Tipicna utakmica kada Spanija igra. Nije bila pretjerano kvalitetna utakmica. Spanija dosta bolja
nakon pauze. Dodali su u brzinu vise, nesto intenzivniji pritisak na polivini Urugvaja i brze su se kretali sa loptom i bez, sto je i najjace ouzje Furije po meni . Kada krenu s boka Alba,Iniesta,Pedro ,Mata nepredvidivo da izmjenjuju te pozicije,protivnik ima malo sansi da se odbrani . Mislim da su Arbeloi dani u repki odbrojani posto Aspi djeluje kao bolji igrac i kao jedno dugorocno rijecenje za tu poziciju -
Mario debitovao sto je najbitnije .Iako nije ima previse kontakta s loptom ,kada je to ucinio bio je dosta siguran. Sada je najvaznija stvar za njega da povrati startno mjesto u Atleticu ako zeli ponovo da obuce dres repke.
Cebolla Rodriguez nije mogao odigrati bolje.Zabio za Urugvaj, iskoristio dobar pas od Caceresa. Bez problema savladao Valdesa odmjerenim sutem. Bio jedan od boljih u Uuguvaju . Diego Godin odigrao cijelu utakmicu. Sto mi se nimalo ne svidja.
El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡