dadnan je napisao/la:imal taj drugi nase korjene ili je on hrvat 1/1 ?

Moderatori/ce: ribery,insider,rio_Ferdy88
dadnan je napisao/la:imal taj drugi nase korjene ili je on hrvat 1/1 ?
Otac mu je Zdenko Jedvaj, rodjeni Mostarac i bivsi igrac Veleza...dadnan je napisao/la:imal taj drugi nase korjene ili je on hrvat 1/1 ?
pa nema bosanske korijene kao halilovic.on je 1/1 hrvat.dadnan je napisao/la:Ne znam sta je onda smjesno nate-u? Ja mislio da sam ofulo da je lik iz Ceske sa Slovackim korjenimaa ono bio u pravu sto sam pitao.
Kako nema, kad im je u obojice otac rođen na području BIH, isto imaju veze sa BIH obojicanate je napisao/la: pa nema bosanske korijene kao halilovic.on je 1/1 hrvat.
ima takve veze s bih.i nikakve drukcije.mogao sam se i ja rodit u njemackoj, ali to ne znaci da imam te korijene.nadam se da shvacas sta zelim reci.legenda reala je napisao/la:Kako nema, kad im je u obojice otac rođen na području BIH, isto imaju veze sa BIH obojicanate je napisao/la: pa nema bosanske korijene kao halilovic.on je 1/1 hrvat.
Hajde ne lupetaj.Pa Jedvaj ima vise veze sa BiH od Halilovica.Samo sto se to nekima treba crtati.Naravno ne kazem da su i sanse da zaigra za BiH jednake no korijen mu je BiH ..............nate je napisao/la:ima takve veze s bih.i nikakve drukcije.mogao sam se i ja rodit u njemackoj, ali to ne znaci da imam te korijene.nadam se da shvacas sta zelim reci.legenda reala je napisao/la:Kako nema, kad im je u obojice otac rođen na području BIH, isto imaju veze sa BIH obojicanate je napisao/la: pa nema bosanske korijene kao halilovic.on je 1/1 hrvat.
da ali Jedvaju je otac Hrvatlegenda reala je napisao/la:Kako nema, kad im je u obojice otac rođen na području BIH, isto imaju veze sa BIH obojicanate je napisao/la: pa nema bosanske korijene kao halilovic.on je 1/1 hrvat.
Kod Halilovica je majka Hrvatica i to iz Hrvatske.A koliko znam Jedvaj je Hrvat iz BiH.I da Halilovicev otac je odigrajednu utakmicu za Hrvatsku dok Jedvaj nije.Prema tome............andro234 je napisao/la:da ali Jedvaju je otac Hrvatlegenda reala je napisao/la:Kako nema, kad im je u obojice otac rođen na području BIH, isto imaju veze sa BIH obojicanate je napisao/la: pa nema bosanske korijene kao halilovic.on je 1/1 hrvat.
možda mu je majka hrvatica,ali obično je jači utjecaj oca...otac mu je bošnjak i sigurno je "nagovorio" malog da nešto osjeća prema bih...bošnjaci ipak vole bih123456 je napisao/la:
Kod Halilovica je majka Hrvatica i to iz Hrvatske.A koliko znam Jedvaj je Hrvat iz BiH.I da Halilovicev otac je odigrajednu utakmicu za Hrvatsku dok Jedvaj nije.Prema tome............
Opet se miješa vjera sa nacijom, veoma interesantno, u neku ruku i žalosno.dean je napisao/la:ali mislim da svi znamo kako razmišlja 99% bih hrvata..što bi se reklo : veći katolici od pape![]()
očito ne znaš šta znači izreka : "veći katolik od pape"zizu1991 je napisao/la:Opet se miješa vjera sa nacijom, veoma interesantno, u neku ruku i žalosno.dean je napisao/la:ali mislim da svi znamo kako razmišlja 99% bih hrvata..što bi se reklo : veći katolici od pape![]()
A, šta ću ja da budem kad porastem, ako već tako dobro predviđaš budućnost gledajući u kristalnu kuglu ?dean je napisao/la:a ovaj mali je još rođen i odrasto u hrvatskoj...i još hrvatska jača i ozbiljnija reprezentacija od bih....i uvijek će biti
Jesmo li negdje mi pomenuli da on želi igrati za BiH ??dean je napisao/la:ma evo leti da zaigra za bih
...znaci,jedino sto me nervira u komentarima je subjektivnost. Nostradamus u misiji provociranja...dean je napisao/la:očito ne znaš šta znači izreka : "veći katolik od pape"zizu1991 je napisao/la:Opet se miješa vjera sa nacijom, veoma interesantno, u neku ruku i žalosno.dean je napisao/la:ali mislim da svi znamo kako razmišlja 99% bih hrvata..što bi se reklo : veći katolici od pape![]()
to se može reći za bilo koga....za nekog srbina,bošnjaka,amerikance,turčina..itd
želio sam reći da se bih hrvati obično lože na hrvatsku više od "pravih" hrvata...i sanjaju da obuku kockasti dres...čak i ako su rođeni u njemačkoj,australiji, a u hrvatskoj su bili par puta na odmoru----
a ovaj mali je još rođen i odrasto u hrvatskoj...i još hrvatska jača i ozbiljnija reprezentacija od bih....i uvijek će biti
ma evo leti da zaigra za bih
Mi nismo otišli na **** da vrijeđamo Hrvatsku i njenu reprezentacijeu, da joj mjenjamo granice itd. nego je ovaj došo na bh forum da vrijeđa8ismijava) našu reprezentaciju iz posta u post, ti se nisi trebo javljati nego ga banovati i obrisati mu postove.Jer ovo niti mu je prvi nik niti je prvi put došo sa ovom pričom o prebrojavanju krvnih zrncadidubrava je napisao/la:Ne znam što ćete biti kad porastete, ali znam da ćete obojica lako završiti u Banovićima ako tako nastavite.
Tema![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.