odjeca, patike etc etc
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
- IlPrincipe
- Kontakt:
Re: odjeca, patike etc etc
ma to je moj brat @Unica_Liverpool 

Od slavnog kluba ostalo je samo ime .. A.C Milan !
- Donnie Darko
- Kontakt:
Ako je neko koristi(o), neka kaze kakva je i isplati li se dati ovih 8-9 KM?
danas ih uzeo

odličneeee,imam takve iste i jedne sa žutim negdje na krajujasmin10 je napisao/la:danas ih uzeo![]()

koliko si platio?

99.90 KMbazeni je napisao/la:odličneeee,imam takve iste i jedne sa žutim negdje na krajujasmin10 je napisao/la:danas ih uzeo![]()
![]()
koliko si platio?

ja svoje 92,90jasmin10 je napisao/la:99.90 KMbazeni je napisao/la:odličneeee,imam takve iste i jedne sa žutim negdje na krajujasmin10 je napisao/la:danas ih uzeo![]()
![]()
koliko si platio?

bolje si onda od mene pros'o 

Ja imam takve samo bijele i nisam zadovoljan ni malo... nekakve slampave i brzo se ofucaju...valjda sto su bijele...jasmin10 je napisao/la:danas ih uzeo![]()

i ja sam prosle godine bijele kupio. 100 maraka sam ih platio i uglavnom sam zadovoljan, jer sam ih se bgm nanos'onime_tm87 je napisao/la:Ja imam takve samo bijele i nisam zadovoljan ni malo... nekakve slampave i brzo se ofucaju...valjda sto su bijele...jasmin10 je napisao/la:danas ih uzeo![]()
90 KM prosle godine u sport lifeu... uglavnom ful'o sam s njima, ali eto sta je tu je..

- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Vrijedi svakog dinara, vjeruj mi.thuglife je napisao/la:

Što se mene tiče, najbolji proizvod za pravljenje frizura. Osim niveine kreme, legao mi je i taftov vosak, ali kada bih birao između tog dvoga - uvijek bih se odlučio za kremu.

"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
- alan_kardec
- Kontakt:
jasmin10 je napisao/la:danas ih uzeo![]()
super su. gdje si ih uzeo? jel bilo bijelih?
Monolog je napisao/la:Vrijedi svakog dinara, vjeruj mi.thuglife je napisao/la:
Ako je neko koristi(o), neka kaze kakva je i isplati li se dati ovih 8-9 KM?![]()
Što se mene tiče, najbolji proizvod za pravljenje frizura. Osim niveine kreme, legao mi je i taftov vosak, ali kada bih birao između tog dvoga - uvijek bih se odlučio za kremu.
dugo sam koristio taftov shine vosak u onoj crvenoj kutijici, ali već duže vrijeme ne mogu nigdje da ga nađem po ovim prodavnicama ni marketima pa sam prešao na onaj neki balea. isto nije loš.
zanima me jel ta niveina krema skroz učvrsti kosu ili je slična taftovom vosku?
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović

Bolje dati za jedne 200km nego za deset 20km

- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
danas gledao tene, koja je ono ****, raspada se na pogled buraz 

Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
- Donnie Darko
- Kontakt:
Jest al u qurcu.Neutral je napisao/la:
Zanima me... je li kosa izgleda masna poslije nanosenja ove kreme? Najvise mrzim taj dojamthuglife je napisao/la:
Opet ponavljam, kako ko, kako kome

Zbog ovoga se radi par dana na građevini

Zbog ovoga se radi par dana na građevini

jasmin10 , jel se ovo u Mepas dolazilo ? Ovakva je cijena bila u onom Deichmannu cini mi se. 

VELEŽ MOSTAR 1922 !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Jok. Kosa dobije na vlažnosti i na sjaju. Jbg, ja svako jutro perem kosu (moram, takva mi kosa da imam "rupe" od spavanja i ne mogu ih nikako pokriti zbog oštrine kose), tako da nema ni nekog vremena da se primijeti ta eventualna masnoća od kreme. No, u svakom slučaju ne bude masna kao što joj to svojstvo daju pojedini gelovi. Valjda sam ti odgovorio na neke sumnje.nime_tm87 je napisao/la:Zanima me... je li kosa izgleda masna poslije nanosenja ove kreme? Najvise mrzim taj dojam

Hm, ima fleksibilnosti što jes' jes', al' ni jači vjetar dok se voziš motorom ti neće pokvariti zurku. Nije kao od nekog jakog gela i(li) laka, ali dovoljno dugo drži i moju kosu koja je baš specifična po tom pitanju.alan_kardec je napisao/la:zanima me jel ta niveina krema skroz učvrsti kosu ili je slična taftovom vosku?

"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
Ili ti ga nemam para da kupujem jeftinoNeutral je napisao/la:

"Give me what I want and I'll go away"
"See you in another life, brother."
Real Madrid
"See you in another life, brother."
Real Madrid
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.