Alen Halilović

Aktuelna dešavanja na domaćoj i međunarodnoj sportskoj sceni.

Moderatori/ce: ribery,insider,rio_Ferdy88

alan_kardec
Kontakt:

Re: Alen Halilović

Post Postao/la alan_kardec » 21 mar 2013, 22:28

sedra je napisao/la: Sami sebe pravite strancima u vlastitoj drzavi gdje ste rodjeni i gdje su vam preci zakopani.To je zalosno.
Vi od BiH sami pravite macehu,okrecete joj ledja,pljujete i vrijedjate kad vam se cefne.Briga me kako se ko zove u BiH,Srbi-Pravoslavci,katolici,ovo ono.Zalosno je i to sto drzavna reprezentacija igra samo u jednom dijelu BiH,a pozivate se na ustav te iste drzave :?: Zar to nije malo licemjerno...
Kako da dobijete respekt od jednog naroda koji Bosnu i Hercegovinu vidi kao majku a ne kao macehu kad sami radite sve kako bi oblatili i izdali drzavu u kojoj ste rodjeni???
Znam ovo nije sad tema za to,ovo ono,ali dijalog bez vrijedjanja mora postojati...

Pa stani, Hrvati i Srbi postoje u Ustavu BiH, iako ti tvrdiš da ne postoje, a pritom su ti puna usta Bosne. Jel` to licemjerje? Jel` licemjerje staviti ruku na srce i pri intoniranju državne himne pjevati neki lijevi tekst?
Ja sve i da hoću, ne mogu biti stranac jer sam rođen ovdje, čitav život sam ovdje, roditelji i svi preci su mi odavde. Po goegrafskoj odrednici svakako jesam Bosanac i sa tim nemam nikakav problem, ali sam po nacionalnosti Srbin.
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović

Gorazde11
Kontakt:

Post Postao/la Gorazde11 » 21 mar 2013, 23:35

Halilovic dobar danas...

u 67. minuti je Halilović sjajno povukao kontranapad, pa uposlio Brodića, koji je plasirao loptu pored vratara i povisio na 3:1. Potom je opet u prvi plan iskočio sudac Beaton, koji je isključio i Roguljića.
http://www.dalmacijanews.com/Nogomet/Vi ... -FOTO.aspx" onclick="window.open(this.href);return false;
slika

opremdobro30
Kontakt:

Post Postao/la opremdobro30 » 22 mar 2013, 08:42

Bravo Alene, ruka na srcu, tako se voli i poštiva svoja domovina.Na stranu prepucavanja ko je čiji, dečko igra za repku zemlje u kojoj je rođen, zemlju rođenja njegove majke, ni po čemu on nije veći bosanac nego hrvat.

England
Kontakt:

Post Postao/la England » 22 mar 2013, 08:55

Da sam na Halilovicevom mjestu izabrao bih Svicarsku, pored ovakvih pacijenata unutar vlastite drzave.
Istina je da je Alen u trenutku kada su ga protuzakonito bez dozvole kluba vodili u Real Madrid, malom nuđeno da igra i za Španjolsku, al' je onda Zdrafkec, nemam pojma šta, al' se Sead smirio i poklopio ušima. Otac Sead je u Hrvatskoj bio procesuiran za krađu vozila, te nanošenje teške tjelesne ozlijede igraču Nk Osijek Slavku Kovačeviću, jednom od najvećih talenata u Hr, koji i danas u 40 i nekoj igra za nižerazredne klubove i od 10 slobodnjak 7 zabije. Čudo od igrača, ima osušenu ruku koju je zadobio u policijskooj potjeri sa SEadom.
Tom Hanks je bio vatrogasac i **** nam je svima mater.

Razbojnik
Kontakt:

Post Postao/la Razbojnik » 23 mar 2013, 23:59

Ne vezano za to sto ce odluciti Halilovic kad bude senior,
ovo je jedna od najjacih mladih generacija na svijetu:

slika

Lucryler
Kontakt:

Post Postao/la Lucryler » 24 mar 2013, 00:09

Zanima me da li Halilovic pjeva himnu Hrvatske ?? Da li zna neko ?

Amal1
Kontakt:

Post Postao/la Amal1 » 24 mar 2013, 00:13

Lucryler je napisao/la:Zanima me da li Halilovic pjeva himnu Hrvatske ?? Da li zna neko ?
Zna Siniša Mihajlović :lol: :lol: :lol:

Rade Paprica 9
Kontakt:

Post Postao/la Rade Paprica 9 » 24 mar 2013, 00:31

opremdobro30 je napisao/la:Bravo Alene, ruka na srcu, tako se voli i poštiva svoja domovina.Na stranu prepucavanja ko je čiji, dečko igra za repku zemlje u kojoj je rođen, zemlju rođenja njegove majke, ni po čemu on nije veći bosanac nego hrvat.
Niti je veći hrvat nego bosanac. Kažu da je on sam prije ove frke ok njega izjavljivao da navija za bh repku (što je i logično, otac mu je igrao za BiH) i da je oduševljen atmosferom. Trenutno je odbio oba seniorska dresa. Ukoliko prije odlaska iz HNL-a ne zaigra za A tim kockastih, kasnije neće sigurno. Bilo bi normalno da je odbio svaku mogučnost da igra za BiH, a nije. U svakom slučaju želim mu što prije da se domogne većeg inostranog kluba.

bavarian_bk
Kontakt:

Post Postao/la bavarian_bk » 24 mar 2013, 00:43

Razbojnik je napisao/la:Ne vezano za to sto ce odluciti Halilovic kad bude senior,
Znači i BiH mlada selekcija koja je nedavno igrala u Umagu , nije daleko od najboljih na svijetu ?

nevera
Kontakt:

Post Postao/la nevera » 24 mar 2013, 17:10

bavarian_bk je napisao/la:
Razbojnik je napisao/la:Ne vezano za to sto ce odluciti Halilovic kad bude senior,
Znači i BiH mlada selekcija koja je nedavno igrala u Umagu , nije daleko od najboljih na svijetu ?
Koju veze taj turnir ima s ovom generacijom? Ako neznas, niko od igraca koji su izbacili SPANJOLCE I FRANCUZE!!!! nije igrao na tom turniru ;) Smijesno je stavit U17-reprezentaciju Bosne uopce u istu recenicu s Hrvatskom U-17 reprezentacijom...BiH nije ni prosla pretkvalifikacije jer su ih Francuzi posteno rasturili, cak i protiv Slovenije su izgubili a ti bi ih usporedio s ekipom koja je izborila plasman na EP iako je bila u skupini smrti sa Francuzima i Spanjolcima :lol:

Razbojnik
Kontakt:

Post Postao/la Razbojnik » 24 mar 2013, 21:18

bavarian_bk je napisao/la:
To nije bila ova ekipa sa slike.

Ovi su u kvalama sa 2 igraca manje dobili Spanjolsku,
A Francusku pobjedli sa velikom lakocom.
A Spanjolska i Francuska su tradicionalno među najboljim mladim selekcijama tako da to ima tezinu.

Lucryler je napisao/la:Zanima me da li Halilovic pjeva himnu Hrvatske ?? Da li zna neko ?
Zasto ne bi pjevao? Potpuno nebitno za to koga ce izabrati, on pjeva himnu zemlje u kojoj je rođen. Mislim da je to u redu.

Dao je jednu izjavu nakon utakmice sa Francuskom:

Zasluženo smo pobijedili. Pobjeda naše A reprezentacije protiv Srbije bila nam je velika inspiracija.

Opet korektna izjava, nema razloga da Hrvatsku ne smatra svojom, kakvu god odluku donese u buducnosti.
On je i Bosanac i Hrvat.

Sakuragi
Kontakt:

Post Postao/la Sakuragi » 24 mar 2013, 23:19

ljudi moji nemojte se sikirati, nas Osman ce ga nagovoriti.. :mrgreen:

slika

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 24 mar 2013, 23:50

Jel to Osmo bio u Zenici :?: :?:
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

Alfa_Muzijak
Kontakt:

Post Postao/la Alfa_Muzijak » 25 mar 2013, 11:35

opremdobro30 je napisao/la:Bravo Alene, ruka na srcu, tako se voli i poštiva svoja domovina.Na stranu prepucavanja ko je čiji, dečko igra za repku zemlje u kojoj je rođen, zemlju rođenja njegove majke, ni po čemu on nije veći bosanac nego hrvat.
pa poznato je da Hrvati tjeraju da se drzi ruka na srcu

evo najboljeg dokaza

slika
NEW YORK - PARIS - PECKHAM

Amarkony
Kontakt:

Post Postao/la Amarkony » 25 mar 2013, 22:52

slika
Ocigledno, decko nije stavio ruku na srce. Namjerno je stavio ruku previsoko i previse lijevo(za razliku od ovog 4ke)

AjsKjub
Kontakt:

Post Postao/la AjsKjub » 25 mar 2013, 23:06

On da je tolika hrvatina, on bi bez problema rekao nesto u smislu "postujem Bosnu al Hrvatska je moja zemlja i tu je moje srce" to bi mu u dinamu samo poboljsalo status jer bi ga gledali kao velikog partiotu a ne ovako se "dvoumiti". Dat cu glavu ako u skorije vrijeme ode iz Zagreba u veci klub izrazit ce se punim glasom za kog on zeli da igra, mislim na BiH. Ako kojim slucajem to ne bude tako pa ostane u dinamu do 20 godine (ovo ili zapravo zeli da igra za Hrvatsku samo nas na forumu i u drzavi podjebaje) on ce morati odabrati Hrvatsku jer da provodi vrijeme ne igrajuci za nikog je jednostavno glupo pogotovo gledajuci da je on medju najvecim talentima u Europi.
Alen me previse ne zanima ali bi ga svakako volio gledati medju ostalim zmajevima. Nadam se da ce abd kvalifikovanje u Brazil pridobiti vise zanimanja svih likova koji se vole da promisljaju "vam-tam" te da bude manje Izmeta Hajrovica.
Unico amore sei!
❤️🖤

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 25 mar 2013, 23:14

Samo da se ne desi da ostane u Dinamu a izabere BiH, Mamic bi mu zivot i karijeru unistio, zajedno sa ostalim iz HNS-a.

Upravu su kad kazu "da zeli Hrvatsku" vec bi to bez problema rekao, a ovako ostaje da vidimo sta ce biti.

P.S. Mozda mali potajno ima pasos Njemacke. :lol:
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

Eagles_OldSchool
Kontakt:

Post Postao/la Eagles_OldSchool » 25 mar 2013, 23:20

To ti ga je do kucnog odgoja i ja djetetu nista nezamjeram nego njegovom ocu. Vidis ovih BH katolika i pravoslavaca (cast izuzecima) eto necu reci da ih je 100 % ali jeste 80% od rodjena im se nabija kompleks velike Rvatske i Srbije i kako su to njihove drzave a u sustini nikakve dodirnih tackih nemaju sa komsijama osim sto su katolici ili pravoslavci kao i belgijanci spanci italijani itd itd
Ja licno nebi onda ni za jedne igrao jer igrati u reprezentaciji ciji navijaci skandiraju noz zica srebrenica ili ubij balijeee a ujedno govore ma nismo mi to tebi nego njima sad mislim na Alena i Adema ljaljica pa to je smjesno ...
A vjerujte mi da bilo ko hrvat srbin musliman iz BIH nece nigdje biti bolje prihvacen i u nebesa dizan kao u svojoj drzavi tj BIH ... U nas se ovakvi kompleksi nazivaju nesto sto je normalno a u cijelom svijetu to je neka vrsta bolesti pranje mozga ...
Anti Nakarada

zamorano
Kontakt:

Post Postao/la zamorano » 25 mar 2013, 23:23

Elegant je napisao/la:Samo da se ne desi da ostane u Dinamu a izabere BiH, Mamic bi mu zivot i karijeru unistio, zajedno sa ostalim iz HNS-a.

Upravu su kad kazu "da zeli Hrvatsku" vec bi to bez problema rekao, a ovako ostaje da vidimo sta ce biti.

P.S. Mozda mali potajno ima pasos Njemacke. :lol:
Gdje ce mu karijeru unistit kada ce Alen Mamicu donjeti 15 mil. eura...pa bil ti unistio mu karijeru da si na mjestu Mamica a da je izabrao BIH repku? Alen je zlatna koka Mamiceva,i prema tome boli Mamica za koju ce repku Alen igrati...Kao sto bi trebalo i nas da boli nesto :D Ako hoce nek igra za nas,ako nece i ne mora...I onako u Hrvatskoj repki ima pola nasih :D porijeklom :D
::::SAMO ČELIK::::

JTS
Kontakt:

Post Postao/la JTS » 25 mar 2013, 23:57

Alen je zlatna koka Mamiceva,i prema tome boli Mamica za koju ce repku Alen igrati
on jeste njegova zlatna koka i neće ga uništiti sigurno, ali isto tako će učiniti sve da Alen izabere Hrvatsku .. u HNS Maminjo vedri i oblači, on posjeduje sve živo tamo
26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!

NON MOLLARE MAI

Zaključano

Natrag na “Aktuelne teme”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.