Samo provjeravamCartman je napisao/la:Jok, ja mrtav ozbiljan.nummaLFCŽ je napisao/la:Nadam se sa se samo salis, nije sanse bilo da ista uradi u onoj situaciji.Cartman je napisao/la:Jedan udarac u okvir gol i jedan gol, e moj Asmire...

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
Samo provjeravamCartman je napisao/la:Jok, ja mrtav ozbiljan.nummaLFCŽ je napisao/la:Nadam se sa se samo salis, nije sanse bilo da ista uradi u onoj situaciji.Cartman je napisao/la:Jedan udarac u okvir gol i jedan gol, e moj Asmire...
Normalno da nije, odbrana koju ima Manchester i onu koju ima Stoke se ne moze ni porediti. Kad budes uvrsten u tim polusezone PL-a , a pritom branis za Stoke City, to govori samo kolika je tvoja klasa. Beg da brani u Manchester Unitedu , oborio bi sve zive rekorde.ahmic je napisao/la:nije isto biti golman u unitedu i stoku..
Fazon je da on nije bio na golu nego je bez razloga stajao na petercu a čovjek mu s 40m smjesti gol.Loše se postavio i ovo njemu ide na dušu.Shanks je napisao/la:A šta je to trebao da uradiOvakvi se golovi primaju/postižu jednom u životu, a Beg je imao taj peh da se to desi dok je on na golu.Ovo ne može Tito odbranit', a ne golman, pa pogledaj samo putanju lopte jbt.
a koji to golman stoji na liniji kad je lopta na 30, 40 metara od golaSaurman je napisao/la:Fazon je da on nije bio na golu nego je bez razloga stajao na petercu a čovjek mu s 40m smjesti gol.Loše se postavio i ovo njemu ide na dušu.Shanks je napisao/la:A šta je to trebao da uradiOvakvi se golovi primaju/postižu jednom u životu, a Beg je imao taj peh da se to desi dok je on na golu.Ovo ne može Tito odbranit', a ne golman, pa pogledaj samo putanju lopte jbt.
50-50 greška Bega i odbrane.Saurman je napisao/la:
E moj Begoviću.
Koji zna svoj posao.ecze je napisao/la:
a koji to golman stoji na liniji kad je lopta na 30, 40 metara od gola
A zna li begovic svoj posao ?Saurman je napisao/la:Koji zna svoj posao.ecze je napisao/la:
Papastathopoulos je napisao/la:A zna li begovic svoj posao ?Saurman je napisao/la:Koji zna svoj posao.ecze je napisao/la:
Jbg, i kao takav je medju 5 najboljih golmana najjace lige na planeti..Saurman je napisao/la:Papastathopoulos je napisao/la:A zna li begovic svoj posao ?Saurman je napisao/la: Koji zna svoj posao.
Nekad postane zaboravan.
kakvih bola' 40 metaraSaurman je napisao/la:Fazon je da on nije bio na golu nego je bez razloga stajao na petercu a čovjek mu s 40m smjesti gol.Loše se postavio i ovo njemu ide na dušu.Shanks je napisao/la:A šta je to trebao da uradiOvakvi se golovi primaju/postižu jednom u životu, a Beg je imao taj peh da se to desi dok je on na golu.Ovo ne može Tito odbranit', a ne golman, pa pogledaj samo putanju lopte jbt.
Trenutno korisnika/ca: bavariapivo, Drum i 6 gostiju.