Reprezentacija Italije

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

Novi selektor?

1. Mancini
34
29%
2. Conte
53
45%
3. Spalletti
16
13%
4. Guidolin
16
13%

Ukupno glasova: 119

Pogba
Kontakt:

Re: Reprezentacija Italije

Post Postao/la Pogba » 21 mar 2013, 22:32

Italia je napisao/la:stvarno ne znam sta ljudi vide u ovom Montolivu.. taj frajer je toliki antitalenat da je to nevjerovatno :roll:
Ni ja ga nisam nikada šmekao, ali ne fali mu ništa, fino dijeli lopte, bez komplikovanja, mekano, dobar igrač.

Kad smo kod te zadnje lopte, Giaccherini mi je poseban, taj ne zna sakrti da će dodati, nema šanse. :lol:
Osim šuta u drugoj minuti je sve pogriješio, ali eto, neki vole ove igrače što oru zemlju, volim ih i ja, ali u liku Vidala ili Marchisia koji oru zemlju, a istovremeno plešu sa loptom.
Zadnja izmjena: Pogba, dana/u 21 mar 2013, 22:33, ukupno mijenjano 1 put.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░

#MaxOUT

IlCapitano
Kontakt:

Post Postao/la IlCapitano » 21 mar 2013, 22:32

Italia je napisao/la:stvarno ne znam sta ljudi vide u ovom Montolivu.. taj frajer je toliki antitalenat da je to nevjerovatno :roll:
:roll:

Montolivo je doktor nogometa.
★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★

Sarajevo1946
Kontakt:

Post Postao/la Sarajevo1946 » 21 mar 2013, 22:32

Monto je vrlo dobar igrač.
37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
ALESSANDRO DEL PIERO #10

Vivo Per Lei - Juventus
AHHHHHHHH come gioca DEL PIERO!!!

ronaldo99
Kontakt:

Post Postao/la ronaldo99 » 21 mar 2013, 22:33

jes ti pio ili sta??

M4kaveli
Kontakt:

Post Postao/la M4kaveli » 21 mar 2013, 22:33

AmiciDiNessuno je napisao/la:Pocjepale ih Tale u oba poluvremena.Steta sto ih ne dokrajcise.
Fino igraju, ima dosta igraca koji tek treba da se pokazu.
Hernanes je stvarno igracina, Neymar veoma dobar al jos pure tonu da pojede pa ce bit od njeg nesto.
El Saravi ima uzasan zadnji dodir, sve fino i kad najvise treba ko lopatom loptu pelne, sjebe situaciju.

p.s. I jos da "pohvalim" Alvesa, jedno od najglupljih igraca na planeti, danasnjoj frizurom i samom pojavom je svima dao do znanja kakav je klaun. :D
Djaba kad je igracina.
I veceras jedan od najboljih.

Onaj Cerci je takodje dosta dobro odigrao a i ne znam momka uopste. :mrgreen:
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.

AmiciDiNessuno
Kontakt:

Post Postao/la AmiciDiNessuno » 21 mar 2013, 22:35

M4kaveli je napisao/la:
AmiciDiNessuno je napisao/la:Pocjepale ih Tale u oba poluvremena.Steta sto ih ne dokrajcise.
Fino igraju, ima dosta igraca koji tek treba da se pokazu.
Hernanes je stvarno igracina, Neymar veoma dobar al jos pure tonu da pojede pa ce bit od njeg nesto.
El Saravi ima uzasan zadnji dodir, sve fino i kad najvise treba ko lopatom loptu pelne, sjebe situaciju.

p.s. I jos da "pohvalim" Alvesa, jedno od najglupljih igraca na planeti, danasnjoj frizurom i samom pojavom je svima dao do znanja kakav je klaun. :D
Djaba kad je igracina.
I veceras jedan od najboljih.

Onaj Cerci je takodje dosta dobro odigrao a i ne znam momka uopste. :mrgreen:
Cerci je italijanski Krasić, mislio sam da ce od njeg bit neki polu Robben al kasnije je pokazao da je ogranicen.
A Alves, no comment. :lol:

francobaresi
Kontakt:

Post Postao/la francobaresi » 21 mar 2013, 22:40

ronaldo99 je napisao/la:
jes ti pio ili sta??
Montolivo je klasni igrač , nije recimo taj najveći nivo kao Pirlo ali je tu odmah stepenicu ispod .
Fino djeli te lopte , odličan u defanzivi , samo slijep čovjek ne vidi koliko je to dobar igrač .
"Once Milan flows through your veins. It'll flow forever in your blood."
-Rui Costa-

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 21 mar 2013, 22:47

Monto je doktor sredine 8-)

Ovi brazilci igracki na papiru izgledaju premocno, a na terenu su goli ku*ac, talijani su ih odrali u svakom aspektu. Danas ova Italija ima jak igracki sastav, jaku klupu i daleko ce dogurati na SP.

A tek ovaj Neymar, toliko je precjenjen igrac da je to nevjerovatno, lako je Flamengo i ostale klaune driblati, ali cim je u pitanju evropski tim, izgubi se lik :lol:
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.

FORZA MILAN !

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 21 mar 2013, 23:19

jel ovo Barza i danas odradio 90 minuta? Divno, trebao bi i protiv Malte...bas me zanima kad je covjek odmorio ove sezone zadnji put.
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

IlCapitano
Kontakt:

Post Postao/la IlCapitano » 21 mar 2013, 23:25

Ma šta će bolan odmarati, lik je toliko hladnokrvan da se i ne umara, odradio sa 50% sve što je imao. 8-)
★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★

senad_flamin
Kontakt:

Post Postao/la senad_flamin » 22 mar 2013, 07:54

Kakva utakmica,odbrana je bilo odlična iako smo primili ta 2 gola,kod De Sciglia se primjetilo malo straha,ipak je bio debi.
Barzagli i Bonucci odlični,šta će tek biti kad se vrati Chiellini 8-)

Giaccherini me pozitivno iznenadio na onoj poziciji,veoma koristan igrač.

Forza Italia!
-RIVALDO-

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 22 mar 2013, 09:13

Ocjene za sinoćnji remi u Ženevi slika

slika
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

AmiciDiNessuno
Kontakt:

Post Postao/la AmiciDiNessuno » 22 mar 2013, 10:05

[youtube][/youtube]

Ovo je kad hoces da predriblas Buffona, pa te Gigi "natjera" da sam sebe izdriblas. :D

IlPrincipe
Kontakt:

Post Postao/la IlPrincipe » 22 mar 2013, 23:23

slika
Od slavnog kluba ostalo je samo ime .. A.C Milan !

ronaldo99
Kontakt:

Post Postao/la ronaldo99 » 24 mar 2013, 11:57

Ricardo Montolivo has made 292 successful long passes through out this season, which is the highest number among all players in the 5 major European leagues (EPL, Seria A, La Liga, Bundesliga and Ligue 1). Pirlo came in second with 259 successful long passes.

eto pametnom dosta ;)

AmiciDiNessuno
Kontakt:

Post Postao/la AmiciDiNessuno » 24 mar 2013, 17:04

Ja i ? Broj pasova dokazuje da je igracina? :D A opste je poznato da je momak "sigurica", ne riskira, pa nije ni cudno sto nije igracina jer da riskira vidio bi se njegov kvalitet, a to je da je solidan igrac.Nista vise.Isto tako godinama slusam kako Montolivo ima sjajan udarac, i cesto ga oproba vidio sam, al sve kontam da on bas i nema toliko sjajan udarac prije da ima jak udarac jer da ima sjajan udarac malo vise bi njegovih golova vidio sa daljine a bogami slabo da se sjecam da je cesto davao golove sa daljine pa da opravda ono komentatorsko"momak sa sjajnim udarcem".Mislim mora to malo pokazat kao i sto mora dijelit vise dugih riskantnih lopti i asistencija da bio bio ta neka igracina sredine terena pa da ga vise ne zovem sigurica nego majstor sredine terena sa sjanim udarcem :mrgreen:

ronaldo99
Kontakt:

Post Postao/la ronaldo99 » 24 mar 2013, 17:29

AmiciDiNessuno je napisao/la:Ja i ? Broj pasova dokazuje da je igracina? :D A opste je poznato da je momak "sigurica", ne riskira, pa nije ni cudno sto nije igracina jer da riskira vidio bi se njegov kvalitet, a to je da je solidan igrac.Nista vise.Isto tako godinama slusam kako Montolivo ima sjajan udarac, i cesto ga oproba vidio sam, al sve kontam da on bas i nema toliko sjajan udarac prije da ima jak udarac jer da ima sjajan udarac malo vise bi njegovih golova vidio sa daljine a bogami slabo da se sjecam da je cesto davao golove sa daljine pa da opravda ono komentatorsko"momak sa sjajnim udarcem".Mislim mora to malo pokazat kao i sto mora dijelit vise dugih riskantnih lopti i asistencija da bio bio ta neka igracina sredine terena pa da ga vise ne zovem sigurica nego majstor sredine terena sa sjanim udarcem :mrgreen:

eto ti si pregledao svih njegovih 292 pasa i sve su to bile sigurice :o :o ojjjj mati dugi pas je sigurica sta sve neces cuti na ovome forumu :oops: :oops:

IlPrincipe
Kontakt:

Post Postao/la IlPrincipe » 24 mar 2013, 17:31

Italija nakon Pirla nema boljeg kreativca od Montoliva. FACT !
Od slavnog kluba ostalo je samo ime .. A.C Milan !

ronaldo99
Kontakt:

Post Postao/la ronaldo99 » 24 mar 2013, 17:34

ima Marchisio :oops: :oops: :oops:

AmiciDiNessuno
Kontakt:

Post Postao/la AmiciDiNessuno » 24 mar 2013, 17:48

Veratti, kraj price.Nego veoma je jadno kad provodite vrijeme na forumu a ne mozete da podnesete drugacije misljenje o nekom igracu koji igra za vas klub, pa onda na kraju patetika tipa "Marchisio :oops: ".Ono nemam nekih argumenata al eto spomenuci igraca sredine terena koji igra za klub lika koji opisuje odredjenog igraca iz mog kluba.A niko ziv Marchisija nije spomenu niti ih poredio, jos usput likovi imaju drugacije zadatke u sredini terena, al jbga vi vrli fudbalski znalci bi trebali to da razlikujete.Argumentacija vam je level -101.

Odgovori

Natrag na “Serie A”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.