Samo provjeravamCartman je napisao/la:Jok, ja mrtav ozbiljan.nummaLFCŽ je napisao/la:Nadam se sa se samo salis, nije sanse bilo da ista uradi u onoj situaciji.Cartman je napisao/la:Jedan udarac u okvir gol i jedan gol, e moj Asmire...
Asmir Begović
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Asmir Begović
F.K. Željezničar
Liverpool F.C.
Rođen sam 1992. godine i kao svi klinci imao sam prvu ljubav, moja prva ljubav bio je Željo !
Liverpool F.C.
Rođen sam 1992. godine i kao svi klinci imao sam prvu ljubav, moja prva ljubav bio je Željo !
Begovic imao jednu odlicnu odbranu upravo, ali Stoke gubi od Ville na svom i igraju mizerno. Ne gine im ispadanje ako ovako nastave. Ali to bi samo znacilo da ce se Beg lakse prodat.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Ajme sto ga Bega imade danas los dan..
I Bega je dobar bio dok je obrana koliko toliko funkcionisala, ne može ni on zicere
skidati i rijetko viđene golove. Možete reći da sam subjektivan, al je to tako. Ovaj Stoke je qrac od ekipe.
skidati i rijetko viđene golove. Možete reći da sam subjektivan, al je to tako. Ovaj Stoke je qrac od ekipe.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
Nije imao sanse kod golova ni po meni.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
nije isto biti golman u unitedu i stoku..
Normalno da nije, odbrana koju ima Manchester i onu koju ima Stoke se ne moze ni porediti. Kad budes uvrsten u tim polusezone PL-a , a pritom branis za Stoke City, to govori samo kolika je tvoja klasa. Beg da brani u Manchester Unitedu , oborio bi sve zive rekorde.ahmic je napisao/la:nije isto biti golman u unitedu i stoku..
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
A šta je to trebao da uradi
Ovakvi se golovi primaju/postižu jednom u životu, a Beg je imao taj peh da se to desi dok je on na golu.Ovo ne može Tito odbranit', a ne golman, pa pogledaj samo putanju lopte jbt.
Divovi 1946
You'll Never Walk Alone
You'll Never Walk Alone
Fazon je da on nije bio na golu nego je bez razloga stajao na petercu a čovjek mu s 40m smjesti gol.Loše se postavio i ovo njemu ide na dušu.Shanks je napisao/la:A šta je to trebao da uradiOvakvi se golovi primaju/postižu jednom u životu, a Beg je imao taj peh da se to desi dok je on na golu.Ovo ne može Tito odbranit', a ne golman, pa pogledaj samo putanju lopte jbt.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
a koji to golman stoji na liniji kad je lopta na 30, 40 metara od golaSaurman je napisao/la:Fazon je da on nije bio na golu nego je bez razloga stajao na petercu a čovjek mu s 40m smjesti gol.Loše se postavio i ovo njemu ide na dušu.Shanks je napisao/la:A šta je to trebao da uradiOvakvi se golovi primaju/postižu jednom u životu, a Beg je imao taj peh da se to desi dok je on na golu.Ovo ne može Tito odbranit', a ne golman, pa pogledaj samo putanju lopte jbt.
In Vlado we trust!!!
50-50 greška Bega i odbrane.Saurman je napisao/la:
E moj Begoviću.
Igrač se na ovoj distanci mora markirati, a i Beg je izašao malo više. Njegovo je da ocjeni da li je odbrana dovoljno blizu igrača koji mu može zaprijetiti na gol.
Zadnja izmjena: *p!p!t@*, dana/u 07 apr 2013, 23:25, ukupno mijenjano 1 put.
Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Koji zna svoj posao.ecze je napisao/la:
a koji to golman stoji na liniji kad je lopta na 30, 40 metara od gola
- Papastathopoulos
- Kontakt:
A zna li begovic svoj posao ?Saurman je napisao/la:Koji zna svoj posao.ecze je napisao/la:
Ko rano rani, il je pekar il nije normalan
U ovoj situaciji je Begovic skolski postupio, nije bio na liniji vec je bio spreman da pokupi loptu iz ubacaja sto inace igraci u ovim situacijama rade. E sad sto je ovaj opalio vise sretno nego spretno i lopta je bila precizna to je drugo.
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
Papastathopoulos je napisao/la:A zna li begovic svoj posao ?Saurman je napisao/la:Koji zna svoj posao.ecze je napisao/la:
Nekad postane zaboravan.
Ima ovdje i Asmirove krivice, ali vise je kriva odbrana +sto ovaj igrac nikada vise nece dati ovakav gol i uputiti loptu sa ovakvom putanjom.
Asmir je veoma kvalitetan golman i dokazao je svoju klasu vise puta. Ovakvi golovi se potkradu svakome golmanu i ovo nije nista strasno.
Asmir je veoma kvalitetan golman i dokazao je svoju klasu vise puta. Ovakvi golovi se potkradu svakome golmanu i ovo nije nista strasno.
- Papastathopoulos
- Kontakt:
Jbg, i kao takav je medju 5 najboljih golmana najjace lige na planeti..Saurman je napisao/la:Papastathopoulos je napisao/la:A zna li begovic svoj posao ?Saurman je napisao/la: Koji zna svoj posao.
Nekad postane zaboravan.
Ko rano rani, il je pekar il nije normalan
Ovo je gol koji se postigne jednom u zivotu gdje lopta ima takavu putanju da je skoro pa nemoguce odbraniti.
Tipa ovaj :
[youtube][/youtube]
Tipa ovaj :
[youtube][/youtube]
Gdje prestaje razum, počinje Bosna ...
kakvih bola' 40 metaraSaurman je napisao/la:Fazon je da on nije bio na golu nego je bez razloga stajao na petercu a čovjek mu s 40m smjesti gol.Loše se postavio i ovo njemu ide na dušu.Shanks je napisao/la:A šta je to trebao da uradiOvakvi se golovi primaju/postižu jednom u životu, a Beg je imao taj peh da se to desi dok je on na golu.Ovo ne može Tito odbranit', a ne golman, pa pogledaj samo putanju lopte jbt.
Trenutno korisnika/ca: Drum, Edincapitano, enobarca, izdzezveubrazil, jasmin10, Sheyi, Vaya i 55 gostiju.