Šuti jarane nisam došao do tog nivoa još, ohani...rio_Ferdy88 je napisao/la:Mandrax i bez žene ne izlazi, a šta bi bilo tek da ima kakvu kršnu 'Ercegovku za vratommandraX je napisao/la:kera82 je napisao/la:posto se zenim u subotu, red je da se i ja prijavim na forum, jer mi zena vjerovatno nece dati da izlazim iz kuce![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Edin Džeko
- EdenHazard
- Kontakt:
klasični papučarkera82 je napisao/la:posto se zenim u subotu, red je da se i ja prijavim na forum, jer mi zena vjerovatno nece dati da izlazim iz kuce![]()
Nek je hairli
P.S. Dobro nam došao
Objesio bih se 3 dan od mukerio_Ferdy88 je napisao/la:Mandrax i bez žene ne izlazi, a šta bi bilo tek da ima kakvu kršnu 'Ercegovku za vratommandraX je napisao/la:kera82 je napisao/la:posto se zenim u subotu, red je da se i ja prijavim na forum, jer mi zena vjerovatno nece dati da izlazim iz kuce![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Moj je grad Zenica,
naša lijepa ludnica!
Željezara i KP dom,
uvijek su u srcu mom!
Čast mi pruža Bilino,
grotlo crno crveno.
Ponos budi samo on,
Čelik naš šampion!
Čelik, Čelik, Čelik!!!
naša lijepa ludnica!
Željezara i KP dom,
uvijek su u srcu mom!
Čast mi pruža Bilino,
grotlo crno crveno.
Ponos budi samo on,
Čelik naš šampion!
Čelik, Čelik, Čelik!!!
Dzeko je protiv Grcke potvrdio svoju klasu,zaista uz Pjanica nas ubjedljivo najbolji igrac! trebamo biti ponosni sto imamo ovakvog ambasadora u svijetu! u najboljim je igrackim godinama i bez problema moze igrati jos najmanje 5-6 godina na najvisem nivou i osvojiti jos koji trofej... ako na ljeto predje u Borusiju mislim da ce biti najbolji igrac lige,jer Njemakci mentalitet njemu najbolje odgovara,ali ima jos vremena,ko zna mozda zavrsi u Liverpulu,Arsenalu,Interu.... sve najbolje Zmaju!
mandraX je napisao/la:kera82 je napisao/la:posto se zenim u subotu, red je da se i ja prijavim na forum, jer mi zena vjerovatno nece dati da izlazim iz kuce![]()
![]()
![]()
![]()
Kakav car...![]()
Nek' je sa srećom, ha ya...
hvala drug, mislio sam da je sad pravo vrijeme da se registrujem
ne daj da te prozivaju ovde, sad ti svaku noc sa drugom izadji!
@eden hazard: hvala i tebi
Ekipa emisije Showtime je prva novinarska ekipa koja je bila u Manchesteru, u posjeti najpopularnijem bh. fudbalskom reprezentativcu, Edinu Džeki! Imali su priliku upoznati njegov sportski,ali i život van fudbalskih terena. Družili su se s njim četiri dana, prisustvovali njegovom treningu, upoznali njegove prijatelje i saigrače, zavirili u njegov dom i uživali u njegovom stotom nastupu u dresu Manchester Cityja.
Budite uz Showtime u subotu, u 17:00 sati. PINK BH
Budite uz Showtime u subotu, u 17:00 sati. PINK BH
1974---1975---1976---2001---2013---2020
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Na današnji dan
http://www.klix.ba/sport/nogomet/zmajev ... /130328039" onclick="window.open(this.href);return false;
Zmajevi pokorili Belgiju 4:2, a Džeko dobio nadimak Dijamant
http://www.klix.ba/sport/nogomet/zmajev ... /130328039" onclick="window.open(this.href);return false;
Čitam ovo , i kontam ... OK , Atletico i Borussija , za njih vjerujem da se interesuju za Edina jer će na ljeto 99% ostati bez svojih glavnih napadača , Falcaoa kod jednih , Lewandowskog kod drugih ... Ali Juventus ? Brate , oni imaju dovoljno napadača (Vučinić , Giovinco , Quagliarella , pa i Anelka , Matri , Bendtner ...) + što će im na ljeto doći Llorente . Ako ijedan talijanski klub cilja dovesti Džeku , mislim da je to najvjerovatnije Inter..
Ove koje su nabrojao u Juventusu možeš komotno staviti u vreću i pustiti niz Miljacku.viKK je napisao/la:Čitam ovo , i kontam ... OK , Atletico i Borussija , za njih vjerujem da se interesuju za Edina jer će na ljeto 99% ostati bez svojih glavnih napadača , Falcaoa kod jednih , Lewandowskog kod drugih ... Ali Juventus ? Brate , oni imaju dovoljno napadača (Vučinić , Giovinco , Quagliarella , pa i Anelka , Matri , Bendtner ...) + što će im na ljeto doći Llorente . Ako ijedan talijanski klub cilja dovesti Džeku , mislim da je to najvjerovatnije Inter..
Istina na ljeto ima dolazi Llorente al' ni on nije taj pravi kvalitet za torineze.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Od svih njih, jednog postenog ne mozes dobiti. Mozda Vucinic ali lik vec stari polako i za vise fronotva nije dovoljan. Anelka izjavio da je to sa Juventusom glupost nevidjena. Ovi ostali ....
. Onaj pijani Danac Bender ... 
- Goalgetter
- Kontakt:
Ma nisu oni tim koji ce naguravati te tolike napadace kao City. Bendtnera i Anelku mozes zaboraviti, ovaj prvi vise dize paznju na sebe van terena nego na terenu, Anelka ja mislim da odlazi nakon ove sezone. Giovinco i Quagilarella ne igraju CF-a, tako da ostaju Matri, Vucinic i Llorente. Tesko je zamisliti da ce jos Dzeku dovoditi, sumnjam u to.Saurman je napisao/la:Ove koje su nabrojao u Juventusu možeš komotno staviti u vreću i pustiti niz Miljacku.viKK je napisao/la:Čitam ovo , i kontam ... OK , Atletico i Borussija , za njih vjerujem da se interesuju za Edina jer će na ljeto 99% ostati bez svojih glavnih napadača , Falcaoa kod jednih , Lewandowskog kod drugih ... Ali Juventus ? Brate , oni imaju dovoljno napadača (Vučinić , Giovinco , Quagliarella , pa i Anelka , Matri , Bendtner ...) + što će im na ljeto doći Llorente . Ako ijedan talijanski klub cilja dovesti Džeku , mislim da je to najvjerovatnije Inter..
Istina na ljeto ima dolazi Llorente al' ni on nije taj pravi kvalitet za torineze.
Nije u pitanju kvalitet tih igrača , u pitanju je broj svih tih napadača ... Previše ih je i sad , a kamoli kad bi Edin došao . Dovešće Llorentea na ljeto , a ni sam ne znam zašto jer je on realno postao kar.ina od napadača , u rangu sa Diegom Militom , i zašto još da i Edina dovode ?
Da li je Lorente vec potpisao sta ili su to novinske ekskluzive koje traju vec cijelu sezonu.
Zadnja izmjena: samson, dana/u 29 mar 2013, 12:37, ukupno mijenjano 1 put.
http://sportsport.ba/ino_fudbal/zvanicn ... tusa/96951" onclick="window.open(this.href);return false;samson je napisao/la:Da li je Lorente vec podpisao sta ili su to novinske ekskluzive koje traju vec cijelu sezonu.
- miralem444
- Kontakt:
Stta reci za covjeka koji te svaki dan ostavi bet texta , sta pametno napisat poslije ovakve predstave protiv grka , osim bravo maestro .. Broj 11 u reprezentaciju kad Dijamant zavrsi sa reprezentativnom karijerom treba da ode u povijest , jednostavno niko poslije Edina nece bit dostojan da obuce dres sa brojem 11. mislim da je to ono sto bi trebalo uradit , odat postovanje ovoj masini jer zaduzio nas je ..kralju sutra te ocekujem u prvoj postavi sitija , manchini nije ni svijestan kakog igraca ima u ekipi
>..,.-I DUSU SVOJU ZA BOSNU MOJU.:<.,.
23.05.2013 Man.City vs Chelsea u St.Louisu
http://forum.sportsport.ba/viewtopic.ph ... 8#p2393678" onclick="window.open(this.href);return false;
http://forum.sportsport.ba/viewtopic.ph ... 8#p2393678" onclick="window.open(this.href);return false;
Google Prevodilac - https://translate.google.com/?hl=bs
Realnomiralem444 je napisao/la:Stta reci za covjeka koji te svaki dan ostavi bet texta , sta pametno napisat poslije ovakve predstave protiv grka , osim bravo maestro .. Broj 11 u reprezentaciju kad Dijamant zavrsi sa reprezentativnom karijerom treba da ode u povijest , jednostavno niko poslije Edina nece bit dostojan da obuce dres sa brojem 11. mislim da je to ono sto bi trebalo uradit , odat postovanje ovoj masini jer zaduzio nas je ..kralju sutra te ocekujem u prvoj postavi sitija , manchini nije ni svijestan kakog igraca ima u ekipi
Aguero-> Dzeko-> Tevez
Mancini
Aguero-> Tevez-> Dzeko
Unico amore sei!
❤️🖤
❤️🖤
Sinoc upoznam jednog lika iz Indije. Pita me odakle sam, kazem ja BiH. A on meni rece EDIN DZEKO. 
igra li idol nacije dana?...bice tesko gledat utakmicu ako on nebude igrao......
Trenutno korisnika/ca: General505, Google Adsense [Bot], HariTz, zikerrz21 i 37 gostiju.