Bosna i Hercegovina - Portugal

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog

harishp
Kontakt:

Re: Bosna i Hercegovina - Portugal

Post Postao/la harishp » 15 nov 2009, 22:06

NoName je napisao/la:HASAGIĆ

NADAREVIĆ

IBRIČIĆ-PJANIĆ-MISIMOVIĆ--MEDUNJANIN-BAJRAMOVIĆ-SALIHOVIĆ

MUSLIMOVIĆ--DŽEKO--IBIŠEVIĆ

:mrgreen:
Sad,s vidit citata.
,,Hjo bra'o majstore i tako to,, :mrgreen:
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

Elddar
Kontakt:

Post Postao/la Elddar » 15 nov 2009, 22:07

@ ponos_torina

nije loše :twisted:
...jer žive, i prkose vragu, dok smrt im opaku slute.

zehro
Kontakt:

Post Postao/la zehro » 15 nov 2009, 22:08

sandiegochargers je napisao/la:
Tarik14 je napisao/la:Slobodno me vi ismijavajte ali kladim se da cu, na kraju, biti upravu. ;)
jesi debil najvise mrzim kad ima 100 ljudi optimista i jedan sto sere
potpisujem.........
<><><>Play the game...but don't let the game play you!?<><><>

Tarik14
Kontakt:

Post Postao/la Tarik14 » 15 nov 2009, 22:09

zehro je napisao/la:
sandiegochargers je napisao/la:
Tarik14 je napisao/la:Slobodno me vi ismijavajte ali kladim se da cu, na kraju, biti upravu. ;)
jesi debil najvise mrzim kad ima 100 ljudi optimista i jedan sto sere
potpisujem.........
Uopste nema 100 ljudi koji su optimisti! :roll:

Ponos Torina
Kontakt:

Post Postao/la Ponos Torina » 15 nov 2009, 22:09

ST-57 Ciciban je napisao/la:
Ponos Torina je napisao/la:Evo jedna moja zamisao za srijedu

----------------------------------------------------Hasagic--------------------------------------------------------
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
-----Berber---------------------Nadarevic------------------------Pandza-------------------Jahic---------
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
---------------------------------------------------Bajramovic----------------------------------------------------
------------------Pjanic-------------------------Misimovic----------------------------Salihovic--------------
-----------------------------------Ibisevic---------------------------Dzeko--------------------------------------

Moramo napasti i biti sto jaci u napadu sabiti u 16 odma na startu i tako raditi cijelu utakmicu. :mrgreen: :mrgreen:

Kakav Ibisevic -Muslimovic na njegovo mjesto -Vedo jos nije onaj stari....

Nebrini se sine Dace ciro njima sansu(Ciro ti tvoj kaze :lol: :lol: :mrgreen: :mrgreen: )

PESIMISTI POSTOJE DA BI OPTIMISTI USPJELI U SVOJIM NAMJERAMA :D :? :D :mrgreen:
Zadnja izmjena: Ponos Torina, dana/u 15 nov 2009, 22:11, ukupno mijenjano 2 puta.
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi

rob do bagro
Kontakt:

Post Postao/la rob do bagro » 15 nov 2009, 22:10

ja sam prvi...hajmo dalje :D
,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,

SMRT FASIZMU!!!

nidjo_barca
Kontakt:

Post Postao/la nidjo_barca » 15 nov 2009, 22:11

rob do bagro je napisao/la:

2:D
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça

Blaugrana

Mes Que Un Club

Hare_
Kontakt:

Post Postao/la Hare_ » 15 nov 2009, 22:11

Ponos Torina je napisao/la:

----------------------------------------------------Hasagic--------------------------------------------------------
-----Berber---------------------Nadarevic------------------------Pandza-------------------Jahic---------
---------------------------------------------------Bajramovic----------------------------------------------------
------------------Pjanic-------------------------Misimovic----------------------------Salihovic--------------
-----------------------------------Ibisevic---------------------------Dzeko--------------------------------------

Moramo napasti i biti sto jaci u napadu sabiti u 16 odma na startu i tako raditi cijelu utakmicu. :mrgreen: :mrgreen:
nije losa...zapravo odlicna,jos da te ciruliru hoce poslusat :lol:
Salihovic mora gore igrati a manje misliti na odbranu trebaju nam centarsutevi u kazneni da Napad moze zabijati sto vise tako i Pjanic sa desne 8-) 8-) Miske ce imati vise prostora kroz sredinu,treba portugal RAZVUCI na bosanski nacin kao JUFKU KAD NANA RAZVUCE ZA PITE!!! :mrgreen:
Pogledaj malo utakmice portugala jedna kontra jedan gol a valja nama onda zabit 3...

zehro
Kontakt:

Post Postao/la zehro » 15 nov 2009, 22:13

Umjesto pljeska - pljuska. Očekivao je Miroslav Blažević da će sarajevski reporteri čestitkama nagraditi 0:1 s Luza, no još nije ni sjeo u konferencijskoj dvorani kad su zaredale kritike:
- Zašto tako dugo niste mijenjali, pa Muratović je jedva hodao a Misimović prodao gotovo sve lopte?
- Zašto je Muslimović ušao tek u 81. minuti?
- Zašto ne vjerujete Pjaniću?
- Zašto smo drugu utakmicu zaredom neefikasni?
- Zašto nas Bog kažnjava sportskom nesrećom?

Trener svih trenera dotad je uspio tek procijediti “Mislim da smo ne samo mogli nego i morali bolje, no vjerujem da prolazimo ukupnom zbroju!”, najavljujući faktor iznenađenja za zenički uzvrat.
Kasnije, u hotelu Marriott, gnjevni je izbornik dvojici novinara, Nedimu Hasiću iz tjednika Bosna te Avdi Avdiću s Federalne televizije, zaprijetio:
- Vi više nećete u naš avion!
Vi samo optužujete!

Momci su protestirali, smatrajući da imaju pravo pitati, a Ćirino je pravo da se ne slaže:
- I nismo zlonamjerni, želimo uspjeh našoj reprezentaciji.
Blažević je ironično dodao:
- A ja, kao, ne želim... Vi ne pitate, vi optužujete!

Prigovaraju mu da Pjanića zapostavlja zbog Ibričića, na koga je menadžersko oko bacio Šuker, čiji je pak frend, Mensur Bečić-Crni, svojevrsni Šefov pratitelj, anđeo čuvar.
- Možda sam zaista pogriješio - stoičkom iskrenošću nastavio je “Atila”, podcrtavajući da Misimoviću daje kredit zato što ima fakultet za zadnji pas koji podrazumijeva gol, ali da je, doista, gubljenjem lopte prigospodario eliminacijski karton i Rahimiću i Spahiću.

Kako ih, dakle, nadigrati u Zenici?
- Pokušat ćemo krvoločnim pristupom. Nadam se da će Džeko i Ibišević biti u svom elementu.

I Muslimović?
- Bojim se da varijanta s trojicom u napadu može biti kobna. A bez Džeke je nezamisliv sastav, to je kao da meni odsiječeš glavu!

Pjanić razmišljao o odlasku iz reprezentacije?

Polsije utakmice za razgovor jedino nije bio raspoložen Miralem Pjanić. Mlada zvijezda Lyona snuždeno je proživljavala činjeincu da ga je Blažević rabio tek četiri-pet minuta. Navodno je pomislio na oproštaj od reprezentativnoga dresa, jedva su ga odgovorili znanci iz očeva zavičaja, iz Kalesije.
Dečko je na upit “Jesi li optimist za srijedu?”, hladno izustio:
- Nisam. U biti, ne znam...
Šuška se da je ogorčeni tata Fahrudin u Marriotteu tražio Ćiru, da se pokuša obračunati verbalno, valjda ne i fizički. Samo je još to nedostajalo.
**** ti avdu avdica i sve novinare ma kave ba novinare ko da kod nas ima novinara sve su to ****......mamu im njihovu samo traze vijest da prodaju novinu pa makar to zancilo i unijet vjestacki razdor u repku..........mamu im njihovu....
<><><>Play the game...but don't let the game play you!?<><><>

kokakolas
Kontakt:

Post Postao/la kokakolas » 15 nov 2009, 22:13

Ponos Torina je napisao/la:

nije losa...zapravo odlicna,jos da te ciruliru hoce poslusat :lol:
Salihovic mora gore igrati a manje misliti na odbranu trebaju nam centarsutevi u kazneni da Napad moze zabijati sto vise tako i Pjanic sa desne 8-) 8-) Miske ce imati vise prostora kroz sredinu,treba portugal RAZVUCI na bosanski nacin kao JUFKU KAD NANA RAZVUCE ZA PITE!!! :mrgreen:
Treba on misliti i na odbranu i na napad jarane moj... Inace ce Nani prosetati ko gospodin po toj strani... Pjana rastereti Misketa, Vedo Dzeku i opasni smo ko nato sa svih pozicija... Za Bajramovica se ne sekirat, jer covjek ima ogromnu zelju a i kvalitet...

Svi moraju biti u top formi kako bi 2-3 komada mogla završit u ciganskoj mreži... aBd!
"...i zaista, Sušić je iznenadio. Ne samo Nigerijce, već i cijeli nogometni svijet tako što je u najvažnijoj utakmici u povijesti reprezentacije na travnjak poslao sastav bez lijevog beka..."

Don't raise your voice, improve your argument.

Lily
Kontakt:

Post Postao/la Lily » 15 nov 2009, 22:13

nidjo_barca je napisao/la:

2:D
ev' i mene 3 :D
..Money not love, is your drive. But tell us... can you count to FIVE?? 77' 78' 81' 84' 05'

BlueSharks
Kontakt:

Post Postao/la BlueSharks » 15 nov 2009, 22:14

nije loša, zapravo odlična formacija samo si zaboravio ćirinog mezimca koji će igrati milom ili silom i usput da kažem bio je u lisabonu možda i najbolji KONAČNO
Strauss Junior

NoName
Kontakt:

Post Postao/la NoName » 15 nov 2009, 22:14

harishp je napisao/la:
NoName je napisao/la:HASAGIĆ

NADAREVIĆ

IBRIČIĆ-PJANIĆ-MISIMOVIĆ--MEDUNJANIN-BAJRAMOVIĆ-SALIHOVIĆ

MUSLIMOVIĆ--DŽEKO--IBIŠEVIĆ

:mrgreen:
Sad,s vidit citata.
,,Hjo bra'o majstore i tako to,, :mrgreen:
Ih, da se još Zeko nije povrijedio ne bi mi ni Safet zaigrao. A da je tu i Vlada razmislio bih i o Hasagiću :geek:

Tarik, znaš li ti šta je ironija. Pa fakat ako primimo 2-3 gola da nećemo proći, isto što je fakat da Portugal neće proći ako primi 4-5, zar ne. Samo, tvoje konstatacije su na nivou nekog predškolskog uzrasta i to ti pokušavamo reći.

Ja nisam optimista al to nije razlog da ne bodrim svoju reprezentaciju do kraja i nadam se. A ti ko žalosna sova, kao što sam ti jednom davno već rekao. Relax, take it easy...
Jbš državu koja nema Nobela, Oskara i Olimpijadu.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.

Ponos Torina
Kontakt:

Post Postao/la Ponos Torina » 15 nov 2009, 22:16

Moramo napasti i biti sto jaci u napadu sabiti u 16 odma na startu i tako raditi cijelu utakmicu. :mrgreen: :mrgreen:[/quote]

Pogledaj malo utakmice portugala jedna kontra jedan gol a valja nama onda zabit 3...[/quote][/quote]

Mi ako zelimo da idemo dalje moramo ih razvuci i to abs dobro na taj nacin im dati sto manje prostora za igru i moramo imati vise loptu u svom posjedu,Slihovic mora igrat gore to ej jedini nacin,ako opet ciro bude izmajmunisao 352 na isti nacin kao do sada necemo uspjeti to ti garantujem,imamo Extra ofanzivne igrace i to moramo bolje iskoristiti.Odbranu ce voditi Iskusni NADAREVIC,HASAGIC,BERBEROVIC KOLIKO TOLIKO,tu su da pomognu Jaki Pandza(za njega mislim da moze puno da uradi)Tu je i Jahic koji je iskusan,Bajramovic kao vezni isto tako pomaze odbrani i napadu.
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi

Elddar
Kontakt:

Post Postao/la Elddar » 15 nov 2009, 22:17

zehro je napisao/la:Umjesto pljeska - pljuska. Očekivao je Miroslav Blažević da će sarajevski reporteri čestitkama nagraditi 0:1 s Luza, no još nije ni sjeo u konferencijskoj dvorani kad su zaredale kritike:
- Zašto tako dugo niste mijenjali, pa Muratović je jedva hodao a Misimović prodao gotovo sve lopte?
- Zašto je Muslimović ušao tek u 81. minuti?
- Zašto ne vjerujete Pjaniću?
- Zašto smo drugu utakmicu zaredom neefikasni?
- Zašto nas Bog kažnjava sportskom nesrećom?

Trener svih trenera dotad je uspio tek procijediti “Mislim da smo ne samo mogli nego i morali bolje, no vjerujem da prolazimo ukupnom zbroju!”, najavljujući faktor iznenađenja za zenički uzvrat.
Kasnije, u hotelu Marriott, gnjevni je izbornik dvojici novinara, Nedimu Hasiću iz tjednika Bosna te Avdi Avdiću s Federalne televizije, zaprijetio:
- Vi više nećete u naš avion!
Vi samo optužujete!

Momci su protestirali, smatrajući da imaju pravo pitati, a Ćirino je pravo da se ne slaže:
- I nismo zlonamjerni, želimo uspjeh našoj reprezentaciji.
Blažević je ironično dodao:
- A ja, kao, ne želim... Vi ne pitate, vi optužujete!

Prigovaraju mu da Pjanića zapostavlja zbog Ibričića, na koga je menadžersko oko bacio Šuker, čiji je pak frend, Mensur Bečić-Crni, svojevrsni Šefov pratitelj, anđeo čuvar.
- Možda sam zaista pogriješio - stoičkom iskrenošću nastavio je “Atila”, podcrtavajući da Misimoviću daje kredit zato što ima fakultet za zadnji pas koji podrazumijeva gol, ali da je, doista, gubljenjem lopte prigospodario eliminacijski karton i Rahimiću i Spahiću.

Kako ih, dakle, nadigrati u Zenici?
- Pokušat ćemo krvoločnim pristupom. Nadam se da će Džeko i Ibišević biti u svom elementu.

I Muslimović?
- Bojim se da varijanta s trojicom u napadu može biti kobna. A bez Džeke je nezamisliv sastav, to je kao da meni odsiječeš glavu!

Pjanić razmišljao o odlasku iz reprezentacije?

Polsije utakmice za razgovor jedino nije bio raspoložen Miralem Pjanić. Mlada zvijezda Lyona snuždeno je proživljavala činjeincu da ga je Blažević rabio tek četiri-pet minuta. Navodno je pomislio na oproštaj od reprezentativnoga dresa, jedva su ga odgovorili znanci iz očeva zavičaja, iz Kalesije.
Dečko je na upit “Jesi li optimist za srijedu?”, hladno izustio:
- Nisam. U biti, ne znam...
Šuška se da je ogorčeni tata Fahrudin u Marriotteu tražio Ćiru, da se pokuša obračunati verbalno, valjda ne i fizički. Samo je još to nedostajalo.
**** ti avdu avdica i sve novinare ma kave ba novinare ko da kod nas ima novinara sve su to ****......mamu im njihovu samo traze vijest da prodaju novinu pa makar to zancilo i unijet vjestacki razdor u repku..........mamu im njihovu....
odakle je ovo ?
...jer žive, i prkose vragu, dok smrt im opaku slute.

steve-o
Kontakt:

Post Postao/la steve-o » 15 nov 2009, 22:19

cuj pjana mislio o odlasku iz reprezentacije(ako je ovo sto pisu istina).... stvarno nisam mislio da on od svi ljudi razmislja tako kratkotrajno, razumijem da mu je krivo sto neigra vise i nema vecu minutazu u repki jer je zasluzio da igra vise, al stvarno bi glupo bilo da on s 19 godina odstupi.... jos mu otac trci da napada ciru, pa taj ciganluk samo kod nas ima...
Zadnja izmjena: steve-o, dana/u 15 nov 2009, 22:20, ukupno mijenjano 1 put.

_dreamer_
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la _dreamer_ » 15 nov 2009, 22:19

-------------------vispak-----------------

---------cenga----pape----srbos

--------bajevicev------lejlin---------

sin---------------------------------zujalica

----------------doktor---------------------

---------halix-----------ubica-------------

eventualno ciro zamjeni pozicije lejlinom i zujalici, ali to je vise manje sastav koji ce izaci u srijedu...
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)

Derim

Post Postao/la Derim » 15 nov 2009, 22:20

rob do bagro je napisao/la:jest ti sredina prazna :D
Care nije prazna ,sredine ima najvise.Pokretnija dbrana i dibra transformacija veze u napad.

rob do bagro
Kontakt:

Post Postao/la rob do bagro » 15 nov 2009, 22:21

Derim je napisao/la:
rob do bagro je napisao/la:jest ti sredina prazna :D
Care nije prazna ,sredine ima najvise.Pokretnija dbrana i dibra transformacija veze u napad.
ok care nek bude tako
,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,

SMRT FASIZMU!!!

Ponos Torina
Kontakt:

Post Postao/la Ponos Torina » 15 nov 2009, 22:21

steve-o je napisao/la:cuj pjana mislio o odlasku iz reprezentacije.... stvarno nisam mislio da on od svi ljudi razmislja tako kratkotrajno, razumijem da mu je krivo sto neigra vise i nema vecu minutazu u repki jer je zasluzio da igra vise, al stvarno bi glupo bilo da on s 19 godina odstupi....
Ako je o tome razmisljao nekrivim ga jer ga na neki nacin razumijem,Ciro se malo pogubio sto se tice Pjanica cesto trazi neke izgovore sto ga vise nekoristi i sto vise Ibricic igra itd...

A Garantujem da je Bajramovic onaj stari koji je bio u Schalkeu da opet nebi igrao kod Cire isto bi ovako bilo.
Zadnja izmjena: Ponos Torina, dana/u 15 nov 2009, 22:23, ukupno mijenjano 1 put.

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.