Moderator/ica: rio_Ferdy88
Jes da sam fan Ferrarija ali mi je bilo uzbudljivo gledati duele Ferrari,Mercedes i Renault i kad kad BMW i Williams. Izgubili smo ove duele i jos pored toga donijeli neka pravila koja su samo nazadovala bolid. Nisam odavno vidio ruzniji bolid.djulio je napisao/la:ja ne mogu da vjerujem sta vi pricate!!! donekle razumjem svi ste vi fanovi ferarija i dok su pobjedjivali sa 1 krugom razlika tad je bilo zanimljivije;)))).
uglavnom samo cu vam reci pogledajte proslu sezonu sta se je sve desavalo,relano je ocekivat da ova ne moze biti tako dobro al uzbudljiva jest bila. BUTTON nije luzer nego covijek vozi brown laicki receno i ja bi osvojio prvenstvo
inace sam za massu navijao al et ne ide ferariju.
Na početku sezone ekipa je favorizovala Batona a bolidi GP Brauna su bili dominantni.Eto zato je baton prvak ove sezone i dijelim mišljenje mnogih ljubitelja formule 1 da nikad nije i neće lošiji vozač biti svjetski prvak!majestic24 je napisao/la:tax je napisao/la:na sta je spala f1 da neki luzer button bude sampion strasno
Najbolji je ove sezone...vettl,weber i barichelo su takodjer imali dobra auta..zasto nisu to iskoritsili???
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.