Montolivo nije nasljednik Pirla , to je i on sam puno puta do sad rekao .AmiciDiNessuno je napisao/la:U prosloj sezoni i ovoj Monto je imao citave 3 asistencije, mislim pravi nasljednik Pirla i najbolji kreativac sto Italija ima nakon Pirla.Citave 3 asistencije u sezoni i po.![]()
Lodi iz Catanie imao 7 prosle sezone,
Eto samo isticem jedan podatak iz radnog opusa kreativca, taj dio kreativnosti mu bas i ne ide u zadnje dvije sezone iako je najkreativniji iza Pirla.Onda je za nadat se da ce Pirlo jos mnogo puta igrat za Italiju.
To su dva različita tipa igrača , Monto je defanzivniji igrač , sa puno više motorike u igri nego Pirlo .
Pirlo je klasični playmaker , koji uz sebe uvijek mora da ima jednog ili dvojicu trkača i oni mu otvaraju prostor za mirno kreiranje igre .
Montolivo ima također odličnu tehniku , ali trenutno igra na poziciji gdje to toliko ne dolazi do izražaja .
Možeš ovdje pisati čitav roman , ali Montolivo je jedan od 3 najbolja vezna igrača u Italiji .
Nedavne pohvale od strane Maldinia , Prandellia , i još nekih puno upućenijih ljudi od mene i od tebe sve govore .
Kraj rasprave .