Kladionica: Prijedlozi, sugestije... - ARHIVA POSTOVA

Prijedlozi, savjeti, sugestije, sigurni dobici...

Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123

dr.van nostrand
Kontakt:

Re: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...

Post Postao/la dr.van nostrand » 26 mar 2013, 14:45

jocker92 je napisao/la:Ima li jos sretnika osim mene da je igrao na prokletu Australiju,sjebase mi dan u startu.
sad je Japanu dovoljan bod da bi bio prva reprezentacija koja sluzbeno putuje u Brazil.

Portugal bez kapitena;

slika

ne igra ni Nani, Meireles, Contrao upitni (male su sanse da zaigraju)

under najbolje uzeti, pa makar -3,5slika
"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black

canca
Kontakt:

Post Postao/la canca » 26 mar 2013, 15:02

Ferrer D.-Nishikori K. 1 1.26
Danasnji dan u Miamiju svojim mecom ce otvoriti David Ferrer i Kei Nishikori. Ferrer je jedan jako dobar i pozrtvovan igrac koji trci za svaku lopticu i nikada ne odustaje. Jedini problem je po meni sto je malo u glavi nestabilan kada igra protiv velike cetvorke odnosno Federera, Noleta, Nadala i Murraya. Ako u tim mecevima izgubi prvi set on sebi kao da u glavi kaze sta ti radis ovdje ne mozes im nista i onda pocne glupe greske praviti i tu je kraj mecu. Protiv ostalih igra odlican tenis i jako ga je tesko pobijediti jer je to odlican igrac koji pruza najbolje partije na zemlji a i na hardu je dobar. Ovu sezonu igra odlicno, osvojio je dva turnira u Aucklandu i Buenos Airesu, igrao finale Acapulca, polufinala Dohe i Australian Opena. Ovdje je u prvom kolu bio slobodan, u drugom mu je Tursunov predao prije pocetka meca a u trecem je bio bolji od Fogninia 6-1 7-5.
Njegov protivnik danas biti ce japanski tenisac Kei Nishikori. Nishikori u zadnje vrijeme pruza jako dobre partije sto ga je i dovelo na 15-u poziciju. I on je dobro otvorio sezonu, igrao je polufinale Brisbena, sesnaestinu finala Australian Opena, osvojio je turnir u Memphisu.. Na ovom turniru je kao i Ferrer bio slobodan prvo kolo, zatim je u drugom bio bolji od Hanescua 6-3 6-3, i u trecem od Malissea 6-2 7-5. Gledao sam ga u mecu protiv Malissea i nije on bio toliko dobar koliko je Malisse bio los. Nishikori je pruzio korektnu partiju ali da je Malisse bio na jacem nivou mislim da bi odveo mec bar u treci set.
Ova dva tenisaca do sada su se surela 4 puta i obojica su dobila po dva susreta. Zadnji put susreli su se ove sezone na Australian Openu kada je slavio Ferrer 6-2 6-1 6-4. Nesto tako ocekujem i danas jer po meni Nishikori nema sta traziti u ovom mecu. Ferrer je u odlicnoj formi, ovdje brani cetvrtfinale tako da ocekujem pobjedu. Nishikori ako bude igrao kao protiv Malissea ovdje nece imati sto traziti jer ce Ferrer znati iskoristiti pogreske mladog japanca i odvesti mec u svoju korist.

Tsonga J.W.-Čilić M. 1 1.46
Nama mozda i najzanimljiviji mec odigrat ce Jo Wilfried Tsonga i Marin Cilic. Jo Wilfried Tsonga francuski je tenisac koji se trenutno nalazi na 8 ATP mjestu. Ove godine i nije bas na nivou na kojemu smo ga navikli gledati ali i dalje ostvaruje dobre rezultate. Osvojio je turnir u Marseillu i igrao cetvrtfinala Australian Opena i Indian Wellsa. Na ovom turniru je bio slobodan prvo kolo, u drugom je bio bolji od Troickog 7-6 6-3, a jucer je u trecem pobijedio Nieminena 6-3 6-3. Gledao sam ga u oba meca i pruzio je dvije veoma razlicite partije. U prvom susretu protiv Troickog jako je lose igrao, Troicki je imao i brejk, a u tb-u je Tsonga vodio 5-1 da bi dopustio Troickom da se vrati ali je na kraju uspio nekako uzeti set. U drugom setu je na vrijeme napravio brejk i odrzavao ga do kraja meca. Jucer je pokazao skroz suprotnu igru i jednostavno unistio Nieminena. Igrao je brze i precizne lopte i nije dopustavao Nieminenu da nesto vise uradi i lagano je uzeo mec u svoju korist.
Njegov protivnik danas biti ce nas Marin Cilic. Cilic je tip igraca koji nam redovno uzme zivce igrali ga na kladionici ili ne. Jako je los u glavi i ako pocne grijesiti nece stat. Ima visine ali sevira kao neka cura iz WTA. Najbolji rezultat ove sezone mu je osvajanje turnira u Zagrebu, a na ostatku turnira nije napravio neke znacajne rezultate. Na ovom turniru je u prvom kolu bio slobodan, zatim je docekao Giralda i dobro se namucio dobivsi 6-2 7-6,a u trecem kolu tj sinoc igrao je protiv Isnera i dobio 6-3 7-6. Gledao sam malo taj mec sinoc i od muke sam prebacio. Isner panjina koji asevima uzima nekako gemove a u duzim razmjenama je Cilic skoro svaki put uzimao poene.
Ova dva tenisaca do sada su se susrela 4 puta i Tsonga vodi u omjer 3-1. Cilic je malo radio na reternu to mu priznajem ali mislim da nece imati nikakve sanse protiv Tsonge. Tsonga je jako atraktivan igrac i bori se za svaku lopticu i trci a ne kao ovaj nas strucnjak. Ako Tsonga bude igrao kao jucer i slao onako jake i precizne loptice sa osnovne linije trebao bi dobiti ovaj mec.

Francuska-Španjolska x2 1.34
Mozda i najzanimljiviju utakmicu ovog kola kvalifikacija odigrat ce reprezentacije Francuske i Spanjolske. Ove dvije repke nalaze se u grupi I zajedno sa Gruzijom, Bjelorusijom i Finskom. Ocekivano, Francuska i Spanjolska zauzimaju prve dvije pozicije, ali svi smo ocekivali da ce Spanjolska biti prva a Francuska druga. Razlog tome ponajvise je jako losa utakmica Spanjolske reprezentacije u petak, kada su na domacem terenu protiv Finske uzeli samo jedan bod. Francuzi se nalaze na prvom mjestu sa 12 bodova, uz 3 pobjede i jedan remi i gol razliku 8:3. Pobijedili su Finsku u gostima s 1:0, na domacem terenu tukli Bjelorusiju i Gruziju obe po 3:1, i igrali nerijeseno u Spanjolskoj 1:1. Spanjolci su na drugom mjestu sa 8 bodova,2 pobjede i 2 nerijesene uz gol razliku 7:2. Sa Francuzima i Fincima su odigrali 1:1, i pobijedili u gostima Bjelorusiju i Gruziju sa 4:0 odnosno 1:0. Spanjolska danas ne bi trebala imati previse problema u svome sastavu jer ce za ovaj mec biti spremni i Xavi i Xabi Alonso. Ocekuje nas jako dobra utakmica i jako je tesko prognozirati pobjednika, a moje misljenje je da svjetski prvaci Spanjolci nece dopustiti da u dvije utakmice uzmu samo jedan bod i tako bi Francuzi pobjegli na razliku od 5 bodova i tesko bi ih stigli i najvjerovatnije bi morali u baraz. Mislim da Spanjolska to nece dopustiti i da ce veceras odigrati kako se od njih i ocekuje i po meni se isplati odigrati x2 na Spanjolce.

Almagro over gemova i Melzer over gemova
Ovdje ocekujem dva jako zanimljiva dvoboja i jako mi je tesko u oba meca prognozirati pobjednika, po meni najrealnije opcije su overi gemova i ocekujem da ce oba meca otici u 3 seta.

slika

slika

goca_sa
Kontakt:

Post Postao/la goca_sa » 26 mar 2013, 15:07

Zicer dana/noći :mrgreen:

Kladionica, "Derby".
Paul Pierce +17,5.

Kod Bostona dosta ozlijeđenih, među njima i Kevin Garnett.
U ostalim kladionicama je margina na Paula između 19.5 i 21.5.

Willy
Kontakt:

Post Postao/la Willy » 26 mar 2013, 15:40

Lok.Kuban - Valencia(s.t.)/koš 26.3. 17:00 1 1,65
Egipat - Zimbabve 26.3. 18:00 1 1,20
Azerbajdžan - Portugal 26.3. 18:00 2 1,35
Straubing - Koln(P) 26.3. 19:30 2 1,60
Nizozemska - Rumunjska(s.t.) 26.3. 20:30 1 1,45
Srbija - Škotska(zg) 26.3. 20:30 0-2 1,65
Bolivija - Argentina(a.h) 26.3. 21:00 2 1,40
Francuska - Španjolska(zg) 26.3. 21:00 0-2 1,60

kvota: 22.92

bevanda4
Kontakt:

Post Postao/la bevanda4 » 26 mar 2013, 15:46

glavni:

danska - bugarska 1. pol X @2,20 (van nostrand - jucer su prosli oni talijani under, pa sam te odlucio i danas poslusat)
turska - mađarska PiK 1 @1,50
tsonga - cilic 1 @1,60 (htio ovo odigrati.. onda procitao post od cance, i jos samouvjereniji iden stavit na tiket.. kad ono, kvota 1,60 dok je kod drugih 1,45.. Ne moze bolje :)

sporedni:

bale daje gol @3,20
postiga daje gol @2,20
benzema daje gol @3,60
yilmaz daje gol @2,20

sistem 3/4

ako prođe išta, sutra ujutro all in na junhui dinga (1,40) !
U desetom selu živi Antuntun!

soxx
Kontakt:

Post Postao/la soxx » 26 mar 2013, 15:50

i ja sam pratio doktora, al sam stavio pik X isto fina kvota pa nek je malo "sigurnije" :D

Matador
Kontakt:

Post Postao/la Matador » 26 mar 2013, 15:52

Engleska 2
Holandija 1
Portugal 2
Belgija 1

Ulog 25 km , dobitak 124 km

Argentina 2
Spanija gol
Turska 1
Tsonga 1
Ferrer 1

Ulog 5 km , dobitak 46 km

Sretno :)

canca
Kontakt:

Post Postao/la canca » 26 mar 2013, 15:58

Srbija-Škotska
Ova utakmica je trebala biti otkazana zbog velike kolicine snijega na terenu ali svi su se udruzili i uspjeli maknuti snijeg sa travnjaka i cak su se pridruzuli i skotski navijaci. Zadnji pregled terena biti ce u 18 sati ali po svemu sudeci ce se igrati. Teren je u jako losem stanju i snijeg i dalje pada, mislim da bi se trebalo probati manje golova.

AsharaK
Kontakt:

Post Postao/la AsharaK » 26 mar 2013, 16:42

Ja tipujem na Albaniju protiv Litve :D
FK Željezničar ~ FC Arsenal !

Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.

Torres_9
Kontakt:

Post Postao/la Torres_9 » 26 mar 2013, 16:50

vidim niko ne pise za cesku hvataju zadnji voz za baraz

Falcaoo
Kontakt:

Post Postao/la Falcaoo » 26 mar 2013, 16:50

Berdych-Querrey (h-4,5) 2 @1.60
Srbija-Škotska (2,5) 1 under @1.65
Wales-Hrvatska 2 @1.80
Albanija-Litva (2,5) 1 under @1,65

Moguca iznenađenja:
Tsonga-Cilic 2 @2,70
Turska-Mađarska X2 @2,10
Hyde-Cambridge 1 @2,50
Lacko-Zverev 2 @2,10

Sretno!!! ;)

bevanda4
Kontakt:

Post Postao/la bevanda4 » 26 mar 2013, 16:58

Torres_9 je napisao/la:vidim niko ne pise za cesku hvataju zadnji voz za baraz
nakon dojave onih rođaka sa foruma niko se i ne usudi trpat na čehe :)
U desetom selu živi Antuntun!

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 26 mar 2013, 17:10

AsharaK je napisao/la:Ja tipujem na Albaniju protiv Litve :D
I ja isto :!:
Navodno ce Litva igrati sa drugim timom, sa mladjim narastajem. Kvota je pala sa 1.80 na 1.70, nije nesto puno ali barem malo da me navuce da ih odigram. :D
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

AsharaK
Kontakt:

Post Postao/la AsharaK » 26 mar 2013, 17:12

Omerbavarac je napisao/la:
Navodno ce Litva igrati sa drugim timom, sa mladjim narastajem. Kvota je pala sa 1.80 na 1.70, nije nesto puno ali barem malo da me navuce da ih odigram. :D
Kako god ja sam stavio na ticket, i smatram kao najsigurniji par :D
Imali su pobjedu protiv Norveške, na krilima su :D
FK Željezničar ~ FC Arsenal !

Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.

Falcaoo
Kontakt:

Post Postao/la Falcaoo » 26 mar 2013, 17:13

Omerbavarac je napisao/la:
pripazi, na takvima klađe i zarađuju misle pao koef. i ovi sa drugim timom ma moraju pobjedit, u vecini slucajeva ne bude ocekivan ishod ;)

semih23
Kontakt:

Post Postao/la semih23 » 26 mar 2013, 17:24

Znaci vidim tema danas kvalifikacije, samo trpate :)
Evo danas mojih sigurnih parova za vecu uplatu
Tsonga - Cilic 1 1.60 (s.t)
Tsonga u dobroj formi, dobro ga sluzi servis, dok s druge strane imamo CIlica koji je isto u solidnoj formi, al igra slabije turnire od Tsonge. Jucer sam pratio mec protiv Isnera i igra Cilica je bila jako losa, protiv retardiranog Isnera, tako da tipujem na Tsongu :)
Copil- Coppejans 1 1.15
Copil jednostavno danas zicer, igra protiv nepoznatog protivnika, i mislim da nece imati poteskoca da dobije mec.
Bagnis-Escobar 1 1.10
Bagnis igra protiv dilera droge koji je tek izasao iz zatvora, odradio je jedan trening, sto znaci da nece uzeti vise od 4 gema :)
Koeficijent 2.02 Sigurica ;)
Ako želite da zarađujete na kladionici, onda se tamo i zaposlite !

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 26 mar 2013, 17:26

Falcaoo je napisao/la: pripazi, na takvima klađe i zarađuju misle pao koef. i ovi sa drugim timom ma moraju pobjedit, u vecini slucajeva ne bude ocekivan ishod ;)
Ma vrijedi probati, nije u singlu pa i ako padnem nema veze.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

canca
Kontakt:

Post Postao/la canca » 26 mar 2013, 17:38

Sta mislite o Engleskoj danas ? Crnogorci ih dobro prozivaju i zele ih izbaciti iz takta i cak se u to ukljuci i crnogorski izbornik. Mislim da ce im se to odbiti od glavu veceras.

Eskobar
Kontakt:

Post Postao/la Eskobar » 26 mar 2013, 17:47

gledam ovaj lokomotiv protiv valencije nezna se koji su gori a igro 1 na lokomotiv da bog da da prodje vidim dosta raje je odigralo.... ;)
nema odmora dok traje obnova

džakailibu
Kontakt:

Post Postao/la džakailibu » 26 mar 2013, 17:53

bevanda4 je napisao/la:
Torres_9 je napisao/la:vidim niko ne pise za cesku hvataju zadnji voz za baraz
nakon dojave onih rođaka sa foruma niko se i ne usudi trpat na čehe :)
ne znam ni za kakve dojave ali sam siguran da padam.igrao dvicu i gledao prvo poluvrijeme nemogu se sa loptom sastaviti. pa kakva je to reprezentacija koju armenija izdominira?
strašno me stomak boli! može li od jukana "mene nosi mutna rijeka"!!!

Zaključano

Natrag na “Kladionica”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.