile. Danas svi ti šutevi idu 10 metara više gola. Kako je jedno vrijeme namjestio nišanske sprave bio, golmani koji bi odbranili te šuteve bili su nesposobni da igraju sljedeću utakmicu u prvenstvu
Tesko da je Kasai dobro sudio, jer kada jednoj ekipi dosudis penal, a drugu ostetis za penal onda to ne moze biti dobro sudjenje. I Spanski mediji ga nisu ocijenili dobro u tom mecu.effe_sa je napisao/la: Al nemoj zafrkavat, Kasai je dobro sudio i ja bi uvijek da on sudi Bayernu. To je jedan nepristrasan sudija. Penal za Real je tad bio prestrog, ali poslije je sudio i za nas penal i do kraja utakmicu odradio odlično. Ne spada ti on u te sudije koji su u talovima.
Alaba kod one sitacije gdje je sviran penal za Real, nije mogao nikako prilikom pada izbjeci igranje rukom.
Pred kraj prvog poluvremena Robben je izvodio slobodan udarac i lopta je na putu prema golu udarila Pepea u ruku.
Ako imamo isti kriteriji za obje ekipe, onda je i ovo u drugom slucaju morao biti penal i karton. Cak postoje i jaci elementi penala u drugom slucaju jer lopta koju je uputio Di Maria u petom minutu nije isla u okvir gola, dok ova koju je uputio Robben pred kraj prvog dijela je isla izravno u okvir gola, samo sto joj je Pepe igranjem rukom promijenio i putanju i brzinu.
http://www.24sata.hr/liga-prvaka/ronald ... cen-263520" onclick="window.open(this.href);return false;
Ne zanam, ali provjeriti cu. Ja sam se osvrnuo na ove zadnje malo teze utakmice sto smo imali, Arsenal i Leverkusen (Leverkusen nam jeste tezak protivnik). U te tri utakmice primili 4 gola, od toga 3 nakon izvedenog kornerageronimo je napisao/la:Ja mislim da smo od 11 primljenih golova 5 dobili iz prekida.Bilall je napisao/la: Tesko nam se zabija gol iz igre ali prelako nakon kornera, i to malo zabrinjava, pogotovo sto te kornere i ne izvodimo dobro. Opet treba biti zadovoljan, jer porazen je protivnik koji nam je znao dosta problema napraviti zadnjih utakmica
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Ocjene za sinoćnju pobjedu na BayAreni 

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Zanimljivo je da su nam prekidi uvjedljivo najslabija tačka, totalno smo bezopasni dok su nam protivnici većinu golova dali iz prekida.
Ne znam zašto Jupp tako malo radi na ovom segmentu igre a ima takve jablane u ekipi.
Ne znam zašto Jupp tako malo radi na ovom segmentu igre a ima takve jablane u ekipi.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Cudi me da niko nije ovdje spomenuo danasnju izjavu Hitzfelda u Svicarskim medijima koja je u Njemackoj izazvala velike diskusije...Naime isti je izjavio da Guardiola ima tzv. crnu listu na kojoj se nalaze igraci na koje u buducnosti nece racunati - a prema njemu navodno na toj listi se nalaze Müller (koji ne posjeduje tehniku za sistem Pep-a), Kroos (Guardiola preferira igraca koji iskazuje vecu opasnost po protivnicki gol na poziciji Kroos-a) i Robben (za kojeg misli da ce sigurno napustiti klub jer misli da on i Pep nisu na istoj talasnoj duzini tj. razliciti karakteri koji se ne mogu slagati).
Hitzfeld ne prica puno i nije zeljan medijske paznje (kao npr. LM), a vrijeme ce pokazati je li upravu sa svojim prognozama koje je danas iznio.
Hitzfeld ne prica puno i nije zeljan medijske paznje (kao npr. LM), a vrijeme ce pokazati je li upravu sa svojim prognozama koje je danas iznio.
"My Favorite Ring is Always the Next One"
Ja mislim da su mediji ovu izjavu pogrešno prenijeli, jer bilo je njenih nekoliko interpretacija koliko sam vidio na jednom mjestu. Naime Hitzfeld je izjavio prema ovoj jednoj verziji (koja je nekako i najrealnija) da će Robben sigurno napustit klub, a da će za Kroosa i Mullera biti jako teško se prilagodit Pepovom sitemu, da im neće biti lako.amerosm je napisao/la:Cudi me da niko nije ovdje spomenuo danasnju izjavu Hitzfelda u Svicarskim medijima koja je u Njemackoj izazvala velike diskusije...Naime isti je izjavio da Guardiola ima tzv. crnu listu na kojoj se nalaze igraci na koje u buducnosti nece racunati - a prema njemu navodno na toj listi se nalaze Müller (koji ne posjeduje tehniku za sistem Pep-a), Kroos (Guardiola preferira igraca koji iskazuje vecu opasnost po protivnicki gol na poziciji Kroos-a) i Robben (za kojeg misli da ce sigurno napustiti klub jer misli da on i Pep nisu na istoj talasnoj duzini tj. razliciti karakteri koji se ne mogu slagati).
Sam znaš da je nerealno da Uli pusti da dva Nijemca, takvog kvaliteta napuste klub.
Špekulacije i dalje guše, a stvarno to sad timu nije potrebno....
Abteilung Attacke...
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
pa nije da nisi u pravu.bajern100 je napisao/la:pa to su stvarno čiste štele zar odmah u petak nije trebalo da se zna ko ide na koga u polufinalu...fuuuuj,što rekoše kolege bitno je da Barsa i Real guraju do kraja...hebem im....
ako uzmemo u obzir da su posteni i preposteni uefini puleni nasem bayi koji, usput receno, nije u formi, poklonili najnezgodnijeg moguceg protivnika (defanzivno su dortmund na kvadrat i celzi na trecu), onda ovaj tvoj upis itekako ima smisla.
jer, sta jedan real popunjen laznim zvijezdama sumnjivog kvaliteta, a koji gaji defanzivno-kontraski fudbal (kontra vrhunska, defanziva porozna), ima da ponudi protiv baye - kluba koji najredovnije samara ekipe koje gaje igru slicnu realovoj
ako juve prodje u polutku, a uvjeren sam da hoce, uvjeren sam da ce ispasti, bez obzira koga izvuku.
jednostavno, ostali su il´ preiskusni (real i barca) i umiju igrati protiv defanzivno postavljenih ekipa kakva je juvetova, il´ imaju trkacki predominantnu ekipu (dortmund).
a ako se desi cudo da bayern povrati formu i izbaci juventus, vjerujem da ce ´klempo´ doleprsati do minhena.
il´ neko misli da je barcina desetkovana zadnja linija, koju limitirani rona reseta kako hoce, u stanju da zaustavi nenadyebivu bayinu navalu na celu sa riberijem?! naravno da nije.
ne vjerujem da su toliko ludi da prodaju mulera. majku mu, ipak se radi o drugom najboljem igracu (prvi je riberi, naravno).amerosm je napisao/la:izjavio da Guardiola ima tzv. crnu listu na kojoj se nalaze igraci na koje u buducnosti nece racunati - a prema njemu navodno na toj listi se nalaze Müller...
vido, lajkovo, da J*** i mogu da umrem XD
film i kinematografija - tema gdje ne postoji vlastito misljenje, samo klaretovo i pogresno!
film i kinematografija - tema gdje ne postoji vlastito misljenje, samo klaretovo i pogresno!
- anelbavarac
- Kontakt:

Ottmar Hitzfeld: "Mislim da će Robben napustiti Bayern kada Guardiola dođe. On ne odgovara Pep-ovu sistemu igre. Također je pitanje kako će se Kroos i Muller uklopiti. Muller je vrlo vazan igrač za Bayern, ali on nije tehničar. Vidjećemo da li će se oni uspjeti uklopiti u koncept novog trenera. Ali to ne bi trebao biti problem npr. za Shaqiria koji je mlad, tehnički jak i vrlo okretan igrač i ima Barcelonin-gen."
Izjava Hitzfelda
Dan kada ode Kroos iz Bayerna biti će mi najveći poklon od Bayerna još od 2001 godine.
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
[youtube][/youtube]

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Uff, kako ne osta' Onkel Jupp, sad bi sa sigurnošću dobio nove (ili prve) bore po čelu.Neutral je napisao/la:Dan kada ode Kroos iz Bayerna biti će mi najveći poklon od Bayerna još od 2001 godine.
Tako sinoć reče majsta Reif.Bilall je napisao/la:Ne zanam, ali provjeriti cu. Ja sam se osvrnuo na ove zadnje malo teze utakmice sto smo imali, Arsenal i Leverkusen (Leverkusen nam jeste tezak protivnik). U te tri utakmice primili 4 gola, od toga 3 nakon izvedenog kornerageronimo je napisao/la:Ja mislim da smo od 11 primljenih golova 5 dobili iz prekida.Bilall je napisao/la: Tesko nam se zabija gol iz igre ali prelako nakon kornera, i to malo zabrinjava, pogotovo sto te kornere i ne izvodimo dobro. Opet treba biti zadovoljan, jer porazen je protivnik koji nam je znao dosta problema napraviti zadnjih utakmica
Isto tako se spominjala baksuzna 'ulaženja u igru' od strane van Buytena.
Vom Jäger zum Gejagten
Prema nezvaničnom planu i programu šefice, organizovano gledanje utakmice crveno-bijelih navijača bi trebalo biti za uzvratnu tekmu LP-a, znači 9.4.secer je napisao/la:ps.
omere, hocemo l zajedno gledat ovu prvu tekmu protiv juventusa?
Takve nikad nije problem naćiOmerbavarac je napisao/la:To sam ceko.
Hocemo, svakako.
Ako si za, ima jos nekih forumasa koji bi nam se pridruzili.
U prošloj sezoni, to je bio kafić junačkog imena Titanik, a od ove sezone je La Boom kod Mejdana (Zuka i Omo objasnili gdje).secer je napisao/la:pa okupljanje i gledanje baye se vec tradicionalno odrzava u nekom od tuzlanskih kahfica, ili?
Eh sad, povodom dva bitna događaja da i ja dam izjavu. Pridružiću se nagađanjima da je u planu UEFA-e u finalu vidjeti El Classico, ali ja sam mišljenja da će 1/2 El Classica biti u finalu, a drugu polovinu ćemo mi činiti. Pod uslovom, naravno, da prođemo Juve. Ako Juve prođemo, to znači da smo naučili lekcije od Intera i Chelsea i da se možemo nositi sa svim ekipama. Naravno da pare igraju veliku ulogu u ovome svemu, ali niko ne može sve unaprijed 100% isplanirati. Da bi došli do finala, moramo gaziti najsnažnije, a Juve će nam biti dobar sparing partner. Tačno je da nas žDrijebanje nije pomazilo kao Reala, Barcu i Dortmunda, ali dokazaćemo svima gdje stojima u svijetu fudbala.
A što se tekme sa Leverokusenom tiče, poželio sam malo (više) takvih pobjeda golovima u 80 i kusur minuti, čisto da ponovo osjetim onu draž fudbala, što bi reko Anton, inače moj dobar prijatelj
S obzirom da je danas dan Sv. Patricka, naši domaćini su bili fini i ofarbali AA u zelenu nijansu

Sent from my Philips Smart TV.
Nisam se dugo javljoo ovdje, pa da krenem od LP, katastrofalna predstava protiv Arsenala, al bitno je samo da smo prosli dalje, Juventus nije bio moj idealni protivnik,ali sta je tu je. Vjerujem u Jupp-ovu takticku prednost i iskustvo u odnosu na protivnickog trenera, a onda mislim da je put ka tituli otvoren 
Sto se tice Robbena, ja nmg da vjerujem, znaci jednostavno odbijam da povjerujem da ce se Ulli prodati i da ce pogaziti one izjave od prije godinu dana u kojima je govorio kako su Robbery unverkäuflich!!!
Ako ce sve prepustiti Guardioli onda bi ovo mogao biti put ka propasti, jer da je Bayern tako radio zadnjih godina nikada ne bi dosli ovdje gdje se trenutno nalazimo. Robben gori od zelje da igra i da ostane u klubu kojem je sve dao i kojeg je cupao iz govana kada je god to trebalo radit!
Müller/Kroos to mislim da su ciste medijske bombe te da nema sansii da ce neko dopustiti da nas ti igraci napuste, ukoliko se to desi, nabijjem i Ulija i Franzija i Karlija na onu finu stvar.
A ima jos jedna stvar koja bi mogla biti poprilicna prepreka za prodaju Robbena, a to je sigurno prodajna cijena. Cisto sumnjam da ima sad neki klub koji bi zadovoljio apetite koje ce Bayern u tom slucaju postaviti.
Ispod 20milki nema sansi da ga oni puste, a sad mi vi recite ko ce dati te novce za njega?
Mislim da smo favoriti protiv Juventusa i da ne bi trebali ZATRZATI
Sto se tice Robbena, ja nmg da vjerujem, znaci jednostavno odbijam da povjerujem da ce se Ulli prodati i da ce pogaziti one izjave od prije godinu dana u kojima je govorio kako su Robbery unverkäuflich!!!
Ako ce sve prepustiti Guardioli onda bi ovo mogao biti put ka propasti, jer da je Bayern tako radio zadnjih godina nikada ne bi dosli ovdje gdje se trenutno nalazimo. Robben gori od zelje da igra i da ostane u klubu kojem je sve dao i kojeg je cupao iz govana kada je god to trebalo radit!
Müller/Kroos to mislim da su ciste medijske bombe te da nema sansii da ce neko dopustiti da nas ti igraci napuste, ukoliko se to desi, nabijjem i Ulija i Franzija i Karlija na onu finu stvar.
A ima jos jedna stvar koja bi mogla biti poprilicna prepreka za prodaju Robbena, a to je sigurno prodajna cijena. Cisto sumnjam da ima sad neki klub koji bi zadovoljio apetite koje ce Bayern u tom slucaju postaviti.
Ispod 20milki nema sansi da ga oni puste, a sad mi vi recite ko ce dati te novce za njega?
Mozemo li se sloziti da je Bayernova losa forma usko povezana sa Ribery-vim neigranjem za Bayern? Mislim da bi utakmica sa Arsenalom drasticno drugacije zavrsila da je on igrao, bas kao i Schweini, te da u ovom trenutku uopste ne bi pricali o nekom padu forme naseg kluba.secer je napisao/la:a ako se desi cudo da bayern povrati formu i izbaci juventus, vjerujem da ce ´klempo´ doleprsati do minhena.
Mislim da smo favoriti protiv Juventusa i da ne bi trebali ZATRZATI
Stern des Südens
- supermario
- Kontakt:
Ovaj pad forme se morao desiti, i nije uopste toliko zabrinjavajuci, jer cini mi se da je ovo samo uzimanje predaha pred 1/4 finala. U BL bi trebali ocekivati i poneki poraz do kraja, i kad se desi ne treba odmah da osudjujemo kao da smo 5. na tabeli a ono imamo +20 sa samo jednom izgubljenom tekmom...... a kao da bi i 3-4 izgubljene bile mnog
Ove sezone Bayo postavlja nove standarde, ali ne treba da patimo od toga da se ne smijemo tu i tamo provuci, ili izgubiti......
Bilo kuda,bilo gdje, Bayern u srcu zauvijek......
iako je riberi vise od po´ bayerna, moram te razocarati i reci da se samo djelomicno slazem.proFCB je napisao/la:Mozemo li se sloziti da je Bayernova losa forma usko povezana sa Ribery-vim neigranjem za Bayern?
misljenja sam da igraci koji su dosli nakon gaala ne znaju igrati fudbala onako kako bi morali igrati ako hoce da ugrabe ´klempu´.
tacnije, ne igraju kao oni koji su prosli kroz ruke velikog ucitelja, koji ih je pripremao za svaku mogucu situaciju.
recimo da smo u danteu dobili odlicno pojacanje, ali isto tako treba reci da tom danteu fali par procenata kako bi postao vrhunski. jednostavno, jupovi igraci precesto poklanjaju lopte + bezbrojna i bespotrebna izbijanja koja vecinom zavrse kod protivnika. mislim da cemo se sloziti da dio ekipe u koji je utisnuta holandska skola nema tih problema tj. uvijek imaju rjesenje, bez obzira u kojoj se situaciji nalazili.
dalje, za razliku od gala koji je igrao vrlo atraktivan a bome i efektivan fudbal, jup se previse koncentrisao na defanzivu (kompletna ekipa je povucena za nekih 30-ak metara) sto rezultira, pa hajmo reci prilicno jalovom navalom koja se, usput receno, premori nekih 20-ak minuta prije posljednjeg sudijskog zvizduka.
kao sto je istina da su odbrane te koje osvajaju ´salataru´, takodjer je istina da sam 100% izbalansirana ekipa uzima ´klempu´. ovaj bayern nije izbalansiran
et, i ti daj zemsku da njesta organizujedr.adnan je napisao/la:Prema nezvaničnom planu i programu šefice, organizovano gledanje utakmice crveno-bijelih navijača bi trebalo biti za uzvratnu tekmu LP-a, znači 9.4.
majku mu, ne radi se o ligaskim tekmama gdje se fura 34 kola, vec o lp u kojoj imas 2 tekme.
recimo, sta ak neka ekipa vec u prvoj tekmi osigura prolaz?
iako sa ispjerva mislio da vrijedis za cetvericu, ova zadnja njesra me uvjerise da sam deleeeelo pogrijesio.dr.adnan je napisao/la:Ja sam sam kao dvojica
pa tebe organizuje zemsko, halihalo
et, ovo je jos jedan dokaz da si propo ko stari kaucdr.adnan je napisao/la:što bi reko Anton, inače moj dobar prijatelj
pa dzis bolla sa antom
anto je flop
neg, evo ti jena prava pjesma, da se loma popravis
" onclick="window.open(this.href);return false;
vido, lajkovo, da J*** i mogu da umrem XD
podržavam ovo štro je Hicfeld rekao ako je rekao za ovu trojicu iako moram reći da je Kros sjajan fudbaler ali filozofiju treba sigurno mijenjati i onda će mo biti najači na svijetu..
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.