Od vase navijacke scene ostala je samo scena...Vise ljudi prati sah nego "Ultrasi"(ako se moze reci da su ultrasi)Svinjskium vuk je napisao/la:suvišno je raspravljat s ljudima koji idu samo na domaće...![]()
![]()

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Od vase navijacke scene ostala je samo scena...Vise ljudi prati sah nego "Ultrasi"(ako se moze reci da su ultrasi)Svinjskium vuk je napisao/la:suvišno je raspravljat s ljudima koji idu samo na domaće...![]()
![]()
ovo je vrhum vuk je napisao/la:uff kako nezaboravan dan...samo dio folklora
Stoka si ti...dođeš ovdje na ovu temu da ljude pljuješ i nazivaš stokom...papcicu jedan nepismeni...odakle tebi pravo da ti nekoga prozivaš ovdje i vrijeđaš.prolaznik je napisao/la:Vidiš ti ovdje stoke (naravno- čast izuzecima tipa "bistrik boy i još neki članovi foruma): ja njima kažem kako su im igrali igrači, malo im dočaram- a oni odmah![]()
![]()
Bola, ako si navijač- nije bitno da li ti klub igra finale LP ili prijateljsku 150km udaljeno od tvog grada- vi se MORATE pojaviti![]()
Jedino "bistirk boy" i "seyo tm" to ne spominju jer su(pretpostavljam) aktivni čanovi TM-a. Oni znaju da ovo što danas nisu došli, nije im na čast. Ni na Kupresu se niste pojavili kad je prijateljska bila![]()
Naša zadnja propuštena tekma je bila. . . ja se ne sjećam, neka napiše netko
Zalutao choek u koreoTNT je napisao/la:ovo je vrhum vuk je napisao/la:uff kako nezaboravan dan...samo dio folklora
Hajd' ne umisljaj si ,naso ti nekog nazivat stokom..jao autoriteta..prolaznik je napisao/la:Vidiš ti ovdje stoke (naravno- čast izuzecima tipa "bistrik boy i još neki članovi foruma): ja njima kažem kako su im igrali igrači, malo im dočaram- a oni odmah![]()
![]()
Bola, ako si navijač- nije bitno da li ti klub igra finale LP ili prijateljsku 150km udaljeno od tvog grada- vi se MORATE pojaviti![]()
Jedino "bistirk boy" i "seyo tm" to ne spominju jer su(pretpostavljam) aktivni čanovi TM-a. Oni znaju da ovo što danas nisu došli, nije im na čast. Ni na Kupresu se niste pojavili kad je prijateljska bila![]()
Naša zadnja propuštena tekma je bila. . . ja se ne sjećam, neka napiše netko
Hheeh ja koliko se sjecam samo je takomoglo da bude,da se neko udruzi sa nama hmmm neam blagee...bistrikboy je napisao/la:Mogao je zalutati samo u korteo,elem bilo je ovoga vazda poslije rata(bilo je i prije rata) dok se nisu poceli furati novi fazoni...
a to da red army ide sa nama na utakmice je apsurdum vuk je napisao/la:isto na taj deribi je bilo dosta ljudi iz istočnog mostara navijača veleža..meni ne smeta što su oni bili,i što su bili u dresovima i sa šalovima veleža,čak je stavljen trans red army cernica..ali mislim da su najveću štetu ti ljudi nanjeli manijacima kao navijačkoj skupini,i radi njih se nadam da nedopuštaju takve stvari više
sandokan_TM87 je napisao/la:21.11.09. FK Laktaši - FK Željezničar --0-:--2-
ETO MALO PROGNOZE... STA VI KAZETE
To ti je srednjobosanska verzija glagola zahakati.drop je napisao/la:šta im znaci "ohakati"![]()
...to neki lokalni sleng hercegovackih urođenika ili nešto drugo?
bistrikboy je napisao/la:Ja mislim da je ovo zadnja sansa da ostanemo u igri za Europu kroz prvenstvo,u Laktasima nam "igra" samo pobjeda i tako treba i nastupiti gore,oni su vec jednom nogom u 1.ligi RS-a i gledat ce da uzmu koju kintu do kraja sezone...
Zbog 3 zuta nece bili Culuma,sto mi je u neku ruku i drago jer je totalno pao sa performansom,a igra nam je mnogo tecnija kada njega nema!
definitivno smo brzi u protoku lopte bez njega ali problem je nasa tupa publika koja misli da je on alpha i omega...yebat hina...bistrikboy je napisao/la:Ja mislim da je ovo zadnja sansa da ostanemo u igri za Europu kroz prvenstvo,u Laktasima nam "igra" samo pobjeda i tako treba i nastupiti gore,oni su vec jednom nogom u 1.ligi RS-a i gledat ce da uzmu koju kintu do kraja sezone...
Zbog 3 zuta nece bili Culuma,sto mi je u neku ruku i drago jer je totalno pao sa performansom,a igra nam je mnogo tecnija kada njega nema!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 30 gostiju.