Teretana
Moderatori/ce: ribery,insider,rio_Ferdy88,Crixus
- Papastathopoulos
- Kontakt:
Re: Teretana
Nu ovog spamera
ozbiljno, cuo sam da je to dobro jesti "na ćesrce", tj na prazan stomak 
Ko rano rani, il je pekar il nije normalan
- bear grylls
- Kontakt:
Banane su ti vise hrana za mrsanje jer daju dosta energije vitamina uz malo kalorija. Imas opciju da ides fino da povecavas kalorije odnosno jedes krompir moze i banane ali u vecoj kolicini. Med je pun secera kalorija svega finogPapastathopoulos je napisao/la:Znaci, tacno je tosamo me je to zanimalo, a salo prepusti meni
I da, znas li mozda je li ima dosta kalorija u smjesi meda i oraha, i banane se tu mogu staviti recimo, posto sam cuo da je to dobra stvar ?
-
mambabalkan
- Kontakt:
sve stoji osim sto nebi reko da je banana za mrsavljenje. 53% jedne banane je secer. Tako da ako jedes banane i ne radis nista, to jest ne trosis tu energiju, vrlo lako moze da radi suprotno.bear grylls je napisao/la:Banane su ti vise hrana za mrsanje jer daju dosta energije vitamina uz malo kalorija. Imas opciju da ides fino da povecavas kalorije odnosno jedes krompir moze i banane ali u vecoj kolicini. Med je pun secera kalorija svega finogPapastathopoulos je napisao/la:Znaci, tacno je tosamo me je to zanimalo, a salo prepusti meni
I da, znas li mozda je li ima dosta kalorija u smjesi meda i oraha, i banane se tu mogu staviti recimo, posto sam cuo da je to dobra stvar ?a orasi ako mos jesti jedi ja nemogu radije kupim malo badema u cimetu
. Mozes ici i laksim putem hamburgeri i ta fast food sranja to je strasno kaloricno. To su prazne kalorije tako da ces konstantno biti gladan. Slatkisi i te ostale gluposti to ako hoces da se udebljas cuda cini. Grožđice takođe hrana koja je najvise kalorija ima u najmanjoj kolicini. Sacica grožđica ima bruku kalorija i tako samo ukucas ako te neka hrana interesuje bubam raisins calorie count i pokazace ti. Google is you friend
Evo tablica kalorija
http://www.fitness.com.hr/prehrana/nutr ... orija.aspx" onclick="window.open(this.href);return false;
I kalkulator da vidiš koliko kalorija potrošiš na razne aktivnosti
http://www.mydr.com.au/tools/calories-burned-calculator" onclick="window.open(this.href);return false;
Al' sa takvom prehranom ćeš za pola godine doći na istu temu pitati kako skinuti salo sa stomaka i guzice, a napucati ruke...
http://www.fitness.com.hr/prehrana/nutr ... orija.aspx" onclick="window.open(this.href);return false;
I kalkulator da vidiš koliko kalorija potrošiš na razne aktivnosti
http://www.mydr.com.au/tools/calories-burned-calculator" onclick="window.open(this.href);return false;
Al' sa takvom prehranom ćeš za pola godine doći na istu temu pitati kako skinuti salo sa stomaka i guzice, a napucati ruke...
100% sportski i krajnje opušten potpis
- Papastathopoulos
- Kontakt:
@beargrylls i @mambabalkan hvala obojici 
@rino kako god, vise volim da imam mesa na sebi
@rino kako god, vise volim da imam mesa na sebi
Ko rano rani, il je pekar il nije normalan
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
moram samo reci da ovaj kreatin u snazi nenormalno gura, samo se nadam da me nece ispuhat' 
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
'ajd bilderi predlozite mi neki plan, ovaj sto treniram 3-1-3 ne moze vise, smori me
treniralo se oko pola godine na tom planu, sad je vrijeme za promjenu 

5 treninga u sedmici radi.
Zadnja izmjena: Neutral, dana/u 29 mar 2013, 23:01, ukupno mijenjano 1 put.
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
daj link ovog videa, nesto ovako ne radi
moze buraz malo konkretnije 
Edit sam post gore.
1 dan ruke
2 dan noge
3 dan pauza
4 dan prsa
5 dan leđa
6 dan pauza
7 dan pauza
Ramena ubacuj po 1 vježu gdje ti odgovara, samo nemoj kada radiš noge. Mnogi rade noge i ramena ali eto njihova greška.
1 dan ruke
2 dan noge
3 dan pauza
4 dan prsa
5 dan leđa
6 dan pauza
7 dan pauza
Ramena ubacuj po 1 vježu gdje ti odgovara, samo nemoj kada radiš noge. Mnogi rade noge i ramena ali eto njihova greška.
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
hvala za savjet
vidjet cu da predjem na ovo, cini mi se dosta lakse od mog plana
Ili radi full body, kako god želiš. Neka se samo radi.
daleko ispred ostalihDex je napisao/la:Ja u ova 2 dana kopanja ubio donja leđa, dođe bolje od mrtvog dizanja
PS :Koji je najbolji fat burner ?
http://www.vitamart.ca/thumbs_cache/807 ... 8b4215.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
gdje zivis 
40 eura ;)produkt,boli glava....koristio ga prosle godine..
-
katalinskiosim
- Kontakt:
iskusniji, pametniji, zanima me vaše mišljenje o kombinaciji whey gold standard i jack 3d ?
ps. ishrana i trening su zadovoljavajuci
MI SMO ŽELJINI ŽELJO JE NAŠ
katalinskiosim je napisao/la:iskusniji, pametniji, zanima me vaše mišljenje o kombinaciji whey gold standard i jack 3d ?
jacky ti je zabranjen u europi
Jack Bogkatalinskiosim je napisao/la:iskusniji, pametniji, zanima me vaše mišljenje o kombinaciji whey gold standard i jack 3d ?
al brate, da razvaljuje, razvaljuje
Amicci Di Nessuno
Vječna Ljubav Čeličnog Grada
Vječna Ljubav Čeličnog Grada
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.