Nije osvoji CL sa Chelseaom, a nije ni sa Realom. Možda zavisi i od ovogodišnjeg izdanja CL-a sa španskim gigantom.
Zanimljivo, nema šta, posebno bi se radovao Željo koji bi dobio još keša.
Moderatori/ce: _dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog,ribery

Primjetim da imaš veze s tom stranicom. Daj mi molim te link od tih engleskih medija koji su prenijeli ovu Robertovu izjavu. Tražim, ali ne mogu naći. Hvala.valterboy je napisao/la:Mancini: Ovo je bio drugi Edin
http://www.bigsoccerbosnia.com/6/post/2 ... dzeko.html" onclick="window.open(this.href);return false;
![]()
![]()
lud
Roberto Mancini: Upravu je BaDa12 ja se ne sjecam da sam to rekao. Da dodam i da je AzRimiRzA co'ek ip'o, prava legenda sportsport'a.BaDa12 je napisao/la:Primjetim da imaš veze s tom stranicom. Daj mi molim te link od tih engleskih medija koji su prenijeli ovu Robertovu izjavu. Tražim, ali ne mogu naći. Hvala.valterboy je napisao/la:Mancini: Ovo je bio drugi Edin
http://www.bigsoccerbosnia.com/6/post/2 ... dzeko.html" onclick="window.open(this.href);return false;
![]()
![]()
lud
City treba jedan u rangu Hernandeza. Znaci koji zna zabit i ima kvalitet, ali koji se nece bunit radi klupe, jer nije svjetska klasa.SamoZeljo je napisao/la:Njegov problem je sto ima previse napadaca a niko od njih nije za baciti. Objektivno, Tevez nije za klupe, Aguero nije za klupe, Edin nije za klupe a nije ni Balo bio za klupe. Zato mnogo losiji napadaci u Engleskoj daju vise golova. Naravno da to boli sve i jednog napadaca Cityja. U svakom slucaju Edin zasluzuje da igra.
Nek proda jos jednog napadaca ili Edina, ali NEK IGRA!
( ili da mi prodamo TV, sta ce nam ako Edin ne igra?)
kera82 je napisao/la:posto se zenim u subotu, red je da se i ja prijavim na forum, jer mi zena vjerovatno nece dati da izlazim iz kuce![]()
Mandrax i bez žene ne izlazi, a šta bi bilo tek da ima kakvu kršnu 'Ercegovku za vratommandraX je napisao/la:kera82 je napisao/la:posto se zenim u subotu, red je da se i ja prijavim na forum, jer mi zena vjerovatno nece dati da izlazim iz kuce![]()
![]()
![]()
![]()
Nek je hairli!kera82 je napisao/la:posto se zenim u subotu, red je da se i ja prijavim na forum, jer mi zena vjerovatno nece dati da izlazim iz kuce![]()
Šuti jarane nisam došao do tog nivoa još, ohani...rio_Ferdy88 je napisao/la:Mandrax i bez žene ne izlazi, a šta bi bilo tek da ima kakvu kršnu 'Ercegovku za vratommandraX je napisao/la:kera82 je napisao/la:posto se zenim u subotu, red je da se i ja prijavim na forum, jer mi zena vjerovatno nece dati da izlazim iz kuce![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
klasični papučarkera82 je napisao/la:posto se zenim u subotu, red je da se i ja prijavim na forum, jer mi zena vjerovatno nece dati da izlazim iz kuce![]()
Objesio bih se 3 dan od mukerio_Ferdy88 je napisao/la:Mandrax i bez žene ne izlazi, a šta bi bilo tek da ima kakvu kršnu 'Ercegovku za vratommandraX je napisao/la:kera82 je napisao/la:posto se zenim u subotu, red je da se i ja prijavim na forum, jer mi zena vjerovatno nece dati da izlazim iz kuce![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
mandraX je napisao/la:kera82 je napisao/la:posto se zenim u subotu, red je da se i ja prijavim na forum, jer mi zena vjerovatno nece dati da izlazim iz kuce![]()
![]()
![]()
![]()
Kakav car...![]()
Nek' je sa srećom, ha ya...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 22 gosta.