Alen Halilović

Aktuelna dešavanja na domaćoj i međunarodnoj sportskoj sceni.

Moderatori/ce: ribery,insider,rio_Ferdy88

nate
Kontakt:

Re: Alen Halilović

Post Postao/la nate » 16 mar 2013, 14:38

dadnan je napisao/la:imal taj drugi nase korjene ili je on hrvat 1/1 ?
:lol:

nevera
Kontakt:

Post Postao/la nevera » 16 mar 2013, 19:18

dadnan je napisao/la:imal taj drugi nase korjene ili je on hrvat 1/1 ?
Otac mu je Zdenko Jedvaj, rodjeni Mostarac i bivsi igrac Veleza...

http://en.wikipedia.org/wiki/Zdenko_Jedvaj" onclick="window.open(this.href);return false;

Inace i meni se cini da je on jos veci talenat...

dadnan
Kontakt:

Post Postao/la dadnan » 16 mar 2013, 19:40

Ne znam sta je onda smjesno nate-u? Ja mislio da sam ofulo da je lik iz Ceske sa Slovackim korjenima :D a ono bio u pravu sto sam pitao.

nate
Kontakt:

Post Postao/la nate » 16 mar 2013, 20:05

dadnan je napisao/la:Ne znam sta je onda smjesno nate-u? Ja mislio da sam ofulo da je lik iz Ceske sa Slovackim korjenima :D a ono bio u pravu sto sam pitao.
pa nema bosanske korijene kao halilovic.on je 1/1 hrvat.

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 16 mar 2013, 22:03

nate je napisao/la: pa nema bosanske korijene kao halilovic.on je 1/1 hrvat.
Kako nema, kad im je u obojice otac rođen na području BIH, isto imaju veze sa BIH obojica ;)
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

nate
Kontakt:

Post Postao/la nate » 17 mar 2013, 00:42

legenda reala je napisao/la:
Kako nema, kad im je u obojice otac rođen na području BIH, isto imaju veze sa BIH obojica ;)
ima takve veze s bih.i nikakve drukcije.mogao sam se i ja rodit u njemackoj, ali to ne znaci da imam te korijene.nadam se da shvacas sta zelim reci.

123456
Kontakt:

Post Postao/la 123456 » 17 mar 2013, 09:04

nate je napisao/la:
ima takve veze s bih.i nikakve drukcije.mogao sam se i ja rodit u njemackoj, ali to ne znaci da imam te korijene.nadam se da shvacas sta zelim reci.
Hajde ne lupetaj.Pa Jedvaj ima vise veze sa BiH od Halilovica.Samo sto se to nekima treba crtati.Naravno ne kazem da su i sanse da zaigra za BiH jednake no korijen mu je BiH ..............
SportSport.ba liga | Igrac ekipe FK Delfini

*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000

andro234
Kontakt:

Post Postao/la andro234 » 17 mar 2013, 09:35

da ali Jedvaju je otac Hrvat

123456
Kontakt:

Post Postao/la 123456 » 17 mar 2013, 10:48

andro234 je napisao/la:
da ali Jedvaju je otac Hrvat
Kod Halilovica je majka Hrvatica i to iz Hrvatske.A koliko znam Jedvaj je Hrvat iz BiH.I da Halilovicev otac je odigrajednu utakmicu za Hrvatsku dok Jedvaj nije.Prema tome............
SportSport.ba liga | Igrac ekipe FK Delfini

*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000

dean
Kontakt:

Post Postao/la dean » 17 mar 2013, 10:56

123456 je napisao/la:
Kod Halilovica je majka Hrvatica i to iz Hrvatske.A koliko znam Jedvaj je Hrvat iz BiH.I da Halilovicev otac je odigrajednu utakmicu za Hrvatsku dok Jedvaj nije.Prema tome............
možda mu je majka hrvatica,ali obično je jači utjecaj oca...otac mu je bošnjak i sigurno je "nagovorio" malog da nešto osjeća prema bih...bošnjaci ipak vole bih

istina Jedvaj je porijeklom bih hrvat(kao i pola hrvatske države)....ali mislim da svi znamo kako razmišlja 99% bih hrvata..što bi se reklo : veći katolici od pape :mrgreen: a ovaj još rođen i odrastao u zagrebu....nema nikakve šanse da završi u bih reprezentaciji.. ;)

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 17 mar 2013, 11:19

dean je napisao/la:ali mislim da svi znamo kako razmišlja 99% bih hrvata..što bi se reklo : veći katolici od pape :mrgreen:
Opet se miješa vjera sa nacijom, veoma interesantno, u neku ruku i žalosno.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!

dean
Kontakt:

Post Postao/la dean » 17 mar 2013, 11:36

zizu1991 je napisao/la:
dean je napisao/la:ali mislim da svi znamo kako razmišlja 99% bih hrvata..što bi se reklo : veći katolici od pape :mrgreen:
očito ne znaš šta znači izreka : "veći katolik od pape"
to se može reći za bilo koga....za nekog srbina,bošnjaka,amerikance,turčina..itd

želio sam reći da se bih hrvati obično lože na hrvatsku više od "pravih" hrvata...i sanjaju da obuku kockasti dres...čak i ako su rođeni u njemačkoj,australiji, a u hrvatskoj su bili par puta na odmoru----

a ovaj mali je još rođen i odrasto u hrvatskoj...i još hrvatska jača i ozbiljnija reprezentacija od bih....i uvijek će biti
ma evo leti da zaigra za bih :mrgreen:

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 17 mar 2013, 11:47

dean je napisao/la:a ovaj mali je još rođen i odrasto u hrvatskoj...i još hrvatska jača i ozbiljnija reprezentacija od bih....i uvijek će biti
A, šta ću ja da budem kad porastem, ako već tako dobro predviđaš budućnost gledajući u kristalnu kuglu ?
dean je napisao/la:ma evo leti da zaigra za bih :mrgreen:
Jesmo li negdje mi pomenuli da on želi igrati za BiH ??

dubrava
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la dubrava » 17 mar 2013, 11:50

Ne znam što ćete biti kad porastete, ali znam da ćete obojica lako završiti u Banovićima ako tako nastavite.

Tema :idea: :idea:
"Stvarna veličina kluba ne mjeri se trenutnim rezultatima, trofejima ili novcem, nego time koliko ga ljudi doživljava kao svoj – kao nešto bitno u svojim životima"

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 17 mar 2013, 11:59

Mogao bi i ti pogledati malo gore, nisam ja započeo priču, ako već hoćeš da dijeliš banove, dijeli po zaslugama ?

neroazzuro
Kontakt:

Post Postao/la neroazzuro » 17 mar 2013, 12:10

dean je napisao/la:
zizu1991 je napisao/la:
očito ne znaš šta znači izreka : "veći katolik od pape"
to se može reći za bilo koga....za nekog srbina,bošnjaka,amerikance,turčina..itd

želio sam reći da se bih hrvati obično lože na hrvatsku više od "pravih" hrvata...i sanjaju da obuku kockasti dres...čak i ako su rođeni u njemačkoj,australiji, a u hrvatskoj su bili par puta na odmoru----

a ovaj mali je još rođen i odrasto u hrvatskoj...i još hrvatska jača i ozbiljnija reprezentacija od bih....i uvijek će biti
ma evo leti da zaigra za bih :mrgreen:
...znaci,jedino sto me nervira u komentarima je subjektivnost. Nostradamus u misiji provociranja...
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić, Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 17 mar 2013, 13:16

dubrava je napisao/la:Ne znam što ćete biti kad porastete, ali znam da ćete obojica lako završiti u Banovićima ako tako nastavite.

Tema :idea: :idea:
Mi nismo otišli na **** da vrijeđamo Hrvatsku i njenu reprezentacijeu, da joj mjenjamo granice itd. nego je ovaj došo na bh forum da vrijeđa8ismijava) našu reprezentaciju iz posta u post, ti se nisi trebo javljati nego ga banovati i obrisati mu postove.Jer ovo niti mu je prvi nik niti je prvi put došo sa ovom pričom o prebrojavanju krvnih zrncadi ;)
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

dubrava
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la dubrava » 17 mar 2013, 13:50

Nemam ovlasti da na ovom dijelu ikoga baniram niti da brišem komentare, prva stvar. Mogu isto kao i ti prijaviti komentare i eventualno "priprijetiti" da se drži teme.
Druga stvar, svejedno je tko je započeo prvi, ako se ne pridržava zadane teme (osim što će začetnik dobiti veću kaznu od ostalih koji su se nadovezali), kao što mi je sasvim svejedno o kojem se forumašu radi, ako se ne pridržava pravila foruma.
Treća stvar, drugi forumi me ne zanimaju.
"Stvarna veličina kluba ne mjeri se trenutnim rezultatima, trofejima ili novcem, nego time koliko ga ljudi doživljava kao svoj – kao nešto bitno u svojim životima"

samson
Kontakt:

Post Postao/la samson » 17 mar 2013, 14:10

Zanimljivo, Dubrava, da se ti javis u ulozi mediatora samo onda, kada na odredjenoj temi dodje do spominjanja "hrvatskog puka" u BiH ili HRV. Inace te nema, manje - vise. I nije ti vazno ko je i na kakav nacin poceo, sto nije dobro ... I meni si prijetio banom jer se ne slazes sa upotrebom originalnih imena BiH gradova, vise vuces na ova nova, izmisljena imena.

Naravno, nije tema, ali ovo sam morao spomenuti ..

dubrava
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la dubrava » 17 mar 2013, 14:51

Ajde da i tebi odgovorim samsone, iako rijetko odgovaram, a ni nema potrebe da se pred nekime pravdam, al dobro.
Dakle, ne pratim sve teme na ovom forumu, jer me ne zanimaju. Osim onog dijela Fudbal u regioni, ABA liga, čitam (ali rijetko i pišem) na temama Čelika, Želje i repke BiH u nogometu, i još poneku tu i tamo. Malog Halilovića pratim jer igra u Dinamu (iako ne navijam za isti), pa zato s vremena na vrijeme i skoknem na ovu temu.
Dalje, prvo i osnovno što svaki forumaš mora znati jesu pravila ponašanja i pravila kuće. U ovom konkretnom slučaju, došlo je do prebrojavanja krvnih zrnaca (nebitno čijih), čime se kosi sa em navedenom temom, em sa pravilima foruma, em sa zdravim razumom.
Ista stvar je bila i sa tvojim preimenovanjem grada (nisi jedini takav, na žalost).
A za ovo što mi pokušavaš turnuti da sam na temama samo kad treba zaštiti interese forumaša sa hrvatskim predznakom ili općenito Hrvatsku, hrvatski puk, nije vrijedno mog komentara, jer mi je jednostavno presmiješno.

Zaključano

Natrag na “Aktuelne teme”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.