Nogometna reprezentacija Hrvatske

Ko je najbolji golman u povijesti reprezentacije

Ladić
10
17%
Pletikosa
18
31%
Subašić
31
53%

Ukupno glasova: 59

Rosas7
Kontakt:

Re: Nogometna reprezentacija Hrvatske

Post Postao/la Rosas7 » 18 mar 2013, 12:44

modric jest dobar igrac,ali je precijenjen,ako on vrijedi 40 milijuna,onda xavi,iniesta vrijede 300 milijuna
budimo realni
Volim ZRINJSKI,volim MOSTAR,svaki kamen ovoga grada,nek se zna da u njemu vojska ULTRASA vlada
Prvak BiH- 2004/2005, 2008/2009, 2013/2014
Pobjednik Kupa BiH-2007/2008
http://youtu.be/eg6aEePF5B4

ŠB_Fidelis
Kontakt:

Post Postao/la ŠB_Fidelis » 18 mar 2013, 14:08

Pa, mislis da bi Barcelona i pustila nekoga od navedenih za manje od duplo od tog iznosa makar?

Vrijedis onoliko koliko te trziste vrednuje. A nogometno trziste ja jako vrijedno.
...Život za Široki...

marconato
Kontakt:

Post Postao/la marconato » 18 mar 2013, 14:35

ŠB_Fidelis je napisao/la:Pa, mislis da bi Barcelona i pustila nekoga od navedenih za manje od duplo od tog iznosa makar?

Vrijedis onoliko koliko te trziste vrednuje. A nogometno trziste ja jako vrijedno.
Nevezano za Modrica, ali ne mora da znaci! Vidic je recimo placen Spartaku 10-ak mil, a City je za jednog Lescota dao 20+ mil... ;)
Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...

dean
Kontakt:

Post Postao/la dean » 18 mar 2013, 14:45

modrić je odličan igrač koji često ima problema s mudima ili jednostavno nije raspoložen za igru....to baš ne prolazi... pogotovo u realu

vidjeli smo šta može kad je raspoložen i željan dokazivanja

MisterBuha
Kontakt:

Post Postao/la MisterBuha » 18 mar 2013, 14:49

nema on problem sa mudma jednostavno očekuje se da dadne go ili asist on nije u tom fazonu po meni odličan igrač neki ga dižu previše a drugi pljuju previše nema granice.
virtuoz fuzbala S.I.

ŠB_Fidelis
Kontakt:

Post Postao/la ŠB_Fidelis » 18 mar 2013, 14:55

marconato je napisao/la:
ŠB_Fidelis je napisao/la:Pa, mislis da bi Barcelona i pustila nekoga od navedenih za manje od duplo od tog iznosa makar?

Nevezano za Modrica, ali ne mora da znaci! Vidic je recimo placen Spartaku 10-ak mil, a City je za jednog Lescota dao 20+ mil... ;)
To stoji, ali ukoliko ti u nadmetanju dobijes tu cifru, e onda, jebga, to je tvoja trzisna cijena. Tu svakako ima oscilacija i nelogicnosti kao i u svakom drugom biznisu na svijetu (a da se ne zavaravamo, nogomet je biznis), ali postoji i nesto ispod cega se zbog odredjenih parametara i razloga ne ide ispod u datom momentu i ti ako to ispunjavas, tko ce ti reci da ne vrijedis toliko? Vidic necu reci da nije bio nista dok je igrao u Spartaku, ali definitivno nije ni bio igrac kakav je u Manchesteru niti je imao taj renome dolazeci iz Ruske lige, pitao bih te sta bi da se prodaje iz Manchestera unazad par godina. Nije to ista situacija. Obrnuta stvar za Lescotta, mahom zbog engleskog statusa.
Doduse, u ovom slucaju je recimo puno mjerodavnije od cijene kad te zeli jedan Alex Ferguson, ocekujuci da budes nasljednik Scholesa, sto je sam izjavio i htio za Modrica, pa da te na kraju ''preotme'' jedan Mourinho koji te takodjer trazi osobno i toliko cijeni. Znaci, u ovom slucaju vise znaci priznanje takvih strucnjaka i svojih suigraca nego cijena i bilo sto drugo, pa tako i moje misljenje ili necije misljenje ovdje. To su sve nebitna misljenja prema strucnjacima koji su citav zivot posvetili nogometu i imaju takvo misljenje o tebi. Pa valjda postoji razlog sto je tako, ili su slijepi pored toliko iskustva i titula, a ja, ti i ostali nogometni anonimusi ovdje jedini u pravu?
...Život za Široki...

nate
Kontakt:

Post Postao/la nate » 18 mar 2013, 14:57

morate prvo shvatit da modric nije igra od gola.asistencija ima, ali on igra tog zadnejg veznog.npr. ozil ima dakako puno vsie i golova i asista jer igra ofenzivnog veznog.

modricev fazon su ove da ih tako anzovem predasistencije.on kontorilra igru, prenosi loptu, od njega pocinju napadi.pa ako ste gledali utakmicu protiv zaragoze vidjeli ste jednu odlicnu predasistenciju za pepea koji doda higuainu na prazan gol.to je njegova uloga u momcadi.

nate
Kontakt:

Post Postao/la nate » 18 mar 2013, 15:02

joj @dubrava cuj bojkotiras reprezentaciju :mrgreen:

kako ti netko moze uskratit tu radost.e ja za momke navijam ne za idiote u lozi.

marconato
Kontakt:

Post Postao/la marconato » 18 mar 2013, 15:15

ŠB_Fidelis je napisao/la:
marconato je napisao/la:

To stoji, ali ukoliko ti u nadmetanju dobijes tu cifru, e onda, jebga, to je tvoja trzisna cijena. Tu svakako ima oscilacija i nelogicnosti kao i u svakom drugom biznisu na svijetu (a da se ne zavaravamo, nogomet je biznis), ali postoji i nesto ispod cega se zbog odredjenih parametara i razloga ne ide ispod u datom momentu i ti ako to ispunjavas, tko ce ti reci da ne vrijedis toliko? Vidic necu reci da nije bio nista dok je igrao u Spartaku, ali definitivno nije ni bio igrac kakav je u Manchesteru niti je imao taj renome dolazeci iz Ruske lige, pitao bih te sta bi da se prodaje iz Manchestera unazad par godina. Nije to ista situacija. Obrnuta stvar za Lescotta, mahom zbog engleskog statusa.
Doduse, u ovom slucaju je recimo puno mjerodavnije od cijene kad te zeli jedan Alex Ferguson, ocekujuci da budes nasljednik Scholesa, sto je sam izjavio i htio za Modrica, pa da te na kraju ''preotme'' jedan Mourinho koji te takodjer trazi osobno i toliko cijeni. Znaci, u ovom slucaju vise znaci priznanje takvih strucnjaka i svojih suigraca nego cijena i bilo sto drugo, pa tako i moje misljenje ili necije misljenje ovdje. To su sve nebitna misljenja prema strucnjacima koji su citav zivot posvetili nogometu i imaju takvo misljenje o tebi. Pa valjda postoji razlog sto je tako, ili su slijepi pored toliko iskustva i titula, a ja, ti i ostali nogometni anonimusi ovdje jedini u pravu?
Ma ja nikada nisam ni rekao da je Modric precijenjen! Djecko je vrhunski igrac, super je igrao u Engleskoj, sad mu je trebalo malo vremena za adaptaciju, jer je Real prevelik klub da bi se samo tako lako uklopio... ;)

Ovo moje se odnosilo na masu slucajeva kada se United, Arsenal, Bayern...interesuju za nekog igraca i spremni su da plati lupam 15-20 mil, a onda uleti City ili PSG sa 30+ mil i dovedu ga, ali to ne znaci automatski da on vrijedi toliko, nego se Cityu jednostavno moze da pljune toliku lovu! Upravo ti klubovi na neki nacin i diktiraju situaciju na trzistu, na koje si se ti i opozvao, tako da to ne mora da bude relevantan faktor u procjeni vrijednosti jednog igraca... ;)
Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...

ŠB_Fidelis
Kontakt:

Post Postao/la ŠB_Fidelis » 18 mar 2013, 16:06

Istina, naravno, ali zato kazem da je ovdje relevantno/relevantnije i misljenje najvecih svjetskih strucnjaka o doticnom, a mi ovdje raspravljamo da li je precijenjen ili ne kad je vec postigao tu cijenu. Ako nije jednom Mourinhu precijenjen, sto bi bio meni?
To sto City moze lupnuti jos visu cifru je jebga druga stvar, ali i to je stvar trzista i trzisne cijene! Jer, vidi, ako se pojavi dovoljan broj kupaca za nov Audi, npr., i ako ga placaju lupam 50 000 EUR po odredjenom modelu, sto onda meni znaci sto ja smatram da on ne kosta vise od 40 000 EUR i kad ga ja zelim kupiti za tu cijenu kad mi ga nece dati za tu cifru s obzirom da mu je trzisna cijena stvar ove ponude i potraznje u datom momentu i sto su mi cijenu digli bogatiji kupci. O tome ja pricam. Ali, i to je cijena, odnosno vrijednost necega, ne mora odrazavati nuznu realnost, ali je kazem isto tako nerealno raspravljati o precijenjenosti na takvom trzistu.
...Život za Široki...

nate
Kontakt:

Post Postao/la nate » 18 mar 2013, 18:09

A sto ga Stico odbrusi na pitanje o Đuricicu :lol: :lol:

Svakakav je, al zna pricat :mrgreen:

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 18 mar 2013, 18:15

http://forum.sportsport.ba/viewtopic.php?f=76&t=7307

Od sada postoji ova tema i na njoj se pise sve vezano za utakmicu.Ovde se pisu iskljucivo one stvari koje se ticu samo reprezentacije Hrvatske.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

dubrava
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la dubrava » 18 mar 2013, 20:46

ŠB_Fidelis,
ja uopće ne sporim znanje Moruinha i drugih nogometnih stručnjaka i trenera. Njihovo znanje je neupitno. Ali, i oni sami mogu, a i jesu, pogriješili nemali broj puta u svojim procjenama oko pojedinih igrača i njihova dovođenja u određeni klub i davanja šanse u prvoj momčadi.
A što se tiče naših mišljenja, tu smo da komentiramo, ne samo same igrače, ekipe, već i te stručnjake, pa što da ne, kad nam je to demokraTija dala :mrgreen: A i među tim stručnjacima uvijek ima različitih pogleda oko pojedinih igrača. Tako i kod nas posmatrača, običnih gledatelja.
U vezi Modrića, tu se slažem s tobom, naravno da je lijepo i dobro i za njegu (i za reprezentaciju) da daje golove i asistencije, ali kao što i sam veliš, njegova uloga je ono što se slabije primjeti, a to je da poveže igrače od obrane preko veznog reda do zadnje lopte u napadu u kompaktnu cjelinu. On je ta spona kao što ti veliš. E, u tom dijelu mi još šteka. S time, da on ne bi trebao biti igrač koji je nevidljiv na terenu. Dvije dobre partije u sezoni ne smiju biti iznimka, već obrnuto, da ako se dogodi dvije lošije partije, da se kaže, ma nema veze, dogodi se svakome, kad igra fantastično čitavu sezonu. Potreban mu je kontinuitet kojeg trenutno nema, što je opet i razumljivo s obzirom da je možda slabije fizički spremniji i da mu je trebalo vremena da se uhoda u ekipu.
Ja i dalje držim da je precijenjen, meni je sama cifra u eurima sasvim nebitna jer je 90% igrača u tom segmentu precijenjeno. A na njemu je da se dokaže i da poveže dobre partije u Madridu.
"Stvarna veličina kluba ne mjeri se trenutnim rezultatima, trofejima ili novcem, nego time koliko ga ljudi doživljava kao svoj – kao nešto bitno u svojim životima"

Rosas7
Kontakt:

Post Postao/la Rosas7 » 19 mar 2013, 09:39

jos tri dana.
Volim ZRINJSKI,volim MOSTAR,svaki kamen ovoga grada,nek se zna da u njemu vojska ULTRASA vlada
Prvak BiH- 2004/2005, 2008/2009, 2013/2014
Pobjednik Kupa BiH-2007/2008
http://youtu.be/eg6aEePF5B4

ŠB_Fidelis
Kontakt:

Post Postao/la ŠB_Fidelis » 19 mar 2013, 12:32

dubrava je napisao/la:ŠB_Fidelis,
ja uopće ne sporim znanje Moruinha i drugih nogometnih stručnjaka i trenera. Njihovo znanje je neupitno. Ali, i oni sami mogu, a i jesu, pogriješili nemali broj puta u svojim procjenama oko pojedinih igrača i njihova dovođenja u određeni klub i davanja šanse u prvoj momčadi.
Naravno da jesu, ali ako netko o tebi ima takvo misljenje i u tebe vjeruje, a ima neko pokrice za to za razliku od nas, onda to puno vise govori od same cijene, kao sto rekoh, cijenu diktira trziste i ponuda i potraznja, kazem, volio bi i ja A5 kupiti za cijenu A4ice, pa ne moze, netko je voljan platiti vise i samim time dize i meni cijenu. To je tako.
A što se tiče naših mišljenja, tu smo da komentiramo, ne samo same igrače, ekipe, već i te stručnjake, pa što da ne, kad nam je to demokraTija dala :mrgreen: A i među tim stručnjacima uvijek ima različitih pogleda oko pojedinih igrača. Tako i kod nas posmatrača, običnih gledatelja.
Ali, ja sam cesce u pravu, odnosno gotovo uvijek. :P
U vezi Modrića, tu se slažem s tobom, naravno da je lijepo i dobro i za njegu (i za reprezentaciju) da daje golove i asistencije, ali kao što i sam veliš, njegova uloga je ono što se slabije primjeti, a to je da poveže igrače od obrane preko veznog reda do zadnje lopte u napadu u kompaktnu cjelinu. On je ta spona kao što ti veliš. E, u tom dijelu mi još šteka. S time, da on ne bi trebao biti igrač koji je nevidljiv na terenu. Dvije dobre partije u sezoni ne smiju biti iznimka, već obrnuto, da ako se dogodi dvije lošije partije, da se kaže, ma nema veze, dogodi se svakome, kad igra fantastično čitavu sezonu.
Pa, primijetilo se itekako u Tottenhamu, a nije fer i realno ocekivati u prvoj sezoni nakon onoliko problema da odjednom ''eksplodira'' pored toliko vec klasnih i uigranih igraca u Realu. Nije ni da je lose igrao inace, samo sto se ocekuju cuda odjednom, nisu to samo dvije partije, po meni, nego eto u njima je imao srece i da zabije.
Potreban mu je kontinuitet kojeg trenutno nema, što je opet i razumljivo s obzirom da je možda slabije fizički spremniji i da mu je trebalo vremena da se uhoda u ekipu.
Ja i dalje držim da je precijenjen, meni je sama cifra u eurima sasvim nebitna jer je 90% igrača u tom segmentu precijenjeno. A na njemu je da se dokaže i da poveže dobre partije u Madridu.
Pa, i ne moze biti fizicki spreman toliko kad se cijelo vrijeme j.ebavao i bio u nemilosti, pa onda zakasnio i na pripreme i sve, al mislim da nije uopce razocarao koliko mediji pisu ili kakvo je misljenje ovdje, nigdje veze, ne bi da je otisao u Donju Vrbanjusu pa da netko proglasava promasajem prijelaznog roka, pa da ne uradi nista do kraja sezone izvedbom protiv Manchestera im je fakticki vec isplatio cifru, a pruzati ce sigurno uz pravu formu, samopouzdanje i priliku dobre igre u dresu Reala jer je polivalentniji i korisniji u veznom redu nego par igraca koji sad imaju zacementirano mjesto, a limitirani su u kreaciji, a to zna i Mourinho.

Nego, de ti meni kakav smjestaj sredi, da ja uzivam u popratnim sadrzajima, pocastimo te ako ces oko kruznog toka ranije i tako to. :D
...Život za Široki...

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 20 mar 2013, 06:17

[youtube][/youtube]

Samo bez veze je bez gostujućih navijača.

kaliterna
Kontakt:

Post Postao/la kaliterna » 20 mar 2013, 09:57

Bolje spriječiti nego liječiti.

nate
Kontakt:

Post Postao/la nate » 20 mar 2013, 18:34

izasao i spot

[youtube][/youtube]

stvarno momci rade predobre pjesme 8-)

England
Kontakt:

Post Postao/la England » 21 mar 2013, 13:56

Invazija skauta na Sinj: Halilović protiv budućih zvijezda Barce, Reala, Citya...

Ivan Gudelj, izbornik U-17 reprezentacije Hrvatske, kaže da njegovi igrači ne strepe uoči elitnog kola u borbi za plasman na Europsko prvenstvo, iako će im protivnici biti njihovi vršnjaci iz reprezentacija Španjolske, Francuske i Belgije.

- Imamo i mi svoje adute i momčadsku kvalitetu. Ne bojimo se nikoga. Pružit ćemo sve od sebe da izborimo prvu poziciju koja vodi na Euro - najavljuje Gudelj uoči početka elitnog kola.

Španjolska je prvi protivnik Hrvatskoj (igra se u četvrtak u Sinju s početkom u 15 sati), a u rosteru “furije” nalaze se četiri igrača iz Barcelone, dvojica iz Real Madrida, po jedan iz Manchester Cityja, Juventusa, Atletico Madrida, Seville, Valencije...

Gudeljeve najjače adute čini tercet: Alen Halilović, Ante Roguljić, Josip Bašić i ovo je najveći ispit njihove generacije. Halilović se oporavio od viroze i trebao bi igrati, a upravo je Dinamov wunderkind, ali ne samo on, jedan od razloga zašto ovaj turnir izaziva toliku pozornost skauta najjačih europskih klubova.

Najavila se cijela bulumenta skauta, na službenoj listi nalaze se imena sljedećih klubova: Juventus, Hamburger, PSV, Watford, Anderlecht, Werder, Borussia Dortmund, Bayern, Monaco, Catania, Manchester City, Aston Villa, Fiorentina, Chelsea, Bayer Leverkusen, Lille, Ajax, Parma, Fulham, Red Bull, Pesca
Tom Hanks je bio vatrogasac i **** nam je svima mater.

Kenonan
Kontakt:

Post Postao/la Kenonan » 21 mar 2013, 16:24

3-1 tucemo mlade Spanjolce

jos malo do kraja

Mamic, Basic i Brodic strijelci, gol smo primili nakon sto smo ostali sa igracem manje, ali i dali smo jedan sa igracem manje.

Jos 15 minuta do kraja

Odgovori

Natrag na “Nogomet u Hrvatskoj”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.