Principatus: Zasto se smijes?
Pa meni kao studiranom covjeku, koji ima svoju firmu nikad nebi bilo ispod casti da radim na bausteli.
Ko je reako da je ispod casti raditi na bausteli? Ja samo kazem da se ne moze sa baustele za glavnog operativca. A imas firmu? U yebote, COVJECE!!!! Stvarno imas FIRMU?

Izvini VLASNICE nisam vas prepoznao

Covjece, ti si totalno puko, svaka ti druga rijec o FIRMI, yebote ko da si vlasnik COCA COLE

Nafato si nekih par zena hudih i naso da ciste negdje prozore i sad ti ko biva imas firmu, ne moze se ti se na ruke politi.
Jer nijedan posao nebi trebao biti sraman, nego naprotiv sramotno je biti besposlica i jos biti ponosan na to. Ali sad razumijem zasto podrzavas nerad.
O cemu ti pricas? Ponavljam, ovaj savez radi vrlo dobro, izvukli su nas is skoro bezizgledne situacije sa Uefaom, poprilicno se vodi racuna o A reprezentaciji, cini se takodje da mlade selekcije imaju uslove kao nikada do sada.
No znam da tebi i sigurno tvojoj okolini kao i raji to drugacije vazi. Zato ste i tako napredni i pametni kakvi i jeste. Rekao sam ti vec jednom i to sad vazi jos vise: Idi ispijaj kaficu.
Kako sam se ja u tebi mogo prevariti toliko? Ne samo da si iskompleksiran nego si brate i glup ko noc. Cuj "idi ispijaj kaficu" ko biva ti busy, imas firmu a ja jalijas

pa lelelumudam i ono u fazonu ispijam kafice. Yebo ti sebe da znas kome prosipas te fazone o firmu i velikom privredniku, sad bi se zatrco i bubno glavom o prvi stub. Kad me vec vuces za jezik - pet takvih firmi samo za mekinje mogu kupiti
I sad na ignore.
Stvarno? A sam mislio da ces malo jos o "minimumu osnovna skola", o "ispijanju kafice" "o neradniku" i slicne trice i kucine...Jazuk jarane, prije nekog vremena, dok nisi imo FIRMU, milina s'tobom bilo komunicirati, sad si bas zajordamio.
PS - Jesi reko svima u Bosni da sad imas firmu?