Sad,s vidit citata.NoName je napisao/la:HASAGIĆ
NADAREVIĆ
IBRIČIĆ-PJANIĆ-MISIMOVIĆ--MEDUNJANIN-BAJRAMOVIĆ-SALIHOVIĆ
MUSLIMOVIĆ--DŽEKO--IBIŠEVIĆ
,,Hjo bra'o majstore i tako to,,

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog
Sad,s vidit citata.NoName je napisao/la:HASAGIĆ
NADAREVIĆ
potpisujem.........sandiegochargers je napisao/la:jesi debil najvise mrzim kad ima 100 ljudi optimista i jedan sto sereTarik14 je napisao/la:Slobodno me vi ismijavajte ali kladim se da cu, na kraju, biti upravu.
Uopste nema 100 ljudi koji su optimisti!zehro je napisao/la:potpisujem.........sandiegochargers je napisao/la:jesi debil najvise mrzim kad ima 100 ljudi optimista i jedan sto sereTarik14 je napisao/la:Slobodno me vi ismijavajte ali kladim se da cu, na kraju, biti upravu.
ST-57 Ciciban je napisao/la:Ponos Torina je napisao/la:Evo jedna moja zamisao za srijedu
----------------------------------------------------Hasagic--------------------------------------------------------
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
-----Berber---------------------Nadarevic------------------------Pandza-------------------Jahic---------
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
---------------------------------------------------Bajramovic----------------------------------------------------
------------------Pjanic-------------------------Misimovic----------------------------Salihovic--------------
-----------------------------------Ibisevic---------------------------Dzeko--------------------------------------
Moramo napasti i biti sto jaci u napadu sabiti u 16 odma na startu i tako raditi cijelu utakmicu.![]()
Kakav Ibisevic -Muslimovic na njegovo mjesto -Vedo jos nije onaj stari....
Uopste nema 100 ljudi koji su optimisti!
2:Drob do bagro je napisao/la:Uopste nema 100 ljudi koji su optimisti!
ja sam prvi...hajmo dalje
Pogledaj malo utakmice portugala jedna kontra jedan gol a valja nama onda zabit 3...Ponos Torina je napisao/la:Salihovic mora gore igrati a manje misliti na odbranu trebaju nam centarsutevi u kazneni da Napad moze zabijati sto vise tako i Pjanic sa desnerob do bagro je napisao/la:nije losa...zapravo odlicna,jos da te ciruliru hoce poslusatPonos Torina je napisao/la:Evo jedna moja zamisao za srijedu
----------------------------------------------------Hasagic--------------------------------------------------------
-----Berber---------------------Nadarevic------------------------Pandza-------------------Jahic---------
---------------------------------------------------Bajramovic----------------------------------------------------
------------------Pjanic-------------------------Misimovic----------------------------Salihovic--------------
-----------------------------------Ibisevic---------------------------Dzeko--------------------------------------
Moramo napasti i biti sto jaci u napadu sabiti u 16 odma na startu i tako raditi cijelu utakmicu.![]()
![]()
Miske ce imati vise prostora kroz sredinu,treba portugal RAZVUCI na bosanski nacin kao JUFKU KAD NANA RAZVUCE ZA PITE!!!
Treba on misliti i na odbranu i na napad jarane moj... Inace ce Nani prosetati ko gospodin po toj strani... Pjana rastereti Misketa, Vedo Dzeku i opasni smo ko nato sa svih pozicija... Za Bajramovica se ne sekirat, jer covjek ima ogromnu zelju a i kvalitet...Ponos Torina je napisao/la:Salihovic mora gore igrati a manje misliti na odbranu trebaju nam centarsutevi u kazneni da Napad moze zabijati sto vise tako i Pjanic sa desnerob do bagro je napisao/la:nije losa...zapravo odlicna,jos da te ciruliru hoce poslusatPonos Torina je napisao/la:Evo jedna moja zamisao za srijedu
![]()
Miske ce imati vise prostora kroz sredinu,treba portugal RAZVUCI na bosanski nacin kao JUFKU KAD NANA RAZVUCE ZA PITE!!!
ev' i mene 3nidjo_barca je napisao/la:2:Drob do bagro je napisao/la:Uopste nema 100 ljudi koji su optimisti!
ja sam prvi...hajmo dalje
nije loša, zapravo odlična formacija samo si zaboravio ćirinog mezimca koji će igrati milom ili silom i usput da kažem bio je u lisabonu možda i najbolji KONAČNOPonos Torina je napisao/la:Evo jedna moja zamisao za srijedu
Ih, da se još Zeko nije povrijedio ne bi mi ni Safet zaigrao. A da je tu i Vlada razmislio bih i o Hasagićuharishp je napisao/la:Sad,s vidit citata.NoName je napisao/la:HASAGIĆ
NADAREVIĆ
,,Hjo bra'o majstore i tako to,,
odakle je ovo ?zehro je napisao/la:Umjesto pljeska - pljuska. Očekivao je Miroslav Blažević da će sarajevski reporteri čestitkama nagraditi 0:1 s Luza, no još nije ni sjeo u konferencijskoj dvorani kad su zaredale kritike:
- Zašto tako dugo niste mijenjali, pa Muratović je jedva hodao a Misimović prodao gotovo sve lopte?
- Zašto je Muslimović ušao tek u 81. minuti?
- Zašto ne vjerujete Pjaniću?
- Zašto smo drugu utakmicu zaredom neefikasni?
- Zašto nas Bog kažnjava sportskom nesrećom?
Trener svih trenera dotad je uspio tek procijediti “Mislim da smo ne samo mogli nego i morali bolje, no vjerujem da prolazimo ukupnom zbroju!”, najavljujući faktor iznenađenja za zenički uzvrat.
Kasnije, u hotelu Marriott, gnjevni je izbornik dvojici novinara, Nedimu Hasiću iz tjednika Bosna te Avdi Avdiću s Federalne televizije, zaprijetio:
- Vi više nećete u naš avion!
Vi samo optužujete!
Momci su protestirali, smatrajući da imaju pravo pitati, a Ćirino je pravo da se ne slaže:
- I nismo zlonamjerni, želimo uspjeh našoj reprezentaciji.
Blažević je ironično dodao:
- A ja, kao, ne želim... Vi ne pitate, vi optužujete!
Prigovaraju mu da Pjanića zapostavlja zbog Ibričića, na koga je menadžersko oko bacio Šuker, čiji je pak frend, Mensur Bečić-Crni, svojevrsni Šefov pratitelj, anđeo čuvar.
- Možda sam zaista pogriješio - stoičkom iskrenošću nastavio je “Atila”, podcrtavajući da Misimoviću daje kredit zato što ima fakultet za zadnji pas koji podrazumijeva gol, ali da je, doista, gubljenjem lopte prigospodario eliminacijski karton i Rahimiću i Spahiću.
Kako ih, dakle, nadigrati u Zenici?
- Pokušat ćemo krvoločnim pristupom. Nadam se da će Džeko i Ibišević biti u svom elementu.
I Muslimović?
- Bojim se da varijanta s trojicom u napadu može biti kobna. A bez Džeke je nezamisliv sastav, to je kao da meni odsiječeš glavu!
Pjanić razmišljao o odlasku iz reprezentacije?
Polsije utakmice za razgovor jedino nije bio raspoložen Miralem Pjanić. Mlada zvijezda Lyona snuždeno je proživljavala činjeincu da ga je Blažević rabio tek četiri-pet minuta. Navodno je pomislio na oproštaj od reprezentativnoga dresa, jedva su ga odgovorili znanci iz očeva zavičaja, iz Kalesije.
Dečko je na upit “Jesi li optimist za srijedu?”, hladno izustio:
- Nisam. U biti, ne znam...
Šuška se da je ogorčeni tata Fahrudin u Marriotteu tražio Ćiru, da se pokuša obračunati verbalno, valjda ne i fizički. Samo je još to nedostajalo.
**** ti avdu avdica i sve novinare ma kave ba novinare ko da kod nas ima novinara sve su to ****......mamu im njihovu samo traze vijest da prodaju novinu pa makar to zancilo i unijet vjestacki razdor u repku..........mamu im njihovu....
Care nije prazna ,sredine ima najvise.Pokretnija dbrana i dibra transformacija veze u napad.rob do bagro je napisao/la:jest ti sredina prazna
ok care nek bude takoDerim je napisao/la:Care nije prazna ,sredine ima najvise.Pokretnija dbrana i dibra transformacija veze u napad.rob do bagro je napisao/la:jest ti sredina prazna
Ako je o tome razmisljao nekrivim ga jer ga na neki nacin razumijem,Ciro se malo pogubio sto se tice Pjanica cesto trazi neke izgovore sto ga vise nekoristi i sto vise Ibricic igra itd...steve-o je napisao/la:cuj pjana mislio o odlasku iz reprezentacije.... stvarno nisam mislio da on od svi ljudi razmislja tako kratkotrajno, razumijem da mu je krivo sto neigra vise i nema vecu minutazu u repki jer je zasluzio da igra vise, al stvarno bi glupo bilo da on s 19 godina odstupi....
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.