FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

AnnesTM87
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la AnnesTM87 » 16 nov 2009, 23:14

um vuk je napisao/la:suvišno je raspravljat s ljudima koji idu samo na domaće... :D :D :D
Od vase navijacke scene ostala je samo scena...Vise ljudi prati sah nego "Ultrasi"(ako se moze reci da su ultrasi)Svinjski :D :D
Jer si jedan jedini ! - www.tm87-breza.com.ba Officijalna stranica TM87-Breza

TheManiacs
Kontakt:

Post Postao/la TheManiacs » 16 nov 2009, 23:30

slika

ZAR IMA DVA VECA GIGANTA OD OVA 2 COVJEKA 8-) 8-)
Na vjernost ti se kunem !
THE MANIACS 1987

TNT
Kontakt:

Post Postao/la TNT » 16 nov 2009, 23:38

um vuk je napisao/la:uff kako nezaboravan dan...samo dio folklora
slika
ovo je vrh :mrgreen:

MostarskiSipak
Kontakt:

Post Postao/la MostarskiSipak » 16 nov 2009, 23:39

Da se jos malo podsjetimo na stare dane:

http://bhtribina.freeforums.org/post20680.html#p20680

Lijep Pozdrav!
Na terenu budi ko Neretva plah,
nek' ti bude bura u grudima dah!

ZRINJSKI-1905-MOSTAR

drop
Kontakt:

Post Postao/la drop » 17 nov 2009, 00:07

prolaznik je napisao/la:Vidiš ti ovdje stoke (naravno- čast izuzecima tipa "bistrik boy i još neki članovi foruma): ja njima kažem kako su im igrali igrači, malo im dočaram- a oni odmah :twisted: :twisted:

Bola, ako si navijač- nije bitno da li ti klub igra finale LP ili prijateljsku 150km udaljeno od tvog grada- vi se MORATE pojaviti 8-)

Jedino "bistirk boy" i "seyo tm" to ne spominju jer su(pretpostavljam) aktivni čanovi TM-a. Oni znaju da ovo što danas nisu došli, nije im na čast. Ni na Kupresu se niste pojavili kad je prijateljska bila 8-)

Naša zadnja propuštena tekma je bila. . . ja se ne sjećam, neka napiše netko ;)
Stoka si ti...dođeš ovdje na ovu temu da ljude pljuješ i nazivaš stokom...papcicu jedan nepismeni...odakle tebi pravo da ti nekoga prozivaš ovdje i vrijeđaš.
Administracija,banujte ovog primitivca koji ne zna komunicirati ko covjek...ocito je da je došao ovdje da vrijeđa i provocira.
"To govori da uopce nemamo sta raspravljati o spanskim klubovima jer one koje ti nazivas spanskim su u sustini engleski klubovi". - Paja

AnnesTM87
Kontakt:

Post Postao/la AnnesTM87 » 17 nov 2009, 02:13

TNT je napisao/la:
um vuk je napisao/la:uff kako nezaboravan dan...samo dio folklora
slika
ovo je vrh :mrgreen:
Zalutao choek u koreo :D

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 17 nov 2009, 10:23

Mogao je zalutati samo u korteo,elem bilo je ovoga vazda poslije rata(bilo je i prije rata) dok se nisu poceli furati novi fazoni...
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

um vuk
Kontakt:

Post Postao/la um vuk » 17 nov 2009, 11:31

isto na taj deribi je bilo dosta ljudi iz istočnog mostara navijača veleža..meni ne smeta što su oni bili,i što su bili u dresovima i sa šalovima veleža,čak je stavljen trans red army cernica..ali mislim da su najveću štetu ti ljudi nanjeli manijacima kao navijačkoj skupini,i radi njih se nadam da nedopuštaju takve stvari više ;)
"Age i begovi su plaćali da im sinovi igraju u tom jedinom gradskom timu HŠK" Zrinjski""

nime_tm87
Kontakt:

Post Postao/la nime_tm87 » 17 nov 2009, 13:11

prolaznik je napisao/la:Vidiš ti ovdje stoke (naravno- čast izuzecima tipa "bistrik boy i još neki članovi foruma): ja njima kažem kako su im igrali igrači, malo im dočaram- a oni odmah :twisted: :twisted:

Bola, ako si navijač- nije bitno da li ti klub igra finale LP ili prijateljsku 150km udaljeno od tvog grada- vi se MORATE pojaviti 8-)

Jedino "bistirk boy" i "seyo tm" to ne spominju jer su(pretpostavljam) aktivni čanovi TM-a. Oni znaju da ovo što danas nisu došli, nije im na čast. Ni na Kupresu se niste pojavili kad je prijateljska bila 8-)

Naša zadnja propuštena tekma je bila. . . ja se ne sjećam, neka napiše netko ;)
Hajd' ne umisljaj si ,naso ti nekog nazivat stokom..jao autoriteta..
Ah :lol: :lol: gradonacelnice :lol: :lol: izvinite nisam vas prepozn'o. :lol: :lol:

AnnesTM87
Kontakt:

Post Postao/la AnnesTM87 » 17 nov 2009, 14:30

bistrikboy je napisao/la:Mogao je zalutati samo u korteo,elem bilo je ovoga vazda poslije rata(bilo je i prije rata) dok se nisu poceli furati novi fazoni...
Hheeh ja koliko se sjecam samo je takomoglo da bude,da se neko udruzi sa nama hmmm neam blagee...

um vuk je napisao/la:isto na taj deribi je bilo dosta ljudi iz istočnog mostara navijača veleža..meni ne smeta što su oni bili,i što su bili u dresovima i sa šalovima veleža,čak je stavljen trans red army cernica..ali mislim da su najveću štetu ti ljudi nanjeli manijacima kao navijačkoj skupini,i radi njih se nadam da nedopuštaju takve stvari više ;)
a to da red army ide sa nama na utakmice je apsurd :D ko izda vjecito je pizda

Seyo_TM
Kontakt:

Post Postao/la Seyo_TM » 17 nov 2009, 15:54

Jel se zna nesto vise oko tekme u citluku od onoga sto smo vec napisali?
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!

"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"

nime_tm87
Kontakt:

Post Postao/la nime_tm87 » 17 nov 2009, 18:41

Sta ce to bit', pa je Mrva proradio :?
Neka, neka...
PS-Daj malo razdrmajte temu :mrgreen: :mrgreen:

sandokan_TM87
Kontakt:

Post Postao/la sandokan_TM87 » 17 nov 2009, 19:47

21.11.09. FK Laktaši - FK Željezničar --0-:--2-
ETO MALO PROGNOZE... STA VI KAZETE
26.05.2010-TITULA

kalimero
Kontakt:

Post Postao/la kalimero » 17 nov 2009, 19:53

sandokan_TM87 je napisao/la:21.11.09. FK Laktaši - FK Željezničar --0-:--2-
ETO MALO PROGNOZE... STA VI KAZETE

Salzem se sa rezultatom.

19.Mesanovic
67.Bucan
AMAR OSIM!

sandokan_TM87
Kontakt:

Post Postao/la sandokan_TM87 » 17 nov 2009, 19:55

MA REALAN JE PA LAKTASI SU TOTALNO LOSI OVE SEZONE I TREBA IH NAPASTI OD PRVE MINUTE, I NARAVNO ZABIJATI
26.05.2010-TITULA

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 17 nov 2009, 19:57

Ja mislim da je ovo zadnja sansa da ostanemo u igri za Europu kroz prvenstvo,u Laktasima nam "igra" samo pobjeda i tako treba i nastupiti gore,oni su vec jednom nogom u 1.ligi RS-a i gledat ce da uzmu koju kintu do kraja sezone...

Zbog 3 zuta nece bili Culuma,sto mi je u neku ruku i drago jer je totalno pao sa performansom,a igra nam je mnogo tecnija kada njega nema!
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

Lucarelli
Kontakt:

Post Postao/la Lucarelli » 17 nov 2009, 19:57

drop je napisao/la:šta im znaci "ohakati" :o :shock: ...to neki lokalni sleng hercegovackih urođenika ili nešto drugo? :?
To ti je srednjobosanska verzija glagola zahakati. :lol:

A ako hoćeš pojašnjenje šta to znači,javi se na PP mada mislim da bi mogao pretpostavljati/znati. :D
Lijevo !

kalimero
Kontakt:

Post Postao/la kalimero » 17 nov 2009, 20:04

bistrikboy je napisao/la:Ja mislim da je ovo zadnja sansa da ostanemo u igri za Europu kroz prvenstvo,u Laktasima nam "igra" samo pobjeda i tako treba i nastupiti gore,oni su vec jednom nogom u 1.ligi RS-a i gledat ce da uzmu koju kintu do kraja sezone...

Zbog 3 zuta nece bili Culuma,sto mi je u neku ruku i drago jer je totalno pao sa performansom,a igra nam je mnogo tecnija kada njega nema!

Ako ne dobijemo Laktase ne znam koga cemo.A to si u pravu ukolilko izgubimo nemamo sanse za evropu onda do kraja samo kuci dobijat i na kup se orjentisat.Sa pobjedom dobijamo puno tacnije uz pobjedu protiv Leotara zadnje kolo bili bi medju 5 sto nam je i cilj bio.U kupu ide odlicno.
AMAR OSIM!

Sud
Kontakt:

Post Postao/la Sud » 17 nov 2009, 20:08

Ako bi dobili u Laktasima i kuci Leotara dobro je sto cemo imati proliku za niz od tri pobjede jer igramo prvu na proljece opet kuci sa Celikom,a i negdje 5 kolo imamo opet 2 kuci Slaviju i Travnik!

Seyo_TM
Kontakt:

Post Postao/la Seyo_TM » 17 nov 2009, 20:41

bistrikboy je napisao/la:Ja mislim da je ovo zadnja sansa da ostanemo u igri za Europu kroz prvenstvo,u Laktasima nam "igra" samo pobjeda i tako treba i nastupiti gore,oni su vec jednom nogom u 1.ligi RS-a i gledat ce da uzmu koju kintu do kraja sezone...

definitivno smo brzi u protoku lopte bez njega ali problem je nasa tupa publika koja misli da je on alpha i omega...yebat hina...
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!

"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: TefalTava i 45 gostiju.