RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA
Re: RSD Velež Mostar
Ma eto vas tamo.Ustvari...
Zadnja izmjena: Lucarelli, dana/u 17 nov 2009, 17:18, ukupno mijenjano 2 puta.
Lijevo !
-
- Kontakt:
Bravo!!!
To je zaista jedna bistra, mudra i inteligentna odluka.
Ja cu svog malog izbacit iz Veleza jer mi mali nemoze da igra jer ja mislim da se guraju pojedini preko veze.
To ce mom djetetu srediti karijeru u fudbalu za buducnost i svak dobar, i ja i mali i Velez i svi.
A usha kerovi. Kome god je korupcija "prepreka" u OMLADINSKOM pogonu nek se ubije.
Zato nigdje i nismo prispili jer tako razmisljamo. Fuj.
To je zaista jedna bistra, mudra i inteligentna odluka.
Ja cu svog malog izbacit iz Veleza jer mi mali nemoze da igra jer ja mislim da se guraju pojedini preko veze.
To ce mom djetetu srediti karijeru u fudbalu za buducnost i svak dobar, i ja i mali i Velez i svi.
A usha kerovi. Kome god je korupcija "prepreka" u OMLADINSKOM pogonu nek se ubije.
Zato nigdje i nismo prispili jer tako razmisljamo. Fuj.
http://www.heroji.ba/midhat-hujdur/
- Crveni_1922
- Stole iz Bora
- Kontakt:
Armel Skaljic ide na probu u Svedsku!
AMAR OSIM
1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!
1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!
Omladinske kategorije Veleža su ove sezone pred rasformiranjem. Zbog mnogih internih sukoba i nesuglasica sve se raspalo. Momci su jedva skupljeni da igraju, a to sto se i skupilo ne valja. Ljudi bježe trenutno od omladinskih kategorija.
Bolje bi za sve bilo da nikako ne igraju. Reorganizacija i ponovni aktivni rad omladinske kategorije bi tek trebale pravo zaživjeti od naredne sezone.
A koliko ste retardirani Željovci i iskompleksirani da povlačite paralelu između krađe na grbavici sa omladinskim. Naravno u nedostatku argumenata. Šta je bilo protiv Sarajeva. Niste za derbi mogli pred očima sviju namještati. Ja sam igrao dvicu jer sam znao da će vas Sarajevo uzeti.
Sarajevo, Široki, Velež, Borac, Zrinjski su ekipe koje su u ovoj sezoni minimalno 2-3 puta bolje od Želje i uz normalne uslove će vas pobjediti na Grbavici. A ja da sam Željovac bilo bi me stid da Željo ode u evropu. A otiče jer je to vaš utjecajan čovjek i vama obečao na početku sezone. I sada ćete vi reči "Pa neka je i treba tako". Toliko o vama, a kasnije ćete se zalagati za fudbal i kvalitet. Dvolični ste.
a Željovci, evo u Mostaru obijena zlatara od strane nekog Sarajlije. Uhapšen čovjek. Garant je manijak
Evo i za vas jedan argument adekvatan vašem načinu pravdanja "Na turniru u tavli Sarajlija ubijedljivo pobijedio Mostarca" evo vam još jedan razlog da napišete "opet namjestanja braca a?"
Koji retardosi (usput blago rečeno).
Bolje bi za sve bilo da nikako ne igraju. Reorganizacija i ponovni aktivni rad omladinske kategorije bi tek trebale pravo zaživjeti od naredne sezone.
A koliko ste retardirani Željovci i iskompleksirani da povlačite paralelu između krađe na grbavici sa omladinskim. Naravno u nedostatku argumenata. Šta je bilo protiv Sarajeva. Niste za derbi mogli pred očima sviju namještati. Ja sam igrao dvicu jer sam znao da će vas Sarajevo uzeti.
Sarajevo, Široki, Velež, Borac, Zrinjski su ekipe koje su u ovoj sezoni minimalno 2-3 puta bolje od Želje i uz normalne uslove će vas pobjediti na Grbavici. A ja da sam Željovac bilo bi me stid da Željo ode u evropu. A otiče jer je to vaš utjecajan čovjek i vama obečao na početku sezone. I sada ćete vi reči "Pa neka je i treba tako". Toliko o vama, a kasnije ćete se zalagati za fudbal i kvalitet. Dvolični ste.
a Željovci, evo u Mostaru obijena zlatara od strane nekog Sarajlije. Uhapšen čovjek. Garant je manijak

Evo i za vas jedan argument adekvatan vašem načinu pravdanja "Na turniru u tavli Sarajlija ubijedljivo pobijedio Mostarca" evo vam još jedan razlog da napišete "opet namjestanja braca a?"
Koji retardosi (usput blago rečeno).
SARMAcole-ch je napisao/la:Hej Rodjeni, pozdrav. U Lisabonu sam upoznao jednog od vodja Red Army, ali sam mu ime zaboravio.
Omanji lik ca. 160 cm, celave glave i velikog stomaka, tezak oko 120 kg, mozda i vise. Ako vam opis ista govori, recite mi njegovo ime. Pozdrav
Iman-vjerovanje se dijeli na dvoje: na ono koje te čuva od ulaska u vatru, i na ono koje te čuva od vječnog boravka u vatri.
Oči vide sve osim same sebe.
Oči vide sve osim same sebe.
-
- Kontakt:
Bilo kuda Sarma svuda
Velez - Sloboda ovu Subotu na TVu. Zna li iko u koliko sati tacno?
PS..
Drugi tim Veleza igrao prijateljsku s Capljinom i bivsi igrac Veleza Remetic uvalio Velezu 3 gola za 3-0. Znaci poslije ovih standardnih igraca mi nemamo klupe nikako.
Sjajno.

PS..
Drugi tim Veleza igrao prijateljsku s Capljinom i bivsi igrac Veleza Remetic uvalio Velezu 3 gola za 3-0. Znaci poslije ovih standardnih igraca mi nemamo klupe nikako.
Sjajno.
- Emir_ZENICA
- Kontakt:
13:55 ja mislimMostaracVelezovac je napisao/la:Bilo kuda Sarma svuda![]()
PS..
Sjajno.

A C A B !
tekma je u nedjelju u 2
Zadnja 3 kola Velež ofalio pravo.
Ovo danas protiv Slobode nema organizacije napada. Sve dubinske lopte i na pamet.
Jedini koji su zaslužili pohvale su Golman i Odbrana.
Ovo danas protiv Slobode nema organizacije napada. Sve dubinske lopte i na pamet.
Jedini koji su zaslužili pohvale su Golman i Odbrana.
Vidi se pad u igri pravo, i dobro je sto je ostala jos samo jedna tekma a pauza bi trebala da promjeni neke stvari .
- BOSNA JE ZAKON
- Kontakt:
Izgleda kako je vrijeme sve hladnije Velezov napad sve gori. Jel tako u svim hercegovackim klubovima? 

- FK Sarajevo
- Kontakt:
Samo jos u Zrinjskom oni su jos goriBOSNA JE ZAKON je napisao/la:Izgleda kako je vrijeme sve hladnije Velezov napad sve gori. Jel tako u svim hercegovackim klubovima?

Mi smo divovi svako nam je plijen nas je cijeli svijet u bordo obojen
Jedna si jedina,moja domovina.
Jedna si jedina,BOSNA I HERCEGOVINA!!!
Jedna si jedina,moja domovina.
Jedna si jedina,BOSNA I HERCEGOVINA!!!
Ima li gdje slika koreografije od danas ??
Red je napisao/la:Ima li gdje slika koreografije od danas ??

samo mostarski, samo bahato
-
- Kontakt:
gledo sam tekmu veleža na tv-u i moram priznat da me iznenadila mala brojka red armya, a uz to i neaktivnost kopa, u čemu je problem, nije valjda pola navijača ostalo doma gledat na tv-u po ovako lijepom vremenu..bez uvreda, samo pitam.
- Stone Island
- Kontakt:
A ima i dosta takvih što su na TV-u gledali jer lakše to nego ići u Vrapčiće,ma papci.sb citizen je napisao/la:gledo sam tekmu veleža na tv-u i moram priznat da me iznenadila mala brojka red armya, a uz to i neaktivnost kopa, u čemu je problem, nije valjda pola navijača ostalo doma gledat na tv-u po ovako lijepom vremenu..bez uvreda, samo pitam.
A to oko neaktivnosti ti ne stoji jer se svih 90. minuta navijalo skoro istim(jakim) tempom.
-
- Kontakt:
Trener Veleza Ibrakovic je izgleda podnio ostavku.
Sretno Borcu, Sirokom, Sarajevu i ostalima u borbi za vrh.
Velez vjerovatno nece ispasti ali male su sanse da bude medju prvih 5 ako Ibrakovic ode.
Sretno Borcu, Sirokom, Sarajevu i ostalima u borbi za vrh.
Velez vjerovatno nece ispasti ali male su sanse da bude medju prvih 5 ako Ibrakovic ode.
- Stone Island
- Kontakt:
Dugo je i bio.MostaracVelezovac je napisao/la:Trener Veleza Ibrakovic je izgleda podnio ostavku.

- Ajdin_RA81
- Kontakt:
pitao sam kneza i pacija kazu kako je najvjerovatnije IBRAKA PODNIO OSTAVKU

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.