Gdje ti to buraz radi, na benzinskojDevil je napisao/la:
Za sat-dva, odo' prvo da ih izmaltretiram malo posto im je jos uvek radno vreme do 01:00.
Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: insider
- legenda reala
- Kontakt:
Re: Chat
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
- Donnie Darko
- Kontakt:
Šta tačno znači ovo retardirano tntntntntn tn tn tn??
-
FOURTHOFFICIAL
- Lokacija: Sarajevo grade moj - this is the city I most enjoy !
- Kontakt:
ma jašta su, razbjezali se oko 11- pola 12bagrcavi je napisao/la:Jesu li otišla ona dječurlija na spavanje ?
Seo rušilac - Inače,momak je legenda,mislim na Sea
- Donnie Darko
- Kontakt:
Ajmo raja trebam pomoc. Mozel neko postavit klip koji je bht ili federalna pustila dan poslije tekme sa grckom, ono fol slavlje po gradovima sirom BiH. Valjda ima na youtubu hebem ga, al fakat hitno mi treba.
[youtube][/youtube]Donnie Darko je napisao/la:Ajmo raja trebam pomoc. Mozel neko postavit klip koji je bht ili federalna pustila dan poslije tekme sa grckom, ono fol slavlje po gradovima sirom BiH. Valjda ima na youtubu hebem ga, al fakat hitno mi treba.
Ja nađoh ovo sa FACE TV, ne znam hoće li ti valjati?
- Donnie Darko
- Kontakt:
Treba mi sa federalne ili bht-a. Pregledo sam taj vec, al hvala svejedno.
Ne vjeruje mi jaran da sam ga vidio na televiziji, kaze vodi me u travnik na cevape ako nadjem klip. Eto samo da docaram vaznost i napetost situacije
Ne vjeruje mi jaran da sam ga vidio na televiziji, kaze vodi me u travnik na cevape ako nadjem klip. Eto samo da docaram vaznost i napetost situacije
- EdenHazard
- Kontakt:
muzikaDonnie Darko je napisao/la:Šta tačno znači ovo retardirano tntntntntn tn tn tn??
jbt, svi spavaju samo ja strebam Rimsko pravo
Moj je grad Zenica,
naša lijepa ludnica!
Željezara i KP dom,
uvijek su u srcu mom!
Čast mi pruža Bilino,
grotlo crno crveno.
Ponos budi samo on,
Čelik naš šampion!
Čelik, Čelik, Čelik!!!
naša lijepa ludnica!
Željezara i KP dom,
uvijek su u srcu mom!
Čast mi pruža Bilino,
grotlo crno crveno.
Ponos budi samo on,
Čelik naš šampion!
Čelik, Čelik, Čelik!!!
E nema braca toga.Donnie Darko je napisao/la:Treba mi sa federalne ili bht-a. Pregledo sam taj vec, al hvala svejedno.![]()
- Donnie Darko
- Kontakt:
joj, ima fejs tv, ima ekskluziva, ima sve samo nema sta mi trebarijfnsms je napisao/la:E nema braca toga.Donnie Darko je napisao/la:Treba mi sa federalne ili bht-a. Pregledo sam taj vec, al hvala svejedno.![]()
Ne vjeruje mi jaran da sam ga vidio na televiziji, kaze vodi me u travnik na cevape ako nadjem klip. Eto samo da docaram vaznost i napetost situacijeIma samo za Estoniju.
tntn muzika? wtfEdenHazard je napisao/la:muzikaDonnie Darko je napisao/la:Šta tačno znači ovo retardirano tntntntntn tn tn tn??![]()
![]()
![]()
jbt, svi spavaju samo ja strebam Rimsko pravo
Jbg. 
Plati čovjeku čevape i O.K.
Što se mora, mora se.
Plati čovjeku čevape i O.K.
Što se mora, mora se.
- EdenHazard
- Kontakt:
Donie
ne seri puno,
to sam pokupio od neke trebe na fb
neki novi zvuci
ne seri puno,
to sam pokupio od neke trebe na fb
neki novi zvuci
Moj je grad Zenica,
naša lijepa ludnica!
Željezara i KP dom,
uvijek su u srcu mom!
Čast mi pruža Bilino,
grotlo crno crveno.
Ponos budi samo on,
Čelik naš šampion!
Čelik, Čelik, Čelik!!!
naša lijepa ludnica!
Željezara i KP dom,
uvijek su u srcu mom!
Čast mi pruža Bilino,
grotlo crno crveno.
Ponos budi samo on,
Čelik naš šampion!
Čelik, Čelik, Čelik!!!
Šta se to ovdje dešavalo?Na koga se to žalite crvenom?
Fino je ovako nekad otići u Banoviće
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
- Donnie Darko
- Kontakt:
Imal picaka? Osim sarajlice (joj nece mi valjda zamjerit). Il je i dalje najbolji komad guzice drinin vuk?LBJ MVP je napisao/la:Šta se to ovdje dešavalo?Na koga se to žalite crvenom?
Za mene ima.Donnie Darko je napisao/la:Imal picaka? Osim sarajlice (joj nece mi valjda zamjerit). Il je i dalje najbolji komad guzice drinin vuk?LBJ MVP je napisao/la:Šta se to ovdje dešavalo?Na koga se to žalite crvenom?
Drinin vuk u Banovićima dolazi u više verzija.Tebi bi se svidio.
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
- Donnie Darko
- Kontakt:
Ma joj, nista to ja, kakvi, fuj, ja sam aseksualac. Pitam za emira, on je vec spakovo kofere za sljedecu posjetu banovicima.
Za Emira uvijek ima spremnih.Čekaju ga još od prošle posjete.
- AgresivnoDjubre
- Kontakt:
AHAHAHAHAHHAHAAHHHHHAAHAHAAHAAHHAAHHAHAHAAHAHAHAAHAHAHAAHAHHAHhodža je napisao/la:RealMoudrid je napisao/la:Koja je ovo reprezentacija/klub/ekipa?
forumaši ss.ba se mole za Aliju
AHAHAHHHAAHHAHAHHAHHAAHAHAHAHAHHH
OJ @Hodza imas one maksuzije sto ce meni poslati ahahahahaahhahahaahahh oj alaj se ismija hahaahahahah
@Raul
Nije ti ovo sudnica Melani Vukmirice da ti sad nama sve opisujes,pravdas se i ostalo.Ja bi ti preporucio da napises knjigu,pa kad je napises ponovo se registruj na forum,garantujem ti da cu je prvi kupiti.A do tad nemoj hljeba ti vise suplje prosipat ovdje,glava me zaboli,a u jednu ruku i stomak.Naravno stomak od smijanja.
I hocul se ikad u zivotu probudit a da mi se zeleni tiket,da je dobitni.Svako jutro djabe ustanem.Odo spavat.Juce sam u 8 zaspo **** te zivot.
Cudno je kako je malo potrebno da budemo sretni, a jos cudnije kako nam cesto bas to malo nedostaje.
Raja spava,a? 
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.