Evo sta ustvari to znaci..

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Ma nemas ti pojma.nime_tm87 je napisao/la:SWAG - secretly we are gay
Evo sta ustvari to znaci..
Ma bravo majstore, Corleoneahmad_tz je napisao/la:
ja cu jedno od ova 2
Bosniacum Lilium je napisao/la:@ IlPrincipe dira li iko tebe u skoli?
neBosniacum Lilium je napisao/la:@ IlPrincipe dira li iko tebe u skoli?
zensko sam ako nosim ovakvu vrstu odjećeBosniacum Lilium je napisao/la:Znam, na danasnjem vaktu je tesko biti muskarac
Uzeo sam i ja identicne, pa i da ti kazem nisam toliko zadovljan, imam problema sa jezikom cesto pobjegne u stranu i zulja.Papastathopoulos je napisao/la:Danas ih uzeo..
Meni su fenomenalne..inace ja volim duboke patike..
100%Bosniacum Lilium je napisao/la:Ma ogranicen ko balkonJe l' nesto sa zapada, onda je garant dobro i najbolje
nisam ni trenerka stajl, a znaj da je taj vas "stil" i trenerka isti ****. Trenerka stajl vas malo nasamara, mi normalna raja stojimo sa strane i smijemo se i jednim i drugimIlPrincipe je napisao/la:100%Bosniacum Lilium je napisao/la:Ma ogranicen ko balkonJe l' nesto sa zapada, onda je garant dobro i najbolje
Po cemu se razlikuje od nas ? Sta oni tek misle o nama ? Tako ti ga dodje isto, a svako ima pravo da oblači i bira šta hoće, glupo je što se narod osuđuje i donosi glupe zaključke. Čuj nisi muškaracWiz Khalifa gu'zi trebe ko sto ti mozes samo sebi u glavi zamislit,usporedbe radi kazem. Necu da spominjem trenerka stajl
![]()
hejt zato sto od nasih cobana pravi djevociceFOURTHOFFICIAL je napisao/la:Bosniacum ne znam čemu toliki hejt prema ovom stilu oblačenja, kad svako ima svoj ukus, a o ukusima se ne raspravlja
Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot] i 9 gostiju.