korektno, svaka cast..jovanbl je napisao/la:jos iz vremena bivse sfrj, velez volim i postujem kao klub.mostar_mo je napisao/la:i još da dodam da je nevjerovatno kako Veležove igrače sudije kartoniraju na svim utakmicama , ovaj put je to bio slučaj sa golmanom Hadžiđulbićem koji je zamislite dobio žuti karton u 12 minuti zbog˝zadržavanja ˝ te kasnije Osmanagić koji je posrnuo na koljena nakon što je pokušao proći sendvič od dva igrača te je zbog toga ˝požutio ˝...
bilo bi smiješno da nije žalosno
zato cu na ovoj vasoj temi samo nesto napisati , kao komentar, na pkijedince na ovoj velezovoj temi koji neki direktno neki indirektnio pisu kako je sudjenje opredjelilo utakmicu.
Znaci, svi su mogli gledati tu utakmicu ( borac daje vec cetvrti prenos kao domacin ) toliko o o namjerama namjestanja.
A ono najvaznije, velez je veliki klub, a veliki klub i njegovi navijaci moraju biti veliki i u porazu,u suprotnom veliki klub postaje provincijski klub, sto velez ni po cemu ne smije biti, jer ona stara izreka kaze "u dobru je lako dobar biti, na muci se poznaju junaci" , to je moj komentar na ove komentare, nadam se da ce dobronamjerni shvatiti poentu dobronamjerno a ne kao niakvu provakciju.
pozdrav navijacima veleza
o velicini naseg kluba i naseg razmisljanja, uzmi npr mene- ja licno zalim se na sudjenje ali ne osudjujem Borac.. mislim da je ispravno sudjenje moglo pruziti drugaciji razvoj igre ali ne i da bi Velez dobio.. sve u svemu mislim da je vasa pobjeda zasluzena..al smjesan/zalostan scenarij sjebavanja naseg kluba sa ovim kartoniranjem iz utakmice u utakmicu.. po broju dosudjenih kartona sigurno smo vodeca ekipa lige a svi koji su igrali protiv nas, imali su priliku viditi da mi nismo ni priblizno jedna takva ekipa, ekipa koja preferira grub fudbal..