Safet Sušić - Pape

kristian
Kontakt:

Re: Safet Sušić - Pape

Post Postao/la kristian » 20 mar 2013, 23:40

Principatus je napisao/la:
BlazKraljevic je napisao/la:Princi, da te imenujemo ispred foruma da nam budes operativa za podrucje Majne i Rajne?
Nisam ja iz tog podrucja. Ali evo odmah se nudim bez ikakve plate kao Führer...eh operativac. I kunem se da necu gledati utakmice Messija dok nam igra jedini igrac nasih korijena Champions League. Sve bez para, ne treba mi, dzabe, posto se svi zale na Safetovu platu. Sve cu od srca, patri(j)otski odraditi.

Ali kad smo vec kod rijeci operacije, najradije bih neurohirurski pojedine operisao, dakle ako neko hoce.
slika

soko
Kontakt:

Post Postao/la soko » 20 mar 2013, 23:41

" onclick="window.open(this.href);return false;

za havaz i ostale pouzdane novinare

BlazKraljevic
Kontakt:

Post Postao/la BlazKraljevic » 21 mar 2013, 00:06

TMovac je napisao/la:
BlazKraljevic je napisao/la:
TM-Koliko me logika sluzi sa ovom kostatacijom su aludirao na to da momak uopste jos nije predao papire,a to ti i ja ne mozemo znati.Mozemo samo nagadjati,a dok ne budemo sigurni u jedno ili drugo ne trebamo nikoga napadati i mozemo se samo nadati da ce zaigrati za nas.meni kao navijacu reprezentacije BiH cilj je da za repku igraju najkvalitetniji moguci igraci bez obzira iz kojeg dijela BiH ili kluba dolaze.Pod broj jedan mora biti interes reprezentacije,a ne interes pojedinaca.Niko nije iznad repke.Zeljo je i poceo napredovati jer je zastitio sebe.Zastitio interes kluba,tako da igrači vise ne mogu dolaziti ni odlaziti kako se kome cefne.Istina na europskom nivou nismo nesto,ali biti ce i to za par godina ako Bog da
OK, hajde da kazemo da ne znamo da li ih je predao, ali da vidimo onda sta znamo. Prema onome sto imamo (Safetov odgovor na pitnanje) mogu biti dvije opcije: ili nije nikako predao papire ili ih je predao suvise kasno da bi igrao u petak a prema intonaciji izjave da se zakljuciti da je trebalo da ih preda puno prije. Svakako da je druga opcija bolja od prve ali s'aspekta igranja u petak dodju mu na isto. Dakle, do glavonje je!
Nama ukoliko je stalo da igramo velika natjecanja,a stalo nam (inače se nebi počeli nervirat kako cemo odigrati tekmu mjesec dana prije same tekme) moramo ganjati ono najbolje sto mozemo imati.Svaka čast Zahirovicu,Vrsajevicu,momci se zaista trude,ali nemaju taj kvalitet.Da mi nemamo na raspolaganju bolje ne bih ni a rekao,ali imamo.Samo to trebamo pokupiti,a to ne radimo.Evo ostavit cu Kolasinca jer on nema jos pasos nas,mozes li mi reci sta je sa Atajicem?Momak ima sve papire,igra u velikom klubu,odbija pozive svedske,jer zeli igrati za nas i opet ga Jagodic ne zove.Zasto?Ako momku nedaj Boze dopizdi čekati i zaigra za Svede naši ce ga odma početi pljuvati kako je izdajica ovo ono.Mi se previše bahato ponasamo.savez treba da odradi svoj dio posla,da skine teret sa sebe,a onda ako igrac hoce svoj dio,ako nece širok mu dunjaluk
Ma dzaba tebi i takvima pricati vi imate zacrtano u glavi i na sve imate spreman odogovor...Od Izmeta do toga Atlage, a ako nema Atlage onda ce biti jedan Harnaga hoce ga Italija. Ovaj savez radi veoma dobar posao mada po mome ukuse isuvise tetose razne picopjevce. Od 496 igraca koje ste ovdje spomenuli i koji eto trebaju operativce, eventualno se moze jedan i po igrac istesati.

BlazKraljevic
Kontakt:

Post Postao/la BlazKraljevic » 21 mar 2013, 00:11

BlazKraljevic je napisao/la:Princi, da te imenujemo ispred foruma da nam budes operativa za podrucje Majne i Rajne?
Nisam ja iz tog podrucja. Ali evo odmah se nudim bez ikakve plate kao Führer...eh operativac. I kunem se da necu gledati utakmice Messija dok nam igra jedini igrac nasih korijena Champions League. Sve bez para, ne treba mi, dzabe, posto se svi zale na Safetovu platu. Sve cu od srca, patri(j)otski odraditi.

Ali kad smo vec kod rijeci operacije, najradije bih neurohirurski pojedine operisao, dakle ako neko hoce.
Ma salio sam se, cuj ga on bi direkt sa baustele za glavnog operativca. :lol:

BlazKraljevic
Kontakt:

Post Postao/la BlazKraljevic » 21 mar 2013, 00:13

soko je napisao/la:

za havaz i ostale pouzdane novinare
Kao i za razne hajvane sa raznih foruma: "Pustite to! Manite se CORAVA POSLA"

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 21 mar 2013, 00:25

BlazKraljevic je napisao/la: Ma salio sam se, cuj ga on bi direkt sa baustele za glavnog operativca. :lol:
Zasto se smijes?
Pa meni kao studiranom covjeku, koji ima svoju firmu nikad nebi bilo ispod casti da radim na bausteli. Jer nijedan posao nebi trebao biti sraman, nego naprotiv sramotno je biti besposlica i jos biti ponosan na to. Ali sad razumijem zasto podrzavas nerad.

No znam da tebi i sigurno tvojoj okolini kao i raji to drugacije vazi. Zato ste i tako napredni i pametni kakvi i jeste. Rekao sam ti vec jednom i to sad vazi jos vise: Idi ispijaj kaficu.

I sad na ignore. :mrgreen:
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

adriano_leite
Kontakt:

Post Postao/la adriano_leite » 21 mar 2013, 00:33

BlazKraljevic je napisao/la: Ma salio sam se, cuj ga on bi direkt sa baustele za glavnog operativca. :lol:
Zasto se smijes?
Pa meni kao studiranom covjeku, koji ima svoju firmu nikad nebi bilo ispod casti da radim na bausteli. Jer nijedan posao nebi trebao biti sraman, nego naprotiv sramotno je biti besposlica i jos biti ponosan na to. Ali sad razumijem zasto podrzavas nerad.

No znam da tebi i sigurno tvojoj okolini kao i raji to drugacije vazi. Zato ste i tako napredni i pametni kakvi i jeste. Rekao sam ti vec jednom i to sad vazi jos vise: Idi ispijaj kaficu.

I sad na ignore. :mrgreen:
Zasto imas potrebu da podcjenjujes ljude jer se ne slazu sa tvojim misljenjem? Zasto imas potrebu da govoris kako si ugladjeni Bosanac u dijaspori koji ima svoju firmu? Zasto imas potrebu da nazivas glupim ljude koji se ne slazu sa tvojim misljenjem? Da li se osjecas bolje nakon toga i mislis da si bolji od nekog zbog toga?
CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND

Mes Que Un Club!

Mi smo Horde Zla sa Sjevera...

storm_raider
Kontakt:

Post Postao/la storm_raider » 21 mar 2013, 00:35

Ej firma je to moj adriano. :mrgreen:
Sport je lijek za tijelo i duh.

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 21 mar 2013, 00:44

Ma ne trebaa ti to @princi,mislim na Don Kihota.Stvar je takva da nam igraci pristupaju u repku ili rade papirologiju,samo onda ako su im postojece repke zesce qarine ili ako budu 100%bez sanse da se naigraju u jacim repakma.Ko ''misli'' drugacije,garant mu ni ta tvoja operacija nece pomoci :mrgreen:
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

WakaFlocka
Kontakt:

Post Postao/la WakaFlocka » 21 mar 2013, 00:52

Sto se tice raspolozenja i stanja u i oko reprezentacije, Pape je bolji izbor nego njegov prethodnik Ciro.

Zamislite koja bi trenutna atmosfera bila da je Miroslav trenutno na kormilu, pa oni ne bi spavali od silne motivacije kako treba. I onda bi dosla tekma i mogao bi se negativni efekat te euforije ispoljiti, to jest da udju u mec prenabrijani, i da to bude faktor za neke gluposti koje bi uradili ako ne bi islo po planiranom.

Pape drzi tu mirnocu, ali daleko od toga da ih nije briga za ovu tekmu. Ono sto nam i treba trenutno je da udju u utakmicu hladne glave i mirni, i rezultat ce doci aBd :)

Jbga ja sam licno nabrijan ko da je Ciro pored mene hahah :D

adriano_leite
Kontakt:

Post Postao/la adriano_leite » 21 mar 2013, 01:08

adriano_leite je napisao/la:Zasto imas potrebu da govoris kako si ugladjeni Bosanac u dijaspori koji ima svoju firmu?
Covjek je rekao da sam baustelac, kazem nisam, ali da jesam nebi me bilo sramota.
Bilo bi me sramota biti lijen i braniti to isto.
adriano_leite je napisao/la:Zasto imas potrebu da nazivas glupim ljude koji se ne slazu sa tvojim misljenjem?
Zato sto si glup Adriano. Izuzetno glup. Tako jednostavno. Zato sto ti moram crtati i prost odgovor jos jedanput objasnjavati. Tako isto i ovaj Kraljevic. Ne kazem da si glup, da te vrijedjam, nego zato sto jesi glup.

Adriano i da ti dam 100 odgovora, 10 puta vise crteza, ni jedan neces razumijeti. Takav si.
Takav je kraljevic, moje rijeci nece na tome nikad nista promijenuti. ;)
Ma bravo ugladjeni, izuzetno pametni, nacitani i nadasve pismeni vlasnice firme u Njemackoj. Nista manje nisam ni ocekivao od tebe, izuzetan si kapacitet.

Neuk covjek je navikao da vrijedja, nikakva Njemacka ne moze da izbaci selo iz covjeka. Znas ono kako kazu, nije seljak onaj sto mu je slama pred kucom, nego je seljak onaj kojem je slama u glavi.

Mes Que Un Club!

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 21 mar 2013, 01:10

Ma pusti lupanje jeftinih floskula, to ti je jedino znanje.
Ma znam ja sta je tebi problem u stvari, duboko u tebi, znas i ti, i to pece, ali zadrzimo za sebe. ;)

I sad zavrsimo offtopic, jer ste u tome majstori.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

adriano_leite
Kontakt:

Post Postao/la adriano_leite » 21 mar 2013, 01:16

Principatus je napisao/la:Ma znam ja sta je tebi problem u stvari, duboko u tebi, znas i ti, i to pece, ali zadrzimo za sebe. ;)
I sad zavrsimo offtopic, jer ste u tome majstori.
Ugladjeni vlasnice firme u Njemackoj, ja ne znam za taj problem, mozes li me uputiti sta je moj problem? Bio bih ti mnogo zahvalan, posto ce mi itekako mnogo znaciti misljenje jedne tako uspjesne licnosti poput tebe, koja je sve u zivotu ostvarila, cak i osnivala firmu u Njemackoj.

Mes Que Un Club!

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 21 mar 2013, 01:19

Odgovor si dao i to veoma jasno sam sebi. Radi na sebi, izbaci taj furset, frustraciju, mrznju i ljubomoru. Lati se posla, stvori nesto. Od nicega nista nece doci. Prijateljski pozdrav i laku noc.

adriano_leite
Kontakt:

Post Postao/la adriano_leite » 21 mar 2013, 01:22

Principatus je napisao/la:Odgovor si dao i to veoma jasno sam sebi. Radi na sebi, izbaci taj furset, frustraciju, mrznju i ljubomoru. Lati se posla, stvori nesto. Od nicega nista nece doci. Prijateljski pozdrav i laku noc.
Wow, zaista nisam znao da sam frustriran, da mrzim i da sam cak i ljubomoran. Hvala na otvaranju ociju, zaista cijenim.

Pozdrav od neugladjenog Bosanca iz srca Bosne.

Mes Que Un Club!

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 21 mar 2013, 01:26

harishp je napisao/la:Ma ne trebaa ti to @princi,mislim na Don Kihota.Stvar je takva da nam igraci pristupaju u repku ili rade papirologiju,samo onda ako su im postojece repke zesce qarine ili ako budu 100%bez sanse da se naigraju u jacim repakma.Ko ''misli'' drugacije,garant mu ni ta tvoja operacija nece pomoci :mrgreen:
Nije uvijek tako, ali u ovoj situaciji sa Kolasincem izgleda jest. Gresku smo napravili sto ga nismo ranije pronasli, a ne pocet se borit za njega kad debituje za Schalke, vec smo tu kasnili.

Iskreno, za BiH bi bilo bolje da Kolasinac malo stagnira neko vrijeme, i onda da misli da ne moze zaigrat za Njemacku, i predje u BiH. Drugu soluciju ne vidim. Ako bude nastavio napredovat, mislim da ce on zelit igrat za Njemacku, na nasu zalost.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 21 mar 2013, 01:26

adriano_leite je napisao/la:Wow, zaista nisam znao da sam frustriran, da mrzim i da sam cak i ljubomoran. Hvala na otvaranju ociju, zaista cijenim.
Sad znas. Nema na cemu, uvjek rado. Ironija je u zivotu, da ono sto u jedno vrijeme ironicno kazemo ili cemu se smijemo, nesto kasnije kao istinu spoznamo. Cao.

BlazKraljevic
Kontakt:

Post Postao/la BlazKraljevic » 21 mar 2013, 02:18

Principatus: Zasto se smijes?
Pa meni kao studiranom covjeku, koji ima svoju firmu nikad nebi bilo ispod casti da radim na bausteli.
Ko je reako da je ispod casti raditi na bausteli? Ja samo kazem da se ne moze sa baustele za glavnog operativca. A imas firmu? U yebote, COVJECE!!!! Stvarno imas FIRMU? :lol: :lol: :lol: Izvini VLASNICE nisam vas prepoznao :lol:
Covjece, ti si totalno puko, svaka ti druga rijec o FIRMI, yebote ko da si vlasnik COCA COLE :D Nafato si nekih par zena hudih i naso da ciste negdje prozore i sad ti ko biva imas firmu, ne moze se ti se na ruke politi.
Jer nijedan posao nebi trebao biti sraman, nego naprotiv sramotno je biti besposlica i jos biti ponosan na to. Ali sad razumijem zasto podrzavas nerad.
O cemu ti pricas? Ponavljam, ovaj savez radi vrlo dobro, izvukli su nas is skoro bezizgledne situacije sa Uefaom, poprilicno se vodi racuna o A reprezentaciji, cini se takodje da mlade selekcije imaju uslove kao nikada do sada.
Kako sam se ja u tebi mogo prevariti toliko? Ne samo da si iskompleksiran nego si brate i glup ko noc. Cuj "idi ispijaj kaficu" ko biva ti busy, imas firmu a ja jalijas :lol: pa lelelumudam i ono u fazonu ispijam kafice. Yebo ti sebe da znas kome prosipas te fazone o firmu i velikom privredniku, sad bi se zatrco i bubno glavom o prvi stub. Kad me vec vuces za jezik - pet takvih firmi samo za mekinje mogu kupiti :lol: :lol: :lol:
I sad na ignore.

Stvarno? A sam mislio da ces malo jos o "minimumu osnovna skola", o "ispijanju kafice" "o neradniku" i slicne trice i kucine...Jazuk jarane, prije nekog vremena, dok nisi imo FIRMU, milina s'tobom bilo komunicirati, sad si bas zajordamio.

PS - Jesi reko svima u Bosni da sad imas firmu?

storm_raider
Kontakt:

Post Postao/la storm_raider » 21 mar 2013, 02:24

Cek, ko ima firmu? :mrgreen:
Sport je lijek za tijelo i duh.

Dzonikola
Kontakt:

Post Postao/la Dzonikola » 21 mar 2013, 02:30

storm_raider je napisao/la:Cek, ko ima firmu? :mrgreen:
Principatus :mrgreen:
Forza Napoli, Nella Buona e Nella Cattiva Sorte

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.