Da je Seo Kolasinac igrao Schalke bi dobio 3:0Ibizevic je napisao/la:@Majstore nemoj da te to oneraspoloži jer da je Seo igrao bila bi skroz druga situacija i ne bi se nikad mogla desiti ta primljena tri gola
Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_
- DonCorleone
- Kontakt:
Re: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji B
Gledam tekmu, i počne mi stream štopati, izađem iz linka, dok sam našao drugi ono Bičakčić zabi go.Bravo Ermine !TMovac je napisao/la:Bicakcic dobio zuti i zabio gol za Braunschweig
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
imas na ojro sport prenosbagrcavi je napisao/la:Gledam tekmu, i počne mi stream štopati, izađem iz linka, dok sam našao drugi ono Bičakčić zabi go.Bravo Ermine !TMovac je napisao/la:Bicakcic dobio zuti i zabio gol za Braunschweig
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Sto,par puta te ''nasmijao'' u derbijuszlaja je napisao/la:Klaun Said opet progovorio. Uvijek me razveseli, nadam se da ce malo cesce biti u medijima
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
- Bayern@heart
- Kontakt:
S obzirom da je igra/o za U21 Belgije,sumnjam da ima nase papire.Barem sportsko nema,za ostale ne znam-Oni koji imaju papire a trenutno neigraju su Nadarevic iz Genove,Atajic iz Celtica i karahmet iz Mechelen-a.Doduse ova 2 zadnja su vise za U21 repke.Bayern@heart je napisao/la:kakav je ovaj Dino Arslanagić što je u Standard Liege vidim i on još jedan mladi štoper ima li šanse da igra za nas ili je situacija slična kao i kod Kolašinaca, Bičakačića, Hadžića i ostalih da nema sve potrebne papire
pored ovog stoji belgijska zastavica na transfermarketuTMovac je napisao/la:S obzirom da je igra/o za U21 Belgije,sumnjam da ima nase papire.Barem sportsko nema,za ostale ne znam-Oni koji imaju papire a trenutno neigraju su Nadarevic iz Genove,Atajic iz Celtica i karahmet iz Mechelen-a.Doduse ova 2 zadnja su vise za U21 repke.Bayern@heart je napisao/la:kakav je ovaj Dino Arslanagić što je u Standard Liege vidim i on još jedan mladi štoper ima li šanse da igra za nas ili je situacija slična kao i kod Kolašinaca, Bičakačića, Hadžića i ostalih da nema sve potrebne papire
Samo sto je on izlazno godiste,pa ne znam kolika bi furka bila da igra za U21.
14.Juli 1990
Nisam ga gledao jer nisam gledao ni Mechelen odavno posto nema niti jedan fudbaler zanimljiv za Srbiju u tom klubu a nesta mi nisu privlacni da ih gledam tek onako.hroni je napisao/la:Pa valjal cemu, i koju poziciju igra?
Koliko vidim po statistici,igrao je zadnji mec protiv Waregema na poziciji desnog beka 90.minuta,a pre toga je 2 puta usao na poziciju stopera u zadnjih 10-ak minuta.
Mada primarna pozicija mu je desni bek.
Trenutno korisnika/ca: Alucard, ANamelessGhoul, antetokounmpo, BarbareZeljin, Biscione, boki86, Bordo10, BordoArmy88, Cautinho, Confiance, CrvenoCrnaArmija, dark44, denza, DoktorXabaras, DUVNO1921, ELDIABLO20, enobarca, exampLe., Gomis99, Google Adsense [Bot], GrbavicaHrammm, HariTz, invincible1921, isko1807, J1897, Jet2Holiday, kakarut, karajlo, Kaunas, Kompromis, legendarnadruga, Maestro^^, MikiPirs, Mocvara1991, muhamedkonjic, Pact1921, Proximic, Rauber33, RaZuti, rishovski, ronaldo99, Shategabri, Shevko, signalidunapark, Sport90, StevieG8, tale07, THEC, TofiTofita, trunks1946, Venom, VensanKasel, VivaLaLiberta, VolimBiH96, wanakis, Wilshere10, Wolffire, Yucca, zaostrog i 431 gost.