sedra je napisao/la: Sami sebe pravite strancima u vlastitoj drzavi gdje ste rodjeni i gdje su vam preci zakopani.To je zalosno.
Vi od BiH sami pravite macehu,okrecete joj ledja,pljujete i vrijedjate kad vam se cefne.Briga me kako se ko zove u BiH,Srbi-Pravoslavci,katolici,ovo ono.Zalosno je i to sto drzavna reprezentacija igra samo u jednom dijelu BiH,a pozivate se na ustav te iste drzaveZar to nije malo licemjerno...
Kako da dobijete respekt od jednog naroda koji Bosnu i Hercegovinu vidi kao majku a ne kao macehu kad sami radite sve kako bi oblatili i izdali drzavu u kojoj ste rodjeni???
Znam ovo nije sad tema za to,ovo ono,ali dijalog bez vrijedjanja mora postojati...
Pa stani, Hrvati i Srbi postoje u Ustavu BiH, iako ti tvrdiš da ne postoje, a pritom su ti puna usta Bosne. Jel` to licemjerje? Jel` licemjerje staviti ruku na srce i pri intoniranju državne himne pjevati neki lijevi tekst?
Ja sve i da hoću, ne mogu biti stranac jer sam rođen ovdje, čitav život sam ovdje, roditelji i svi preci su mi odavde. Po goegrafskoj odrednici svakako jesam Bosanac i sa tim nemam nikakav problem, ali sam po nacionalnosti Srbin.