Da je Seo Kolasinac igrao Schalke bi dobio 3:0Ibizevic je napisao/la:@Majstore nemoj da te to oneraspoloži jer da je Seo igrao bila bi skroz druga situacija i ne bi se nikad mogla desiti ta primljena tri gola
Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
- DonCorleone
- Kontakt:
Re: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji B
Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.
ma vi ste legendi tako vas volim idemo zajedno na rucak sa kplasincem koljemo jagnje i uzivamo ma seo ne bi dozvolio ni sansu na gol kamoli crni gol
Bicakcic dobio zuti i zabio gol za Braunschweig
Ne idem ja na tu prokletu utakmicu da vidim "svemirski" fudbal, jer nema ga ovdje. I još dugo ga neće biti. Idem da gledam Želju zato što samo tih par sati imam osjećaj da negdje pripadam, da je nešto moje!
Gledam tekmu, i počne mi stream štopati, izađem iz linka, dok sam našao drugi ono Bičakčić zabi go.Bravo Ermine !TMovac je napisao/la:Bicakcic dobio zuti i zabio gol za Braunschweig
DRUG NEBI TI PUNCA
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
imas na ojro sport prenosbagrcavi je napisao/la:Gledam tekmu, i počne mi stream štopati, izađem iz linka, dok sam našao drugi ono Bičakčić zabi go.Bravo Ermine !TMovac je napisao/la:Bicakcic dobio zuti i zabio gol za Braunschweig
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Sto se Said onako usput nabacuje Susicu. 
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
Klaun Said opet progovorio. Uvijek me razveseli, nadam se da ce malo cesce biti u medijima 
ako mislis da ti ide lako u zivotu, pogledaj bolje, mozda ti ide nizbrdo !
Ima li igdje video gola koji je zabio Bičakčić ?
DRUG NEBI TI PUNCA
Sto,par puta te ''nasmijao'' u derbijuszlaja je napisao/la:Klaun Said opet progovorio. Uvijek me razveseli, nadam se da ce malo cesce biti u medijima
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
sklon sam ja Saidu, ne volim ga

ako mislis da ti ide lako u zivotu, pogledaj bolje, mozda ti ide nizbrdo !
- Bayern@heart
- Kontakt:
kakav je ovaj Dino Arslanagić što je u Standard Liege vidim i on još jedan mladi štoper ima li šanse da igra za nas ili je situacija slična kao i kod Kolašinaca, Bičakačića, Hadžića i ostalih da nema sve potrebne papire
S obzirom da je igra/o za U21 Belgije,sumnjam da ima nase papire.Barem sportsko nema,za ostale ne znam-Oni koji imaju papire a trenutno neigraju su Nadarevic iz Genove,Atajic iz Celtica i karahmet iz Mechelen-a.Doduse ova 2 zadnja su vise za U21 repke.Bayern@heart je napisao/la:kakav je ovaj Dino Arslanagić što je u Standard Liege vidim i on još jedan mladi štoper ima li šanse da igra za nas ili je situacija slična kao i kod Kolašinaca, Bičakačića, Hadžića i ostalih da nema sve potrebne papire
Ne idem ja na tu prokletu utakmicu da vidim "svemirski" fudbal, jer nema ga ovdje. I još dugo ga neće biti. Idem da gledam Želju zato što samo tih par sati imam osjećaj da negdje pripadam, da je nešto moje!
Na Eurosportu direktno polufinale Next Gen S. Chelsea- Arsenal ,Hajrovic od pocetka
pored ovog stoji belgijska zastavica na transfermarketuTMovac je napisao/la:S obzirom da je igra/o za U21 Belgije,sumnjam da ima nase papire.Barem sportsko nema,za ostale ne znam-Oni koji imaju papire a trenutno neigraju su Nadarevic iz Genove,Atajic iz Celtica i karahmet iz Mechelen-a.Doduse ova 2 zadnja su vise za U21 repke.Bayern@heart je napisao/la:kakav je ovaj Dino Arslanagić što je u Standard Liege vidim i on još jedan mladi štoper ima li šanse da igra za nas ili je situacija slična kao i kod Kolašinaca, Bičakačića, Hadžića i ostalih da nema sve potrebne papire
Nema veze sto stoji, on je vec igrao za BiH reprezentaciju.
Samo sto je on izlazno godiste,pa ne znam kolika bi furka bila da igra za U21.
Samo sto je on izlazno godiste,pa ne znam kolika bi furka bila da igra za U21.
Pa valjal cemu, i koju poziciju igra?
Jasmin Šćuk, FK Mladá Boleslav (Gambrinus Liga, CZ)
14.Juli 1990
14.Juli 1990
Nisam ga gledao jer nisam gledao ni Mechelen odavno posto nema niti jedan fudbaler zanimljiv za Srbiju u tom klubu a nesta mi nisu privlacni da ih gledam tek onako.hroni je napisao/la:Pa valjal cemu, i koju poziciju igra?
Koliko vidim po statistici,igrao je zadnji mec protiv Waregema na poziciji desnog beka 90.minuta,a pre toga je 2 puta usao na poziciju stopera u zadnjih 10-ak minuta.
Mada primarna pozicija mu je desni bek.
Valja buraz,znaci opet odbrana,,jest nas krenulo
zna li iko ko je ovaj mladi iz aston vile? tek mi sada pade na pamet, vidio sam neki dan da ima neki bosanac tamo, doduse u ovom next-gen timu 
Izađite na balkone, pojedite šampinjone.
Trenutno korisnika/ca: legendarnadruga i 23 gosta.