Igrač br. 6
Re: Ognjen Vranješ
Ovu su utakmicu morali pobijediti jer protivnik im je u biti jedan od konkurenata za opstanak....
Tesko ce se oni izvuc ja mislim da imaju jako tezak raspored nakon ove...
Imaju u zadnjih 10 kola sve direktne utakmice za opstanak,Morodovia kuci,Krilya u gostima,Volga u gostima,te se bodovima jos mogu nadati sledece kolo kod Amkara te za cetiri kola protiv Krasnodara.Ostalo ce im biti dosta tesko Dynamo,Zenit,Anzhi gostovanja,te CSKA i Spartak kuci.grgr je napisao/la:Tesko ce se oni izvuc ja mislim da imaju jako tezak raspored nakon ove...
p.s. 15 utakmica bez pobede jbt.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
Zeznuto je njima pravo gotovo je nezamislivo da lokomotiva izgubi sve utakmice i ostane na 31 a bod , a ova 2 mjesta koja ce im omogucit opstanak su gotovo 10 bodova ispred njih. Moraju pod hitno pobjedit nesto savrsena prilika im je bila prosla tekma al ja cisto sumnjam da ce se oni moc uigrat bas tako lako i izvuc se al eto. Po meni je ovo bezveze potez vranjesa al eto valdja zna sta radi , cisto sumnjam da ce moc zadrzat ovakav sastav pa ako potonu da se opet vrate odma naradne godine vala nije ovim igracima cilj da igraju jednu godinu u drugoj ruskoj. Kako bilo bitno da je zdrav pa ce bit valjda i neki posten transfer.
MIslim da sad vec nemaju nikakve sanse izgubili su od direktnog konkurenta za opstanak 5 - 1 ogi je bio strijelac sto vala i nije bitno.Nadam se da zna sta ce poslije ovog jer ja ne vidim nikakvu sansu za opstanak.Samo nezz sta je ovo kako su 2 gola primili u 30 sec :S
Gotovo,ispala je Alania i definitivno.A realno i zasluzili su to.Jedino vredno paznje je pobeda od 5:0 protiv Tereka jesenas i to je sve.Jedino ih sada moze spasiti neka ludjacka serija rezultata + da obavezno dobiju Morodoviu kuci i Volgu u gostima pa makar da odu u play-off za opstanak.
Sada je samo pitanje koliko je cvrst Ognjenov ugovor i da li ce mu dozvoliti da promeni klub na leto.
Sada je samo pitanje koliko je cvrst Ognjenov ugovor i da li ce mu dozvoliti da promeni klub na leto.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
- Goalgetter
- Kontakt:
"Pogledajte. Ja sam rođen u Banja Luci 1989. godine. Godinu dana prije, Jugoslavija se počela raspadati. Svo moje djetinjstvo sam proveo u ovom gradu, tako da ja sebe mogu nazvati Bosanskim Srbinom. Ja imam Bosanski pasoš, igram za BiH, ali sam pravoslavac, iako je 40% Bosanaca muslimani. Također u Srbiji imam mnogo prijatelja. Što se tiče nogometa, kada sam imao 18 godina pozvan sam u reprezentaciju Srbije, ali sam to odbio. Zašto? Pa rekao sam, ja se osobno smatram Bosancem. Imam obitelj u Bosni, kuća u kojoj sam odrastao kao nogometaš mi je tu, druga opcija za mene ne postoji. Moj otac je također igrao u Banjalučkom Borcu."

Aferim momčino !Goalgetter je napisao/la:"Pogledajte. Ja sam rođen u Banja Luci 1989. godine. Godinu dana prije, Jugoslavija se počela raspadati. Svo moje djetinjstvo sam proveo u ovom gradu, tako da ja sebe mogu nazvati Bosanskim Srbinom. Ja imam Bosanski pasoš, igram za BiH, ali sam pravoslavac, iako je 40% Bosanaca muslimani. Također u Srbiji imam mnogo prijatelja. Što se tiče nogometa, kada sam imao 18 godina pozvan sam u reprezentaciju Srbije, ali sam to odbio. Zašto? Pa rekao sam, ja se osobno smatram Bosancem. Imam obitelj u Bosni, kuća u kojoj sam odrastao kao nogometaš mi je tu, druga opcija za mene ne postoji. Moj otac je također igrao u Banjalučkom Borcu."
DRUG NEBI TI PUNCA
Svaka mu castGoalgetter je napisao/la:"Pogledajte. Ja sam rođen u Banja Luci 1989. godine. Godinu dana prije, Jugoslavija se počela raspadati. Svo moje djetinjstvo sam proveo u ovom gradu, tako da ja sebe mogu nazvati Bosanskim Srbinom. Ja imam Bosanski pasoš, igram za BiH, ali sam pravoslavac, iako je 40% Bosanaca muslimani. Također u Srbiji imam mnogo prijatelja. Što se tiče nogometa, kada sam imao 18 godina pozvan sam u reprezentaciju Srbije, ali sam to odbio. Zašto? Pa rekao sam, ja se osobno smatram Bosancem. Imam obitelj u Bosni, kuća u kojoj sam odrastao kao nogometaš mi je tu, druga opcija za mene ne postoji. Moj otac je također igrao u Banjalučkom Borcu."
De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!
www.valencia-balkan.net
www.valencia-balkan.net
Vise od 50% molicu lijepoGoalgetter je napisao/la:"Pogledajte. Ja sam rođen u Banja Luci 1989. godine. Godinu dana prije, Jugoslavija se počela raspadati. Svo moje djetinjstvo sam proveo u ovom gradu, tako da ja sebe mogu nazvati Bosanskim Srbinom. Ja imam Bosanski pasoš, igram za BiH, ali sam pravoslavac, iako je 40% Bosanaca muslimani. Također u Srbiji imam mnogo prijatelja. Što se tiče nogometa, kada sam imao 18 godina pozvan sam u reprezentaciju Srbije, ali sam to odbio. Zašto? Pa rekao sam, ja se osobno smatram Bosancem. Imam obitelj u Bosni, kuća u kojoj sam odrastao kao nogometaš mi je tu, druga opcija za mene ne postoji. Moj otac je također igrao u Banjalučkom Borcu."
Zato su mu skoro svaki nastupi u repci natopljeni znojem i zalaganjem.Ono ispadanje u prvom poluvremenu protiv Samarasa je na neki nacin danak neiskustvu koji je opet za divno cudo apsorbirao u drugom poluvremenu i odigrao odlicno poluvrijeme.Znaci nije klonuo duhom a i Pape kao i saigraci su mu pomogli u tome,sto je i sam naveo.Goalgetter je napisao/la:"Pogledajte. Ja sam rođen u Banja Luci 1989. godine. Godinu dana prije, Jugoslavija se počela raspadati. Svo moje djetinjstvo sam proveo u ovom gradu, tako da ja sebe mogu nazvati Bosanskim Srbinom. Ja imam Bosanski pasoš, igram za BiH, ali sam pravoslavac, iako je 40% Bosanaca muslimani. Također u Srbiji imam mnogo prijatelja. Što se tiče nogometa, kada sam imao 18 godina pozvan sam u reprezentaciju Srbije, ali sam to odbio. Zašto? Pa rekao sam, ja se osobno smatram Bosancem. Imam obitelj u Bosni, kuća u kojoj sam odrastao kao nogometaš mi je tu, druga opcija za mene ne postoji. Moj otac je također igrao u Banjalučkom Borcu."
Ovako slicno razmisljaju i Stevke,Pandza itd zato ce im vrata repke BIH uvijek biti sirom otvorena.
Kome ne pase,nek igra badmintona.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
Re: Ognjen Vran
Sve mo pravimo greske ali dok Ognjen daje 120% za repku nemamo mu sta zamjeriti za gresku ako je napravi
Fino je to sve daje 120% gine ovo ono, ali ono glavno nema a to je kvalitet za repku.Prelako ispada kao što je bio slučaj protiv Meksika i Grčke sreća je da ovi drugi to nisu znali iskoristiti.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Sto volis i pametovatSaurman je napisao/la:Fino je to sve daje 120% gine ovo ono, ali ono glavno nema a to je kvalitet za repku.Prelako ispada kao što je bio slučaj protiv Meksika i Grčke sreća je da ovi drugi to nisu znali iskoristiti.
Ogi definitivno ima kvalitetu,momku su tek 23 godine i sasvim solidno igra.Protiv Grcke jeste pogrijesio,no na srecu nismo kaznjeni,a protiv Litvanije kod 0:0 spasio je cist pogodak.U zadnjoj utakmici,tj u Sloveniji bio je nas najbolji defanzivac,pa ti pricaj sta hoces
De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!
www.valencia-balkan.net
www.valencia-balkan.net
Bas sam htio da napisem ali ako se ne varam igro je ogi tj uso je sa klupe u onoj prvoj tekmi protiv meksika godinu ranije al nisam siguran...
Nije ni prvu igrao.S klupe su tada usli samo Muslimovic i Subasic.Uostalom evo sastav:http://www.goal.com/en-us/match/57306/m ... nia/reportgrgr je napisao/la:Bas sam htio da napisem ali ako se ne varam igro je ogi tj uso je sa klupe u onoj prvoj tekmi protiv meksika godinu ranije al nisam siguran...
www.valencia-balkan.net
www.valencia-balkan.net
Najgore kada ljudi hoće da napišu neki sarkazam, a na kraju napišu glupost. Ovaj gore ne zna razlikovati Ognjena i Stojana, a priča nam o kvaliteti dotičnih. Dobro kaže stara narodna, papir svašta trpi, u ovom slučaju forum.
Zayebao je se dobro sa ovim transferom u Analiu. Sve sto mu je neko rekao da je previse dobar za Krasnodar, a to je bio klub po mjeri i moguca odskocna daska.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Ma on svoju bolest svakodnevno dokazuje na ovom forumu ja odavno nisam vidio lika koji ostavlja vise negativnih komentara na racun nasih reprezentativaca i repke opcenito slobodno mu uzmi profil gdje god pise nesto u vezi repke il je zajebancija il pljuje nekog XDvoltron30 je napisao/la:Najgore kada ljudi hoće da napišu neki sarkazam, a na kraju napišu glupost. Ovaj gore ne zna razlikovati Ognjena i Stojana, a priča nam o kvaliteti dotičnih. Dobro kaže stara narodna, papir svašta trpi, u ovom slučaju forum.
bravo ljudino na gol u katastrofalnog i sramotnog poraza gdje si kao stoper primio 5 golova momak ocigledno nije kokosinjac ali dobar je podrzavam ga da bude u prvi sastav za utakmicu protiv grka ipak je legenda bosanski pitbul kako ga neki zovu
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.