ronaldo99 je napisao/la:AmiciDiNessuno je napisao/la:Ja i ? Broj pasova dokazuje da je igracina?

A opste je poznato da je momak "sigurica", ne riskira, pa nije ni cudno sto nije igracina jer da riskira vidio bi se njegov kvalitet, a to je da je solidan igrac.Nista vise.Isto tako godinama slusam kako Montolivo ima sjajan udarac, i cesto ga oproba vidio sam, al sve kontam da on bas i nema toliko sjajan udarac prije da ima jak udarac jer da ima sjajan udarac malo vise bi njegovih golova vidio sa daljine a bogami slabo da se sjecam da je cesto davao golove sa daljine pa da opravda ono komentatorsko"momak sa sjajnim udarcem".Mislim mora to malo pokazat kao i sto mora
dijelit vise dugih riskantnih lopti i asistencija da bio bio ta neka igracina sredine terena pa da ga vise ne zovem sigurica nego majstor sredine terena sa sjanim udarcem

eto ti si pregledao svih njegovih 292 pasa i
sve su to bile sigurice

ojjjj mati dugi pas je sigurica sta sve neces cuti na ovome forumu

Kako argumentirano izvrces recenicu prethodno napisanu.Cuj svi su mu pasovi sigurica? Ja to nisam rekao, kad pisem sigurica mislim da veoma malo riskira a kad riskira procenat realizacije takvih pasova mu je mali zato i nije izgradio ono ime u svijetu fudbala kakvo je trebao odnosno za kakvo se govorilo da ce bit dok je u Firenzi igrao.
Sta drugo da uradim... ma ja izvrnuci tudje rijeci pa da to ide u moju korist jer pametnije nista nisam mogao napisat, isto kao onaj broj pasova kao eto ima vise od Pirla preciznih pasova i sad kao treba to nesto da govori o kvaliteti igraca.
To ti je isto kao kad neko napise da je jedan igrac imao 10 suteva u okvir gola a drugi samo jedan, i sad ovaj drugi dobio bolju ocjenu i svi u soku

Cuj ovaj samo sa jedniim sutem dobio bolju ocjenu a ono kad pogledas suteve ovaj jedan u okvir gola bio gol a ovih 10 kod drugog se jedva dokotrljali do golmana, kako takve statisticke brojke znaju da varaju, al eto broj pasova vise od Pirla je krunski dokaz kvaliteta Montoliva, uzgred lik je solidan igrac, dobar igrac al eto mnogi bi da on bude vice Pirlo al ne moze jer kako rekoh sigurica je