odjeca, patike etc etc
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: odjeca, patike etc etc
170 nesto na taj fazon ja gledao prije par mjeseci, bila crvena i plava, bas Tom Tailor. Imas u BBI par prodavnica koje prodaju TT, a ima i negdje u iznad vjecne vatre al ne znam ti ja objasnit gdje je to.
- Blek_Stena
- Kontakt:
Gdje si ovo saletio, cijena? Super jeenobarca je napisao/la:
Neki dan nabavio ovo, nije sto je moje, ali je prejako

Bosna i Hercegovina, Željeznicar, Grbavica, Ivica Osim, Sergej Barbarez, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Nenad Marković, Mirza Teletović
ima li ko prijedlog za maturu? 

Stara mi drzi butik, tako da sam od nje uzeo ovo, naravno nisam platioBlek_Stena je napisao/la:Gdje si ovo saletio, cijena? Super je

sta se tu ima predlagatbazeni je napisao/la:ima li ko prijedlog za maturu?

odijelo, kravata i

- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
u pitanju je osnovna skolanate je napisao/la:sta se tu ima predlagatbazeni je napisao/la:ima li ko prijedlog za maturu?![]()
odijelo, kravata i

Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
ma ništa od toga,džabe da uzimam kad nikad više neću obućinate je napisao/la:sta se tu ima predlagatbazeni je napisao/la:ima li ko prijedlog za maturu?![]()
odijelo, kravata i

a to
ne znam, nisam ja to imao u osnovnoj

ne znam, nisam ja to imao u osnovnoj

- anonymousHD
- Kontakt:
Crne hlače, crne starke, crni džemper na V i ispod bela majica. To ti je ono extra kombinacija za osnovnu.bazeni je napisao/la:ima li ko prijedlog za maturu?
A možeš se obuć i ono normalno, crne hlače, bela košulja i dole ne znam neke starke ili NIKE patike (nešto slično starkama).
A veoma zanimljiva kombinacija ti je crne hlače, crvene starke i crveni džemper na V i ispod bela majica. Veruj mi svaka treba je tvoja.
bazeni je napisao/la: ima li ko prijedlog za maturu?![]()

Eto,jos nazovi slobodno ako budes vutru sredjivao

Jbm li ga matura je u junu i to sredinom ako me pamcenje sluzi.Ko je dovoljno lud da nosi dzemper u ta doba i ispod majicu.anonymousHD je napisao/la:Crne hlače, crne starke, crni džemper na V i ispod bela majica. To ti je ono extra kombinacija za osnovnu.bazeni je napisao/la:ima li ko prijedlog za maturu?
A možeš se obuć i ono normalno, crne hlače, bela košulja i dole ne znam neke starke ili NIKE patike (nešto slično starkama).
A veoma zanimljiva kombinacija ti je crne hlače, crvene starke i crveni džemper na V i ispod bela majica. Veruj mi svaka treba je tvoja.

Usput,uzeto danas,ali samo gornji deo,donji mi nije trebao...http://sphotos-b.ak.fbcdn.net/hphotos-a ... 5944_n.jpg
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
- anonymousHD
- Kontakt:
Mature su krajem maja, ali nebitno to. Pa neće obući debeli džemper jbte, imaš sad onih finih džempera koji bez problema možeš nositi u po leta.Devil je napisao/la:Jbm li ga matura je u junu i to sredinom ako me pamcenje sluzi.Ko je dovoljno lud da nosi dzemper u ta doba i ispod majicu.![]()
![]()
- Donnie Darko
- Kontakt:
Ma neku kosulju obuci jarane, stipu se dzempera 

-
- Lokacija: Sarajevo grade moj - this is the city I most enjoy !
- Kontakt:
- Donnie Darko
- Kontakt:
- the scouser
- Kontakt:
Ja da idem opet na maturu, kupio bih neke chino pantalone, suptilno kariranu košulju ili samo bijelu košulju, i neki slim fit blazer. Na nogama nešto između tena i cipela, ne znam kako da definišem tu obuću
.
Svi će nositi odijela (kao što sam i ja), i svi će izgledati ko pingvini, ovo je puno bolja opcija.

Svi će nositi odijela (kao što sam i ja), i svi će izgledati ko pingvini, ovo je puno bolja opcija.
Do your research, I'm not a hero, I'm a high functioning sociopath !
We're ruled by effete assholes...It's a shite state of affairs to be in Tommy, and all the fresh air in the world won't make any fucking difference !
We're ruled by effete assholes...It's a shite state of affairs to be in Tommy, and all the fresh air in the world won't make any fucking difference !
- Donnie Darko
- Kontakt:
Sad ozbiljno jedno pitanje. Kako se krecu cijene sakoa kod nas?
-100+Donnie Darko je napisao/la:Sad ozbiljno jedno pitanje. Kako se krecu cijene sakoa kod nas?
1946
-
- Kontakt:
Broda ovo uzima za maturuDonnie Darko je napisao/la:

Biću glavni ćitaba mi

Usput da pitam , kakve su sad trendi jakne za proljeće 2013e ?

+tene+kosulja+pantalone+kravata, koliko bi me sve izaslo ?Head je napisao/la:-100+Donnie Darko je napisao/la:Sad ozbiljno jedno pitanje. Kako se krecu cijene sakoa kod nas?

Trenutno korisnika/ca: kraljttbvb, napoleon72, Venom i 8 gostiju.