Btw:

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
pogodio siMaestro^^ je napisao/la:jasmin10 , jel se ovo u Mepas dolazilo ? Ovakva je cijena bila u onom Deichmannu cini mi se.
Dobar je . I meni su se svidjele one plave Nike ( pretpostavljam da si i njih vidio ) i jos one jedne Neo .. samo se sada ne mogu sjetiti kako izgledaju, tj. koje su boje.jasmin10 je napisao/la:pogodio siMaestro^^ je napisao/la:jasmin10 , jel se ovo u Mepas dolazilo ? Ovakva je cijena bila u onom Deichmannu cini mi se.danas bio i pozitivno me ovaj Deichman iznenadio
koriste se i za Krav Maga-u. Za sparingIlPrincipe je napisao/la:mislim za MMA štitnici za glavu
pogledaj druze na piku ..
da nisu mozda zelene Neo ?Maestro^^ je napisao/la:Dobar je . I meni su se svidjele one plave Nike ( pretpostavljam da si i njih vidio ) i jos one jedne Neo .. samo se sada ne mogu sjetiti kako izgledaju, tj. koje su boje.jasmin10 je napisao/la:pogodio siMaestro^^ je napisao/la:jasmin10 , jel se ovo u Mepas dolazilo ? Ovakva je cijena bila u onom Deichmannu cini mi se.danas bio i pozitivno me ovaj Deichman iznenadio
http://www.****/artikal/5819381/nike-6-0-tene/" onclick="window.open(this.href);return false;sikirica je napisao/la:Ima li se gdje po Sarajevu kupiti ovako nesto
u četvrtak se otvara Deichmann u Tušu u Lukavici i u Grand centru na Ilidži, pa pogledaj tamo, Intersport...TeaM87 je napisao/la:Moze li mi neko reci gdje mogu kupiti dorbe adidas tene u sarajevu osim u sport life ?