Moderatori/ce: ribery,insider,rio_Ferdy88,Crixus
Banane su ti vise hrana za mrsanje jer daju dosta energije vitamina uz malo kalorija. Imas opciju da ides fino da povecavas kalorije odnosno jedes krompir moze i banane ali u vecoj kolicini. Med je pun secera kalorija svega finogPapastathopoulos je napisao/la:Znaci, tacno je tosamo me je to zanimalo, a salo prepusti meni
I da, znas li mozda je li ima dosta kalorija u smjesi meda i oraha, i banane se tu mogu staviti recimo, posto sam cuo da je to dobra stvar ?
sve stoji osim sto nebi reko da je banana za mrsavljenje. 53% jedne banane je secer. Tako da ako jedes banane i ne radis nista, to jest ne trosis tu energiju, vrlo lako moze da radi suprotno.bear grylls je napisao/la:Banane su ti vise hrana za mrsanje jer daju dosta energije vitamina uz malo kalorija. Imas opciju da ides fino da povecavas kalorije odnosno jedes krompir moze i banane ali u vecoj kolicini. Med je pun secera kalorija svega finogPapastathopoulos je napisao/la:Znaci, tacno je tosamo me je to zanimalo, a salo prepusti meni
I da, znas li mozda je li ima dosta kalorija u smjesi meda i oraha, i banane se tu mogu staviti recimo, posto sam cuo da je to dobra stvar ?a orasi ako mos jesti jedi ja nemogu radije kupim malo badema u cimetu
. Mozes ici i laksim putem hamburgeri i ta fast food sranja to je strasno kaloricno. To su prazne kalorije tako da ces konstantno biti gladan. Slatkisi i te ostale gluposti to ako hoces da se udebljas cuda cini. Grožđice takođe hrana koja je najvise kalorija ima u najmanjoj kolicini. Sacica grožđica ima bruku kalorija i tako samo ukucas ako te neka hrana interesuje bubam raisins calorie count i pokazace ti. Google is you friend
daleko ispred ostalihDex je napisao/la:Ja u ova 2 dana kopanja ubio donja leđa, dođe bolje od mrtvog dizanja
PS :Koji je najbolji fat burner ?
katalinskiosim je napisao/la:iskusniji, pametniji, zanima me vaše mišljenje o kombinaciji whey gold standard i jack 3d ?
ps. ishrana i trening su zadovoljavajuci
Jack Bogkatalinskiosim je napisao/la:iskusniji, pametniji, zanima me vaše mišljenje o kombinaciji whey gold standard i jack 3d ?
ps. ishrana i trening su zadovoljavajuci
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.